Λίλα μου τι ωραία που θα ήταν! Δεν πειράζει κορίτσι μου, θα έρθεις εσύ στα δικά μας τα σπίτια με το καλό όταν θα έρθεις Αθήνα και θα σου κάνουμε εμείς γλυκάκι να φας από τα δικά μας τα χεράκια :D
Printable View
Λίλα μου τι ωραία που θα ήταν! Δεν πειράζει κορίτσι μου, θα έρθεις εσύ στα δικά μας τα σπίτια με το καλό όταν θα έρθεις Αθήνα και θα σου κάνουμε εμείς γλυκάκι να φας από τα δικά μας τα χεράκια :D
ʼτιμη επαρχία,αχ!!!!!
Εγώ πάντως όσο κ αν βγήκα στα νιάτα μου δε το χορταίνω με τίποτα!!!!!!
Το πνεύμα πρόθυμο αλλά η σαρξ;
Απλά ένα πτώμα!!!!!
Ποια νιατα βρε γιωτακι λες και εισαι καμια γρια?ποσο εισαι πια????
Λίλα υπάρχουν και παγοκύστες που μπορείς να διατηρήσεις το γλυκό παγωμένο και να ταξιδέψει μια χαρά! :lol: :lol:
Ελακιον περιμενω πως και πως να σας γνωρισω!!!!!με τα κουριερ που εχουμε εμεις εδω με καλαμακι θα το φατε το γλυκο οταν ερθει στην αθηνα.
Αχ, Eli μου, πόσο χαίρομαι που βρίσκω έστω έναν άνθρωπο να καταλαβαίνει τι εννοώ. Μιλάμε για επαναλαμβανόμενη παρακμή. Την παρακμή τη γουστάρω, για να μη παρεξηγούμαι, αλλά με μέτρο. Συνέχεια, δε γίνεται, φρικάρω.. Τη ζω μέρα, νύχτα.
Και για να μη ξεχνιόματε, λάβετε λίγη παρακμή: http://www.youtube.com/watch?v=eln44ZxX024
Και ψυγειάκια Λίλα και ψυγειάκια! :lol:
:lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by lila198621
Ελακιον περιμενω πως και πως να σας γνωρισω!!!!!με τα κουριερ που εχουμε εμεις εδω με καλαμακι θα το φατε το γλυκο οταν ερθει στην αθηνα.
Και εμείς Λίλα μου περιμένουμε πως και πως και εμείς!
Λίλα είμαι 24,μόνο,αλλά γιατί νιώθω σαν 100 δεν ξέρω!!!!!
Μίλησε καμιά σας με τη Ναταλία να μάθουμε πως ταξίδεψε σήμερα; Ελπίζω να πήγαν όλα καλά κι ο Τήρης να μη σταμάτησε το αεροπλάνο για να κατέβει! :lol:
:lol: :lol: :lol: Αν κάνει τόσα έξοδα για να φτιάξει το γλυκό, για το ψυγειάκι και για το courier καλύτερα να μας στείλει τα λεφτά να το φάμε έξω το γλυκό! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Και ψυγειάκια Λίλα και ψυγειάκια! :lol:
ʼβα μου και εγώ την γουστάρω την παρακμή και μάλιστα μπορεί αν έχω κέφια να γίνω και η ψυχή της παρέας! Αλλά είναι αυτό που λες... δεν είναι για κάθε μέρα. Όσο για την επαρχία αυτό είναι αναγκαστική καθημερινότητα και το κακό είναι ότι όσο πιο μικρό το χωρίο τόσο το χειρότερο, οπότε φαντάζομαι τι μαγικές μοναδικές καταστάσεις μπορεί να ζεις! Όταν θα φύγεις με το καλό από εκεί να δεις που αν σε ξαναβγάλει ο δρόμος σου εκεί θα περάσεις καταπληκτικά! Αλλά θα ξέρεις ότι είναι για μία μόνο βραδιά :).
Βρε γιωτακι εισαι μικροτερη απο εμενα.καποτε και εγω 100 ενιωθα τωρα νιωθω 15.τελειος συντονισμος.
Το μεσημέρι γύρισα λίγο νωρίτερα από τη δουλειά και καταπιάστηκα να κάνω τα μπιφτέκια. Υποχρεώσεις, μη ξεχνιόμαστε..
Είπα να βάλω λίγη μουσική της αρεσκείας μου και έβαλα ένα τραγούδι, που με πήραν τα δάκρυα. Δεν ήταν από το κρεμμύδι, αυτό το ξέρω, ήταν από το συναίσθημα που έβγαζε το τραγούδι και από τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες μου. Πρόκειται για το:
http://www.youtube.com/watch?v=Lv-iRjEhrPc
Γιωτάκι είσαι πιπινάκι! :wow:
Παρεπιπτόντως δεν υπάρχει τίποτα πιο θλιβερό από το να πλάθεις μπιφτέκια, την ώρα που θα ήθελες να είσαι κάποια άλλη, κάπου αλλού...
