δεν παρακολούθησα όλη τ συζήτηση γιατι δεν έχω ίντερνετ :(
δυστυχώς δεν τα κατάφερα με την δίαιτα !!! πραγματικά δεν έχω δύναμη !!
Printable View
δεν παρακολούθησα όλη τ συζήτηση γιατι δεν έχω ίντερνετ :(
δυστυχώς δεν τα κατάφερα με την δίαιτα !!! πραγματικά δεν έχω δύναμη !!
Έχεις δύναμη. Μην σε παίρνει από κάτω. Έλα να ξεκινήσουμε αύριο!
προσπαθώ να μην τρώω πολύ ... φαγητό μια φορά τρωω αλλά αυτα τα γλυκά δεν μπορώ να τα αποχωριστώ με τπτ !!
Και λες μετά πως δεν έχεις δύναμη!Πώς να έχεις άμα τρως μια φορά τη μέρα;Quote:
Originally posted by e.pap
προσπαθώ να μην τρώω πολύ ... φαγητό μια φορά τρωω αλλά αυτα τα γλυκά δεν μπορώ να τα αποχωριστώ με τπτ !!
Εννοείται πεινάς,εννοείται νιώθεις να χρειάζεσαι γλυκό να σου δώσει γρήγορα ενέργεια.
Προσπάθησε να ισορροπήσεις τα γεύματα σου,τη συχνότητα τους,την ποιότητα
και θα δεις πως θα περιοριστεί η ανάγκη για γλυκό και θα πάρεις και τα πάνω σου!
Αν θέλεις να μοιραστείς κάποιες σχετικές σκέψεις σου κι ανάγκες μαζί μας,είμαστε εδώ!
Καλή δύναμη σε ό,τι επιχειρείς!Φιλάκια πολλά πολλά!
Eπιτελους νομιζω οτι τωρα μετα την επεμβαση των μεγαλων δυναμεων θα βγει η φωτογραφια του δωματιου που θα φιλοξενησει οποια εχει την καλη διαθεση να επισκεφτει τα μερη μας.Καλη νυχτα κ ονειρα τριανταφυλλενια...
Πωλινα τα πα******κια που κρεμονται ειναι οι πουεντ που εψαχνες.Ειναι της κορης μου που σαν μεγαλη μπαλλαρινα τα κρεμασε οταν περασε στο πανεπιστημιο.
κοριτσια μου σας εχασα!!!!!!
ναντιν και γλαυκη! πολυ ρομαντικα τα δωματια σας!!!
ναντιν με το καλο να το παρεις το αμαξι! το εχει εδω και αρκετο καιρο ο αδερφος μου και εχει βγει πολυ καλο!!! καλα χιλιομετρα να εχει!
πωλινακι περαστικουλια στο μικρο! να μας πεις νεα του!
ε.παπ! ακου τη ναντιν! συμφωνω σε οσα λεει!!! μην εξαντλεις τον οργανισμο σου, γιαι μετα με το δικιο του δεν θα εχει δυναμεις ο καημενος!
λιντα! αυριο ειναι η πρεμιερα σου!!!
φιλια και καληνυχτες!!!
ααα και τον απολογισμο του σαββατοκυριακου: 1 τσιπουρακι και 1 μεγαλη μπυρα.
απο φαγητο ημουν Qρια! και απο γλυκα τιποτα αν και ειχαμε απ ολα γιατι ειχαμε κοσμο!!
Καλημερούδια Ναταλένιες μου!
Πώς μου ξημερώσατε σήμερα;Είμαστε έτοιμες για μια απολαυστική και δημιουργική εβδομάδα;
(σκονάκι:η σωστή απάντηση είναι "Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι� �ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!")
Εγώ ετοιμάζομαι για την πρώτη μου μαστογραφία/υπέρηχο.Τρώω βιαστικά ένα τοστ για να προετοιμάζω και για το δικό τους.
