Μεχρι και το νυχτοπουλι μας η τζινα επαθε μακιωση.ολες οι μια μετα την αλλη επεσαν ξερες στο κρεβατι.
Printable View
Μεχρι και το νυχτοπουλι μας η τζινα επαθε μακιωση.ολες οι μια μετα την αλλη επεσαν ξερες στο κρεβατι.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Έριξα μια ματιά πριν κάνω αποσύνδεση και ξεράθηκα στα γέλια! :lol:Quote:
Να σας πω πριν ξεραθείτε σαν τις κατσαρίδες ότι έχετε φιλιά από την Ναταλία μας και χρόνια μας πολλά!
Είναι έξω με τον Τήρη της και παρέα και πίνει μαργαρίτα φράουλα! Βρήκε την χαρά της γιατί δεν το ήξερε το συγκεκριμένο κοκτείλ και όταν ήμασταν Θεσσαλονίκη δοκίμασε από εμένα και της άρεσε πολύ! Έτσι θα το καθιερώσει για όλο το καλοκαίρι χιχιχιχιχιχι δουλειές της άνοιξα :D
Επίσης να πω με γεια στα νέα μαλλάκια της Τζίνας μας που το ξέχασα πριν χιχιχιχι. Χαίρομαι που σου άρεσαν Τζίνα μου από την πρώτη στιγμή πράγμα που σημαίνει ότι είναι σίγουρα ωραία! Ανυπομονώ να τα δω και να τα καμαρώσω από κοντά!
Και βεβαίως να στείλω όλη μου την θετική ενέργεια στην σοκολατίτσα μας και να ευχηθώ με την σειρά μου να σου κάτσουν και οι δύο δουλειές καλή μου η μία μετά την άλλη! Μακάρι να τελειώσει εδώ η ταλαιπωρία σου και η αγωνία σου. Φιλιά πολλά!
Αβάκι το πρόγραμμα σου για πρώτη μέρα πάντως μια χαρά είναι απλά αν χωράει να μην ξεχνάς κάθε γεύμα σου και κάθε σνακ σου να το συνοδεύεις με κάτι φρέσκο. Δεδομένου του δακτυλίου θα χρειαστεί να πειραματιστείς για να δεις τι σου ταιριάζει καλύτερα και όπως είπε και η Κατερίνα δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου αν δεν τα κάνεις όλα κατά γράμμα. Το σημαντικό είναι να νιώθεις χορτάτη και να βάζεις στο στόμα σου κάτι ανα 2,5 με 3,5 ώρες. Σε βεβαιώνω όμως ότι από ένα σημείο και μετά θα σου γίνει τρόπος ζωής και δεν θα χρειάζεται καν να κοιτάς την ώρα. Ο οργανισμός συνηθίζει εύκολα στα τρίωρα και του αρέσει και τα αποζητά από μόνος του ;)
Όσο για τις ποσότητες απλά φρόντιζε να είναι τόσες όσο για να χορτάσεις αλλά να μην πρηστείς κιόλας. Απλά να νιώθεις καλά και ότι θα αντέξεις για τις επόμενες τρεις ώρες.
Καλέ που πήγατε όλες?
Ούτε ένα βραδινό δεν μπορώ να φάω, εξαφανιστήκατε όλες!!!!!!!!!!!!! Τζίνα κ εσύ νυχτοπούλι?
Ελλη πως είδες τις οδηγίες που έγραψα στην Ava? Καλά τα έγραψα?
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τις χιλιάσαμε!!!!!!!
Quote:
Originally posted by Eli
Και βεβαίως να στείλω όλη μου την θετική ενέργεια στην σοκολατίτσα μας και να ευχηθώ με την σειρά μου να σου κάτσουν και οι δύο δουλειές καλή μου η μία μετά την άλλη! Μακάρι να τελειώσει εδώ η ταλαιπωρία σου και η αγωνία σου. Φιλιά πολλά!
Ελλάκο εσύ που είσαι τρίτο μάτι (ήθελα να ρωτήσω κ τις άλλες αλλά κοιμήθηκαν νωρίς) δεν είναι καλό σημάδι που μου τηλεφώνησε η διευθύνουσα χωρίς να έχω κάνει αίτηση απλά με θυμόταν απο όταν έκανα τη πρακτική μου! Δεν θέλω να χαρώ, να ενθουσιαστώ κ μετά πάρω τον π@#$$!!!!!
Λίλα ισχύει κ για εσένα!!!! Μ η μου παρεξηγηθείς απλά δεν είχα δει πως είσαι εδώ!
κ για την Μακ!
Ελενάκι μου εννοείται πως είναι πολύ καλό σημάδι ότι σε θυμήθηκε! Απλά επειδή οι δουλειές είναι πολύ ρευστές αυτόν τον καιρό κράτα τις πισινές σου. Κάνε ότι περνάει από το χέρι σου για να έχεις τις καλύτερες δυνατές πιθανότητες αλλά μην απορρίψεις και την καλοκαιρινή σου δουλειά. Πήγαινε με το καλό στο νησί για τη σεζόν και αν προκύψει στο ενδιάμεσο η άλλη δουλειά ζητάς συγνώμη και φεύγεις. Δεν είναι το καλύτερο το ξέρω αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να απορρίψουμε τίποτα αν δεν έχουμε κάτι σίγουρο στα χέρια μας. Προχώρα μπροστά και μην μασάς! Εύχομαι να αποκατασταθείς σύντομα μανάρι μου!
Η Μακ σίγουρα τώρα είναι στο πέμπτο όνειρο!Quote:
Originally posted by break
κ για την Μακ!
Μάλλον έπεσε ξερή και ξέχασε να κλείσει το Pc :lol::lol::lol:
βρε πολυλογούδες!!!στην 998 σας άφησα στην 1001 σας βρήκα μεσα σε 2-3 ωρίτσες!!! εμείς μόλις είδαμε το τελευταίο επεισόδειο που κυκλοφόρησε από το Games of the thrones, ένα CSI Las Vegas και εγώ φόρεσα ήδη τις πυτζαμούλες μου,καλτσάκια και κουκουλώθηκα με το παπλωματάκι μας γιατί ο καιρός ψύχρανε αρκετά και το καμάρι μου ζεσταίνεται και κοιμόμαστε με ανοιχτή μπαλκονόπορτα!Πάω να χαζέψω λίγο στο φβ και μάλλον να δω και το τελευταίο από τις desperate housewives (ναι-ναι είμαι μανιακή με τηλεοπτικές σειρές :D ) όνειρα γλυκά σε όλες σας
Ευχαριστώ Έλλη κ εγώ έτσι σκέφτομαι, στη τελική μην την πατήσω πάλι!
Α κ εγώ το παθαίνω να κοιμάμαι κ ο υπολογιστής να δουλεύει :lol::lol::lol:
aggeloydaki όνειρα γλυκά!!!! άσε είχαμε ρέντα το απόγευμα!
Kοριτσια να μας ευχηθω αφου χιλιασαμε τις σελιδες να φτασουμε τις 10.000 χιλιαδες κ να ειμαστε ομαδα δεμενη οπως κ τωρα!
Ναταλακι να περασεις καλα με το Τηρακι σου!Σου αξιζουν μερες ξεκουρασης κ χαρας μετα τοση πιεση κ τοσο καιρο.
Τζινακο με γεια το κουρεμα!Αντε ολα ωραια αυτο τον καιρο !
Μακουλινι μεγεια το σεξυ φουστανακι!Να το φορεσεις χωρις σουτιεν κ να καψεις καρδιες!
Αβα με το καλο να κανεις τριαδες κ δυαδες,για να μην με κανεις να φωναζω....:saint:Αλλα στα ειπαν τοσες φορες!διαβασε παιδι μου!δυαδες κ τριαδες δεν γινονται οταν τρως ενα πραγμα...
