Ναι το ξέρω αυτό. Ελπίζω νς έχεις δίκιο γιατι δ3 βγαίνει κιόλας
Printable View
νοιωθω αγχος γιατι οπου ναναι ξεκιναει το πανεπιστημιο
Καλά κάνεις και το βγάζεις από μέσα σου, αλλά από την άλλη μη διστάζεις να στέλνεις κάποιο μήνυμα εσύ όσο περιμένεις. Δεν πειράζει αν δεν έχεις πάρει ακόμα απαντήσεις σε όσα λέτε ώστε να συνεχίσεις από εκεί. Σκέψου και πες κάτι άλλο. Μην ντρέπεσαι να πεις ότι νιώθεις μόνη και ότι θα ήθελες απλά να επικοινωνήσεις. Και μόνο το ότι θα μπεις στη διαδικασία να γράψεις για κάτι που θα σκεφτείς εκείνη τη στιγμή, μπορεί να σου αλλάξει τη διάθεση. Δε χάλασε ο κόσμος αν υπάρχει και λίγη αταξία στην επικοινωνία, ειδικά όταν νιώθεις έτσι. :)
Καποια γνωριμια για Πατρα?
οσοι το τελευταια διαστημα εχετε νιωσει το μυαλο σας να στροφαρει καλυτερα ισως εχετε διαισθανθει τις αλαγες που συμβαινουν στην υλη το τελευταιο διαστημα αυτο συμβαινει γιατι σιγα σιγα ξυπναμε απο την υπνωση του ματριξ και κατανοουμε καλυτερα που βρισκομαστε
Έχω άγχος και κακή διάθεση, έτσι σηκώθηκα το πρωί... Θα βάλω λίγη μουσική μπας και με βοηθήσει...
Πολυ κουρασμένη για κάποιο λόγο..
Κουράγιο, θα κάνει πάλι αίθριο καιρό. Μη μας καθίσει μόνο στον τράχηλο κανένας θηριώδης αντικυκλώνας και πούμε το νερό νεράκι.
Εγώ από την άλλη βλέπω αυτό το σκοτάδι που μ' έχει πλακώσει, την ασταμάτητη σιγανή βροχή, την αχλή που τυλίγει την πλάση και νιώθω μια αγαλλίαση, άλλο πράγμα. Αύριο μάλιστα μπορεί να έχει πυροτεχνήματα και κομφετί (yay!). :D