Καλημερα κουκλες. Ολες καλα? Αννουλα εισαι καλα?
Νυσταζω. Γαμωτο παλι ξενυχτησα χτες. ΤΙ να μου κανουνε μετα 5 ωρες ύπνου?
Printable View
κι εγώ νυστάζω, αισχρά!!!! και δε μ'αφήνουν στην ησυχία μου ρε Μαράκι να βουλιάξω στο γραφείο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by mariafc
τα ιδια ζουζου. Με εχει ζαλισει ο πατερας μου πρωινιάτικα. Αντρα θελω τωρα τον θελω και εγω κοντευω να πεσω πανω στο πληκτρολόγιο. Αργει το Σαββατο?
Αργεί.........πφφφφ:sniffle:Quote:
τα ιδια ζουζου. Με εχει ζαλισει ο πατερας μου πρωινιάτικα. Αντρα θελω τωρα τον θελω και εγω κοντευω να πεσω πανω στο πληκτρολόγιο. Αργει το Σαββατο?
εσύ τι έχεις καταλάβει μέχρι εδώ? όλο και κάτι θα έπιασες απ'αυτά που γράφουμε!!!Quote:
Originally posted by layza
καλημερα
σας διαβαζω και προσπαθω να καταλαβω τι ειναι τα 3ωρα και οι 3δες;;
μπορει καποια να μου εξηγησει;;:roll:
εσύ ακολουθείς κάποια συγκεκριμένη διατροφή?
Buenas dias ζουζουνες!!!
δεν αργει το σαββατο βρε! τιποτα δεν εμεινε.. και ερχεται καλοκαιρι!!!
χθες το απογευμα εφαγα σαν το ζωον! χωρις να πειναω ρε! αν ειναι δυνατον.. τα 100στησαμε κι εγω μυαλο δεν εβαλα! τουλαχιστον δεν τα εβγαλα.. αλλα οι τυψεις, τυψεις!
Καλημερα κορίτσια.
Καλά είμαι..
ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ
το πήρα αποφαση
Μπραβο Αννουλα!!!! κανε και ενα "τεστακι" με τον εαυτο σου! φαε λιγο παραπανω σημερα και πες μας το βραδυ και αυριο πως θα νιωθεις..διαλεξε μερικα πραγματακια , και απολαυσε τα! τι τροφες πιστευεις πως θα μπορουσες να φας? που να σου αρεσουν? και να σου εχουνε λειψει? για παραδειγμα γιαουρτακι με φρουτακια και μελι θα σου αρεζε?? --μολις τωρα αυτο εφαγα γ αυτο μου ηρθε αμεσως και ηταν τελειο!!-- για πες μας!
Τώρα το μεσημέρι δεν θα φάω κατι,ίσως μετα και θα σας πώ.Οχι δεν θα το θελα ,ίσως ένα φρούτο ναι..Απλα θέλω να ξεκουραστώ σημερα, ουτε γυμναστικη,ουτε χορο,ούτε να ακούω κανένα.
Καλησπέρα κορίτσια μου!
Ωωωωω τα εκατοστήσαμε σήμερα!!! Χρόνια μας πολλά και καλά βρε!
Επιτέλους χθες ηρέμησα, από διατροφή καλά, ηρέμησε και το στομάχι που με είχε ταράξει και βρήκα την χαρά μου! Βγήκα και για μία βόλτα με μία φίλη μου και τον μπέμπη της και ξεσκάσαμε και μόλις γύρισα. Πάω να μαγειρέψω μακαρονάκια ζέας σήμερα με λαχανικά και κοτοπουλάκι :D, τα έχω πολύ κέφι!
Αννούλα μου ξέρεις τι θα ήταν ωραίο να κάνεις; Γράψε μας μία λίστα με τις τροφές που μπορείς να φας χωρίς τύψεις. Αυτό θα ήταν μία πολύ ωραία ιδέα για να δεις λίγο πως θα μπορέσεις να τρως κάποια πράγματα για να αποκτήσεις περισσότερη ενέργεια χωρίς όμως να σε τρώνε οι τύψεις... για δοκίμασε το θα περιμένω να μου γράψεις ;). Κάνε μία λίστα με "επιτρεπόμενες" τροφές!
