Πού 'σαι κυρα-Μαντάμ σου σου μας;;;
Γιάντα μας εγκατέλειψες;
Printable View
Πού 'σαι κυρα-Μαντάμ σου σου μας;;;
Γιάντα μας εγκατέλειψες;
άσε μαντζουράνα μου. καλοπερνούσα!
εν τω μεταξύ πρέπει να αλλάξω κ το τικεράκι μου ,έβαλα 4 κιλά σε τρεις εβδομάδες!ουπς. πως τα κατάφερα! εσένα βλέπω το τικεράκι σου ένα πριτς από το 9
Καλημέρα!
Μαντάμ σου σου μου,
μην αγχώνεσαι για τα κιλά των εορτών! Όσο γρήγορα ήρθαν, τόσο γρήγορα θα φύγουν!
(Άσε που αν εγώ ήμουν στα κιλά σου δεν θα με απασχολούσε στο ελάχιστο!)
"ένα πριτς απ' το 9" -> θεικό! :smilegrin:
Η αλήθεια είναι ότι έχω δει το 9 από χθες, όμως στο τικεράκι βάζω μόνο το εβδομαδιαίο μου ζύγισμα!
Ελπίζω λοιπόν την ερχόμενη Τετάρτη να αλλάξω εκατοντάδα επισήμως και στο τικεράκι!
μαντζουράνα μου, ξες οτι εσύ που είσαι 100 θα θελες να σαι 80, αλλά κ κάποια που είναι 150 θα λιγουρεύεται τα 100.
σημασία δν έχουν οι αριθμοί αλλά πόσο μπορούμε να υποστηρίξουμε το βάρος μας. επίσης μην ξεχνάς οτι είναι στην μέση το ποσοστό λίπους αλλά κ ο δμσ, που είναι άλλα κριτήρια, μπορεί να μην απέχουμε πολύ εμφανισιακά αλλά κ όσον αφορά την επιβάρυνση των κιλών στην ψυχή κ στην υγεία.
Καλημέρα σε ούλο το ντουνιά!! :starhit:
Μαντάμ σου σου μου, δεν υποτιμώ καθόλου αυτό που νιώθεις με τα κιλά σου...
Απλά προσπάθησα με αυτό που είπα να σε κάνω να νιώσεις ότι τα κιλά που έχεις να χάσεις δεν είναι πολλά και ότι μπορείς να τα καταφέρεις!
καλημέρα!!!
μαντζουρανα μου καταλαβα σε τι πνεύμα το ειπες και με τι διάθεση! απλά εμένα μου φαίνεται βουνό τώρα, αν κ σήμερα ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση κ έφαγα ένα πολύ καλό πρωινό.
η διάθεσή μου προήλθε από το οτι χθες πριν βγω έξω έφτιαξα τα μαλλιά μου κ ήμουν πολύ κουκλάρα(φτύστε με) κ πήρα κ κάτι ωραία μποτίνια! κ τα έκανα για μένα αυτά. γιαυτό κυρίως ένιωσα ωραία.
Φτου φτου! :smilegrin:
Με γειά τα μποτίνια! Καλοφόρετα!
Τι διαβάζωωωωω! πωπω, ήρθεεεε! η αλλαγή από τριψήφιο σε διψήφιο είναι μεγάλη στιγμή, και συμβολικά και ουσιαστικά! Και μια και είμαστε στο τόπικ του καφέ και όχι των αλκοολούχων, ας πιω στην υγειά σου Ρανάκι ένα καπουτσίνο όπως τον ορέγομαι!Quote:
Originally posted by Μαντζουράνα
Η αλήθεια είναι ότι έχω δει το 9 από χθες, όμως στο τικεράκι βάζω μόνο το εβδομαδιαίο μου ζύγισμα!
Ελπίζω λοιπόν την ερχόμενη Τετάρτη να αλλάξω εκατοντάδα επισήμως και στο τικεράκι!
Αλήθεια υπάρχει τόπικ για τσίπουρα;Quote:
Originally posted by Mak
Και μια και είμαστε στο τόπικ του καφέ και όχι των αλκοολούχων,
Αχ, σ' ευχαριστώ πολύ Μακ μου!!!Quote:
Originally posted by Mak
Τι διαβάζωωωωω! πωπω, ήρθεεεε! η αλλαγή από τριψήφιο σε διψήφιο είναι μεγάλη στιγμή, και συμβολικά και ουσιαστικά! Και μια και είμαστε στο τόπικ του καφέ και όχι των αλκοολούχων, ας πιω στην υγειά σου Ρανάκι ένα καπουτσίνο όπως τον ορέγομαι!
