Όσο κι αν λέω στον εαυτό μου πως όλοι με κάτι έχουν να παλεύουν-εγώ έχω αυτό και πως είναι ντροπήQuote:
Originally posted by Ava
Μπράβο, βρε παιδιά, σε όποιον χάνει κιλάκια. Κι εγώ σαν τη Ναταλία είμαι του "πάρε" και "κράτα τα μη σου φύγουν", αντί του "χάσε".
Δεν πειράζει, ας είναι όλα τα άλλα καλά και αυτό θα το βρούμε στην πορεία.
Το κουλούρι εξαφανίζεται με γοργούς ρυθμούς. Πεινάω πάλι! Τι θα γίνει με την περίπτωσή μου?
κι αμαρτία από το Θεό να δυσανασχετώ από τη στιγμή που άλλοι παλεύουν με ανίατες ασθένειες και αναπηρίες
ομολογώ πως κάποιες φορές είναι εκνευριστικό.Να πρέπει μονίμως να προσέχω για μια συντήρηση με ενδεχόμενη
απώλεια χελώνας κι όποτε ξεφεύγω σε ποσότητα ή τα επονομαζόμενα απαγορευμένα να φοβάμαι ν'ανέβω
στη ζυγαριά.Η πείνα εντωμεταξύ πείνα!Και η βιολογική και η συναισθηματική.Κι ο αγώνας αγώνας...Τι να κάνουμε;
Αβουλίνι μου,δεν εγκαταλείπουμε!Κι αν για λίγο καιρό χαλαρώνουμε θα επανερχόμαστε σύντομα,ελπίζω,δυναμικά!
Εμένα με χάλασε κι όλο αυτό το πήγαινε έλα και η έλλειψη βάσης και προγράμματος.Με ένα σακ βουαγιάζ στο χέρι,
να μην ξέρω πότε θα είμαι Θεσσαλονίκη και για πόσο,τι να ψωνίσω για το ψυγείο μου να μη χαλάσει,από την άλλη στο πατρικό
πάντα υπάρχει μεσημεριανό φαγητό,πάνε οι μισές μέρες της εβδομάδας που την έβγαζα με σαλάτα,σκονίζεται ο διάδρομος,
ούτε μυαλό έχω να μπω σε πρόγραμμα άσκησης ούτε διάθεση για πολλά...Εμφανή τα αποτελέσματα...Τι θα γίνει ούτε ξέρω.
Το μόνο σίγουρο είναι πως με απασχολούν πολύ σοβαρότερα του πόσο ζυγίζω,πόσο θα ζυγίζω κλπ.Απλά ανεβαίνω πού και πού
να έχω μια εικόνα,κάπως να το ελέγξω αν ξεφύγει πολύ.Δεν έρχεται κι ο έρωτας να μας πάρει λίγο τα μυαλά...να έχουμε μια ώθηση!