Ελακι μου αγριεμενο νιατο!Το μονο που θα μου λειψει με την επεμβαση ειναι οτι δεν θα μπορω να πινω!Μια απο τις καλυτερες περιοδους της ζωης μου ηταν το 2007-8 που εβγαινα σχεδον καθε βραδυ κ επινα αρκετα αλλα δεν εχω μεθυσει ποτε.
Σοκολατιτσα μου με το καλο να σε παρουν στη δουλεια!Να πας κ το καλοκαιρι στην αλλη στο νησι να κανεις κ διακοπουλες παραλληλα κ το χειμωνα να εχεις κατι μονιμο!
Αγγελικουλα κουραζομαι που ακουω τις ωρες που δουλευεις κ ασ ειμαι κ εγω στο δρομο καθε μερα.Φορτισες μπαταριες το ΣΚ?
Φιλακια σε ολες!Στο Κατερινακι που ειναι χωρις συζυγο αυτες τις μερες,Στο Γιωτακιμ που την εχουν απορροφησει τα ΠΟΠ της,τη γοργονα μας που μαλλον δεν εχει ακομη υπολογιστη κ οποια αλλη ξεχασα!
Αγγελουδακι θα σε παρω αυριο τηλ.το νουμερο μου τελειωνει σε 28.Δεν ειχα αδειασει καθολου γιατι η αδελφη μου που εχει χρονιο αυτοανοσο νοσημα εχει παλι πυρετο κ τρεχαμε για εξετασεις μην τυχον κ ειναι κατι απλο.νομιζαμε ουρολοιμωξη αλλα τελικα παει Αθηνα.
Καλησπέρα Γλαύκη μου :)
Πως νιώθεις σήμερα καλή μου; Ελπίζω καλύτερα.
Μαναράκια μου θα σας καληνυχτίσω και εγώ. Τζινάκια πολλά!
Γλαύκη ελπίζω να είναι κάτι απλό όσον αφορά την αδελφούλα σου!
Μακαρι να ειναι απλο Σοκολατιτσα.Δυστυχως τις προηγουμενες φορες ,παιδευεται πανω απο 10 χρονια,κ εχει φτασει να την χασουμε μια απο αναπνευστικο κ αλλες 4 φορες απο μηνιγγιτιδα.Τωρα εχει βαλβιδα στον εγγεφαλο κ δεν κυνδινευει απο αυτο αλλα μαλλον καπου αλλου τη χτυπησε.
Εγω ειμαι καλυτερα μετα τα φαρμακα που μου εδωσε ο ομοιοπαθητικος σταματησε η αιμμοραγια.Δστυχως μας εχει παρει οικογενειακως!η αλλη αδελφη μου εχει κ αυτη κολικο του νεφρου!μες την υγεια ειμαστε!
Φιλεναδες καλη κ ησυχη νυχτα να εχουμε!Τζινακια πολλα πολλα....
Τζινάκια πολλά Γλαύκη κ περαστικά σε όλες σας.
Δεν ήσουν να με δεις στην Θεσσ/νικη και το προυγουμενο Σκ να δεις τι καταβροχθησα γι'αυτο τα λες. Μετα τις κρεπαλες είπα να το παίξω λίγο κιουρια μπας και ρεφαρω. Δεν νομιζω να εχω χασει κατι αυτον τον μηνα και ουτε το επιδιωκω αφου γυμναστηριο δεν επαιξε καθολου λογω επεμβασης , θα θεωρησω τρελη επιτυχια να εχω μεινει σταθερη, διοτι δεν ζοριστηκα καθολου αυτον τον μηνα και εφαγα οτι επιθυμησα.Quote:
Originally posted by lila198621
Τι ατασθαλιες βρε κατερινα ειδα στο σληβ και διατροφη τι τρως και μονο ατσθαλιες δεν ειδα.
Γλαυκη μου περαστικά στην αδελφουλα σου.
