αν δεν μπορουσαμε να πεθανουμε θα μπορουσαμε επισης να λυσουμε ολατα προβληματα μας επειδη ολα ειναι θεμα χρονου
Printable View
Όλους εσάς που ανέχεστε να σας αυτοκτονούν οι κυβερνώντες, στρέφοντας τις επικρίσεις σε αυτούς που δεν άντεξαν άλλο να ζουν αυτό το χάλι, πού κατατάσσετε τον εαυτό σας;
Μα η αυτοκτονία είναι ένα συνηθισμένο γεγονός, μία συνηθισμένη είδηση, αλλά μια ασυνήθiστη πράξη, δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή... Γι αυτό επιμένω :)
Εσύ πού τον κατατάσσεις?
σκεφτομαι πως δεν μας φτανει το ποσο περιπλοκα εχουν γινει τα πραγματα ερχονται και οι καλοθελητες να τα περιπλεξουν ακομα περισσοτερο...
ενω ολα ειναι απλα ρε παιδια τι τα κανετε τοσο περιπλοκα?!
Είναι αυτεξήγητο. Σε εκείνους που οι πολιτικοί αλήτες οδηγούν στην αυτοκτονία και δε διανοούνται να διαβιούν σα σκλάβοι για ένα ξεροκόμματο. Επειδή εκεί οδεύουμε, αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι και το παίζετε ακόμα άνετοι. Αλλά αντί να τα βάζετε με τους αληθινούς υπαίτιους, τα ρίχνετε όσους στους δύσμοιρους που σαν άνθρωποι λύγισαν υπό το βάρος της πίεσης.
Άνετος το παίζεις εσύ που δεν ξέρεις τι θα πει αυτοκτονία. Ξέρουμε πού οδεύουμε. Στην αυτολύπηση μας οδηγούν πέρα από τη σκλαβιά η αρχή της οποίας έχει ήδη γίνει, στην απάθεια και σε αναλύσεις τέτοιες όπως αυτές που κάνουμε εδώ ενώ εκεί έξω μας πίνουν το αίμα. Αλλά για αυτοκτονία μη μιλάς.
Από εσένα ξέρω περισσότερα περί αυτοκτονίας.
Άρα καλά να πάθουν που εξωθούνται στην αυτοχειρία, επειδή τους ψήφισαν. Αυτό δε μου λες με άλλα λόγια; Εγώ πάντως δεν ψήφισα κανένα από τα μεγάλα κόμματα, το μόνο που θα μπορούσες να μου καταλογίσεις είναι ότι απείχα. Σύμφωνα με τη λογική σου, όμως, είμαι άξιος της μοίρας μου και πάλι. Σωστά;
Ναι, εγω οταν το εκανα δεν το ηξερε κανενας, μετα νομιζαν πως κοιμαμαι και την τριτη μερα σκεφτικαν πως κοιμαμαι του ματς χαχαχαχα
Χαχαχα, σώπα ρε Αχλ! Νεκρανάσταση είχες;
Mήπως διαβάσατε Καρυωτάκη και επηρεαστήκατε;