Τι στο καλο παλι για χειμωνα το παει?
Printable View
Τι στο καλο παλι για χειμωνα το παει?
ʼκουγα προηγουμένως ότι την Παρασκευή θα κάνει περισσότερο κρύο αλλά την Τρίτη η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32-33 βαθμούς! Καιρός ότι νά'ναι δηλαδή.
Το πρωι δοκιμαζα μαγιω και τωρα εχω κουκουλωθει με το παπλωμα.τρελος καιρος.
Βρήκες κανένα καλό μαγιώ;
Μπα δεν ειχαν πολλα ολοσωμα.ηταν κυριως γεροντιστηκα.μου εχει μεινει το hondos αν δεν βρω και εκει οποτε παω πατρα θα παρω.
Εμάς θα μας επισκεφθείς τον Ιούνιο;
Βεβαιως κυουρια μου.θα ανεβω για την επανεξεταση του χρονου.
Ωραιότατα, θα γίνει της επανεξέτασης! :lol:
Καλησπέρα τρελά μου Τζινοκόριτσα!!!!!!!!!
Την πιο μεγάλη προσευχή και όλη τη θετική μου ενέργεια στην Πολινα μας που δίνει μια τεράστια μάχη και εύχομαι να βγει νικήτρια και αγκαλιά με την Αμαλία μας!!!!!!!
Γλαύκη μου περαστικά και στην αδερφούλα σου,να γίνει σύντομα καλά!!!!!!!!!!!
Κατά τα αλλά είστε όλες καλά και θα περάσετε ακόμα καλύτερα στη εβδομάδα της αισιοδοξίας!!!!!!!Τα πολλά μου Τζινάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλώς το Γιωτάκι μας. Εκτός από την πολλή δουλειά, τα νεύρα τσίτα, την πολύ κούραση, το τρέξιμο, το άγχος, κατά τα άλλα όλα καλά; :lol:
Κερναω και Β12 και σιδηρο αμα λαχει.
Αχ, πονεμένη ιστορία η Β12, αύριο κλείνω 11 μήνες κι ακόμα δεν την έχω κάνει αυτήν την εξέταση. Σε μικροβιολογικό εργαστήριο θέλουν 20 ? οπότε προτιμώ να την μαντεύω!
Από υγεία εννοείς ,ε; Καλά ΤΖινάκι μου,μέχρι φυσικά να διαβάσετε στις εφημερίδες ότι σκότωσα κανέναν!!!!!!!:spin:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλώς το Γιωτάκι μας. Εκτός από την πολλή δουλειά, τα νεύρα τσίτα, την πολύ κούραση, το τρέξιμο, το άγχος, κατά τα άλλα όλα καλά; :lol:
Μαντεψε και εσυ σωστα την τιμη της Β12 και κερδισε πλουσια δωρα.δεν επιτρεπεται η συμμετοχη στο διαγωνισμο σε εργαζομενους μικροβιολογικων εργαστηριων.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
Μαντεψε και εσυ σωστα την τιμη της Β12 και κερδισε πλουσια δωρα.δεν επιτρεπεται η συμμετοχη στο διαγωνισμο σε εργαζομενους μικροβιολογικων εργαστηριων.
Μην ξηγιέσαι έτσι Γιωτάκι, να μαθαίνουμε από αλλού τα νέα σου! Πρώτα θα το πεις σε μας και μετά θα πας να τον σκοτώσεις! :lol:Quote:
Originally posted by giotaki
Από υγεία εννοείς ,ε; Καλά ΤΖινάκι μου,μέχρι φυσικά να διαβάσετε στις εφημερίδες ότι σκότωσα κανέναν!!!!!!!:spin:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Γιωτακι μην το κανεις.οχι μη.δεν εχει καθολου καλο κετερινγκ στη φυλακη ασε που εχει πεσει και πολυκοσμια.
Αστυνομε τζινι την ιστορια του γιωτακιου δεν μπορω να τη βρω μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας?
Μη λες τη λέξη φώτα Λίλα, τρομάζω η Δεηκαμένη! :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Γεια σας Τζινοκότριτσα!
Σήμερα πρόκοψα για τα καλά!
Πήγα και γυμναστήριο και κατσικώθηκα εκεί για 2 ώρες. Έκανα την ζούμπα μου και μετά χτύπησα και μία γιόγκα! :bigsmile:
Εσείς τι κάνετε;
Πάω να διαβάσω τα νέα σας...
Ολοι καμενοι ειμαστε αυτο τον καιρο τζινακιον χεστα.η μανα μου απο το σεπτεμβρη περιμενει να παρει συνταξη.φραγκο δεν εχει δει ακομα.ποτε θα την παρει αγνωστο.τελειωσαν και τα λεφτα που ηταν στην ακρη.ευτυχως που το σπιτι ειναι δικο μας και δεν εχουμε και αυτο το εξοδο.
Πραγματικά απορώ με τον εαυτό μου!!!
Γιατί μου το κάνω αυτό;
Έχω πάρει και καινούργια σφουγκαρίστρα για να μαζεύω τα σάλια γιατί από το πολύ σκύψε με έπιασε και η μέση μου!!!!!!!!!!!!
Quote:
Αστυνομε τζινι την ιστορια του γιωτακιου δεν μπορω να τη βρω μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας?
ούτε εγώ μπόρεσα να την βρω!αν είναι εύκολο διαφωτίστε κ εμένα το αόματτο :lol::lol:
ελπίζω όλα να πάνε καλά στο τέλος με το Πολινάκι και να αποκτήσει ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Γλαυκούλα μου πολύ χάρηκα που σε άκουσα κ οφείλω να ομολογήσω πως έχεις από τις πιο ζεστές φωνές!!