Καλώς την να! Layza προσπάθησε να ψάξεις στο τόπικ παλιότερα ποστ που εξηγούν την διατροφή, όταν θα βρω και εγώ χρόνο θα ψάξω και εγώ και θα σου γράψω μερικά πράγματα. Προς το παρόν πάω να μαγειρέψω γιατί με έχει πιάσει μία πείνα να! :lol:Quote:
καλημερα
Αααααχ έφαγα και ηρέμησα! Να γράψουμε και καμιά τριάδα :)
Χτες Τρίτη:
Πρωινό 10.00
4 κ.σ. δημητριακά βρώμης με γάλα και 1/2 μπανάνα
Πρόγευμα 13.00
1/2 μπανάνα + 2 παξιμαδάκια βενέτικα με χαρούπι
Μεσημέρι 15.30
1 πιάτο φακές, 2κ.σ. ταραμάς, 2 δάχτυλα φέτα, 1 φέτα ψωμί, 3 ελιές
Απόγευμα 19.30
1/2 μπανάνα, 1/2 τοστ με τυρί
Μετά το γυμναστήριο (Yoga!) 22.30
1 ελληνική μπάρα σύκο
Βραδινό 23.00
1 φλιτζάνι κεφίρ + 1κ.σ. τριμμένο λιναρόσπορο + 1κ.σ. βρώμη + 3 παξιμαδάκια βενέτικα με χαρούπι, σταφίδες και λίγο μπανάνα, κανέλλα
Επιτέλους ένιωσα ο εαυτός μου χθες! Και το βράδυ ούτε λιγούρες ούτε τίποτα, ουφ τι ανακούφιση! Να φανταστείτε το βράδυ ο άντρας μου από δίπλα μου έτρωγε μία σοκολάτα γάλακτος με φουντούκια και δεν μου έκανε αίσθηση καν να φάω!
Layza δες εδώ κάποιες πληροφορίες:
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...age=1#pid53813
Oι 3δες ειναι ο συνδιασμος 3 τροφων:1πρωτεινη-2αμυλο-3λαχανικα η φρουταQuote:
καλημερα
Αυτο ειναι μια 3αδα.Τα 3ωρα ειναι το διαστημα μεταξυ των γευματων δλδ.Πρωινο κ μετα απο 3 ωρες σνακ.Μετα το σνακ σε 3 ωρες κυριως γευμα κ μετα 3 ωρες σνακ κ παλι κυριως,παντα σε διαστημα αποστασης 3 ωρων για να μενει σταθερη η γλυκοζη.Αν ανατρεξεις στη αρχη του τοπικ θα βρεις λεπτομερειες.:starhit:
Nιωθω ότι θελω να φυγω απο το φορουμ.δεν ξερω..
Καλημέρα!
Αννούλα μου γιατί θέλεις να φύγεις; Σε πίεσε η ερώτηση μου; Δεν είναι με το ζόρι καλέ, ότι και να σε ρωτάμε μόνο αν θέλεις απαντάς. Αν δεν θέλεις πες απλά ότι δεν είσαι έτοιμη. ;)
Καλημερα. Αννουλα μου τι κανεις? Γιατι θες να φυγεις απο το φορουμ. Ελπιζω να μη σε πειραξε κάτι που είπαμε πιστεψε με δεν ηταν αυτη η πρόθεση μας. Εγω δε θα σε πιεσω. Αν νομιζεις οτι η συναναστροφη μαζί μας σε επηρεαζει αρνητικά τοτε ναι καλυτερα ειναι να μη συνεχισεις. Ψαξε να βρεις την ηρεμία που χρειαζεσαι σε πραγματα που σε ευχαριστουν πάντως να ξερεις οτι ειμαστε εδω για σένα.
Ελάκο ιδανική η μερα σου χτες. Ζηλευτη διατροφη. Μπραβο φιλενάδα.