Αλήθεια,εσείς έχετε κάνει ποτέ;Οι περισσότερες είστε μικρούλες βέβαια,αλλά τελευταία ακούω να έχει κατέβει η σύσταση
της παρθενομαστογραφίας από τα 40 στα 35(εγώ πάω με το παλιό!).Και μάλιστα ακτινοδιαγνώστης είναι κάποιος που ξέρω
απ'όταν γεννήθηκα(ο νονός του αδερφού μου και γιος του νονού μου)και ντρέπομαι όσο να'ναι..."Θα πάω κι ας μου βγει και σε κακόοοοο"
Την καλημέρα μου στη Μις Ζάρα!Λίγο νωρίτερα που έκανα μπάνιο σε σκεφτόμουν πού έχεις χαθεί εσύ κι έλεγα θα πήρε πάλι σβάρνα τα μαγαζιά!
Φιλάκια ζουμερά στη Λινταλένια μου,που δε μου πολυδίνει σημασία.Προφανώς περνά κρίση ο έρωτας μας ή της έχει πάρει τα μυαλά
το κόκκινο φόρεμα των Χριστουγέννων...Καλή αρχή και με τη νίκη,γκέυ Ρωμαίο μου!
Γλαύκη μου υπέροχο το δωμάτιο της κόρης,πραγματικά!Εγώ έκανα όμως πολύ λίγο μπαλέτο στα παιδικά μου χρόνια
και δε θα τολμούσα ποτέ να ξαπλώσω κάτω από τις πουέντ μιας μεγάλης μπαλαρίνας!Ολα τα υπόλοιπα θα τα κάνουμε ωστόσο!
Και το θέατρο μας και τις βόλτες μας και τις ατέλειωτες κουβέντες και τους καφέδες,θα φάω και κάτι από τα χεράκια σου με αγάπη...
Εσύ μόνο μην κάνεις την ίδια όρεξη γιατί να θυμάσαι πως δε μαγειρεύω...Προς το παρόν έχουμε την Αθήνα να ονειρευόμαστε!
Ελπίζω το Πωλινάκι μας να πάρουν όπου να'ναι το ευλογημένο εξιτήριο και υγιέστατοι να πάνε στο ζεστό τους σπιτάκι!
Τα φιλιά και την καλημέρα μου σε όλες τις Ναταλένιες μου!Θα τα πούμε αργότερα...Να μου σας προσέχετε!
Kαλημέρα σας δεσποσύνη και καλή μας βδομάδα!
Μαστογραφίες έχω κάνει δυο, μια στα 33 μου και μια στα 36 μου, πλέον τις κάνουν και νωρίτερα, μη φοβάσαι, μια απλή εξέταση είναι, δεν πονάει, διαρκεί περίπου 8-10 λεπτά και πάπαλα.
Είμαι ακόμη στο κρεβάτι, κρυώνω, αλλά σύντομα θα σηκωθώ να αρχίσω τη μέρα μου που έχει δουλειά-σύσφιξη-δουλειά-τακτοποίηση δωματίων.
Σας ασπάζομαι νοητά και σας χαιρετώ προσωρινά!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!
Πωλινάκι, περαστικά στο γιόκα σου, γρήγορα να γυρίσετε σπίτι!
Χθες είπα να αλλάξω κατηγορία και είδα την ταινία Marley and me. Αν ποτέ είχα σκυλάκο, αυτός θα ήταν ο δικός μου! Θα καταλάβετε αμέσως το γιατί...
http://www.youtube.com/watch?v=fhTnUt9eubw
Ναταλία μου, γερά για τη μαστογραφία, δεν είναι τίποτα. Πέρυσι έκανα και δεν πονάει καθόλου το μηχάνημα. Φαντάσου το σαν φωτοτυπικό μηχάνημα. Είχα, όμως, την ατυχία να πέσω σε άγαρπη γιατρό και αυτό που ήταν ενοχλητικό ήταν το ότι με έπιανε από το μαστό και με τραβολογούσε προς το μηχάνημα. Με έσερνε κυριολεκτικά από το στήθος! Επίσης να προειδοποιήσω για κάτι που ίσως προκύψει μετά. Αφού βγήκαν τα αποτελέσματα και ήταν καλά, ζήτησαν συμπληρωματικό υπέρηχο. Πανικοβλήθηκα, αλλά είπαν ότι το συνηθίζουν σε μεγάλο μαστό, για να έχουν άψογη εικόνα. Τον έκανα κι αυτόν και ησύχασα. Μην τρομάξεις, λοιπόν, μετά αν σου ζητήσουν κάτι τέτοιο. Μάλιστα, αν κάνεις και υπέρηχο, θα σε αφήσουν ήσυχη για την επόμενη διετία.
