Εγώ και πάλι...
Δεν κινείται αυτή η στήλη πολύ ε;; :)
Δευτέρα: joking 7.8km (ακόμα πονάω!)
Τρίτη:power plate
Τετάρτη: joking 5m
Πέμπτη (σήμερα):power plate και για joking βλέπουμε αναλόγως τα κέφια!
Printable View
Εγώ και πάλι...
το παουερ πλειτ πως το βρισκεις; το νιωθεις να κανει δουλεια;Quote:
Originally posted by hws
Εγώ και πάλι...
Hello και από μένα! Ξεκίνησα και εγώ γυμναστήριο.. θα 'θελα να πηγαίνω κάθε μέρα καμιά ωρίτσα.. αλλά δεν είναι εφικτό..
χρόνο έχω.. είναι κ κουραστικό όμως...
πιστεύω 3 φορές την εβδομάδα 1.5 ωρίτσα καλά είναι για τώρα και βλέπουμε..
γυμναστική+κανονική προς προσεγμένη διατροφή+kilokiller που θα αρχίσω από εβδομάδα,
αν δε δω πάλι αποτέλεσμα θα μου γυρίσει...!!
το παουερ πλειτ πως το βρισκεις; το νιωθεις να κανει δουλεια; [/quote]
σου απάντησα με προσωπικό μήνυμα.
γενικά είμαι ευχαριστημένη για μυική ενδυνάμωση, σύσφιξη.
από μόνο του δεν βοηθάει για να χάσεις κιλά.
και πρέπει να γίνεται με ΠΡΟΣΟΧΗ (απαγορεύεται αν έχεις κάποια πάθηση σκελετική κ.ο.κ. ακόμα και ημικρανίες, εγκυμοσύνη κ.λπ)
με το αυθεντικό μηχάνημα και όχι άλλες πλατφόρμες δονήσεων που τις ονομάζουν "powerplate" και με ειδικό πάνω από το κεφάλι σου.
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ:
Πήρα νέο ποδήλατο (εξωτερικού χώρου) και το"οδήγησα" 13.5 km από το σημείο αγοράς στο σπίτι (εννοείται ψόφησα!).
Σκέφτομαι να κάνω εναλλάξ ποδήλατο με joking ώστε να κάνω περισσότερες μέρες τη βδομάδα κάποια μορφής άσκηση.
Θα δούμε πως θα κυλήσει... :)
κοριτσια εχει δοκιμασει καποια τα unigke hoodia.θελω πολυ να αρχισω διαιτα και να καταπολεμησω την βουλιμια μου και πιστευω οτι ενα καλο χαπι που μειωνει και την ορεξη θα μου δωσει θαρρος να συνεχισω.
Σημερα κολυμβητηριο 1 ώρα... 2000μ! Αντε να μπαινουμε σε ενα προγραμμα!
Ωραία brazil!
Εγώ αυτή τη βδομάδα, έχουμε και λέμε:
ΔΕ=τίποτα (πολύ δουλειά, μηδέν χρόνος)
ΤΡ=ποδήλατο 10km
TE=powerplate, ποδήλατο 6km
ΠΕ=τίποτα (βαρεμάρα)
ΠΑ=τίποτα (χτύπησα το πόδι μου, δεν μπορώ να βάλω παπούτσια και να το πατήσω καλά) :(((
Ελπίζω από Δευτέρα να μπορέσω να κάνω τίποτα... :((
Ξεκινησα και εγω καθημερινη γυμναστικη στο σπιτι. Εχω περιπου 1 μηνα που κανω αλλα η αληθεια ειναι οτι ακομα δεν εχω δει και πολλα αποτελεσματα (ειναι νωρις ακομη, το ξερω). Λοιπον σημερα 40 λεπτα ελλειπτικο (που διακοπηκαν στα εικοσι λεπτα γιατι ηρθαν για την απογραφη... ειναι δυνατον?? Και μετα τα υπολοιπα 20 οποτε δεν ξερω αν εγινε σωστη δουλεια) και περιπου 100 κοιλιακους δεν ειμαι σιγουρη, εχασα το μετρημα χαχαχα.
Ωραία gkate!
Καλή δύναμη!
Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα αυτές τις μέρες! Ακόμα με πονάει το πόδι μου και δεν μπορώ να το πατήσω καλά ή να βάλω παπούτσια, οπότε βρήκα ευκαιρία για να ΛΟΥΦΑΡΩ!
