καλησπεριζω την παρεα! καινουρια σ αυτο το φορουμ και ηθελα να διαβασω ολες τις σελιδες μεχρι να γραψω αλλα εχω διαβασει μεχρι την 10 και δεν εχω αλλο κουραγιο! μονο αποριες! :P εψαξα πολλες πληροφοριες για τον ατκινς γιατι θελω να ξεκινησω κ εγω αλλα και μονο που ειδα γραμμαρια το ενα, γραμμαρια το αλλο κουραστηκα! εσεις βρε κοριτσια και αγορια πως μπορειτε και τα μετρατε ολα? πως κανετε τους συνδιασμους των τροφων? επισης, στην ατκινς στην πρωτη φαση πρεπει να παιρνεις 20 γρ. υδατανθρακες... δηλαδη μπορεις π.χ. να τρως οοοση μπριζολα θες αφου δεν εχει καθολου υδατανθρακες? αυτο με τα τηγανιτα αυγα και τα μπεικον το πρωι μου φαινονται υπερβολικα... νομιζω οτι αν τα φαω ολα αυτα οχι θα αδυνατησω αλλα θα παρω κιολας! 10 κιλακια θελω να χασω και εχω ξεκινησει λιποτοξ, αλλα η διατροφη που λεει ειναι απιστευτη! ειμαι 66 κιλα κ 1,68! τι λετε??? θα καταφερω με την ατκινς να χασω αυτα τα αναθεματισμενα κιλα που με βασανιζουν? σε ποσο χρονικο διαστημα λετε? οοο,τι πληροφοριες εχετε, θα γινουν ευπροσδεκτες!^^ ευχαριστωωω :)