Αχ ποσο μου λειπει κ εμενα μια εκδρομη στη φυση..Να περασεις τελεια!!!
Printable View
Αχ ποσο μου λειπει κ εμενα μια εκδρομη στη φυση..Να περασεις τελεια!!!
κόπιασε :)
αχ μακαρι να μπορουσα! :)
Λούλου;Πού χάθηκες;Εκείνη η φύση σε κατάπιε;
Πώς θα ξέρω αν μου φραπεδιάζεσαι κάθε πρωί;
Πού θα χαζεύω τις εικονοκαλημέρες μου;Ε;Ε;
Στέλνω έναν άγγελο να σε φέρει πίσω...ΠΑΡΑΥΤΑ!
Καλημέρα σε όλες και όλους!
Έλειψα αρκετό καιρό, για λόγους που έχουν να κάνουν με υποχρεώσεις, τρεχάματα, κλπ. Καθημερινά όμως έμπαινα και διάβαζα το φόρουμ, απλώς δεν έγραφα...
Βλέπω ότι και άλλοι έχουν καιρό να μπουν, κοινώς χαθήκαμε διαδικτυακά!
Λοιπόν, όλο αυτό το διάστημα της απουσίας μου κάθισα και σκέφτηκα κάποια πράγματα σχετικά με τη συμπεριφορά μου και τις διατροφικές συνήθειες, πράγματα που με ωφέλησαν. Πιστεύω ότι για να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα πρέπει να πρώτα να το κατανοήσεις. Να καταλάβεις τι είναι εκείνο που σε ωθεί πχ. τα μεσάνυχτα στην πόρτα του ψυγείου και αφού καταλάβεις την αιτία να βρεις τη λύση.
Εγώ κατάλαβα ότι αν δεν έπαιρνα μέτρα σύντομα θα ξεπερνούσα τα 100 κιλά και μετά τα πράγματα θα δυσκόλευαν...
Έτσι, αποφάσισα να πάω σε διαιτολόγο και ευτυχώς βρήκα μια πολύ αξιόλογη, η οποία με βοήθησε και με βοηθά πολύ. Κάθε φορά συζητάμε και φτιάχνουμε το πρόγραμμα τουλάχιστον μισή ώρα και κάνω λιπομέτρηση. Πηγαίνω κάθε δεκαπέντε μέρες και τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ καλά.
Μου έχει μάθει πάρα πολλά πάνω στη διατροφή και αυτό το εκτιμώ πολύ. Νοιάζεται.
Τα αποτελέσματα έως τώρα, είναι τα εξής:
Ξεκίνησα στις 23 Ιουνίου, με αρχικό βάρος 98,9 κιλά.
07/7 ..... 94,9
21/7 ..... 93,6
04/8 ..... 92,5
11/8 ..... 92,5
06/9 ..... 90,1
22/9 ..... 89,1
Ο στόχος είναι τα 78-80 κιλά και πιστεύω ότι πάω πολύ καλά.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλοι μπορούμε να ξεφύγουμε από το φαύλο κύκλο. Είναι να γίνει η αρχή και να το πιστέψουμε.
Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή δύναμη και να έχετε μια όμορφη Κυριακή!
Μπράβο p_k καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου!!!!
doram, σ' ευχαριστώ πολύ!Quote:
Originally posted by doram
Μπράβο p_k καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου!!!!
Καλή συνέχεια και σ' εσένα, είσαι κοντά στο στόχο!
ναι, βέβαια τα 70 δε φτάνουν, πρέπει να κατέβω τουλάχιστον στα 65, αλλά είπα να βάλω κάποιον ρεαλιστικό στόχο. Για να δούμε!
Όλα θα πάνε καλά. Από τη στιγμή που είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο, θα έρθει η μέρα που θα ανεβούμε στη ζυγαριά και θα δούμε τον επιθυμητό αριθμό.
Συνέπεια χρειάζεται.
κάποιες χρήσιμες ιστοσελίδες :
συνταγές από weight watchers ή προσαρμοσμένες
--->KITCHEN PARADE
--->Deedee's Weight Watcher's Recipes
--->My Favorite Weight Watchers Websites
http://i900.photobucket.com/albums/a...1883_RgHwc.jpg
καλημέρα από μια φθινοπωρινή μελαγχολική γωνιά!
http://www.yatzer.com/assets/Article...d-yatzer_8.jpg
για όσους δεν πίνουν νερό καιρός για τσάι και αφέψημα... προσωπικά εμένα με βοήθησε απίστευτα αφού υπάρχουν μέρες που ξεχνώ να πιω νερό...
υπάρχουν υπέροχα βότανα, μπαχαρικά ακόμα και φρούτα και λαχανικά των οποίων το άρωμα και ο χυμός μετά απο βρασμό σε νερό αποτελεί ανακουφιστικό και ευεργετικό ρόφημα.
το ρόφημα της γιαγιάς: βράζουμε φέτες μήλο με ολόκληρο ξυλάκι κανέλας και 1-2 γαρύφαλλα (μπαχαρικό) μέχρι να βγάλει το νερό μας μπουρμπουλήθρες... σερβίρουμε με λίγο μέλι προαιρετικά
γλυκάνισος: αφού βράσουμε νερό προσθέτουμε για κάθε ποτήρι νερού 1/2 κουταλάκι γλυκάνισο και με ένα πιατάκι σκεπάζουμε το στόμιο της κούπας μας για 2-3 λεπτά μετά το περνάμε από σουρωτήρι και έτοιμο.
αχλάδι: βράζουμε 1 αχλάδι κομμένο φέτες σε 2 κούπες νερό και αφού φτάσει σε σημείο βρασμού σκεπάζουμε το στόμιου του μπρικιού με πιατάκι για 2-3 λεπτά και μετά προσθέτουμε λίγη βανίλια σε κρυσταλλική μορφή (όπως ζάχαρη).
αμύγδαλα: βράζοντας αμύγδαλα παίρνουμε το ζουμί και προσθέτουμε λίγη μαστίχα σκόνη και λίγο μέλι.
μια γλυκεια καλημερα :)
για να δουμε θα καταφερω να δω το 7 τον Νοεμβριο?? ξεκιναμε δυναμικα απο σημερα.. ( βεβαια δεν ζυγιστηκα θα ζυγιστω το πρωι.. ) αλλα η διατροφη ξεκιναει απο σημερα!!
συνολο ποντων εχω καθημερινα 23 + την ασκηση κανω που ειναι καθημερινη και σιγουρα μιση ωρα αεροβιας+ βαρη ή πιλάτες εγω θα βαζω αλλο ενα περιθωριο 4 ποντων (δεν βαζω οσα κανονικα θα επρεπε για 1+ ωρα γυμναστικης αλλα ενα μεσο ορο) για να ειμαι μεσα.. οποτε συνολο 26 ποντους οταν θα κανω γυμναστικη..
η μερα ξεκινησε με:
9.00: 1 καπουτσινο σκετο αλλα δυστυχως με πληρες γαλα(1π.)
11.45: 1 κουλουρι θεσ/νικης ολικης αλεσης (2π.)
