Εφαγα και για "βραδυνο" μια πιτα στο φουρνο σαν πιτσα με τυρι και ντοματα σαλτσα.. Εκανα μια ωριτσα να την φαω και μεχρι τωρα μου εχει κατσει καλα..
Αυτα για σημερα! Απο αυριο ειμαι σε κανονικο προγραμμα με κανονικες ωρες φαγητου!
Printable View
Εφαγα και για "βραδυνο" μια πιτα στο φουρνο σαν πιτσα με τυρι και ντοματα σαλτσα.. Εκανα μια ωριτσα να την φαω και μεχρι τωρα μου εχει κατσει καλα..
Αυτα για σημερα! Απο αυριο ειμαι σε κανονικο προγραμμα με κανονικες ωρες φαγητου!
Νεκτυ μου δεν με εχει πειραξει τιποτα αρκει να το φαω πολυ πολυ αργα..πχ εφαγα φασολαδα, ρεβυθια, μακαρόνια με κιμα, ψαροσουπα, βραστο (σελινο καροτο πατατα με μοσχαρι σουπα) φασολάκια, μπαμιες , αρακα , γιουβαρλάκια. λάχανο με κρεας κ.ο.κ εφαγα ντοματα με την φλουδα και τα σπορια και δεν με πειραξε. εφαγα πιπεριες τηγανιτες χωρις τη φλουδα ομως αυτα , γεμιστα κλπ κλπ. δεν με πειραξε απολυτος τιποτα. αρκει να κανω 30 με 50 μασηματα (αναλογα το φαγητο) και να τρωω κα8ε ενα λεπτο μια κουταλια- πιρουνιά. και ειμαι δυο μήνες μετα την επεμβαση....το ψωμί οπως σε ειπα δεν με πειραζει πλεον (εδω το ελληνικό ομως) αρκει να το βαλω στο φαγητο και να μουσκεψει (το γνωστο βουτηχρηρη χαχαχαχαχα) και μονο ψύχα. :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
νινάκι είναι ωραίο που δεν σε πειράζει κάτι από όσα τρως ΑΛΛΑ φλούδες κ σπόρια μην τρως!ο ειλεός καραδοκεί αν δεν προσέχουμε,λόγω εσωτερικής κατασκευής δεν έχουμε αρκετά γαστρικά υγρά για να γίνεται σωστά η πέψη κ να λιώνουν όλα
ας γράψω μιας και είμαι στα πέριξ :D
πρωί : μισή φέτα κέικ sweet and balance που παρόλο που δεν έχει ζάχαρη ένιωσα μια ψιλοανακατωσούρα κ ένα ψιλο-ντάμπινγκ όταν την έφαγα
ενδιάμεσα : τίποτα
Μεσημέρι : μία κουτάλια ρεβύθια χωρίς φλούδα,λίγες γαρίδες νερόβραστες
απόγευμα : ένα μικρό σπιτικό μπριός με μία φέτα παριζάκι
βράδυ: κοτόπουλο ψητό και ίσως ντομάτα και πιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μετά θα φάω 3-4 βραστά κάστανα
aggeloydaki μου δεν ειναι λιγα αυτα που τρως ;;; θες να χασεις κι αλλο βαρος ;;
Quote:
Originally posted by aggeloydaki
νινάκι είναι ωραίο που δεν σε πειράζει κάτι από όσα τρως ΑΛΛΑ φλούδες κ σπόρια μην τρως!ο ειλεός καραδοκεί αν δεν προσέχουμε,λόγω εσωτερικής κατασκευής δεν έχουμε αρκετά γαστρικά υγρά για να γίνεται σωστά η πέψη κ να λιώνουν όλα
αλήθεια???? εγώ νόμιζα μόνο πόνο ίσως σου προκαλέση..ουπς...να πω την αλήθεια μόνο από την ντομάτα την έφαγα την φλουδα και τα σπορια απο την πιπερια την εβγαζα την φλουδα και την κα8αριζα απο τα σπορια διοτι ειναι και πολλα ...8α προσεχω απο δω και περα...μα γιατι δεν μας τα λενε αυτα εκει???? (τι να μας πουνε? αφου δεν τρωνε ντοματοσαλατες ουτε πιπεριες τηγανιτες ....)
να χάσω????????????τι λες παιδί μου!!!Ο άνδρας νωρίτερα με απειλούσε πως αν χάσω και άλλο θα με βάλει στο νοσοκομείο μέχρι να πάρω κανένα κιλό πίσω :spin::spin: είμαι ήδη σχεδόν 6 κιλά κάτω από το ιδανικό βάρος που είχε γρ'αψει ο γιατρός στον φάκελό μου για να πάρω την έγκριση και από την επανεξέτασή μου είμαι σχεδόν 9 κάτω ενώ τότε μου είχε πει πως θα σταματήσω να χάνω και θα πάρω κ 2-3 πίσω!απλά δεν μπορώ να φάω μεγαλύτερη ποσότητα,φουσκώνω εύκολα κ κακώς δεν κάνω περισσότερα μικρά γεύματα,αλλά δεν μου φτάνει ο χρόνος!!!!τώρα τέλος μήνα κλείνω 18μηνο κ πιστεύω θα πάρω πίσω μερικάQuote:
Originally posted by Alma libre
aggeloydaki μου δεν ειναι λιγα αυτα που τρως ;;; θες να χασεις κι αλλο βαρος ;;
Τι ειναι ο Ειλεος βρε παιδια??
Εγω την ντοματα την τρωω χωρις φλουδα, απο παντα αλλα τα σπορακια τα τρωω.. Και την πιπερια παλια μ ετην φλουδα την ετρωγα (ας πουμε στα γεμιστα) αλλα απο τοτε που εκανα την επεμβαση λες και ξερει και το στομα μου τι ειναι καλο και τι οχι να πεσει στο στομαχακι μου και οταν κατι δεν μου καθετε καλα απο το στομα κι ολας, το φτυνω.. Ας πουμε δοκιμασα γεμιστα, πιπερια, και την φλουδα δεν την ηθελε ουτε το στομα μου!! Η στους γιγαντες ας πουμε (καλα 5 εφαγα και εσκασα!! χαχαχααχ).
Ειλεός ειναι οταν στρίβει το εντερο. για αυτό και δεν καταλαβένω πως θα στρίψει το εντερο με τα σπορια απο την ντοματα? (ειπαμε απο τα πιπερια τα αφαιρώ και τα σπορια και την φλούδα).
Α το επαθε μια φιλη μου, 6 χρονια μετα απο σληβ! Και νομιζω ηταν απο σπορακια!!! Ντοματας!!
Ειλεό παθαίνει κάποιος βαριατρικός ασθενής από αμάσητη ή όχι καλά μασημένη τροφή και κατά κανόνα όσοι είναι με παρακάμψεις και δύσκολα με σληβ.
Μετα απο χροοονια (λολ) ειπα να γραψω τι εφαγα μεχρι τωρα!
Πρωι τιποτα
Ενδιαμεσα μια μικρη φετα ψωμι με μελιτζανοσαλατα (εγωωω την εφτιαξααα!!! :D )
Μεσημερι 3 κομματακια κοκκινιστο μοσχαρακι (και μου εκατσε καλαααα!!!γιουυπι!!) με 3 μωρακια πατατουλες υπερβολικα μικρουλες και 2 κομματακια πρασινη πιπερια με φετα στο φουρνο!!!!
Απογευμα και βραδυ δεν ξερω ακομα, βραδυ μαλλον παλι μοσχαρακι!! :D
θα σε δείρω Nektu μου, που είναι οι πρωτεΐνες σου???Quote:
Originally posted by -wow-
Ωωωωω και φρεσκο φρεσκο το αγριογουρουνο!! χαχαχαχχα
Σημερα ειχαμε
Πρωι τιποτα κοιμομουν
Μεσημερι τιποτα κοιμομουν
Απογευμα μισο μπολακι μακαρονια με καυτερη σαλτσα και φετα
Τωρα ενα μηλο και νεροζουμι καφε!
Αργοτερα δεν ξερω.. Εχω κανει την νυχτα μερα παλι και πρεπει να μπω σε προγραμμα!!! Μπορει να παρω κανενα σουβλακι? θα δω.. Χαλια σημερα αλλα το αυριανο μενου θα το ακολουθησω κατα γραμμα!!!
Ρασι μου τα εχεις δοκιμασει ολα αυτα? Πως σου εκατσαν??
τα έχωδοκιμάσει όλα αυτά και δεν με πείραξαν εννοείτε το σπανάκι και τα μακαρόνια ήταν μια κουταλιές τις σούπας :D
άντε να γράψω και εγώ τι έφαγα σήμερα :D
πρωί :δυο καφέδες
ενδιάμεσο : μια φέτα κασέρι
μεσημέρι : μιση φέτα ψωμί με μια φέτα κασέρι και μια φέτα ζαμπόν κοτόπουλου
απογευματινό : ένα ποτήρι "οπτιμελ" (αραιό γιαούρτι με γεύση φρούτων κατάλληλο για διαβητικούς)
βραδυ : ψαρόσουπα
Καλεε!! Αυτο ηταν 1 μηνα και βαλε πριιιιιιιν!!! χαχααχαχαχααχ