Ναταλια μου θα λατρεψεις το Λονδινο.Στο λεω σιγουρα.Αν σ'αρεσουν τα παραδοσιακα κτηρια,τα μεγαλα παρκα,τα μουσεια,τις αγορες,τι να πρωτοπω!Κοβεν γκαρντεν,Τραφαλκαρ σκουεαρ...Κ αλλο ταξιδακι εκτος το Παρισακι βλεπω!
Printable View
Ναταλια μου θα λατρεψεις το Λονδινο.Στο λεω σιγουρα.Αν σ'αρεσουν τα παραδοσιακα κτηρια,τα μεγαλα παρκα,τα μουσεια,τις αγορες,τι να πρωτοπω!Κοβεν γκαρντεν,Τραφαλκαρ σκουεαρ...Κ αλλο ταξιδακι εκτος το Παρισακι βλεπω!
Είσαι τυχερή που η καρδιά μου είναι ελεύθερη από πόνο χωρισμού κι απλά έχει τις μοναξιές της και κάποιες αναμνήσεις.Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Ναταλια δε θα μου το κανεις αυτο !Αν αρχισεις τα κλαματα εσυ εγω θα κανω πλημμυρα.....Αστο....
Το αν θα κλάψω σε παράσταση είναι ένδειξη του πόσο είναι καλή!Κι η Τάνια μου,που σπαράζει τραγουδώντας,ποτέ δε μ'απογοήτευσε!
Αν νιώθεις πως θα χαλαστείς και δε θέλεις να έρθεις,πήγαινε να Φαουσταθείς.Η Γιώτα πάντως κι εγώ κι όποια άλλη θέλει,θα πάμε!
Και υπόψιν θα πάω κρυφά από φίλους μου μη φορουμικούς για να πάω μαζί σας!Την έχασα το καλοκαίρι,δεν την ξαναχάνω!
απαπα μεσα σε ολα τα μυνηματα δεν το προσεξα οτι μας το ειπες ηδη!
βασικα ειδα τη φωτογραφια του ''γιατρου'' που ειχες κοτσαρει απο κατω και θεωρησα οτι γραφεις γι αυτον και περιμενα εναγωνιωδως να δω την απαντηση σε καποιο σοβαρο ποστ!:smirk:
ποτε να μην ξανα ευχηθεις τετοιο πραγμα! κι αν οχι για σενα τουλαχιστον γιαυτους που ειναι γυρω σου και σ αγαπανε!και πονανε παντα πιο πολυ κι απο τον ιδιο τον αρρωστο!
ολα καλα λοιπον!
κανεις την παρακολουθηση σου και εισαι Qρια!
την παρασκευη πεταω. φωτογραφιες θα φερω αλλα θα τις αναρτησω μονο αν καταφερω και χασω αστω 100 γραμμαρια σε αγγλικο εδαφος!
το βαζο στοχο!
κι εγω δεν εχω παει ξανα...
και μεσα στην κριση θελω και βρετανικο μουσειο και μανταμ τισσο η κυρια!
Ως εδώ;Τι είναι αυτό πάλι;Σε χάνουμε από πελάτη ή από δω και πέρα δεν έχει ευχαριστίες;Να ξέρουμε άμα είναι,μη στηρίζουμε τζάμπα!Quote:
Originally posted by monahoiot
Σας ευχαριστώ που μου κάνατε παρέα σε αυτόν τον δρόμο ως εδώ.. η συντροφιά σας με στήριξε και με στηρίζει..