18.15: (μετα το γυμναστηριο)
μαρουλι (3 φυλλα)+ λιγη πιπερια κοκκινη+ 1,5 κ.σ. καλαμποκι+ 90 γρ. κοτοπουλο βραστο+ 2 κ.γ. λαδι+ 1 κ.γ. μελι (0+0+1+3+2+0,5= 6,5)
19.15! μικρη αραβικη πιτα+ 2 φετες τυρι νηστισημο (1,5+1)
20.30: μπαρα δημητριακων απλη + 1 κ.γ. μαρμελαδα + 2 μικρα κουλουρακια ( 3+ 2+ 2)+ 1 φρυγανια+ 20 γρ τυρι (3 )
11.00: 1 φρυγανια με λιγο βιταμ και μελι+ 2η κουπα απο τσαι με μηλο .. ( 3π )
δικαιουμαι 23 + εξτρα ποντοι απο την ασκηση περιπου 6 ( 30' αεροβικη + 60' πιλατες ) = 29ποντοι
οποτε ειμαι οκ για σημερα μιας και καταναλωσα 25:)
κατι στα ελληνικα δεν εχει ε?Quote:
Originally posted by Nefeli-
κάποιες χρήσιμες ιστοσελίδες :
συνταγές από weight watchers ή προσαρμοσμένες
--->KITCHEN PARADE
--->Deedee's Weight Watcher's Recipes
--->My Favorite Weight Watchers Websites
Ζωή με κάθε επιφύλαξη ως προς τον σύνδεσμο που σε παραπέμπω... δες το ίσως σε βοηθήσει
---> Weight Watchers ιντερνετικό ψαχτήρι
τελεια!!!Quote:
Originally posted by Nefeli-
http://www.yatzer.com/assets/Article...d-yatzer_8.jpg
για όσους δεν πίνουν νερό καιρός για τσάι και αφέψημα... προσωπικά εμένα με βοήθησε απίστευτα αφού υπάρχουν μέρες που ξεχνώ να πιω νερό...
υπάρχουν υπέροχα βότανα, μπαχαρικά ακόμα και φρούτα και λαχανικά των οποίων το άρωμα και ο χυμός μετά απο βρασμό σε νερό αποτελεί ανακουφιστικό και ευεργετικό ρόφημα.
το ρόφημα της γιαγιάς: βράζουμε φέτες μήλο με ολόκληρο ξυλάκι κανέλας και 1-2 γαρύφαλλα (μπαχαρικό) μέχρι να βγάλει το νερό μας μπουρμπουλήθρες... σερβίρουμε με λίγο μέλι προαιρετικά
γλυκάνισος: αφού βράσουμε νερό προσθέτουμε για κάθε ποτήρι νερού 1/2 κουταλάκι γλυκάνισο και με ένα πιατάκι σκεπάζουμε το στόμιο της κούπας μας για 2-3 λεπτά μετά το περνάμε από σουρωτήρι και έτοιμο.
αχλάδι: βράζουμε 1 αχλάδι κομμένο φέτες σε 2 κούπες νερό και αφού φτάσει σε σημείο βρασμού σκεπάζουμε το στόμιου του μπρικιού με πιατάκι για 2-3 λεπτά και μετά προσθέτουμε λίγη βανίλια σε κρυσταλλική μορφή (όπως ζάχαρη).
αμύγδαλα: βράζοντας αμύγδαλα παίρνουμε το ζουμί και προσθέτουμε λίγη μαστίχα σκόνη και λίγο μέλι.
http://www.teareviewblog.com/wp-cont...nixPearls.jpeg
jasmine pearls tea!
τσάι γιασεμί: σε ζεστό νερό τοποθετήστε 3-4 πέρλες (μπαλίτσες) γιασεμί (για κάθε κούπα) κι αφήστε το να ξυπνήσει ... μόλις το νερό πάρει μια ελαφριά κίτρινη απόχρωση, το ρόφημα είναι έτοιμο.
http://www.grandtea.com/images/D/Jasmine.jpg
που μπορουμε να το βρουμε αυτο? εγω παντως περιμενω να κοπασει η βροχη για να παω να παρω ξυλαρακι κανελας.. ( μηλο και γαρυφαλο εχω) για να κανω το τσαι της γιαγιας!!
το τσαγακι της γιαγιας απιστευτο... σα να πινω κομποστα!!!! με καθολου θερμιδες! μιας και μελι εβαλα στη μυτη απο το κουταλακι ...
λες να ειναι ωραια αν βαλω και λιγο πρασινο τσαι μεσα?
άσε την φαντασία σου ελέυθερη και πειραματίσου :) όσο για το τσά γιασεμί δεν ξερω που μπορείς να το βρεις λόγω του ότι εμένα μου το είχε φέρει παλιά από αγγλία μια φίλη μου και σήμερα ήρθε με ακόμα ένα σακουλάκι. υπάρχει και online αν δεν το βρεις σε μαγαζιά εκεί που είσαι όπου και μπορείς να παραγγείλεις.