Αβα δεν πήρες άδεια από εμένα για να κλάψεις στην εβδομάδα της αισιοδοξίας οπότε βάλε τα δάκρυα πίσω πάραυτα!! :lol:
Βρε ʼβα που το ξέρεις ότι κι αυτή η άλλη κάπου αλλού δεν πλάθει μπιφτέκια; :lol:
ʼβα μου καλύτερα όταν ζυμώνεις μπιφτέκια να βάζεις τον Καρρά! :lol:
Ίσως είναι οι ευθύνες που έχω αναλάβει κ με κάνουν να νιώθω έτσι,δεν ξέρω!!!!!!
ʼβα κρατά γερά,θα το περάσουμε κ αυτό !!!!!!!!!
Η Ναταλία που είπαμε ότι πήγε;
Συγνώμη Κυρία Τζίνα! Πραγματικά δεν έλαβα την άδειά σας, γι' αυτό και περιέπεσα σε τέτοιο ατόπημα!
Το συγκεκριμένο κομμάτι μπορεί να μου θυμίσει ακόμη και την πολυθρόνα που καθόμουν, όταν παρακολουθούσα το σήριαλ, κάποτε, σε μια άλλη πόλη, σε μιαν άλλη ζωή.. Γι' αυτό και τα δάκρυα..
Ευτυχώς είμαι άνθρωπος που τα σκουπίζω γρήγορα και κοιτάω μπροστά.
Eli εγώ στα μπιφτέκια βάζω συνήθως ρίγανη, δεν έχω βάλει ποτέ Καρρά, γίνονται νόστιμα; :lol:
Eli μου, το έχω ορκιστεί και θα το κάνω. Μόλις φύγω, με το καλό από εδώ, δεν πρόκειται να επιστρέψω, ποτέ!
Ευτυχώς ʼβα μου γιατί αν δεν συμμορφωθείς πρόσεχε! Θα λάβω δραστικά μέτρα και θα σου βάλω μία Κάλη Φέρρη να σε συνεφέρει! :lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Ευτυχώς είμαι άνθρωπος που τα σκουπίζω γρήγορα και κοιτάω μπροστά.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Eli εγώ στα μπιφτέκια βάζω συνήθως ρίγανη, δεν έχω βάλει ποτέ Καρρά, γίνονται νόστιμα; :lol:
Αχ, βρε κορίτσια, να σας έχει ο Θεός καλά!
Δεν ξέρετε πόσο τυχερή αισθάνομαι που σας γνώρισα! Γιατί σας γνώρισα και με γνωρίσατε, άσχετα αν δεν έχουμε συναντηθεί από κοντά. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εσάς. Φαντάζομαι πως κάτι θα έκανα, αλλά δεν θα ένιωθα ότι έχω ανθρώπους να με νοιάζονται και να με καταλαβαίνουν, όπως τώρα.
Συμφωνώ και επαυξάνω ως μια επαρχιόπληκτη κι εγώ !!!!!!!Quote:
Originally posted by Ava
Eli μου, το έχω ορκιστεί και θα το κάνω. Μόλις φύγω, με το καλό από εδώ, δεν πρόκειται να επιστρέψω, ποτέ!
Θα κάτσω στα αυγουλάκια μου και δε θα το κουνήσω από το σπιτάκι μου!!!!!!!!
ʼβα ουoυυυυυ :lol::lol::lol:
http://www.youtube.com/watch?v=QstRUORyazE :kiss:
Εli, sorry, αλλά μου αρέσει και στο αφιερώνω: http://www.youtube.com/watch?v=5Id5t8wvW0k
Εγώ έφυγα από την επαρχία τρέχοντας λες και με κυνηγούσαν στα 19 μου! Τώρα να με ρωτήσετε... δεν θα είχα πρόβλημα να επιστρέψω :). Αλλά το Λιτόχωρο είναι άλλη φάση, έχει εκσυγχρονιστεί κάπως και επίσης έχει μία Θεσσαλονίκη δίπλα.Quote:
Originally posted by giotaki
Συμφωνώ και επαυξάνω ως μια επαρχιόπληκτη κι εγώ !!!!!!!Quote:
Originally posted by Ava
Θα κάτσω στα αυγουλάκια μου και δε θα το κουνήσω από το σπιτάκι μου!!!!!!!!
Ωστόσο αυτό το νιώθω τώρα αφού έζησα 10 χρόνια Θεσσαλονίκη και άλλα 5 στην Αθήνα. Νωρίτερα δεν θα ήθελα να επιστρέψω με τίποτα!