Εν τω μεταξύ Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη προέκυψα κάτι σοβαρά επαγγελματικά meetings, οπότε θα είμαι σχετικά αναστατωμένη και αμφιβάλω ότι θα βρω χρόνο για τρέξιμο, ποδήλατο ή powerplate (αυτα τα 3 κάνω).
Ο καιρός φαίνεται ότι θα είναι σύμμαχος-χωρίς βροχή- για να μπορέσω να βγω για τρέξιμο και ποδήλατο.
Αλλά γενικά ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ακόμα στόχος να κάνω κάθε μέρα λίγη άσκηση εναλλάξ ποδήλατο/τρέξιμο
μου φαίνεται ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΟΣ :(((
παιδια αυτο το τοπικ γιατι χαθηκε?
θεωρω οτι ειναι απο τα πιο χρησιμα του φορουμ!!
ας γραψω εγω λοιπον :
1 ωρα διαδρομο αλλα με πολυυυυ ζορισμα!!
τις προηγουμενες μερες περπατημα , το λιγοτερο 40 λεπτα, το περισσοτερο 2 ωρες...
Δεν έκανα τιποτα όλη την βδομάδα. Με πονούσε το πόδι και είχα και δουλειά πολύ.
Αύριο λέω να βγω για τρέξιμο ακι ποδήλατο μετά από τόσες μέρες καθισιό.
Πρέπει να βρω τους ρυθμούς μου και τον ενθουσιασμό με τον οποίο ξεκίνησα :(
Χθες powerplate και 9km ποδήλατο.
Σήμερα, 6km ποδήλατο 4km περπάτημα.
Νιώθω λίγο πιασμένη.
Γεια σας! Πολυ καλο τοπικ και μεγαλο κινητρο να γραφουμε εδω. Εγω γεννησα πριν δυο μηνες και ακομη δεν εχω φυγει απο σπιτι και να αφησω σε καποιο το μωρο,επομενως το μονο που μπορω να κανω ειναι μιση ωρα η 45 λεπτα περπατημα γρηγορο με το μωρο στο καροτσακι. Παρα τιποτα, τουλαχιστο ειναι ενας τροπος να κινουμαι λιγακι γιατι οση διαιτα και να κανεις αμα καθεσαι συνεχεια στο σπιτι... Θα γραφω λοιπον κι εγω για να εχω κινητρο να περπατω καθε μερα. Καλη συνεχεια!!!
Την προηγούμενη βδομάδα λόγω αδιαθεσίας πήγα Πέμπτη gum αλλά έκανα περπάτημα γρήγορα 1 ώρα..
τώρα που ανοίγει ο καιρός ιδρώνεις και πιο εύκολα και άρα χάνεις γρηγορότερα.. έχω κλείσει και πρόγραμμα μέχρι Σεπτέμβρη για να μη σταματήσω...
πάντως έχω δει μεγάλη διαφορά με το γυμναστήριο.. 2 μήνες πάω.. 3 κιλά έχασα μόνο γιατί έτρωγα κανονικά και όλοι μου λένε πως αδυνάτισα τόσο.. τελικά οι πόντοι κάνουν την διαφορά...!!
τις 2 επόμενες εβδομάδες θα κάνω πολύ δυνατό πρόγραμμα και ελπίζω να πάει καλά! άντε να δούμε..!!
Δε χάνεις περισσότερο αν ιδρώνεις, πρέπει να τα αναπληρώνεις τα υγρά.
Φυσικά.. με ένα μπουκάλι νερό είμαι στο χέρι..!!
Την προηγουμενη εβδομαδα που δεν εγραψα:
Τρ: κολυμβητηριο 1 ώρα... 2000μ
Πε: κολυμβητηριο 1 ώρα... 2000μ
Πα: κολυμβητηριο 1 ώρα... 2000μ
Σημερα κολυμβηση 1 ώρα... 2000μ!!
Καλη μας εβδομαδα!
Γεια σας κοριτσια...σκεφτομαι μολις τελειωσει η συνδρομη μου στο γυμναστηριο να παω κολυμβητηριο...Θελω την αποψη σας επι του θεματος...ειναι καμια απο θεσσαλονικη που να πηγαινει?
Σημερα κολυμβηση 1 ώρα... 2000μ!
Δυστυχως ειμαι Αθηνα εγω! Αλλα ειμαι πολυ φαν του κολυμβητηριου! Ιδιως τωρα που ειναι και καλοκαιρι!Quote:
Originally posted by nansyafs
Γεια σας κοριτσια...σκεφτομαι μολις τελειωσει η συνδρομη μου στο γυμναστηριο να παω κολυμβητηριο...Θελω την αποψη σας επι του θεματος...ειναι καμια απο θεσσαλονικη που να πηγαινει?