Τι καλα που νιωθεις καλυτερα , 69 και σήμερα για την μεγάλη μερα. Οταν θα αρχίσεις να χανεις βάρος όλα θα αρχίσουν να μπαινουν στην θέση τους , το πιστεύω αυτό . Και οχι μονο από την ελαφρυνση του σωματικού βάρους αλλά και λόγω αλλαγης ψυχολογίας. Τελιώνουν τα ψεμματα κοπελιάααα.
καλημέρα όμορφες!
Μία ήλιος μία συννεφιά,να δω πότε επιτέλους αυτός ο καιρός θα σταθεροποιηθεί!!!εγώ η έξυπνη βιάστηκα και μάζεψα τα χειμωνιάτικα και σήμερα πουρνό-πουρνό έψαχνα να βρω τι θα φορέσω γιατί τα μπρατσάκια μου έχουν ξεπαγιάσει!
Γλαύκη μου περαστικά στην αδελφή σου,δύσκολη υπόθεση τα αυτοάνοσα :( dont worry πάρε όποτε θέλεις,απλά μου έδειχνε πως δεν το έχεις διαβάσει κ φοβήθηκα μήπως δεν σου έχει έρθει ;) τι ωραία που και εσύ νιώθεις καλύτερα!!
τζινάκι ο γατούλης σου τελικά είναι καλύτερα?έφαγε?
Καλημέρα. Γλαύκη περαστικά στην αδερφή σου, εύχομαι να βρείτε σύντομα τι συμβαίνει και να το αντιμετωπίσετε. Τώρα πίνω τον καφέ μου κι ετοιμάζομαι να βάψω την άσπρη τρίχα στο μαλλί. Τι κακό κι αυτό, μόλις 25 χρονών και να έχω άσπρες τρίχες! :lol: Ιωάννα ο γατούλης μου τρώει λίγο. Δεν φαίνεται να έχει κάτι, παίζει και συμπεριφέρεται κανονικά αλλά για κάποιο λόγο του έχει κοπεί η όρεξη. Του δίνω μία ειδική τροφή γιατί έχει πρόβλημα στα νεφρά η οποία δεν του πολυαρέσει, μία την τρώει και μία την σνομπάρει. Πριν λίγες μέρες την έτρωγε σαν τρελός και τώρα είναι πάλι στη φάση σνομπαρίσματος! Χθες έκανα τεστ και του έβαλα λίγο τροφή sheba και την έφαγε στο δευτερόλεπτο! Επειδή είναι βλαμεννόγατο κι επειδή δυσκολεύομαι να τον πάω στον κτηνίατρο θα περιμένω λίγο και βλέποντας και κάνοντας.
Καλημέρα Τζινόκοσμε!
Γλαύκη μου περαστικά σας εύχομαι η αδερφούλα σου να είναι καλά και να μην είναι κάτι σοβαρό.
Τζινάκο μου και για τον γατούλη σου ελπίζω να συνέλθει και να μην χρειαστεί να τον πας στον κτηνίατρο.
Είμαι περικυκλωμένη από άπειρη χαρτούρα και μαζεύω τα χαρτιά και τις αποδείξεις για την φορολογική μας δήλωση. Έχω φρίξει λίγο αλλά όπου να ναι θα τελειώσω που θα μου πάει :crazy:
καλημερα και απο μενα!
καλε ποτε περασατε το 1000?
εχω εδω και ωρα που διαβαζω γιατι εχασα πολλα:)
τζινα μεγεια το μαλλι τωρα πια θα το εχεις βαψει κιολας !
μακ μεγεια το φουστανακι! κοπελαρα μου εχεις γινει τοσο τελεια που οτι βαλεις
θα σου παει τρελλα!
ava μεγεια και σε σενα το σετακι αχ αυτη η λαικη αμα ψαξεις βρισκεις πολλα απλα εμενα ακομη δε μου κανουν!
