Γειά σου Γιάννη,και χρόνια πολλά!
Γιατί ρε συ μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία για μία φορά που σ έπιασε υπερκοιλιακή ?
Πολύ πιθανο να σε πιάνει μια φορά στα χρόνια...
Δε σε πιάνει και συνέχεια
Printable View
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΦΑΡΜΑΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΟΠΛΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΗ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ABLATION ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ. ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ,ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ ΥΠΟΚΥΠΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!
Παιδιά γεια κι από μένα!κι εγώ εδώ στον αγώνα,δεν έχει αλλάξει κάτι..johnc,καλή επιτυχία κι από μένα σ'ο,τι κι αν αποφασίσεις,αν και όντως μήπως είναι λίγο νωρίς με μια φορά να κανειςablation?αν κανεις θα είναι αποκλειστικά για την υπέρ κοιλιακή,υπάρχει περίπτωση να προσπαθήσουν να καυτηριασουν και κάποιο σημείο που προκαλεί τις έκτακτες;εγώ πάντως το'χω ξαναπεί αν κάνανε ablation,έστω και για λίγες έκτακτες,νομίζω θα έκανα,γιατί δεν τη παλευω καθόλου,δε μπορώ να συμβίβαστω με το μάθε να ζεις μ'αυτο,ούτε με το ότι είναι αθώες..
Αθώες ναί και να μη δίνουμε σημασία όσες και αν παθαίνουμε.. Καλά ας το πάθουν και αυτοί και ας πουν το ίδιο μετά.. Μακάρι η παναγία να μας βοηθήσει πραγματικά. Γιάννη σου έστειλε προσωπικό μνμ.
Paidia den epatha mono mia mesa se 4 mhnes epatha 2-3 epeisodia uperkoiliakhs kai alla allou eidous arrythmias pou de xerw ti einai. Exw arithmies apo to 2008-2009.
ΑΘΩΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ...ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΙΕΣ...ΓΙΑΝΝΗ ΞΑΝΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
eyxaristw file mou ! Otan leme a8wo ennooue pws de petheneis apo auto.To thema omws einai kai h poiothta ths zwhs sou kala les !
Dcat pou eisai re toses meres? Den exeis skype ? Pou vriskesai ?
Ακριβώς, αθώο είναι ότι δε σου καταστρέφει τη ζωή.. Άσε john δεν έχω.. Ευελπίστω να έχω σύντομα¡ :-S
egw xalia eimai.exw pathei emonh oti tha stamathsei h kardia mou.de paw katholou kala
Παιδιά,τι κάνετε???
Κι'εγώ μία από τα ίδια John...ΤΡΕΛΗ ΦΟΒΙΑ!!!Πονάω όπου μπορείς να φανταστείς που έχουν να κάνουν με τη καρδιά...
Δεν μπορώ να ανασάνω πια....
κουράστηκα να ζω με τόσο άγχος...........μου έχει καταστρέψει τη ζωή!!!ζω καθημερινά με το φόβο και το άγχος !!!!!!
Paidia thn trith mpainw gia ablation! Elpizw na pane ola kala kai na mhn xanapathw POTE arithmia !
Jhonc καλή επιτυχία και κρατά μας ενημερους για την εξέλιξη και για το εάν έκαναν κάτι για τις έκτακτες.και πάλι να παν όλα καλά!!
litoa eyxaristw :) Avrio einai h megalh mera. Gia tis ektaktes oxi de tha kanoun kati.den exoun kamia sxesh me ayto.Den exw ektaktes twra.polu spania
Kalhspera paidia.To ablation petuxe ! Pote xana taxukardia.Exw ektaktes sutoles mono twra(einai logiko meta to ablation).Polu eukolh epemvash. !