Όντως ήρθε! Και με τον ερχομό του είναι σαν να μου πήρε μακριά το μεγάλο άγχος για τη ζυγαριά...
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είχα άγχος να δω το διψήφιο και μεγάλη ανυπομονησία.. Σαν να ήταν το σκαλοπάτι που θα σιγουρέψει μέσα μου ότι αυτή είναι η τελευταία και καλή προσπάθεια απώλειας βάρους. Και αφού το σιγούρεψα πια, νιώθω μια ηρεμία που δεν την ένιωθα πριν 2 βδομάδες πχ...
Πλέον είμαι σίγουρη ότι τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Και σε όποιο σημείο σταματήσω να χάνω, θα το αποδεχτώ σαν το φυσιολογικό μου βάρος. Έχω αρχίσει δειλά δειλά ν' αγαπάω το σώμα μου!
Καλημέρα σε όλο τον καλό κόσμο του φόρουμ!
Επιτέλους σήμερα μετά από 1 χρόνο+ που είμαι στο φόρουμ, μπορώ να βάλω διψήφιο τικεράκι!
Είμαι πολύ χαρούμενη και αισιόδοξη για την συνέχεια!
Να πετυχαίνουμε όλοι τους στόχους μας και να είμαστε καλά!
μαντζουράνα μου συγχαρητήρια! είναι πολύ γκράντε αυτό που σου συμβαίνει!!!!
Ματζουράνα στάσου μύγδαλα!! Θα σε κυνηγάω από τόπικ σε τόπικ για να μάθω τα ωραιότερα νέα!!!! Μπράβοοοοο! Μόνο όσοι υπήρξαν πάνω και πιο πάνω και πολύ πιο παραπάνω από τα 100 μπορούν να καταλάβουν το μέγεθος του θριάμβου σε ψυχολογικό επίπεδο πρωτίστως του να αγγίζεις το διψήφιο!!! Χωρίς να σημαίνει ότι είναι εύκολο να χάσεις σε οποιοδήποτε βάρος κι αν είσαι τα παραπανίσια κιλά! Τα έχεις καταφέρει θαυμάσια κι εύχομαι να συνεχίσεις έτσι με αισιόδοξη διάθεση κι επιμονή για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα!! Respect! Και στα δικά μας κορίτσια όποιο στόχο κι αν έχουμε θέσει! Καλημέρες!!!
Κορίτσια ευχαριστώ!!
Μαντάμ σου σου μου, υποκλίνομαι στη λέξη "γκράντε"! :yes: Σ' ευχαριστώ πολύ!
Μπεσμπάμπ μου, έχοντας υπάρξει πριν 2-3 χρόνια 140 κιλά, και μόλις πριν 5,5 μήνες 135, απλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι σήμερα είμαι διψήφιο και δεν έχω πεινάσει για να το πετύχω!
Έχω ακόμα άλλο τόσο δρόμο μπροστά μου, αλλά είμαι αισιόδοξη και πλέον όχι ανυπόμονη.
Πραγματικά βιαζόμουν να δω το διψήφιο. Τώρα που το είδα, κάτι ηρέμησε μέσα μου, σαν να είμαι πλέον σίγουρη ότι θα τα καταφέρω!
Χαλαρή λοιπόν πια, αρχίζω σιγά σιγά ν' απολαμβάνω τη διαδρομή!
Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
Σας εύχομαι πολύ πολύ σύντομα να πετύχετε τους στόχους σας, χωρίς καμία καταπίεση ή στέρηση! :thumbup:
:) Τι ωραία :) είμαι πολύ χαρούμενη για σένα και χαίρομαι πολύ που μπήκα στο φόρουμ αυτή την περίοδο που ξεκίνησες κι εσύ την προσπάθεια σου.Quote:
Originally posted by Μαντζουράνα
Τώρα που το είδα, κάτι ηρέμησε μέσα μου, σαν να είμαι πλέον σίγουρη ότι θα τα καταφέρω!
Χαλαρή λοιπόν πια, αρχίζω σιγά σιγά ν' απολαμβάνω τη διαδρομή!
Είσαι υπέροχη!! Πέρα από κάθε νούμερο!!