γλαυκη μου περαστικα στην αδερφουλα σου και σε σενα ! οσο για μενα ειχα pc εχθες αλλα νυσταζα φοβερα οποτε πηγα στην αγκαλια του μορφεα μολις τελειωσα το σιδερο !
σοκολατιτσα με το καλο για τη δουλια να σου πανε ολα καλα!
ελι κουραγιο με τη χαρτουρα εμενα ευτυχως τα κανει ο αντρας μου αλλα εγω πρεπει να τρεχω για τον πατερα μου
κατερινα μου καλυτερα να δουλευει και να σου λειπει παρα να μην εχει δουλεια και να ειναι χαλια και αυτος και εσυ!
αγγελικουλα που χαθηκες? λιλακι ολα καλα????
τζινακια!!!
ελπιζω να τα πουμε και αργοτερα !
Καλημέρα Τζινόκοσμε! Πουρνό, πουρνό σήμερα μιας κ με ξύπνησε η γειτόνισα πρωί, πρωί:grind:
επίσης δεν έχω εξωτερικές δουλίτσες σήμερα!
Τζινάκο χάδια σου κάνει ο γατούλης εφόσον του έδωσες από την αγαπημένη τροφή κ την κατασπάραξε σε χρόνο ντε-τε!!!!
Κάτι τέτοια κάνει κ η δικιά μου, της παίρνω κονσέρβα ή κάτι πατέ που απο τη μυρωδιά τους κ μόνο κάνει κολοτούμπες, τις προάλλες λοιπόν ήτανε υποτονική κ δεν έτρωγε τις κροκέτες(που ο κτηνίατρος μας έχει πει είναι καλύτερα να τρώει) εγώ λοιπόν τρόμαξα κ ανησύχησα έκανα το ίδιο πείραμα με εσένα κ της έδωσα ένα πατέ το οποίο το κατασπάραξε σε χρόνο ντε-τε
Έλλη κουράγιο κ εγώ στην οικογένεια μας έχω αναλάβει αυτό το ρόλο!!!!!
Katie μου κ άλλο θέλεις να χάσεις? είσαι κ ψηλή μη σε ψάχνουμε στο τέλος!!!!!
Γεια σας!
Χαρά μου, περαστικά να είναι και μάλιστα σύντομα. Καταλαβαίνω πως είναι κάτι σοβαρό, αλλά αντιμετωπίσιμο. Περιμένουμε νέα.
Μermaid, πολύ μου άρεσε αυτό το "ακόμη", έτσι μπράβο!
Eli, τι τραβάς, σε νοιώθω... Κουράγιο! Πολύ πλάκα είχε το "τι δεν καταλαβαίνεις"!
Καλημέρα σε όλες!
Κορίτσια, μόλις έκανα την πρώτη μου τριάδα (ταρατατζούμ, τζουμ, τζουμ)! Το πρωί ήπια γάλα με ΤΙΠΟΤΑ, τώρα έφαγα μία μικρή μπανάνα και ένα τοστ. Έσκασα!
Το απόγευμα θα πάω με παρέα για περπάτημα και θα καταλήξουμε σε αναψυκτήριο κατά τις 8.00. Εκεί να με δω! Χυμό (φρέσκο) με σκατούλες ή με πατατάκια από τα ποτά που θα πίνουν οι άλλοι κι εγώ θα βλέπω!
Πάντως ήδη είμαι παραπάνω από ευχαριστημένη. I made it roof και δεν έχω καμία πρόθεση να τσακίσω γλυκά. Ήδη είμαι μέχρι εδώ (γνωστή χειρονομία με το χέρι να δείχνει πάνω από το μέτωπο)....
Οχι Σοκολατίτσα μου δεν θελω να χασω αλλο , απλα να μην βαλω . Αυτος ειναι ο στοχος τωρα, σταθεροποιηση. Ειπαμε ανωμαλη δεν ειμαι.
Παιδιά να σας πω μια ανησυχια μου.... δεν μου εχει ερθει ακομη περιοδος και εχω ανησυχησει λιγο. ειμαι με μαι εβδομαδα καθυστερηση. Δεν ειμαι εγκυος γιατι απο τον πονο μου αυτον τον μηνα σεξ σε επαιξε. Αλλα φοβαμαι μην μου κοπηκε η περιοδος απο την απωλεια κιλων. Να παω γυναικολογο ή να περιμενω λιγο ακομη?
Αβάκι μου πολύ χαίρομαι που αποφάσισες να βάλεις σε μία τάξη την διατροφή σου!
Να σε ενημερώσω μάλιστα ότι σε αυτή την διατροφή τρώμε από όλα και πίνουμε από όλα, απλά με τρόπο και με μέτρο :).
Αν το βραδάκι θέλεις να πιεις το ποτάκι σου απλά φρόντισε πριν από αυτό να έχεις φάει το γεύμα σου ή το σνακ σου για να μην κάνει η γλυκόζη σου τρελές βόλτες. Πιες ένα ποτήρι κρασί ή μπύρα, μπορείς να βάλεις και παγάκια μέσα όπως κάνω εγώ για να νερώνει και να κρατάει πιο πολύ και είναι και πιο δροσιστικό! Όσο για τις μπουρδίτσες πίστεψε με ότι αν είσαι χορτάτη εύκολα θα τις σνομπάρεις :). Τα πατατάκια και τα γαριδάκια είναι το μοναδικό πράγμα που προσπάθω να εξοστρακίσω οριστικά από την ζωή μου. Είναι μεγάλη η αδυναμία μου σε αυτές τις μπούρδες και είναι και το μόνο πράγμα που δεν μας προσφέρει τίποτα εκτός από αρρώστιες και εθισμούς. Ωστόσο η απεξάρτηση είναι δύσκολη :grind:
Αβουλινι θα τις λατρεψεις τις τριαδες!!! θα εισαι συνεχεια ταρατσα και θα χανεις !!!!
Μαγικο υποκαταστατο πατατακιων και γαριδακιων: Αποξηραμενα και αλατισμενα λαχανικα απο σενιε ξηροκαρπαδικο του κεντρου της Θεσ/νικης με πολυ ωραιο γκομενακι για εξυπηρετηση!!!
Κατερίνα εγώ θα έλεγα να περιμένεις λίγο ακόμα κι αν δεν γίνει τίποτα να πας στο γιατρό από βδομάδα. Τα κιλά και η διατροφή επηρεάζουν τον κύκλο μας κι αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τώρα που σταθεροποιήθηκες και κάνεις σωστή διατροφή, μπορεί να διορθωθεί.
Όλα εντάξει με το μαλλί, το έβαψα καστανό σκούρο που είναι και το χρώμα μου, αν και διαβάζοντας τα παρακάτω άρχισα να σκέφτομαι μήπως πρέπει τελικά να το γυρίσω σε ξανθό! :lol:
Όταν ήμουν 14 χρονών, ήλπιζα ότι μια μέρα θα βρω ένα κορίτσι.
Οταν έγινα 16 βρήκα ένα κορίτσι, αλλά δεν είχε καθόλου πάθος, κι έτσι
αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με πάθος για ζωή.
Στο κολέγιο έβγαινα ραντεβού με ένα παθιάρικο κορίτσι, αλλά παραήταν
συναισθηματική. Όλα μαζί της ήταν μία κατάσταση εκρηκτική . Ήταν
μελοδραματική, έκλαιγε όλη μέρα και με απειλούσε με αυτοκτονίες. Έτσι
αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με συναισθηματική σταθερότητα .
Όταν έγινα 25 βρήκα ένα πολύ σταθερό κορίτσι, αλλά ήταν βαρετή. Ήταν
απόλυτα προβλέψιμη και δεν την ενθουσίαζε τίποτα. Η ζωή μου μαζί της
ήταν τόσο ανιαρή που αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι γεμάτο με
ενθουσιασμό για ζωή.
Όταν έγινα 28 βρήκα ένα ενθουσιώδες κορίτσι, αλλά δεν μπορούσα να
παρακολουθήσω τους ρυθμούς της. Έτρεχε από το ένα πράγμα στο άλλο, ποτέ
δεν καθόταν στα αυγά της. Λειτουργούσε παρορμητικά και με έκανε τόσο
ευτυχισμένο όσο και δυστυχή. Αρχικά ήταν πολύ ενθουσιώδης, αλλά αλλού την
έχανες κι αλλού την έβρισκες. Έτσι αποφάσισα να βρω ένα κορίτσι με πιο
εφικτούς στόχους στη ζωή του.
Όταν έφτασα τα τριάντα, βρήκα ένα έξυπνο και φιλόδοξο κορίτσι με
τα δυο της πόδια να πατάνε γερά στη γη και ..... την παντρεύτηκα. Ήταν τόσο
φιλόδοξη που με χώρισε και πήρε ότι είχα και δεν είχα. .
Τώρα είμαι πιο ώριμος και πιο σοφός, και ψάχνω για μια ξανθιά με
μεγάλα βυζιά!
Καπως ετσι το σκεφτομαι και εγω, μην παω να δινει τα ?50ευρα ετσι. Δεν νιωθω τπτ, ουτε ποναλακια ,ουτε πριξιμο τπτ.
:lol::lol::lol::lol::lol: τελειο Τζινα , μα και τοσο αληθεια!!!
Σήμερα δεν την ξαναπατάω με το τουρτούρισμα, φόρεσα καλσόν και κοντό μποτάκι και πάω τώρα μαμαδοβόλτα να πάρω τα της λαϊκής και να δω τα σκυλάκια που πήγε για κούρεμα σήμερα η αδερφή μου και το ένα το κούρεψε πανκ κι απ'ότι μου είπε έχει πολύ πλάκα! Θα σας δω αργότερα. Τζινάκια.(το τι γέλιο κάνω με αυτά τα τζινάκια δε λέγεται!)
τζινακια πολλα Τζινα καλη μαμαδοβόλτα!!
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by *Katie
Μαγικο υποκαταστατο πατατακιων και γαριδακιων: Αποξηραμενα και αλατισμενα λαχανικα απο σενιε ξηροκαρπαδικο του κεντρου της Θεσ/νικης με πολυ ωραιο γκομενακι για εξυπηρετηση!!!
Καλησπέρα,ξεκαρδισμένε Τζινόκοσμε!
Δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να διαβάσω όσα γράφετε...ούτε καν τη διάθεση να γκρινιάξω,που ζήσατε το μιλένιουμ χωρίς εμένα!
Μπήκα να σας ζητήσω να προσευχηθούμε όλες μαζί δυνατά για το μωρό της Πωλίνας μας.Τα νέα δεν είναι καλά και το κορίτσι μας στεναχωρημένο.
Χθες διαπιστώθηκε πως ο αμνιακός σάκος είναι τρυπημένος,πράγμα,που σημαίνει πως είναι σπασμένα τα νερά της.Η αιμορραγία δε γνωρίζουν ακόμα
πού οφείλεται,ξέρουν όμως πως θα ενταθεί και θα είναι η μέρα,που θα τους οδηγήσει στο χειρουργείο.Δεν έχουν ελπίδα να της δώσουν παρά μόνο εύχονται
να καθυστερήσει το περισσότερο δυνατό η μέρα εκείνη.Η αιμοσφαιρίνη της από το 13 πήγε στο 11 κι αν πέσει κάτω απ'το 8,5 θα κάνουν μετάγγιση.Αυτά.
Δεν έχω γνώσεις σχετικές,ωστόσο μου ακούγονται αρκετά σοβαρά αυτά...Βρισκόμαστε τρεις μήνες τουλάχιστον νωρίτερα από την αναμενόμενη ημέρα τοκετού...