Τοτε αυτο θα κανεις...
Ο υπνος ειναι αγαθο και θαυματουργο. Μετα απο ενα καλο υπνο εγω τουλ νιωθω κομπλεεεεεεε !!!
Printable View
Εχω ανοιξει ολοκληρο Thread για το θεμα υπνος και αυπνια...ασε ... απο τοτε που εξαντληθηκα ψυχικα ξεχασα τι θα πει νορμαλ υπνος !!!
δεν κοιμασαι καλα τωρα δλδ?
ναι ισχυει παντως τον βασικοτερο ρολο στον υπνο τον παιζει η ψυχικη υγεια..
εγω ειμαι σε αγωγη, φαντασου και απλα κωπασαν καπως τα συμπτωματα. Οταν δεν ημουν σε αγωγη πανω απο 4 ωρες δε κοιμομουν, μονιμα στη τσιτα... δουλευει πολυ το μυαλο, δεν κουραζεται το σωμα ? ή κουραζεται το σωμα αλλα επειδη κανει κατι κατανγκαστικα δεν ηρεμει η ψυχη ? καπως ετσι το φιλοσοφησα απο τοτε που ξεκινησα να εχω αυτο το βασανακι.
σκεφτομαι ποτε θα ερθουν καλυτερες μερες στη ζωη μου ποτε θα σπασει αυτη η διομισαετια διαρκους υφεσης αν θα μπορεσω να ξεπερασω τα θεματα μου και κερδισω την ζωη μου
και την παλεψες με τετραωρα?...αγωγη ενοεις γενικη οχι για υπνο μονο?περνεις ταβορ?η κανα αλλο ηρεμιστικο για να κοιμασαι η η αγωγη ειναι για αλλα πραγματα?
τωρα τουλαχιστον κοιμασαι καλα?
εμενα ο γιατρος μ παντως μ ρωταγε αν δεν κοιμαμαι καλα μαλλον για να μ χορηγησει κανα ταβορακι
επισης επειδη ειχα να μπω πολυ καιρο σκεφτομαι αν ολοι εσεις βοηθηθηκατε αποτελεσματικα απο το φορουμ αυτο η απλα μεινατε στασιμοι και βαλτωμενοι εδω μεσα να μαυροπαρηγοριεστε απο τα προβληματα των αλλων χωρις ομως ουσιαστικη εξελιξη και βηματα εμπρος στις δικες σας ζωες
Εχω ιστορικο, Γαδ, καταθλιψης και ειμαι αυτο καταστροφικη. Ολα αυτα κανονικα δε πρεπει να τα λεω. Γιατι με ταμπελοποιω. Φυσικα και εφτιαξε ο υπνος μου με τα αγχοχλυτικα .... τον πρωτο καιρο. πουλακι τσιου... μετα επρεπε κ εγω πχ να κανω αλαγες, να προσεχω τι ωρα θα πιω καφε, να κανω αθληση επειδη το γουσταρω και οχι πχ σκετο οικιακα για εκτονωσω τα νευρα μου. Αλλα οπως γραφω και στο θρεντ εχω βιωσει υπερ υπνηλια απο μειζον και υπερ αυπνια απο γαδ, τωρα νομιζω ειμαι στη μεση καπως εχω βρει τα πατηματα μου !!!
χαχα εισαι δλδ του ακρους και στις δυο περιπτωσεις...
εγω οτασν ειχα καταθλιψη θυμαμαι με το φριζιουμ εφτιαξε ο υπνος μ..αλλα ειχα αυπνια εγω οχι υπνηλια .....
καταλαβα και εγω τωρα αμα πιω δυο καφεδες και τον εναν σχετικα αργα,η κανω γυμναστικη αργα το βραδυ με πιανει υπερενταση και δεν μπορω να κοιμηθψ..
Ορίστε...το γράφω συνεχεια σε άλλα μέλη και τώρα το βιωνω και η ίδια: Εχω να δουλεψω από την Τρίτη μιας και τελειωσε η σύμβαση μου, δεν εχω κάτι να κάνω, κωλοβαραω αυτές τις μερες και κοντεύει να μου στρίψει πάλι...όλο το ψυχοπλακωμα, όλη η θλίψη, όλα τα υπαρξιακά, όλο το αγχος, όλη η κλαψομνιαση επανέρχονται :/
Καλα λένε η παλιοί πως η δουλεια είναι υγεια/ζωή...
Περαστικα Ναταλακι, κανε κατι στο σπιτι εστω και στη τυχη, ασχολιες οτι να ναι παιρνε γλαστρες και λιπασμα και βαζε σπορακια ... αρκει να μην σε βουλιαξει η αδρανεια. Μπορεις. Και εγω καθε φορα που απολυομαι γινομαι ενα κουρελι. Ε... θα περασει... και αυτο...