Μόλις έφτιαξα ένα και είναι πολύ χαλαρωτικό!
δεν ξερω αν ημουν κουρασμενη .. αλλα μολις ηπια το τσαι με το μηλο με επιασε μια υπνηλια.. πηγα και κοιμηθηκα και σηκωθηκα με ξυπνητηρι γιατι ηθελα να δω τη σειρα Το νησι .... αλλιως θα ξυπνουσα το πρωι μια και καλη!!
Τσάι με αποξηραμένα φρούτα
για 2 ατομα
* Φλούδα ενός πορτοκαλιού
* 2 χουρμάδες ψιλοκομμένοι
* 2 δαμάσκηνα ψιλοκομμένα
* 2 φράουλες
* 1 ξερό σύκο ψιλοκομμένα
* σπόρια ροδιού
* 2 αποξηραμένα βερύκοκα ψιλοκομμένα
* 1 ξύλο κανέλας
Διαδικασία
Βράζουμε 500 ml. νερό και ρίχνουμε μέσα όλα τα φρούτα αποξηραμένα και μη. Τα αφήνουμε να βράσουν για 3 λεπτά και στη συνέχεια σβήνουμε τη φωτιά. Τα αφήνουμε 10 λεπτά να βγάλουν τα πολύτιμα έλαιά τους και τα σουρώνουμε σε 2 κούπες του τσαγιού.
από νηστικό αρκούδι
η μερα σημερα ειχε ..
γυμανστηριο: 30' διαδρομο+ βαρη
φαγητο:
10.00: 1 καπουτσινο σκετο αλλα με πληρες γαλα (1)
12.00: κουλουρι θεσ/νικης (2)
15: επιδορπιο γιαουρτιου με μπανανα (3)
19.00: 2 μικρες ντοματες+ 90 γρ. κοτοπουλο βραστο+ 2 κ.σ. τυρι φλαιρ+ 1 φετα ψωμι του τοστ ολικης + 1 κ.σ. λαδι (1+2.5+2+1+2= 9 )
21.00: γλυκο sweet balance 60 θερμιδες (1.5)
22.00: υπολοιπο φλαιρ+ 1 σουπα λαχανικων (4+ 2= 6)
συνολο 23π.
ειμαι ακριβως σε οσους ποντους δικαουμαι.. οποτε τους εξτρα απο την ασκηση τους κραταω για καμια παρασπονδια... :p
η μερα ξεκινησε απο νωρις σημερα.. μιας και αδιαθετησα και ξυπνησα να φαω κατι και να παρω τα χαπακια μου!! ευτυχως ειμαι οκ τωρα μου περασε αλλιως δεν με εβλεπα να ερχομουν στη δουλεια...
οποτε ξεκιναμε:
7.00 : 1 φετα ψωι του τοστ+ 0,5κ.γ. βιταμ+ 1 κ.γ. μαρμελαδα σπιτικη συκο (1+0,5+1= 2.5π)
9.15: 1 κουπα πρασινο τσαι "μυρωμενος θαμνος" (0π.)
12.00: 1 κουλουρι θεσσαλονικης (3)
15.45: σουπα διαφορων λαχανικων χωρις λαδι με 1 μικρη πιτα αραβικη (1.5 +2=3.5π. )
19.00: 1 αραβικη πιτα με λιγο βιταμ και μαρμελαδα σπιτικη ( 2+0.5+ 1.5= 4π.) + 1 μεριδα γλυκο light sweet & balance (1.5)
σύνολο ως τωρα 13.5π.
http://cdn1.ioffer.com/img/item/570/...6081812405.jpg
Καλημέρα σας!
φεύγουν τα χελιδόνια... καλό ταξίδι
"παιδί μου, σε τούτο το σπίτι γεννήθηκαν χιλιάδες χελιδόνια, τούτη η καλαμωτή μαζεύει τα πρώτα τους φτερά... ποιός ξέρει... ίσως κάποτε πετάξει κι αυτή μαζί τους"
Ένα ζεστό ρόφημα για τις κρύες μέρες του χειμώνα και ίσως για το κρύωμα που "αρπάξατε".
