Γιώτα μου έχεις γίνει ΑΣΤΕΡΙ!!!! Μπράβο!!!!και τα μπράτσα μια χαρά,και το χαμόγελο αστράφτει;) ειλικρινά πολύ χαίρομαι να σε βλέπω έτσι!!!
Printable View
Γιώτα μου έχεις γίνει ΑΣΤΕΡΙ!!!! Μπράβο!!!!και τα μπράτσα μια χαρά,και το χαμόγελο αστράφτει;) ειλικρινά πολύ χαίρομαι να σε βλέπω έτσι!!!
Quote:
Originally posted by monahoiot
Γεια σας ξανά και από μένα , ήρθε η ώρα για το δεύτερο ποστάρισμα φωτογραφίας, την πρώτη φορά είχα χάσει 20 κιλά, τώρα είμαι σχεδόν 30 χαμένα, ζυγίζω περίπου 85, οπότε παίρνω το θάρρος και ιδού:
wwwwwwwwwwwoooooooooooooooowwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!! !!!!!!!
Μου έχουν φύγει τα σαγόνια!!!!! Γιώτα μου, αν δεν σε ήξερα από πριν το χειρουργείο, με καμία δεν θα πίστευα πως είσαι το ίδιο άτομο!!!!
Συγχαριτήρια κουκλίτσαμου!!! Ανυπομονώ να σε δώ και από κοντά!!!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by monahoiot
Γεια σας ξανά και από μένα , ήρθε η ώρα για το δεύτερο ποστάρισμα φωτογραφίας, την πρώτη φορά είχα χάσει 20 κιλά, τώρα είμαι σχεδόν 30 χαμένα, ζυγίζω περίπου 85, οπότε παίρνω το θάρρος και ιδού:
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Χίλια μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλή συνέχεια :kiss::kiss::kiss:
Ευχαριστώ πολύ όλες σας! Μου ανεβάσατε το ηθικό με τα σχόλια σας! Καλή μας συνέχεια!
Μπραβο σου monahoiot!Πραγματικα δειχνεις αλλος ανθρωπος και φαινεται λες και εχεις χασει πολλα περισσοτερα και εχεις ομορφηνει κιολας!Φανταζομαι ποσο θα εχει αλλαξει και η διαθεση σου ε?Θα πηγαινεις για ψωνια για αλλαγη καρδαρομπας.....:grin:
Μπραβο μπραβο σε σενα και σ'ολα τα παιδια...καποια μερα θα ποσταρω και γω εδω,αλλα οταν θα εχω φτασει το στοχο να φαινεται η διαφορα!
Μπράβο monahoiot, φοβερή διαφορά! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!!
Μπράβο Γιώτα μου, υπέροχη!!!! πολύ ωραία διαφορά και μόλις 5 μήνες!!! ουάου!!! άντε και την επόμενη φοτά να μας την βγάλεις στην Γαρίτσα!!!!
Μπράβο, monahoiot. Συγχαρατήρια!!!!!!!!!
ΓΙΩΤΑΑΑΑ!!! Χίλια μπράβο , είσαι καταπληκτική , πανέμορφη και πάνω από όλα έχεις απίστευτα θετική και γαλήνια αύρα ! Η διαφορά δεν το συζητώ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Μα τι βλέπουν τα ματάκια μου ... φοράς επιτέλους φορεματάκια!! και σου πάνε μούρλια! Όσο για τα μπράτσα , πρόσωπο κλπ , παιδιά η Γιώτα έχει απιστευτο δέρμα!
Μπράβο παίδες! Εντυπωσιακή διαφορά!
Πωλίνα φαίνεσαι 10 κιλά πιο αδύνατη στις φωτογραφίες!!! Μπραβο σου!!
Γιάννα μου σε ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by yannaki
Μπράβο παίδες! Εντυπωσιακή διαφορά!
Πωλίνα φαίνεσαι 10 κιλά πιο αδύνατη στις φωτογραφίες!!! Μπραβο σου!!
Παιδιά, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για άλλη μια φορά! Μάκια!
H Μαρία της ελπίδας μας (maria hope), ή όπως θα την αποκαλούσα εγώ η Μαρία της ομορφιάς, στο πριν και στο μετά της!!!
Οι 2 πρώτες φωτογραφίες είναι το πριν της στα σχεδόν 110 κιλά, και η τελευταία είναι το τώρα στα 72 κιλά!!!!
Μαράκι μου είσαι μια κουκλίτσα!!! Μπράβο για το υπέροχο αποτέλεσμά σου!!!
Μεγαλη διαφορα Μαρακι, μπραβο!!!