Εγω χτες τιμησα την παγκόσμια μερα της μπριζολας
Πρωινο: Γαλα με δημητριακά και μέλι, χυμός
Δεκατιανό: Αχλάδι, αμύγδαλα
Μεσημερι: Μπριζολα στον ατμό, σαλάτα μαρούλι, 1 φετα ψωμί
Απόγευμα: 2 αποξ σύκα, 1ποτηρι γαλα μετα το τζυμ και 1 καφες
Βράδυ: 1 κομματι ανθοτυρο αρκετουτσικο ηταν ολοφρεσκος ο άτιμος, σαλάτα και 1 φέτα ψωμί.
καλημερα κορίτσια τι κανετε?
Τα χθεσινα μου..
ΠΡΩΙΝΟ: Γάλα πλήρες και 1 φετα ψωμί με λίγο μελι
ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ: 2 μπισκότα cookies και 1 μήλο (προοδευω σιγα σιγά)
ΜΕΣΗΜΕΡΙ: 2 ντοματες γεμιστες και μιση φετα ψωμί
ΑΠΟΓΕΥΜΑ: μισή μπανάνα και μισό κομματακι μπακλαβα αργότερα(ειχα παει σε μια φίλη μου)
ΒΡΑΔΥ: λίγα μακαρόνια σκετα χωρίς βουτυρα και τυριά
Αισθανομαι οτι εκανα γευμα γουρουνόπουλου αλλά δεν πειραζει
φιλενάδα καλημέρα. Μια χαρά σε βρισκω. Εχεις αυξησει πολύ το φαγητό σου. Ασχετα με διάδες και τριάδες νομιζω εχεις βρει τη φόρμα σου ξανα.
Χθες Τετάρτη:
Πρωινό 10.00
1 φλιτζάνι γάλα + 1 μερίδα τάρτα σύκου (ολικής άλεσης, σπιτική) + 1 αχλάδι
Πρόγευμα 13.00
1 ελληνική μπάρα σύκου
Μεσημέρι 16.00
2 φλιτζάνια ζυμαρικά ζέας + κοτόπουλο μαριναρισμένο με κρασί και μουστάρδα μαζί με λαχανικά (πιπεριές, κρεμμύδι, μανιτάρια, λίγο ντομάτα) + 2κ.σ. γραβιέρα
Απόγευμα 19.30
1/2 ελληνική μπάρα σύκου
Μετά γυμναστηρίου (zumba 50') 21.00
1/2 ελληνική μπάρα σύκου
Βραδινό 22.00
Κυρπιακή πίτα με 2κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό και 3 κ.σ. κοτόπουλο με λαχανικά από το μεσημεριανό.
αχ κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!
μου λείπετε μωρέ! έχω πολλή δουλειά και δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω με την ησυχία μου! ευτυχώς σήμερα δε νυστάζω....κύλησα πάλι στον καφέ βέβαια!!!
χθες έφαγα φοβερά! το απόγευμα με κέρασαν και γλυκάκι....και το έφαγα! ναι!!!!!!!! ναιαιαιαιαιαιιααι!!!!!!
να μου προσέχετε! θα επανέλθω σύντομα!
μακια
Μαράκι μου και εσύ τα πας εξαιρετικά, οι συνδυασμοί σου άψογοι και έφαγες και το τσι τσι σου! Μπράβο! Όσο για το ανθότυρο το φρέσκο εμ κοπελιά ο τόπος σου βγάζει και εξαιρετικά τυριά, πως να αντισταθείς η κοινή θνητή;;; :lol:
Όσο για τα δικά μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αγαπητή! Αν έκανα τέτοια διατροφή και άσκηση καθημερινά όπως έκανα προχθές και χθες θα είχα και εγώ κορμί κολόνα! :lol: Αυτό είναι το ιδανικό στο μυαλό μου πάντως και το παλεύω ;).