Λίλα τη Δευτέρα που είναι η γιορτή σου ίσως σε πάρει τηλ. για τα χρόνια πολλά κι ας μην έχει επιστρέψει ακόμα. Εσύ να είσαι κιουρία και πες του εντάξει περιμένω να τα πούμε όταν γυρίσεις.
Εμένα Ελλάκι δε με πειράζει η επαρχία γιατί κ Λάρισα επαρχία είναι!!!!!Με πειράζει μόνο μια συγκεκριμένη,όχι όλες!!!!!
Παλιά μεγαλεία φιλενάδα! :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Εli, sorry, αλλά μου αρέσει και στο αφιερώνω: http://www.youtube.com/watch?v=5Id5t8wvW0k
Κορίτσια, πάω για ύπνο! Σας τζινώ πολύ! Τα λέμε αύριο!
Κορίτσια πάω να ξαπλώσω, καληνύχτα και καλό ξημέρωμα σε όλες. Τζινάκια.
Καληνύχτα Τζινοκόριτσα μου!
Σας αφήνω και εγώ λοιπόν. Τζινάκια στα μαγουλάκια και όνειρα γλυκά!
Σας καληνυχτώ κι εγώ φιλενάδες!!!!!!
Να έχετε ένα όμορφο ξημέρωμα!!!!!
(ακολουθώντας τις οδηγίες της Τζίνας προσπάθησα να ανεβάσω αυτό που έχω σαν φόντο στο κινητό μου και μας το είχε φτιάξει το Γιωτάκι μας)
Πολλά πολλά Τζινάκια!!!!!!!
ωραια η καρδουλα!!!!!
ωραια θα ηταν να ημουν κι εγω μεσα...εστω και με μικρα μικρα γραμματακια...
δεν εχω πολυ χρονο ομως προσπαθω να σας διαβαζω...
Καλημερουδια απο τη κομπρεσερχωρα!
Τι υπεροχη καρδια ειναι αυτη;Ποιο Γιωτακι τη συνεθεσε;Η Μακ;
Δε νομιζω οτι ειναι δυσκολο να φταχτει μια καινουρια,εμπλουτισμενη με ολα τα ονοματα
και μαλιστα τ´ ανανεωμενα ορισμενων!Μου αρεσει που σας περικλειω κατα καποιο τροπο.
Στην αρχη και στο τελος,Συνορειοφυλακας της αγαπης μας...Πραγματικα υπεροχη καρδια!Μπραβο!
Να ´ναι καλα κι η ηχορυπανση διπλα μου,που με αξιωσε να μπω αυτην την ωρα κι επεσα πανω της,
καθως οπως θα φανταζεστε αδυνατω να διαβασω τις δεδαδες Τζινοσελιδες που διασκεδαζετε!
Κι εγω μια χαρα περναω,δεν εχω παραπονο!Το μονο κακο ειναι η πιεστικη ημερομηνια ληξης...
Ατιμες αποστασεις,που χωριζετε οσους λαχταρουν να ζουν μαζι!Να εχουμε μια ξεχωριστη ημερα!
Να γευτουμε με καθε κυτταρο μας καθε της πολυτιμη ανασα!Να μου σας προσεχετε!Τζινακια πολλα!
καλημέρεςςςςςςςςςςςςςςς ,προσπαθώ να σας διαβάσω και να σχολιάσω όσα έχετε γράψει από προχτές αλλά βρε κορίτσια τα 2 τελευταία βράδια τα ματάκια μου κλείνουν!στις 11 το αργότερο πέφτω για νανάκια 11.10 βρίσκομαι στην αγκαλιά του μορφέα,τι κακό είναι τούτο!!!και το ακόμα μεγαλύτερο κακό είναι πως σήμερα ξύπνησα από τις 7.15 και δεν τόλμαγα να σηκωθώ από το κρεββάτι γιατί ο καλός μου με το που σηκώνομαι ξυπνάει-που το καταλαβαίνει ο άτιμος!! και μετά νιώθω τύψεις ότι τον ξύπνησα εγώ ουφφ! και ούτε το λαπτοπ τολμώ να ανοίξω που είναι ακριβώς δίπλα μου γιατί κάνει θόρυβο τοποντίκι που χρησιμοποιώ και όταν γράφω πάλι κάνω θόρυβο γκρρρρ!σήμερα ευτυχώς φαίνεται να έχει τέλεια μέρα,λιακάδα και ζέστη!σας φιλώ σταυρωτά με πολλά τζινάκια και πάω λαική :D επιφυλάσσομαι να σχολιάσω τα τεκτενόμενα later:rolleyes: