οχι ειχα για πολλα χρονια τα πολλα κιλα τουλαχιστον τα 100 για κανα 5νταρι χρονια μη νομιζεις ειχα αφεθει στο φαγητο ειναι τωρα η πρωτη φορα που επιμενω
Printable View
οχι ειχα για πολλα χρονια τα πολλα κιλα τουλαχιστον τα 100 για κανα 5νταρι χρονια μη νομιζεις ειχα αφεθει στο φαγητο ειναι τωρα η πρωτη φορα που επιμενω
ΠΩς ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ Κ ΓΥΜΝΑΖΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ? ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ??/
ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩ?:sniff::sniff::sniff:
μια συνηθεια ειναι, προσωπικα δε γυμναζομουν ποτε μου,
το θεωρουσα αγγαρεια.
πριν ενα χρονο πηγα πρωτη φορα γυμαστηριο χαρη στα...106 κιλα
σταματησα μαρτη- πριν ενα μηνα
κ ενω στην αρχη μου αρεσε να μη γυμναζομαι μετα μου ελειπε τραγικα πολυ...
κυριως ψυχολογικα, δεν ειχα που να ξξεσπαω,
μολις το επετρεψε λιγο η δουλεια ξαναρχισα...
μονο εγω ξερω με τι κοτσια με τοση κουραση ολη μερα κ νυχτα... (2 δουλειες)
ακομα κ απο τα μπανια το προτιμουσα γιατι το μπανιο με ζαβλακωνε κ δεν απεδιδα στη δουλεια,
ενω το γυμναστηριο με εκανε κ ενιωθα ΤΕΛΕΙΑ
ειναι μεχρι να βρεις να κανεις αυτο που σου αρεσει.. και εγω τα βαρη ουτε που να τα ακουσω δεν ηθελα και γενικα το γυμανστηριο.. τωρα ομως σε αυτο που ειμαι καθε φορα που παω μου εχει και διαφορετικο προγραμα αεροβιας και ασκησεων να κανω. ετσι δεν βαριεμαι. και το κυριοτερο του ειπα πως επειδη θελω να πηγαινω καθε μερα να μην μου βγαινει το προγραμμα πανω απο 1,15' .... ετσι και δεν κουραζομαι και πηγαινω συνεχεια! κλεινω δυο βδομαδες αυριο και δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα ηδη τα ποδια μου στους γλουτους τα νοιωθω πιο λεια!! βαζω και μια κρεμα καθε μρα αδυνατιστικη δεν ξερω αν βοηθαει και αυτο βεβαια...Quote:
Originally posted by lesing
Eιμαι παρα πολυ κομματια!
25' διαδρομο
15' ελειπτικο
βαρη
45 κοιλιακους
60' περπατημα
και σημερα γυμανστηριο. ευτυχως χαλαρα.. γιατι χθες ενοιωθα κουρασμενη..
20' κωπηλατικο , κοιλιακοι, ραχιαιοι και διαφορεσ ασκησεις με οργανα και βαρακια για τα χερια και στηθος!
50΄ΔΙΑΔΡΟΜΟ...
ΝΟΙΩΘΩ ΥΠΕΡΟΧΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.
ΕΛΕΝΗ, ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ. ΝΕΑ ΑΡΧΗ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 1ο ΜΗΝΑ ΟΛΟ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΕΧΩ. ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΟΜΟΝΗ.
zwitsa δεν ειναι ιδεα σου, εγω εχω ποδια πλεον που δεν ειχα ουτε στο λυκειο,Quote:
Originally posted by zwhtsa
ειναι μεχρι να βρεις να κανεις αυτο που σου αρεσει.. και εγω τα βαρη ουτε που να τα ακουσω δεν ηθελα και γενικα το γυμανστηριο.. τωρα ομως σε αυτο που ειμαι καθε φορα που παω μου εχει και διαφορετικο προγραμα αεροβιας και ασκησεων να κανω. ετσι δεν βαριεμαι. και το κυριοτερο του ειπα πως επειδη θελω να πηγαινω καθε μερα να μην μου βγαινει το προγραμμα πανω απο 1,15' .... ετσι και δεν κουραζομαι και πηγαινω συνεχεια! κλεινω δυο βδομαδες αυριο και δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα ηδη τα ποδια μου στους γλουτους τα νοιωθω πιο λεια!! βαζω και μια κρεμα καθε μρα αδυνατιστικη δεν ξερω αν βοηθαει και αυτο βεβαια...Quote:
Originally posted by lesing
ακομα κ στα σημεια που ηταν σκαμμενα παο την κυτταριτιδα εχει αρχισει κ λειαινει αισθητα!
κ κρεμες αδυνατο να βαλω,
αρα δεν ειναι απο αυτο...
lesing μου εχει δικιο ειναι μεχρι να βρεις κατι να σευχαριστει κ να πορωθεις...
ΣΗμερα κανονικα το προγραμμα μου + την αεροβια στο τελος που τοσο καιρο παρελειπα.
Αυριο μονο αεροβια 1 ωρα να ξεκουραστει το σωμα μη πιαστω παλι.
αυριο ξεκιναω και pilates... για να δουμε πως θα ειναι! οποτε θα παω μονο μιση ωριτσα νωριτερα για διαδρομο και μετα πιλατες!
Είναι τέλειο το πιλάτες zwhtsa!! Πιστεύω ότι θα σου αρέσει πολύ!!:yes:Quote:
Originally posted by zwhtsa
αυριο ξεκιναω και pilates... για να δουμε πως θα ειναι! οποτε θα παω μονο μιση ωριτσα νωριτερα για διαδρομο και μετα πιλατες!
εγω κανω ολο τα ιδια κ τα ιδια διαδρομο ποδηλατο διαδρομο ποδηλατο .μου απεσει πολυ το πιλατες ειχα δοκιμασει παλια αλλα δεν κανουν.το γυμναστηπιο ειναι απτο σπιτι μου με τα ποδια 10 λεπτα ενω για πιλατες τιποτα κοντα μου!
κοπαλακι σε ποσο καιρο κατεβηκες απο τα 106 στα 85?
σεπτεμβρη με φλεβαρη νομιζω, μετα ημουν στα 80-82 σταθερη,
παντρευτηκα απριλη σαυτα τα κιλα
κ μετα πηγα 87-88!!!
μεσα σε 3-4 μηνες...
εδω κ ενα μηνα περιπου αρχισα σοβαρη προσπαθεια κ αρχισα να πεφτω (α κ ξαναρχισα γυμναστικη...)