Μαγδαλένα μου κάνεις προόδους! Δύο παρατηρησούλες αν μου επιτρέπεις... μην ξεχνάς να συμπληρώνεις το πρωινό σου με ένα φρούτο και το μεσημέρι σου έπρεπε να φας και τυράκι για πρωτεΐνη. Η πρωτεΐνη είναι πολύ σημαντική και στα τρία κυρίως γεύματα μας και εσύ χθες έφαγες μόνο στο πρωινό σου. Το βραδινό σου ήταν σκέτα μακαρόνια, θα μπορούσες να φας λιγότερα μακαρόνια και να τα συνδυάσεις με μία μερίδα τυρί και λίγο σαλάτα ή να ψιλόκοβες μέσα στα μακαρόνια λίγα λαχανικά, όπως μανιτάρια (ναι είναι τέλεια και ωμά!), ντομάτα, κρεμμύδι, πιπεριά κτλ.
το μεσημεριανό σου Eli μου πρέπει να ήταν όλα τα λεφτά!!!!!
:spin::tumble:
Αχ ζουζούκα μου δεν φαντάζεσαι.... όνειρο ήταν! Θα σας γράψω συνταγή, το έβγαλα από το κεφάλι μου και ήταν έμπνευση τρομερή!
[
Μαγδαλένα μου κάνεις προόδους! Δύο παρατηρησούλες αν μου επιτρέπεις... μην ξεχνάς να συμπληρώνεις το πρωινό σου με ένα φρούτο και το μεσημέρι σου έπρεπε να φας και τυράκι για πρωτεΐνη. Η πρωτεΐνη είναι πολύ σημαντική και στα τρία κυρίως γεύματα μας και εσύ χθες έφαγες μόνο στο πρωινό σου. Το βραδινό σου ήταν σκέτα μακαρόνια, θα μπορούσες να φας λιγότερα μακαρόνια και να τα συνδυάσεις με μία μερίδα τυρί και λίγο σαλάτα ή να ψιλόκοβες μέσα στα μακαρόνια λίγα λαχανικά, όπως μανιτάρια (ναι είναι τέλεια και ωμά!), ντομάτα, κρεμμύδι, πιπεριά κτλ. [/quote]
Ελλη μου σε ευχαριστώ για τις παρατηρησεις..δεν εχω δοκιμασει ποτε ωμα μανιταρια σε μακαρονια..θα το δοκιμασω ομως..το φρουτο δυσκολευομαι να το φαω πρωι αλλα θα τα καταφερω σιγα σιγα..κ παλι σ ευχαριστω
Κοριτσαρα μου καλημερα..τι κανεισ? ναι το φαγητο το εχω αυξησει αλλα θα δω φως στον οριζοντα???Quote:
φιλενάδα καλημέρα. Μια χαρά σε βρισκω. Εχεις αυξησει πολύ το φαγητό σου. Ασχετα με διάδες και τριάδες νομιζω εχεις βρει τη φόρμα σου ξανα.
Για να δουμε..
Μαγδαλένα μου αν δεν το μπορείς το φρούτο προς το παρόν δεν πειράζει, το μόνο που θα σου πρότεινα να έχεις πιο πολύ στο νου σου είναι στα κυρίως γεύματα σου να τρως απαραίτητα πρωτεΐνη. Αν δεν μπορείς το κρέας και σου κάθεται βαρύ, φάε τυρί ή ψάρι ή γάλα ανάλογα με το γεύμα. Αλλά να φροντίζεις να έχεις κάτι ζωικό ώστε να δυναμώσει το σώμα σου ;) στο πρωινό σου, στο μεσημεριανό σου και στο βραδινό. Να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να τρως μεγάλες ποσότητες αρκεί να κάνεις τους συνδυασμούς ώστε να παράγεται η πολυπόθητη σεροτονίνη για να είσαι χαρούμενη και να μπορεί το σώμα σου να αξιοποιήσει όλα τα θρεπτικά συστατικά που του δίνεις. Το να έχεις ποικιλία στην διατροφή σου δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα τρως πολύ ;). Βέβαια επειδή δεν ξέρω και την ιστορία σου δεν μπορώ να είμαι σίγουρη αν όλα αυτά μπορείς σε αυτή τη φάση να τα κάνεις. Βοήθησε με αν έχεις γράψει κάπου για την διαταραχή σου να πάω να διαβάσω για να σε γνωρίσω καλύτερα :)
Ελάκι τι ηταν ρε η χτεσινή σου μέρα. Μου τρεχουν σαλάκια στο πληκτρολόγιο κοπελιά. Μου δωσες φοβερη ιδεα για βραδυνο. Πωπω αναστενάζω σου λέω.
