Για λίγο ναι αλλά σήμερα πέρασαν πολλές ώρες χωρίς κανέναν...
Printable View
Νιώθω αγχωμένη. Αύριο εχω μαγνητική εγκεφάλου και όλοι μου λενε οτι ειναι μια απαισια διαδικασια.
Σε 3ωρες θα βαπτιστω ορθόδοξος διότι στην τότε σοβιετική Ένωση δεν επιττεποντουσαν κάθε είδους δόγματα..και είμαι πολυυυ αγχωμενος...
Νοσηρή έχω κάνει οτι μαγνητική μπορείς να φανταστείς και κάνω κάθε 6μηνες εδώ και 5 χρόνια! Δεν είναι τίποτα μην αγχώνεσαι καθόλου! Διαρκεί 30 με 60 λεπτά αναλόγως τον γιατρό και το διαγνωστικό κέντρο και μόνο ο θόρυβος μπορεί να σε ενοχλήσει..
Εμενα με βοηθάει εκείνη την ώρα μέσα στο μηχάνημα να σκέφτομαι το ιδανικό μέρος που θα ήθελα να είμαι και κάνω ολόκληρη ιστορία με το μυαλό μου και έτσι δεν καταλαβαίνω πως περνάει η ώρα...
Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα κορίτσι μου[emoji4]
Να σαι καλα κορίτσι μου ναι κατι τετοια τεχνασματα σκέφτομαι και εγω να σκεφτομαι διαφορά.. Ναι κυκνε μου πες μου την εμπειρία σου, δε χρειαζεται κςν να ρωτας
Λοιπόν... Πρώτα σου βάζουν ένα φάρμακο με ένεση που βοηθάει για να βγει η μαγνητική, αυτό δεν ξέρω να το εξηγήσω καλά αλλά ούτε που θα το καταλάβεις... Μετά σου βάζουν ένα μηχάνημα που κρατάει το κεφάλι σταθερό αλλά βλέπεις (το λέω γιατί με βοήθησε ότι δεν ήμουν στα τυφλά) και ξεκινάει η εξέταση, εμένα κράτησε γύρω στο μισάωρο... Το μόνο ενοχλητικό είναι ο θόρυβος που είναι όντως δυνατός... Αν και θα στο πουν κι εκεί αλλά δεν βλάπτει να το ξέρεις νωρίτερα είναι σημαντικό να μείνεις ακίνητη για να μην βγει θολή η εικόνα...
Καλά αποτελέσματα κι από μένα!
Κορίτσια ευχαριστώ πολυ, θα κανω με σκιαγραφικο η νευρολογος μου ειπε οτι την θελει οπωσδήποτε με. Ναι για τον θόρυβο το χουν πει ολοι αλλα αν δε κάνω λάθος σοη φορανε ακουστικά να μειωθεί καπως.. Εγω ενα πράγμα φοβάμαι μόνο. Οτι θα πρπει να ειμαι ανάσκελα και εχω ιλιγγο σε αυτή τη θεση
Χάχα μην ανησυχείς έχουν δει τόσα σε αυτά τα διαγνωστικά κέντρα! Μια φορά ήταν μια κοπέλα πριν από εμένα για μαγνητική έπαθε κρίση πανικού, έκανε εμετό και δεν ήθελε να κάνει την εξέταση. Εγώ ήμουν η επόμενη περίμενα να καθαριστεί το μηχανημα για να μπω. Μίλησα μαζί της, ηρέμησε και μπήκε για την εξέταση. Μην αγχώνεσαι για τίποτα όλα στο μυαλό είναι!