Εννοειται!Κ ανοιξε κ ενα καινουριο καφε σε ενα σπιτι που δεν παω γιατι θελω να παω πρωτη φορα μαζι σου.Το προγραμα που λεω γινεται.Τα 2 πρωτα μουσεια ειναι Κολωνακι κ απο κατω η Ερμου.Με το μετρο απο συνταγμα,εγω απο Ευαγγελισμο εισαι σε 2 λεπτα στο μεγαρο.Τωρα φυσικα εγω κανονιζω με τα δικα μου δεδομενα που τους λεω τι κανω καθε φορα το 3ημερο στην Αθηνα κ παθαινουν πλακα ποτε τα προλαβα ολα.μαλιστα πολλες φορες παω κ απογευματινη κ βραδυνη παρασταση στο Θεατρο.κανονισε τα δικα σου εσυ κ θα τα βρουμε.Φιλακια!Ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη!Σαν παιδακι που ανυπομονει να βαλει τα καινουρια του παπουτσια!
Ε,μα εννοείται!Και λίγα λες!Έχει τόσες γκαλερί και το μουσείο φυσικής ιστορίας...πού να πρωτοπάς!Quote:
Originally posted by koritsaki
την παρασκευη πεταω. φωτογραφιες θα φερω αλλα θα τις αναρτησω μονο αν καταφερω και χασω αστω 100 γραμμαρια σε αγγλικο εδαφος!
το βαζο στοχο!
κι εγω δεν εχω παει ξανα...
και μεσα στην κριση θελω και βρετανικο μουσειο και μανταμ τισσο η κυρια!
Συνήθως στις μεγάλες πόλεις έχουν κάρτες μουσείων που συμφέρουν.Κοίταξε αν έχει και στο Λονδίνο.
Εγώ πάντως το μόνο που δε θα πήγαινα θα ήταν τo Madame Tussauds.Στο ʼμστερνταμ ούτε που μπήκα!
Αλλά περί ορέξεως...Μη χαλιέσαι πάντως!Και μόνο που θα βολτάρεις αγκαλιά με τον καλό σου στα βροχερά σοκάκια
και καταπράσινα πάρκα και μάλιστα στο τζαμπέ,είσαι πιο Qρία από τις Qρίες!Να περάσετε τέλειααααααααααααααα!
Και φωτό ζήτησα του Λονδίνου,όχι δική σου.Όχι πως με χαλάει φυσικά-το αντίθετο μάλιστα,αρκεί να χαμογελάς ευτυχισμένη!
Αυτό με τα 100 γραμμάρια δεν το σχολιάζω.Και μόνο να πάψεις να το σκέφτεσαι,έφυγε ο κάλος πολλαπλάσιων γραμμαρίων!Φιλάκιααα
Εγω Τανια θα παω κ στο ειπα πρωτη!Αν δε με θελεις παρεα να κλεισω το διπλα τραπεζι!Δεν σκοπευω να καθομαι διπλα σου ορθια κ ας εχει τα μισα λεφτα.παντως κοντα σου θα ειμαι!
Ναταλια εχουν φερει κ κατι απο το μουσειο φυσικης ιστοριας του Λονδινου στην Αθηνα νομιζω.Μηπως να παμε κ εκει?Για το μικρο της Πωλινας ειναι ωραιο αυτο.Δεινοσαυροι κ τερατα.
Κι εγώ μέχρι τελικής πτώσης είμαι,μη νομίζεις.Του ξεπαρταλιάσματος είναι όλα τα ταξίδια μου.
Απλά τη συγκεκριμένη φορά δίνω προτεραιότητα το Σ/Κ στους ανθρώπους παρά στα δρώμενα,
επειδή έχω και την πολυτέλεια των πολλών ημερών για να τα συνδυάσω όλα.Θα τα βρούμε,
μην ανησυχείς!Κοιμήσου ήσυχα,παιδάκι,απόψε!ʼντε,να τηλεφωνήσω κι εγώ στο Λούμπι μου
και να πέσω στο διπλό μου,σαν κάποιες κάποιες ήδη στο έβδομο όνειρο!Τα λέμε αύριο και πάλι.
--->ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ : ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ
Μου λες καληνυχτα κ οτι πας να με κερατωσεις τηλεφωνικα με το Λουμπι σου?θα με γραψουν οι εφημεριδες οτι ξεμαλλιασα συμπατριωτισσα για χαρη Θεσσαλονικιας!Ευτυχως που η Λιντα ειναι μακρια.Καληνυχτα καρδια μου....
Καλά καλέ!Σταμάτα να συμπληρώνεις!Τι θα πρωτοδούμε;Ωραία ιδέα πάντως για τα παιδιά!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Ναταλια εχουν φερει κ κατι απο το μουσειο φυσικης ιστοριας του Λονδινου στην Αθηνα νομιζω.Μηπως να παμε κ εκει?Για το μικρο της Πωλινας ειναι ωραιο αυτο.Δεινοσαυροι κ τερατα.
Είχα πάει τον ανηψιό μου στης Φρανκφούρτης κι ήταν όλο κοίτα Ναταλία και κοίτα Ναταλία!
Παρένθεση:Το λέγαμε μέρες πως θα πηγαίναμε εκεί οι δυό μας κι ήταν ενθουσιασμένος(3 ετών τότε ο Νόα).
Κι όταν γυρίσαμε και τον ρώτησαν οι γονείς του για τους δεινόσαυρους κι όλα όσα είδαμε απάντησε
απογοητευμένος "Δυστυχώς ήταν όλοι νεκροί!"Ας δει καλύτερα τα ζωντανά στο Αττικό πάρκο ο Αντρίκος,λέω εγώ...
χαχα!
πως να κρυφτεις απ τα παιδια?ετσι κι αλλιως τα ξερουν ολα!!!!
Τώρα που είπε για ξεμάλλιασμα η Γλαύκη,θυμήθηκα,σλιβωμένες μου,που ήθελα να σας πω
πως πραγματικά βγαίνουν κάμποσα νέα μαλλιά και να μη μου στεναχωριέστε!Βέβαια και που
ξαφνικά σταματούν να πέφτουν όπως ξαφνικά ξεκίνησαν σας έλεγα,αλλά έπρεπε να το
επιβεβαιώσει και το Κατερινάκι για να με πιστέψετε!Το προσπερνώ(αφού το είπα καλά καλά!)
Το λοιπόν!Τα δικά μου μαλλιά είναι σπαστά.Όταν μακραίνουν πολύ γίνονται μπούκλες κάπως.
Και τελευταία είναι μια φριζαρισμένη αηδία(να δω πώς θα τα κόψω να σουλουπωθούν)και προχθές
συνειδητοποίησα το γιατί.Είναι τα καινούρια,τα μετά σλιβ!Έχουν γίνει κάπου μία παλάμη μήκος
και όπως τούφες έπεφταν,έτσι τούφες βγαίνουν κι όλο πετάγονται τριχάκια,πέρα από τις φύτρες
στο μέτωπο.Έχω την αίσθηση πως σχεδόν ξαναβρήκα εντελώς την παλιά μου πυκνότητα.Αλήθεια!
:thumbup:Quote:
Φωτογραφίες...παρόν που γίνεται παρελθόν προτού προλάβεις να συνειδητοποιήσεις...
Φωτογραφίες...γιατί όσα κι αν δίνεις στο παρόν,το χρόνο πίσω δε γίνεται να γυρίσεις...
Εσύ,κράτα μου μια θέση πρώτο τραπέζι πίστα στο σεμινάριο κι αν γίνεται βρες και λίγο χρόνο νωρίτερα... :love:
Καλημερούδιαααααααααααααα
Καλημερούδια!
Να θεωρήσω ότι φταίει το χρώμα των μαλλιών μου που δεν έχω καταλάβει ακόμα που θα γίνει η συνάντηση?
Το πότε ΜΑΛΛΟΝ το κατάλαβα, θα γίνει την Κυριακή 27 Νοέμβρη ή και εκεί έπεσα έξω?
Τα καλά νέα με μένα είναι ότι έχασα άλλο ένα κιλάκι και είμαι 85,2.