Ασε μακαρι ολες τις μερες να τηρουσαμε και να καναμε αυτα που πρεπει αλλα ελα που ειμαστε και άνθρωποι και μπαινει το διαβολάκι μέσα μας.
Οσο για τον ανθοτυρο Ελάκι τι να σου λεω. Καλα εγω ειμαι γενικα του γαλακτοκομικου η μανα μου μου λεει οτι πρεπει να παντρευτω τυρεμπορα. Ο χτεσινος ομως ήταν ενα ποιημα. Φρεσκότατος. Μετα το ποπ δεν εχει στοπ λεμε.
:lol::lol::lol::lol:Quote:
Οσο για τον ανθοτυρο Ελάκι τι να σου λεω. Καλα εγω ειμαι γενικα του γαλακτοκομικου η μανα μου μου λεει οτι πρεπει να παντρευτω τυρεμπορα. Ο χτεσινος ομως ήταν ενα ποιημα. Φρεσκότατος. Μετα το ποπ δεν εχει στοπ λεμε.
Λοιπόν να σας πω συνταγή για τα μακαρόνια με το κοτόπουλο και τα λαχανικά!
Είχα αγοράσει από κατάστημα βιολογικών στριφτό μακαρονάκι Ζέας το οποίο θέλει τελικά λιγότερο βράσιμο από τα συμβατικά μακαρόνια κατά την άποψη μου. 5' βράσιμο είναι αρκετά!
Συγκεκριμένα χρησιμοποίησα αυτά τα ζυμαρικά http://www.ebio.gr/index.php?act=viewProd&productId=511
Αφού τα έβρασα (250γρ το μισό σακούλι) σε αλατισμένο νεράκι, τα σούρωσα και τα πασπάλισα με λίγο ελαιόλαδο, ρίγανη και αποξηραμένο σκόρδο. Τα ανακάτεψα και ήταν από μόνα τους πεντανόστημα!
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λαδάκι (1κ.σ.) έριξα ένα μεγάλο κρεμμύδι χοντροκομμένο και το τσιγάρισα ελαφρώς και 500γρ περίπου στήθος κοτόπουλου κομμένο σε μικρά κομματάκια. Ενώ ψηνόταν το κοτόπουλο μαζί με το κρεμμυδάκι έριξα σως σόγιας περίπου 6 κουταλιές της σούπας (μου αρέσει η σόγια!), πάπρικα (κόκκινο γλυκό πιπέρι) και ρίγανη και τα άφησα λίγο να πάρουν μία βράση. Προς το τέλος έριξα 2κ.γ. μουστάρδα και έσβησα το κοτόπουλο με ένα ποτηράκι λευκό κρασί. Στο πλάι είχα ήδη ψιλοκκομένα μία κόκκινη πιπεριά, λίγα μανιτάρια, μία πράσινη σκούρα πιπεριά μεγάλη και μία μικρή ντομάτα. Τα έριξα όλα πανω από το κοτόπουλο με το κρεμμύδι και έκλεισα το καπάκι για να πάρουν και αυτά μία βράση. Προς το τέλος πρόσθεσα λίγο νεράκι για να γίνει περισσότερο το ζουμάκι στο οποίο είχα αραιώσει 2κ.γ. κορν φλαουρ για να δέσει η σάλτσα. Αφού πήραν όλα μαζί μία βράση ακόμη και χύλωσε το ζουμάκι το έβγαλα από το μάτι και πρόσθεσα και 2κ.σ. ελαιόλαδο. Τα κρεμμύδια είχαν καραμελώσει από την σόγια και η σάλτσα είχε μία απίστευτη γεύση!