Με τις γυμναστριες που το συζητησα μου ειπαν οτι τα οφελη ειναι απιστευτα...στο κολυμβητηριο που σκεφτομαι να παω εχουν αερομπικ...εσενα εχει διαφορα το σωμα σου απο την κολυμβηση?
είμαι 4 μέρες σπίτι γιατί έχω στραμπουλήξει το πόδι μου και ποτέ δεν περίμενα να μου λείπει τόσο η γυμναστική!
κάντε και καμιά ώρα για μένα βρε παιδιά!! χιχι!! :)
...περαστικούλια karen1985... Ελπίζω σύντομα να επανέλθεις! ...Εμένα να δεις πόσο μου λείπει 1 χρόνο σχεδόν τώρα... Αλλά σε 2 μήνες επιτέλους (πάλι καλά γιατί αρχικά ήταν να μπορώ πάλι σε 5 μήνες)...i'll be back!!!
Αυτή τη βδομάδα μέχρι στιγμής, το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.
Πεσμένη διάθεση :(
να σαι καλά!! καλή επάνοδο! ελπίζω και εγώ από εβδομάδα έστω λίγο χαλαρό περπάτημα!!Quote:
Originally posted by pumyra
...περαστικούλια karen1985... Ελπίζω σύντομα να επανέλθεις! ...Εμένα να δεις πόσο μου λείπει 1 χρόνο σχεδόν τώρα... Αλλά σε 2 μήνες επιτέλους (πάλι καλά γιατί αρχικά ήταν να μπορώ πάλι σε 5 μήνες)...i'll be back!!!
Έλα όχι.. τι πεσμένη διάθεση.. έχει τόσο υπέροχο καιρό έξω..!!Quote:
Originally posted by hws
Αυτή τη βδομάδα μέχρι στιγμής, το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.
Πεσμένη διάθεση :(
βρες μια θετική σκέψη και σιγά σιγά θα αλλάξει η διάθεση σου..!!
μην το βάζεις κάτω.. ξεκίνα σιγά σιγά και θα είμαι σίγουρη θα σου έρθει και πάλι η όρεξη..!!
Καλησπερα κι απο μένα. Εδω και εναμισυ χρονο εχω ειχα ξεκινήσει δίαιτα. Ημουν 90 κιλα εφτασα τα 75 και τα εχω συντηρισει. Τις τελευταιες 3 βδομαδες εχω ξεκινήσει παλι διατροφη σε συνδιασμο με γυμναστηριο το οποιο ξεκίνησα πριν εναμισυ μήνα. Χωρίς γυμναστικη, αδυνατον να χασω δραμι. Ασε που εχω και εντονα συμπτωματα χαλαρωσης οποτε δεν λεει.
Σημερινό πρόγραμμα:
μισή ωρα διαδρομος
μισή ώρα ποδήλατο
μισή ώρα μηχανήματα
μπράβο iro6 κάνει καλό η γυμναστική όχι μόνο όταν θέλουμε να αδυνατίσουμε αλλά στη γενικότερη ευεξία του οργανισμού μας..
εγώ επανήλθα δριμύτερη σήμερα στο γυμναστήριο.. λίγο πιο χαλαρά βέβαια...
45 λεπτά διάδρομος 30 λεπτά μηχανήματα και συνεχίζουμε έτσι και αύριο!
Ευχαριστώ karen!
Σήμερα ποδήλατο 12km.
Νέα εβδομάδα, νέα αρχή!
ναι μην το βάζεις κάτω.. όλα είναι θέμα του μυαλού..
και εγώ όταν είναι να πάω γυμναστήριο μερικές φορες εννοειται βαριέμαι..
αλλά άμα αρχίζεις και γυμνάζεσαι αλλάζει και η όρεξη και η διάθεση!!
Ναι, ρε κοριτσια το ξεχασαμε τελειως το κεφαλαιο γυμναστικη τελευταια! Ελα να ξεκιναμε παλι!! Εγω σκεφτομαι σημερα να ξεκινησω παλι το καθημερινο μου ελλειπτικο επι 30'.
καλημερα!gkate μην το σκεφτεσαι! ξεκινα!
μεμενα την αρχιτεμπελαρα να δουμε θα σκεφτω ποτε να ξεκινησω κατι? οτιδηποτε? ολο δικαιολογιες ειμαι και η χαλαρωση στο απροχωρητο...
Έφυγε και η σημερινή γυμναστική!!
40 λεπτά όργανα και 40 λεπτά διάδρομος..
2/2 για αυτή την εβδομάδα και συνεχίζουμε δυναμικά!!
έλα να σας βλέπω και εσάς να ιδρώνετε :PPPP
Να ξαναρχισω να γραφω και εγω...
20' ελλειπτικο
80' περπαταδα γυρω γυρω στη περιοχη.
χαχαχαχα μου αρέσει ο τρόπος που μιλάς πολύ μιζερυ μου!
σημερα ειμαι μια hyper, μια να με κλαινε η ρεγγες! Τωρα ειναι που χρειαζομαι τη καθημερινη γυμναστικη! ε ρε σφιχτερμαν που θα γινω μεχρι το τελος του καλοκαιριου.
Ευτυχως ειμαι ακομα στη νοοτροπια "κανω αυτο που χρειαζεται και οχι αυτο που θελω" (μεταξυ μας, ποτε αυτα τα 2 δεν συνυπαρχουν :lol: ) αλλα θα αντικαταστησω τα μηχανηματα μου φαινεται με περπατημα και βολταδα, χτες που ημουν στο ΚΑΤ, βαριομουν τοσο, 5 ωρες στριφογυρνουσα στις σκαλες του νοσοκομειου και μετα εφυγα εξω με αποστολη να βρω ενα σουπερ μαρκετ να χαζεψω.
Εξαντληθηκα τοσο που το βραδυ φωναζα μου λεει ο αντρας μου για ολοκληρο καλαμποκι vs καναβουρι για το περιστερι που βρηκα χτυπημενο πριν μερικους μηνες. (Ονειρευομουν οτι πηγα να αγορασω τροφη για το περιστερι και τσακωνομουν με τον πωλητη που ηθελε να μου δωσει ολοκληρο καλαμποκι, ενω το περιστερι δε το τρωει για καποιο λογο)
Και δε ξεκουραστηκα =(
Εγώ κάθε μέρα περπατάω τουλάχιστον 1 ώρα λόγω δουλειάς.
Αλλά επειδή πάλι άνεργη θα μείνω, λέω να γραφτώ στο δημοτικό γυμναστήριο. Βαριέμαι την διαδικασία να κλείνω ραντεβού για παθολόγο. Βρε κορίτσια ξέρετε κανένα γρήγορο τρόπο να πάω στο νοσοκομείο να με δει να μου δώσει χαρτί και τέλος; Και εννοείται χωρίς να πληρώσω. Και αν ξέρετε κανένα καλό νοσοκομείο στην Αθήνα για να πάω; Θέλω να γραφτώ άμεσα γιατί δε θε έχω με τι να ασχοληθώ πλέον.. ψυχολογικά είμαι άστα να πάνε.
Καλησπέρα - καλησπέρα! Τί χαρά που θα αρχίσω να γράφω και εδώ!!! Θα ήθελα όμως λίιιιγο τα φώτα σας για αρχή... History: Γυμναζόμουν τακτικά, κάπου 4 φορές την εβδομάδα σε γυμναστήριο: συνήθως 1+ ώρες σε διάδρομο (γρήγορο περπάτημα στο 7.2 περίπου) και κάπου κανένα μισάωρο με όργανα, κυρίως για το πάνω μέρος του σώματος. Κάποιο πρόβλημα υγείας=1χρόνο περίπου εκτός... Και από την τελευταία εξέταση, μαθαίνω ότι μπορώ "σιγά-σιγά" να ξαναξεκινήσω να γυμνάζομαι. Έτσι σκέφτομαι να ξεκινήσω πάλι γυμναστήριο και ίσως (για πρώτη φορά :o ) να παρακολουθήσω κάποιο από τα ομαδικά προγράμματα. Το γυμναστήριο έχει pilates, yoga, power bars, step, aerodance, abs-hips, total fitness. Ποιό από αυτά θεωρείτε ότι είναι καλό για "σιγά-σιγά"...? (Αλλά να βοηθήσει λίγο φυσικά και στην γράμμωση - σύσφιξη, γιατί μετά από αυτόν τον χρόνο αποχής... εξαφανιζόλ αυτά...)
pilates, yoga!!!
Κάνω το περπάτημα μου τακτικά, νομίζω σιγά σιγά φτάνω και σε βάρος να επιχειρήσω να ανέβω και στο ποδηλατάκι μου.
Σκέφτομαι μήπως πάρω μια κωπηλατική για το σπίτι σοβαρά... τα λεφτά είναι ένα θέμα βέβαια...