ουουουουου!!!!που ειστε οεο???
Printable View
ουουουουου!!!!που ειστε οεο???
τι 1020 σελιδες καλε??? αντε να διαβαζω παλι!!!! Λιλουκο βολταραμε ολες σημερα γιαυτο χαθηκαμε!!!
μην βλεπω αλλα γλυκα και κολαζομαι , ειμαι και αδιαθετη και πολυ ευαλωτη. Σημερα τσακισα ενα κομματι κεικ και 2 μινι κρουασανακια με σοκολατα ελεος!!!!
κατερινα σημερα επαθα σοκ με τον εαυτο μου.πηρα μπισκοτα γεμιστα για να φτιαξω το γλυκο για τη γιορτη μου.το μεσημερι που ειχα ξαπλωσει λιγο μου κολλαει μια ιδεα οτι θελω να σηκωθω να φαω ενα γεμιστο μπισκοτο.λεω αστο οταν σηκωθω το τρωω.σηκωνομαι και το μπισκοτο εκει κολλημενο στο μυαλο μου.λεω ας φαω πρωτα το απογευματινο μου και αν θελω ακομα το τρωω μετα.εφαγα το τυρακι και τη γαλοπουλα μου ηπια και το καφεδακι μου και το μπισκοτο το ξεχασα.ατιμο μυαλο μας βαζει σε πειρασμο.
Λιλάκιον φαίνεται πολύ γιάμι το γλυκό που θα φτιάξεις, καλή επιτυχία. Αυτό που λες με τα παιχνίδια του μυαλού έχεις πολύ δίκιο. Εγώ πολλές φορές το εκμεταλλεύομαι προς όφελός μου γιατί όταν θέλω να φάω γλυκό τις περισσότερες φορές το κοιτάω ώρα, σκέφτομαι πως είναι η γεύση του και μετά λέω ωραία κι αν το φας τι θα καταλάβεις, θα πάρεις και θερμίδες, άστο καλύτερα άλλη φορά, κι έτσι καταφέρνω τις περισσότερες φορές και δεν το τρώω. Όταν πάω στο σούπερ μάρκετ πάω στα μπισκότα και στις σοκολάτες και τα κοιτάω ώρα και είναι σα να τα έφαγα! Φάτε μάτια ψάρια που λένε! :lol: Σε εμένα όμως πετυχαίνει μια χαρά!
κουκλαρες καλησπερα!!!!
μακ! ευχαριστω που μπηκα στην καρδια!!!!! ειναι τελεια!!!!!!!!!!
πηρα επιτελους ζυγαρια!!!! αν μη τι αλλο να ελεγχω να μην ανεβαινω....στα 85 σημερα:no::no::no:
αλλα ως εδω ηταν απο σημερα κιολας ειμαι πισω στο προγραμμα!!! τικερακι δεν θα αλλαξω παρα μονο οταν θα ειναι για καθοδο!!!
αχχ λιλα και τζινα!!! γραφετε τα νεα για τα ζωακια σας κι ολο περισσοτερο μου λειπει η γλυκια μου η σκυλιτσα....
τι αλλο νεο???
μαλλον βρηκα δουλεια, περιμενω τελικη απαντηση.
πως περνατε σημερα σαββατοβραδο??
Κοριτσάκι σου εύχομαι να έχεις σύντομα θετική απάντηση και να πιάσεις δουλειά. Καλή επιτυχία και στη διατροφή σου, με λίγη προσπάθεια όλα γίνονται κι εσύ ξέρεις τον τρόπο πως να το κάνεις, με λίγη πίστη στον εαυτό σου και υπομονή θα τα καταφέρεις.
:starhit::starhit::starhit:Quote:
Originally posted by lila198621
ελακι μου κουκλια ειστε με το γιωργο σου στη φωτο που εβαλες στο φατσοβιβλιο!!!!φτου να μην σας ματιασω
Ευχαριστούμε! Ήταν μία χαρούμενη μέρα :D
Μία που ήρθα σπίτι και μία που φεύγω :lol:
Με πήρε η κουμπάρα μου τηλέφωνο και ήταν απελπισμένη για καθαρό αέρα οπότε αν και δεν ήθελα να βγούμε σήμερα δεν μπόρεσα να της πω όχι. Όχι ότι θα μου κακοκάτσει :lol:
Απλά τα έξοδα σκέφτομαι....
Λίλα το γλυκό φαίνεται σούπερ! Καλή επιτυχία!
Κοριτσάκι μου καλή αρχή στην προσπάθεια σου. Με την πρώτη ευκαιρία θα σου στείλω κάτι πραγματάκια για να πάρεις βοήθεια. Δεν σε έχω ξεχάσει :)
Σας τζινοφιλώ μανάρια μου γλυκά! Καλό βράδυ να έχουμε!
Τζινα εγω οταν παω σουπερ μαρκετ γυρναω το κεφαλι μπροστα απο τα σοκολατοσκατολοειδια.μακρ� �α!!!!!
Καλα να περασετε με την κουμπαρα ελακιον καληνυχτα!!!!!
ελακι!!!! σ ευχαριστω!!!! τα περιμενω με αγωνια!!!!