Μου βγήκαν τρεις μερίδες φαγητού έτσι και ήταν πραγματικά πεντανόστιμο φαγητό! Με ελάχιστο λάδι και ελάχιστο αλάτι! Σημειωτέον στο κοτόπουλο δεν έβαλα καθόλου αλάτι γιατί η σόγια είναι αλμυρή από μόνη της. Παιδιά δοκιμάστε το θα πάθετε ντελίριο, εγώ με 2 φλιτζάνια ζυμαρικά και το 1/3 περίπου από το κοτόπουλο με τα λαχανικά και με 2κ.σ. γραβιέρα χόρτασα απίστευτα! Και εγώ δεν χορταίνω εύκολα ;).
Η Ζέα είναι ένα από τα αρχαιότερα δημητριακά που είναι γνωστά στον άνθρωπο. Δείγματά του έχουν βρεθεί σε ανασκαφές προϊστορικών οικισμών σε όλο τον ελλαδικό χώρο, με παλαιότερο αυτό της Μικράς Ασίας που χρονολογείται στα 12.000 χρόνια π.χ.
Αναφέρεται και ως Ζειά, βρίζα
Χαρακτηρίζεται από "al dente" υφή και καρποειδή γεύση, είναι χορταστική και ευκολοχώνευτη.
Οι έρευνες έδειξαν ότι η Ζέα περιέχει 40% περισσότερο μαγνήσιο από τα άλλα δημητριακά. Το μαγνήσιο επιπλέον ενεργοποιεί τις ενζυματικές διαδικασίες του μεταβολισμού. Περιέχει δε υψηλά ποσοστά του αμινοξέος λυσίνη που καθιστά τα ζυμαρικά που παράγονται από τη Ζέα, ιδιαίτερα εύπεπτα.
Μονο ολικής άλεσης πλουσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες (κυρίως του συμπλέγματος Β) και μεταλλικά στοιχεία.
Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι τα προϊόντα ολικής άλεσης έχουν επίσης και προβιοτικές ιδιότητες.
Η κατανάλωση τροφίμων πλούσιων σε προβιοτικά έχει συσχετισθεί με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του εντέρου και άλλων νόσων του γαστρεντερικού, αλλά και με μείωση των επιπέδων χοληστερόλης.
Τα δημητριακά Ζεας συμβάλλουν στη διατήρηση ενός φυσιολογικού σωματικού βάρους. Είναι πλούσια σε υδατάνθρακες χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη. Αυτό σημαίνει ότι απορροφώνται αργά και απελευθερώνουν μικρή ποσότητα γλυκόζης στο αίμα. Ετσι, μαζί με τις φυτικές ίνες, αυξάνουν το αίσθημα του κορεσμού και διατηρούν το αίσθημα της πληρότητας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ρυθμίζουν καλύτερα τη γλυκόζη στο αίμα, με αποτέλεσμα να αποτελούν όπλο στην πρόληψη αλλά και αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη.
Καλημερα τρελοκοριτσα!!
δεν μπορω να στειλω υ2υ:( γιατι??? εχω διαγραψει απο χθες καμια 15ρια μηνυματα κ ακομα μου λεει οτι πρεπει να σβησω κι αλλα! δλδ τοσο καιρο πως εστελνα?? θα μας τρελανει?
ωραιες διατροφες ολες σας, μπραβο μπραβο!!
πριν λιγο ετρεξα και μετα εφαγα 3 ακτινιδια + λιγο μελι + λιγο κεφιρ. οκ μετα εβγαλα απτο φουρνο το φαι, εκανα κανα 15λεπτο αλλες δουλειες και μου καρφωθηκε οτι ηθελα να φαω κι αλλο. και τσιμπησα ενα πρασινο μηλο, το φαγα ολο και μετα εφαγα και 2 κριθινα! σταματησα χωρις να το θελω, ακομα πειναω! αμαν ρε γαμωτο! ευτυχως δεν εχω φουσκωσει καθολου γιατι υθα μου μπαιναν ιδεες στο ηλιθιο κεφαλι μου! χθες ηταν η τελευταια μερα απτα ντουφαστον, αν δεν μου ρθει η περιοδος, θα γινει χαμος!!
Καλημέρα Αγγελάκι μου! ρε συ μπορεί από τα χάπια να σου άνοιξε η όρεξη χαλάρωσεεεε!