Είδα το csi μου και πάω να ξαπλώσω γιατί κατά πρώτον σήμερα αδιαθέτησα και κατά περίεργο τρόπο πονάω (από την επέμβαση κ μετά πρώτη φορά που πονάω ) και κατά δεύτερον αύριο λέω να πάω λαική και έχω πολύ ποδαρόδρομο μέχρι εκεί μιας και θα το συνδυάσω με το ημερήσιο περπάτημά μου :)
καλή συνέχεια,τζινάκια σε όλα τα μαγουλάκια
Βρε Γιωτάκι μου αυτό με την σφουγγαρίστρα δεν το έπιασα...:puzzled:
ʼστα Λίλα μου τα ίδια τραβάει και η καημένη η Σοκολατίτσα μας. Και η μαμά της περιμένει την σύνταξή της και την περιμένει και την περιμένει και ζουν οριακά οι άνθρωποι.Quote:
Ολοι καμενοι ειμαστε αυτο τον καιρο τζινακιον χεστα.η μανα μου απο το σεπτεμβρη περιμενει να παρει συνταξη.φραγκο δεν εχει δει ακομα.ποτε θα την παρει αγνωστο.τελειωσαν και τα λεφτα που ηταν στην ακρη.ευτυχως που το σπιτι ειναι δικο μας και δεν εχουμε και αυτο το εξοδο.
Ουτε εγω αλλα φοβομουνμην με πειτε χαζη ξανθια που δεν ειμαι κιολας ξανθια.
Η ιστορία μου πρέπει να είναι τουλάχιστον τριακόσιες σελίδες πίσω!!!!!!!!!!
Όταν βρω χρόνο θα σας την ξαναγράψω πιο περιεκτικά αυτή τη φορά!!!
!!!!!!!!!!
Σας εύχομαι ένα υπέροχο ξημέρωμα όμορφα
Τζινοκόριτσα και πάω για υπνάκο !!!!!!!!!
Πολλά πολλά Τζινάκια στα μαγουλάκια!!!!!!!!!!!!
Όταν λέμε σάλια εννοούμε κουβέντες και βλακείες από διάφορους!!!!!!
Καληνύχτα Γιωτίνι μου και καλή ξεκούραση!
Και όσο για τις βλακείες που ακούς άσε και καμία να πέσει κάτω και μην την μαζεύεις!
Έχεις που έχεις την χειρωνακτική εργασία, είσαι τώρα να μαζεύεις και τα σάλια;; :lol:
Τι σύστημα είναι αυτό που έχει το φόρουμ; Για να πάω στη σελίδα 625 έπρεπε να γυρίζω πίσω δύο δύο σελίδες τη φορά!! Λιλάκι και Ιωάννα σας έστειλα u2u με την ιστορία του Γιωτακίου.
Καληνύχτα Ιωάννα και Γιωτάκι και καλή ξεκούραση.
Τζινακιον σε εβαλα σε τοσο κοπο η χαζη?την διαβασα τη ιστορια του γιωτακιου.
Και τώρα θα γίνω χαφιές και θα σας πω ότι σήμερα έχει γενέθλια η σοκολατίσα μας :punk:
Χρόνια Πολλά Σοκολατίτσα μας, χρόνια γλυκά γεμάτα χαρές, υγεία και επιτυχίες! Με το καλό να σου κάτσουν και οι δύο δουλειές και να είναι και καλές και να περάσεις και όμορφα!
Σοκολατιτσα να τα εκατοστησεις!!!!!!!!!!!υγεια ευτυχια και μια καλη δουλεια!!!!
Τζινοκόριτσα μου θα σας αφήσω και εγώ, πάω να ξαπλώσω... να σηκώσω και τον Γιώργο που τον έχει πάρει ο ύπνος στον καναπέ και έχει βάλει το κομπρεσέρ στην μεγάλη ταχύτητα! :lol:
Τζινάκια πολλά και όνειρα γλυκά!
Παω και εγω να κατσαριδοξαπλωσω.καληνυχτ� �υδια τσουπρες μου ονειρα γλυκα!!!!!!!
Χρόνια σου πολλά Έλενα, εύχομαι να είσαι υγιής, ευτυχισμένη και να καταφέρεις να κάνεις σύντομα την επέμβαση ώστε να λύσεις ένα σημαντικό πρόβλημα της ζωής σου. Επίσης σου εύχομαι να βρεις μία δουλειά αντάξιά σου και ένα λαλάγγι επίσης αντάξιό σου!! Να είσαι πάντα καλά και στην παρέα μας.
Καληνύχτα Eli και Λιλάκι και καλή ξεκούραση. Πάω κι εγώ να ξαπλώσω, καλό μας βράδυ. Τζάκια στα μαγουλάκια!!
τζινάκια αγαπημένες. Πρωινο και το σημερινό ξύπνημα,5μισι γαρ!!!
Ειμαι χαρούμενη πάντως γιατι ο συζυγος είναι σπίτι και κοιμάτε επιτέλους. Τελειωσανε παραδώσανε και τώρα θα παει ξανα δουλεια της Δευτέρα! Τρελιαααα!!!
Η Λουλου μου ξυπνησε πρωι επειδη ακουσε τον μπαμπα της να βηχει και αρχισε να φωναζει να την παω στην αγκαλια του. Εκαναν παιχνιδια χαδια και μετα φυσικα ξυπνησε. Δεν μπορω ομως να του κακιωσω του παιδιου , μια βδομαδα εχει να τον δει.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σοκολατίτσα!! Να είσαι ευτυχισμένη και να επιτυχεις όλους του στόχους σου προσωπικούς και επαγγελματικούς. Και με ενα καλο παιδί μπρε!