Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Krino:
Καταρχην ευχαριστω για την ειλικρινη απαντηση σου αν και δεν νομιζω οτι θα μπορουσες να πεις κατι αλλο.
Θεοφανία:
Γιατί? (πραγματικά θα ήθελα να μάθω).
γιατι αγαπητη μου οσο και να θελει καποιος να κανει το ασπρο - μαυρο ειναι αδυνατον.
Ξερω πολυ καλα τι εχω γραψει και σε ποιον ολα τα χρονια που ειμαι εδω μεσα.
Δεν βρεθηκατε ξαφνικα δυο εξυπνακηδες για να μου αποδειξετε το αντιθετο.
Αν και αν μπορουσατε δεν θα ειχα αντιρρηση.....
Για μενα αλλωστε οι προκλησεις ειναι κατι που με ενδιαφερει, μονο που τελικα ειστε πολυ λιγοι.
Krino:
Μπορω να σου πω οτι η αξιοπρεπεια η δικη μου αλλα και των υπολοιπων μελων εδω μεσα ειναι αρκετα σημαντικη.
Θεοφανία:
Δεν νομίζω ότι την αμφισβήτησα ποτέ.
δεν σκεφτηκα κατι τετοιο.
Krino
Λυπουμαι ιδιαιτερα οταν ατομα οπως ο φιλος σου με το χωριστο σωληνακι, χανει τον ελεγχο του εαυτου του και αρχιζει να ρεταρει. (μηπως εχει καψει και τιποτα στα πλαγια??)
Θεοφανία:
Προφανώς είναι διακαής πόθος σου γι αυτό ασχολείσαι τόσο ενεργά μαζί του.
μου εδωσε αφορμη να ασχολιεμαι και ναι ειναι διακαης ποθος μου.
Θα σου πω το εξης, αμα βαλω κατι στο μυαλο μου ασχολουμαι με αυτο εντατικα.
Krino:
Σιγουρα δεν εισαι εσυ υπευθυνη για το τι γραφει ο καθε μανθες, αλλα σαν φιλη του νομιζω οτι θα πρεπει να σε απασχολει το καταντημα του.
Θεοφανία:
Αν εννοείς καταντημα ότι δεν συμφωνείς μαζί του.....ευπαξάνω.
δεν καταλαβες, ανθρωπους που δεν συμφωνω μαζι τους ξερω αρκετους.
Αλλα πραγματα ειναι που εννοω σαν καταντημα.
Krino:
Παμε παρακατω,
Αγαπητε μανθες,
το οτι τρως ρομπιλικι ανευ προηγουμενου εχω καταλαβει οτι δεν σε πολυαπασχολει.
θεοφανία:
Θα ήθελα πραγματικά να το δω ατό να συμβαίνει για να μπορώ κάποτε να του την πω. (περιμένω έστω μια λέξη).
οκ εδω θα ειμαστε να τα παρακολουθησουμε ολα.
Krino:
Στην θεση σου αμα προσπαθουσα να σπιλωσω κοσμο θα το εκανα με καλυτερη μεθοδικοτητα.
Αυτο θέλει αρκετή κουβέντα και σίγουρα εσύ θα είσαι πρωταγωνιστής.
ο καθενας παιρνει το ρολο του....
Krino:
Βρισκω πιο φρονιμο να ειχες κανει μια καλυτερη συνεννοηση με την φιλη σου ετσι ωστε να μην σε αδειασει ετσι περιεργα.
Θεοφανία:
Αν είχες αποκτήσει ποτέ στη ζωή σου φίλους θα ήξερες ότι το να γουστάρεις κάποιον αλλά να έχεις διαφορετική άποψη με αυτον, είναι .................μαγεία
συνηθως οι φιλοι μου εχουν διαφορετικες αποψεις απο οτι εγω.
Η τακτικη μου δεν ειναι να βρισκω κοσμο για να συμφωνω, αλλα αντιθετα επιδιωκω συνθεση αποψεων μεσα απο διαλογο χωρις να πιστευω οτι τα ξερω ολα.
Σε αντιθεση με εσενα και τα συνεταιρακια σου που νομιζετε οτι τα μαθατε ολα.
Krino:
Μετα απλα θα ειχα να κανω εγω μαζι της, κανενα προβλημα ομως, ειτε ετσι ειτε αλλιως την ακρη θα την εβρισκα.
Θεοφανία:
Σε περιμένω να τη βρεις μαζί μου ...την άκρη.
να τη βρω??
μα ηδη την εχω βρει.
Ολα καλα - ολα ανθηρα.
Krino:
Ελπιζω αυτο να σου γινει μαθημα και το μελλον τουλαχιστον οσον με αφορα να εισαι περισσοτερο προσεκτικος γιατι την πρωτη φορα εχω \"ευγενικα αισθηματα\" αλλα συντομα μου στερευουν.
Θεοφανία:
παρντόν? Μήπως ενοείς το απωθημένο σου να αναλάβεις κάποια θέση στο φόρουμ?
δεν ειναι απαραιτητο να γινεσαι γελοια, καλα εισαι μεχρι εκει που εχεις φτασει.
Ουτε ειμαι υποχρεωμενος να εξηγω στον καθε χτεσινο/η τι κανω ολα αυτα τα χρονια εδω μεσα.
Αν ηταν να επιανα θεση στο φορουμ, δεν περιμενα εσενα να ερθεις για να το κανω.
Krino:
Δεν με ενδιαφερει που σου ειναι αδιαφορο, θα φροντισω να το κανω να μην σου ειναι και ο τροπος και η μεθοδος ειναι πολυ απλη και ευχαριστη.
Θεοφανία:
πάλι δεν κατάλαβα τα αλβανικά σου.
ειναι γιατι ειμαι αλβανος,
ουγκ!
Krino:
Τελος σε περιπτωση που το εχεις αμελησει, ειμαστε σε φορουμ με ατομα που εχουν (η και οχι) ψυχολογικα προβληματα, αλλα σε καμια περιπτωση εδω μεσα δεν εχει ατομα που μπορει κανεις να τους πιασει μαλακες.
θεοφανία:
Αυτό πες το στον εαυτό σου, θα είναι μια καλή αρχή.
μαστα θενκς για την συμβουλη.