Quote:
Originally posted by sweetOctober
forty έχεις δίκιο, δεν την παλεύω χωρίς φρούτα τέτοια εποχή καθόλου! Αλλά να με παρασύρει η φίλη μου που θέλει γρήγορη απώλεια για τα πόδια της. Της λέω αφού δε μπόρεσες τη south beach που τρως από όλα πως θα κάνεις Ντουκάν???
Εχει φτασει κι εχει περιορισει πολυ το φαγητο της, και φοβαμαι οταν σταματησει τη διαιτα και θα τρωει κανονικα μη τα παρει. Τελοσπαντων δεν ειναι κι ευκολο να επεμβαινουμε στα των αλλων παντα.
Προσωπικά τώρα τρώω από όλα, ειλικρινά δεν το πιστεύω ότι τρώω όλα αυτά και είμαι τα πιο λίγα κιλά από το Γενάρη που κάνω δίαιτα! Κι όχι μόνο αυτό, δεν είναι υγρά, είναι προφανές. Γιατί ενδιάμεσα όταν "πλακώθηκα" με μια φορά δεν πάχυνα! Δυστηχως όταν πλακώνομαι είναι 1-2 το βράδυ. Παίρνω βραδυνό κατά τα μεσανυχτα μετά τη δουλειά. Οπότε αν ξεφύγω είναι πολύ αργά το βράδυ! Κι όμως γραμμάριο δε βάζω εκείνη την ημέρα! Δε χάνω όμως.
Μου αρέσει πολύ αυτό που ζω, ελπίζω να κρατήσει και σελιγότερα κιλά. Εννοώ να τρώω τόσο καλά, ό,τι θέλω, χωρίς να ζυγίζω-ζυγίζομαι, και να μη με νοιάζει αν είναι κάτι ολικής ή μη. Και το γλυκό μου και όλα. Μου έχει φύγει η μανία "κάνεις δίαιτα - στερείσαι - χάλασε το".
Κάποια βράδυα που τη χάλασα έψαχνα να δω με τι να τη χαλασω και δεν εβρισκα τροφιμα να εχω στερηθει. Καλο ε? :duh:
Forty πως πας εσύ?
Ειμαι σιγουρη οτι θα πας τελεια αφου εχεις καθοδηγηση και σου δινει τροφες που συνηθιζεις να τρως στην καθημερινοτητα σου,εκει ειναι ολο το μυστικο,οχι να στερουμαστε τα παντα και μετα να πεφτουμε με τα μουτρα σε οτι μας ελειψε,και σιγουρα με μια φορα που θα "πλακωθεις"δεν χαλας τιποτα,ισα ισα βοηθας τον οργανισμο σου να μην κραταει στη μνημη του τα ιδια και τα ιδια,τον σοκαρεις για καλο και δεν χαλας τον μεταβολισμο σου.Πολλοι αθλητες το κανουν αυτο,καθε μια βδομαδα εχουν και μια φορα ελευθερο φαγητο και αμεσως μετα ξαναμπαινουν στο προγραμμα τους.Ακομα και αν δεν χασεις εκεινη την ημερα δες το σαν εκπαιδευση του σωματος σου οχι σαν ατασθαλια ;)