Συστατικά
* 1/2 λίτρο νερό
* 2 κλαράκια τσάι του βουνού
* 1 ξυλάκι κανέλα
* 1 ξυλάκι βανίλια
* μερικά ολόκληρα γαρύφαλλα
* 1/2 πορτοκάλι σε ροδέλες(με τη φλούδα)
* 2 μπαχάρια ολόκληρα
* μέλι
Οδηγίες
1. Βάζουμε το νερό να βράσει.
2. Ρίχνουμε μέσα όλα τα υλικά εκτός από το μέλι. Τα αφήνουμε να βράσουν 10 λεπτά.
3. Βγάζουμε τα κλαράκια τσάι του βουνού και αφήνουμε για 10 λεπτά ακόμα τα υπόλοιπα μυρωδικά να βράσουν.
4. Το σουρώνουμε και το σερβίρουμε ζεστό με 1 κουταλιά μέλι (ή και περισσότερο αν σας αρέσει πιό γλυκό)
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι πολύ καλό για το κρύωμα γιατί περιέχει βιταμίνη C. Στην υγειά σας και....περαστικά σας.
πηγή: Ζεστό ρόφημα για το κρύωμα ---> εδώ
Ρωσικό τσάι
Ένα ζεστό δυναμωτικό ρόφημα! Πιστέψτε με, είναι πιο τονωτικό και από τον καφέ!
Συστατικά
* 4 κούπες νερό
* 2 μεγάλες κουταλιές της σούπας Μαύρο Τσάι
* 1 λίτρο Χυμό Ανανά
* 1/2 λίτρο Χυμό Πορτοκάλι
* 1 στημένο λεμόνι
* 1/2 φακελάκι γαρύφαλλο (όχι τριμμένο)
* 4 κλωναράκια κανέλα
* 1 σφηνάκι βότκα
* 3/4 της κούπας ζάχαρη
Οδηγίες
1. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το νερό, το τσάι τα γαρύφαλλα και την κανέλα και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
2. Μόλις αρχίσει να βράζει το τσάι, κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά.
3. Σουρώνουμε το ρόφημα και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Το αφήνουμε πάλι στο μάτι της κουζίνας για λίγο να ξαναζεσταθεί και το σερβίρουμε ζεστό.
4. Αποθηκεύουμε το υπόλοιπο σε γυάλινα μπουκάλια στο ψυγείο και όποτε θέλουμε καταναλώνουμε αφού το ζεστάνουμε!
Λίγα μυστικά ακόμα
Ζάχαρη μπορείτε να βάλετε και άλλη αναλόγως αν το προτιμάτε πιο γλυκό ή όχι.
Μην αφήσετε το τσάι να μαυρίσει πολύ όταν βράσει.
πηγή:--->Ρωσικό τσάι
http://www.gifs.oriza.net/wp-content...d-morning1.gif
καλημέρα μας! καλή και δημιουργική εβδομάδα!
http://images18.fotki.com/v61/photos...uesday4-vi.gif
καλημέρα σας! η διατροφή πάει καλά κι άρχισα σιγά σιγά να ξεφουσκώνω... πάω και περπάτημα εδώ και 4 μέρες... 1 ώρα την μέρα. θα ανεβάσω φωτο κι απ΄την διαδρομή :)
καλημερα νεφελακι,
εγω παλι απο κιλα τα ιδια τωρα σα να αρχισα να πεφτω παλι. αλλα μου ειπαν πως 'κολησα' γιατι ξεκινησα και γυμανστηριο .. αλλα ευτυχως εχασα ποντους!
http://www.uselessgraphics.com/birdsgoodmorn.gif
good morning family!
ζωίτσα τι κάνεις; πάμε καλα; :)
το παλευω και που θα παει θα νικησω!
