Γεια σου ρε Μαράκι με τα μέλια σου! ʼντε βρε μας έλειψες!
Και εγώ χάρηκα που ζωντανέψαμε αυτό το τόπικ. Για να είμαι ειλικρινής, εδώ νιώθω ότι ταιριάζω κουτί. Στην παχυσαρκία που ξεκίνησα να γράφω πριν από εδώ είχα ένα θέμα να ταυτιστώ...:puzzled:
Πρώτον όλοι ασχολούνται είτε με κάποια δίαιτα ή έχουν κάνει βαριατρικό χειρουργείο. Εγώ που δεν θέλω να κάνω τίποτα από τα δύο τι να έκανα οεοοοο; ʼρχισα να γράφω στο τόπικ τι έφαγα σήμερα μπας και ευαισθητοποιήσω κανέναν να σταματήσει να κάνει δίαιτα και όλοι απλά δεν έδιναν σημασία :shocked2:, τους έλεγα ότι πρέπει οπωσδήποτε αν θέλουν να χάσουν κιλά να τρώνε πρωινό και απλά δεν δίνανε σημασία... Μετά έβλεπα και τα τόπικ ζύγισμα κάθε μέρα, και κάτι ʼτκινς και Ντουκάν και δεν συμμαζεύεται και μου ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν απλά στεναχωριέμαι γιατί βλέπω ότι είναι τόπικ που έχουν μεγάλη απήχηση και με παίρνει από κάτω γιατί δεν μπορώ να βλέπω τόσα άτομα να προσπαθούν τόσο πολύ και απλά να δυναμώνουν τις διατροφικές τους διαταραχές. Και έτσι έγραφα στο τόπικ της break στο πως θα απαλλαγώ από τους δαίμονες του μυαλού μου (εκεί έχω γράψει κατεβατά άπειρα :lol:) και σε κάποια άλλα. Εκτός όμως από το τόπικ της break δεν έβρισκα κάποιο άλλο τόπικ περί διατροφής με το οποίο να μπορώ να ταυτιστώ και να λάβω βοήθεια και πληροφορίες που μπορούν να με βοηθήσουν...
Με εσάς εδώ έχω βρει την χαρά μου κοριτσάκια μου! Χαίρομαι που παρόλο που κάποιες από εσάς έχετε πολύ πιο σοβαρά θέματα από αυτά της παχυσαρκίας τα αντιμετωπίζετε με περισσή υπομονή και πολύ χιούμορ :D. Εδώ νιώθω ότι μπορώ να εκφραστώ και να με καταλάβετε και αυτό μου αρέσει αλλά παράλληλα με βοηθάει κιόλας πολύ :) :thumbup: