Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!!!!!
Κατερίνα μου, το φορεματάκι το πορτοκαλί και εγώ το λατρεύω πολύ, και ψάχνω να βρω το κατάλληλο καλτσόν για να το φοράω χωρίς κολάν!!! (Αν βέβαια το επιτρέψει και ο σύζυγος που όσο βλέπει τα φορέματα όχι μόνο να παίρνουν τις θέσεις του στην ντουλάπα μου, αλλά να στερούνται και υφάσματος ανεβαίνοντας όλο και πιο πάνω, τόσο του ανάβουν κόκκινα λαμπάκια και ξεκινάν συναγερμοί!!!!)
Πλάκα πλάκα, προχτές, και αφού πια σχεδόν όλο με φορεματάκια με βλέπει, ή μπλουζοφορέματα με κολάν στην καλύτερη περίπτωση, γυρνάει και μου λέει κανά παντελόνι δεν έχεις? Και λέω έχω 2. Και λέει γιατί δεν τα φοράς? Του λέω τα φοράω, αλλά πια δεν στρώνουν και τόσο καλά πάνω μου, αφού έχουν χαλαρώσει στα πόδια (ναι, ακόμα και εκείνο το γκρι έχει χαλαρώσει στα πόδια και κάνει σακούλα!!!!) και αποφάσισα του λέω πως δεν θα πάρω άλλα, μόνο φορέματα και φούστες 1) γιατί μου αρέσουν πολύ με τα καλτσόν τώρα που είναι χειμώνας και 2) γιατί θα με καλύψουν για πιο πολλά κιλά. Και λέει ελπίζω να μην μου έρθεις καμιά μέρα με μίνι έτσι όπως πας!!!!!
Εν το μεταξύ, αν και δεν χάνω κιλά, έχω προσέξει πως έχω χάσει αρκετά σε όγκο τους τελευταίους μήνες. Δηλαδή δεν γίνετε το πανελόνι που μου ήταν τσίτα στα 96, τώρα να είναι αρκετά χαλαρό με μόνο 3 κιλά κάτω!
Πρέπει να κάνω καμιά μέτριση να δούμε πως παν οι πόντοι μου. Πάντως έχω χάσει και αρκετά από το στήθος και αυτό δεν μου αρέσει...