@natalia_sups και Mariah
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Θα το προσπαθήσω φέτος να πάω και θα δείξει..
Printable View
@natalia_sups και Mariah
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Θα το προσπαθήσω φέτος να πάω και θα δείξει..
αγαπη ειναι να μοιραζεσαι
μπορει καποιος με σοβαρες ψυχικες παθησεις οπως η σχιζοφρενεια ή η διπολικη να δουλεψει ως γιατρος ή νοσηλευτης ή δεν επιτρεπεται?
Άμα το πάθεις μετά γίνεται νομίζω άμα το χεις από πριν δύσκολο ιδερ γουει καλή επιτυχία στα όνειρα σου
ενοω οτι δεν υπαρχει καποιος περιορισμος οτι πρεπει να εισαι απολυτα ψυχικα υγιης για να ασκησεις καποιο απο αυτα τα 2 επαγγελματα..σωστα?
περνας απο καποια ειδους εξεταση πριν γινεις γιατρος ή νοσηλευτης για να διαπιστωσουν δηλαδη τη ψυχικη σου υγεια?υπαρχει καποιος νομος που θετει τετοιον περιορισμο?
στην ελλαδα αντε να σου κανουν κανα ψευτοτεστ απο αυτα που κανουν στους φανταρους ευκολα λες ψεμματα και ξεγελας τους παντες η εστω δεν διακρινουν κατι τοσο τρομερο
στους φανταρους το ξερω κι εγω οτι κανουν τετοια τεστ.για τις 2 σχολες που ρωταω εχεις περισσοτερες πληροφοριες γι αυτα τα τεστ?ποτε γινονται κλπ?
δεν γνωριζω να σου πω παραπανω φιλε μου
Δεν φοβασαι οτι αν γινεις γιατρος θα εχεις υπ' ευθυνη σου πολλες ζωες? Και για αυτο πρεπει να εχεις καθαρο μυαλο για να παρεις τις σωστες αποφασεις. Σκεψου οτι απο μια αποφαση εξαρταται η ζωη ενος ασθενη σου.
Συν οτι ο γιατρος εχει πολυ πιεση, πολλα μαθηματα, πολλα χρονια μεχρι να αποφοιτησεις. Και αυτο θελει πολυ προσπαθεια και υπομονη.
σκεφτομαι να τσακισω σουβλακαρες γεματες τζατζικαρες και να χτυπησω και μια κοκακολαρα