πάνω απ'όλα αισιοδοξία και καλή διάθεση! και κακή να είναι βέβαια πάντα έχουμε περιθώρια βελτίωσης! :)
σήμερα ήταν μια αρκετά καλή μέρα...
->διαπίστωση νούμερο 1 : μπορώ ακόμα να ψωνίζω στα νούμερα 14-16 τουλάχιστον από Debenhams που πήγα σήμερα και πήρα 2 μπλούζες.
->διαπίστωση νούμερο 2 : τα 2 jeans που έχω εφαρμόζουν καλύτερα στο σώμα μου και άρχισαν να χαλαρώνουν και στην περιφέρεια όπου τα ένιωθα τσιτωμένα κι έτοιμα να σπάσουν τα δεσμά!
->διαπίστωση νούμερο 3 : δοκίμασα πυτζάμες σε 2 καταστήματα και το XL και το 14-16 είναι ακριβώς πάνω μου πράγμα που σημαίνει ότι θέλω μεγαλύτερο νούμερο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να βγαίνουν πυτζάμες σε πιο στενές φόρμες απ'οτι πριν. Πιστεύω ότι είναι το πιο άνετο ρούχο στην ζωή ενός ανθρώπου ( ακολουθούν οι αθλητικές φόρμες και τα καλοκαιρινά αέρινα φορέματα! ) και θα έπρεπε να κρατάνε τα νούμερα σταθερά, αν όχι να τους δίνουν κι άλλο ΑΕΡΑ! :)
όχι κι άσχημα για πρώτη μέρα στα μαγαζιά...
προχωράμε δυναμικά
http://www.babygadget.net/pics/kite-sticker.jpg
καλημέρα σας! ελπίζω να είστε όλοι καλα...
Νεφελη οι εικονες που κατεβαζεις ειναι πολυ ομορφες ευχαριστουμε.Ποσο θα μεινεις ακομα Λονδινο;
Δεν έχω επισκεφθεί ακόμη το Λονδίνο... ίσως τώρα που πλησιάζουν χριστούγεννα και θα'ναι πανέμορφο :) εγώ είμαι μετοικώ συνεχώς αν και τώρα τελευταία θεωρώ πως έχω βάση στην Κύπρο :)
http://www.russianart4u.co.uk/upload...ery_art_01.jpg
An Autumn Melody
Eugene Ivanov
γεια σας! :) εύχομαι σε όλους ένα όμορφο και δημιουργικό απόγευμα...
http://www.amateurillustrator.com/ga...8/fastfood.jpg
καλή μας όρεξη! :) που είσαι ζωή;;; τι κάνεις;
http://www.amateurillustrator.com/ga...iacomo1005.jpg
καλημέρα σας!
Κι εγω ξεκινάω το συστημα πόντων!
Απο αυριο γιατι ακομα εκτυπώνω τις πληροφορίες που έδωσε η sougar στο λινκ που δωσατε. (Ευχαριστω sougar)
Αχ μακάρι να τα πάω καλά! ξεκινησα ξκαι γυμναστηριο.
Μια βοηθεια μόνο, κανονικα είμαι στους 22 πόντους απ ότι κατάλαβα.Αν τρωω 20 πειράζει?
Τις μέρες που πάω γυμναστήριο δικαιούμαι κάποιους πόντους παραπάνω?
Σημερα έφαγα:
4-5 τηγανίτες με τυρί, τις υπολόγισα στους 3 πόντους περίπου?
1 μπανάνα, 1 π
2 μανταρίνια, 0 π.
1 μπριζόλα χοιρινη ψητή 7 π.
1 τοστ, 5 π.
ομελέτα με 3 ασπραδια και 1 κγ λαδι, 1 π.
μισή φέτα ψωμι ολ. άλεσης του τοστ, 0,5 π
επίσης
1 μπάρα δημητριακών χωρις σοκολάτα ??
1 κουταλιά γλ. μερέντα? (κρίση γλυκού!!!!)
Χμμ νομιζω πως τους πέρασα τους 22. Αύριο αρχίζω κανονικα!