Καλημέραααααααααα, και καλή εβδομάδα... Βλέπω πολύ ανεβασμένα παιδάκια εδώ μέσα !!!!!! και μου έφτιαξε το κέφι πρωί πρωί μόνο με την ημιτελή ανάγνωση καθώς δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα.
Το όνομα εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ... Να' στε πάντα έτσι κεφάτες....
Για τη μαστογραφία μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα, η πρώτη πρέπει να γίνετε στα 35 σαν αναφορά, και μετά τα 40 κάθε χρόνο. Εγώ την πρώτη την έκανα στα 39.
Καλημέρα και από μένα!!!!
Πωλινακι περαστικά στον Αντρικο σου!
Ναταλία μου αρεσε το σημείωμα στο ψυγείο!!!
καλημερα κι απο μενα!
εγω μαστογραφια δεν εχω κανει αλλα η γιατρος μου ειπε οπωσδηποτε θα ξεκινησω στα 35! και ως τοτε ομως αυτο χουφτωνομαι!(ψηλαφομαι επιστημονικα)
χαιρομαι πολυ που θα κανεις την εξεταση ναταλια μου γιατι ειμαι παρα πολυ φαν των προληπτικων εξετασεων!αντε θα μας πεις την εμπειρια σου το βραδυ!
στα μαγαζια δεν ξαναπηγα, αλλα ειχα φιλοξενουμενους το σ/κ και ημουν συνεχεια στη γυρα!!:grin:
πωλινακι! ανησυχουμε για σενα! και το μικρουλη σου! περιμενουμε νεα σας....
αβα εγω εχω σκυλακο!( το αγορι μου δηλαδη,αλλα εγω ειμαι δευτερο αφεντικο)τωρα ειμαι 10 μερες μακρια της και μου εχει λειψει...ειναι πολυ τρυφερη! πολυ συναισθηματικο σκυλακι! το χουμε αντι για μωρο! χιχιχιιχιχιχιχιχιχιχι
σημερα η μερα μου εχει τρεξιμο σε δημοσιες υπηρεσιες...ωραια θα περασω!!!
σας φιλω προς το παρον!
καλημέρα και από εμένα Ναταλένιες!!!
Και εγώ πρέπει να πάω να κάνω την πρώτη μου μαστογραφία, ήρθε η ώρα και η ηλικία. Καλά αποτελέσματα Ναταλία μου , όλες θα πρέπει να τους κάνουμε αυτούς τους προληπτικούς ελέγχους για μας χαιρόμαστε και εμείς και οι δικοί μας. Και άμα ντραπείς να σκέφτεσαι τον έρωτα Υάκινθο και τι ωραία ταξίδια θα κάνετε όταν γίνει δικός σου.
Κοριτσάκι και λινταλενια μου απώλειες βλέπω και χαίρομαι! Μπραβο σας κορίτσια μου!
Γιωτούλι μου τα λεγόμενα μου επιβεβαιώνοντε και τυπικώς! Συγχαρητήρια , χαίρομαι τόσο πολύ που βιώνεις όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα, και πραγματικά το εύχομαι σε όλους μας . Το σημαντικότερο είναι ότι σου φεύγει το αγχος των προβλημάτων υγείας που ελωχεύουν όντας παχύσαρκος.
Πωλινάκι μου, η σκέψη μου είναι μαζί σας. Εύχομαι να το ξεπεράσει γρήγορα ο μονάκριβος σου και άλλο κακό να μην τον βρει. Η θετική μου ενέργεια όλη δική σου σήμερα!!
Αβάκι πάμε σινεμα? θέλω να δω τους Αθανατους!!