Δεν έφαγες πολύ βρε, 3 φρούτα, κεφίρ, μέλι , 2 παξιμάδια οκ γεύμα κανονικό και ελαφρύ! Στο κάτω κάτω έχεις δει ότι τέτοιες τροφές δεν σε παχαίνουν, άκου το σώμα σου κάτι χρειάζεται μην του το στερείς και κυρίως μην έχεις τύψεις! Και εγώ υπάρχουν μέρες που πεινάω σα λύκος και επειδή καταπιέζομαι μετά από κάνα 2 μέρες ξεσπάω σε υπερφαγικό... εμ αυτά παθαίνουμε άμα καταπιεζόμαστε! Συμβουλή δική σου, ήρθε η ώρα να στην δώσω πίσω ;), φάε στο επόμενο γεύμα σου μια γερή δόση πρωτεΐνης ;).
Όσο για τα u2u πήγαινε στον κάδο απορριμάτων σου και άδειασε τον. Όταν σβήνεις τα μηνύματα δεν φεύγουν από το ταχυδρομείο σου αποθηκεύονται στον κάδο προσωρινά μέχρι να τα σβήσεις και από εκεί. Κάντο και αυτό και δες αν λειτουργεί μετά ;)
Ελη σουπερ!!!! θα παω να παρω αλευρι ζεας τωρα να κανω κανα παξιμαδι, γιατι αν μεινω σπιτι ολο και κατι θα ξαναφαω!
να σε ρωτησω..απο σιδηρο καλα εισαι???φεριτινη,αιματοκριτ η,γενικα?
ρε πεθανε η αντζελινα τζολι?? η ηταν ενα κακογουστο αστειο??
Ξέρω ότι είναι τρελά πλούσια σε μαγνήσιο από φεριτίνη δεν γνωρίσω όμως... θα δω μήπως βρω κάτι να αναρτήσω ;)Quote:
Originally posted by ~aggelaki~
Ελη σουπερ!!!! θα παω να παρω αλευρι ζεας τωρα να κανω κανα παξιμαδι, γιατι αν μεινω σπιτι ολο και κατι θα ξαναφαω!
να σε ρωτησω..απο σιδηρο καλα εισαι???φεριτινη,αιματοκριτ η,γενικα?
εσυ αν εισαι καλα απο σιδηρο! οχι η ζεα.. τα ζυμαρικα οχι δεν εχουν..
:lol: α καλά χάζεψα και διαβάζω ότι να ναι! :lol:
Ναι ρε συ μπόμπα είμαι! Ο αιματοκρίτης μου είναι υψηλός κιόλας και καλό είναι να δίνω αίμα συχνά πυκνά αν και έχω να δώσω από τον Αύγουστο και από σίδηρο ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα. Γιατί ρωτάς;
δεν έχω ακούσει κάτι...μάλλον για ψέμα μου ακούγεται...Quote:
Originally posted by ~aggelaki~
ρε πεθανε η αντζελινα τζολι?? η ηταν ενα κακογουστο αστειο??
α ωραια τοτε! για τον αιματοκριτη σου το λεω-οχι για τη τζολι!- απλα εγω που δεν εχω υψηλο,μαλλον χαμηλο τον λες αφου δεν ετρωγα και για πολυ καιρο κρεας , προσεχω παντα οταν τρωω κρεας η ψαρι να μην τρωω ταυτοχρονα κατι που περιεχει πολυ ασβεστιο οπως το τυρι γιατι απορροφιεται το ασβεστιο και οχι ο σιδηρος.. αλλα αφου εισαι κομπλε κανε τους συνδυασμους που σου αρεσουν!
βλεπω για τα φυτικα πηλινγκ τωρα.. ρε αυτα γινονται δλδ ακομα και αν εχεις ακμη? δεν ειναι επιφοβη μια μολυνση? η αοσθητικος εννοειται οτι θα μου πει οτι ειναι πολυ καλη μεθοδος και με σιγουρο αποτελεσμα.. θα παω να κανω παλι και εναν υπερηχο για να ξαναδουμε αν εχω η οχι πολυκυστικες..εχω παει σε ποσους γοατρους, ο ενας το μακρυ του , ο αλλος το κοντο του μου ελεγε..