καλα να περασετε!!!!! να παρετε τον αερα σας στην ομορφη αθηνα!!!
εμεις εδω βλεπουμε τον τελικο!!
αρχιζει το ματσ,αδειασαν οι δρομοι!!!!!!!!
Ελάκι καλή διασκέδαση. Φιλάκια.
καλησπέρα κορίτσια μου!
Η φίλη μου που φιλοξενώ απόψε την έπεσε για ύπνο γιατί ήταν κουρασμένη και νά'μαι εδω να σας χαιρετήσω , έστω και για λίγο..
Σήμερα ήταν μια πολύ ωραία μέρα, πήρα το πρώτο μου μπικίνι μαγιώ της ζωής μου, μαύρο κάτω, κόκκινο πάνω(τριγωνάκι oh my god!), και το πρώτο στράπλες σουτιέν! Τις χάρηκα τις αγορές αλλά μπήκα σε τριπάκι να σηκώσω όλο τον όροφο με τα εσώρουχα στο χόντο!Σίγουρα θα ξαναπάω!
Αχ Μακ μου φανταζομαι τη χαρα σου!!!!μην αφησεις τιποτα ορθιο αγορασε τα ολα.ασχετο αλλα στο σληβ και διατροφη διαβαζα για καποια που ειναι σε κωμα στο ιππο και οτι ξερεις κατι σχετικα???
ναι , εγραψα ό,τι ήξερα εκεί λιλακο, πριν απο λιγο
Μολις το ειδα μακ μου.
γεια σας!
τι μου κανετε????
Τι εγινε καλλιοπακι???πως εισαι???πως τα πας με τη διατροφη σου???
γεια σου καλλιόπη!
καλα κοριτσια μου ολο και καλυτερα!
αληθεια να σας ρωτησω (μια και ακομη θελω 4 μερες να δω το γιατρο μπορω να φαω φραουλες?????
Καλυτερα οχι.τουλαχιστον εμενα μου ειχε πει να μην τρωω φρουτα με σπορους τους 3 πρωτους μηνες.
και εγω αυτο ξερω αλλα οταν περασουν οι 3 μηνες δε θα εχει φραουλες :(
Θα φας του χρονου καλλιοπη δεν θα γινει τιποτα.εγω δεν μπορεσα να φαω περσι κολοκυθια φετος ομως τρωω καθε δευτερη μερα σχεδον.
ok με τα κολοκυθια δεν εχω προβλημα τα λατρευω!
και τα τρωω ανετα !
ουφφφ βαρεθηκα ακομη να τελειωσει το ποδοσφαιρο!
Εμενα τους 3 πρωτους μηνες με πειραζαν τα παντα.οτι ετρωγα το εκανα εμετο.το μονο που ετρωγα το καλοκαιρι ηταν αχλαδι καρπουζι και χυμο μηλο.μετα σιγα σιγα καροτο και κριτσινι και γαλα και τυρι σογιας.μεχρι να φαω ψαρι ή κρεας χωρις να κανω εμετο περασαν 3 μηνες.
για το ψαρι δε ξερω δε το ετρωγα ετσι και αλλιως πριν αλλα κρεας και κοτοπουλο μια χαρα ! λιγο φυσικα αλλα δεν με εχει πειραξει κατι (εκτος απο τα χορτα που δεν ηξερα και τα δοκιμασα)
Να κανεις μια λιστα με ολε τις αποριες σου πριν πας στο γιατρο για να μην τα ξεχασεις.
αυτο κανω γιατι μετα θα κολισω και θα ρωτισω τα μισα παλι!
αν και δε νομιζω να με δει ο ιδιος μαλλον οι βοηθοι θα με δουν απο οτι ξερω αυτος εχει ιατρειο τεταρτη απογευμα
Καληνυχτα αγαπημενες μου.καλη ξεκουραση στις γυριστρες!!!!!
Μακ με γειά το μαγιουδάκι σου το μπικίνι, λέω να πάρεις τώρα τα παλιά ολόσωμα μαγιώ σου και να πας στο Σύνταγμα να τα κάψεις! :lol:
Λιλάκι καληνύχτα και καλό ξημέρωμα. Περαστικά και πάλι στον Παπαράκο σου.
Κοριτσάκια σας αφήνω κι εγώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Τζινάκια.
Και να που μπερδεύτηκα και άλλος μου τα ζητάει και σε άλλον τάζω :lol:Quote:
Originally posted by angel79
Ελλάκι να σε κουράσω και εγω να μου στείλεις τον οδηγό για τριάδες και τριωρα???
Θα σου στείλω Αγγελικούλα μου αύριο ένα μήνυμα :). Νόμιζα ότι το Kοριτσάκι μας μου είχε ζητήσει βοήθεια και μπερδεύτηκα :smilegrin:. Θα τα στείλω και στις δυο σας λοιπόν :D
Όπως καταλάβατε πριν λίγο γυρίσαμε σπιτάκι μας. Ήταν όμορφα στο Θησείο. Καμιά φορά σκέφτομαι πόσο τυχεροί και ευλογημένοι είμαστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε το ποτάκι μας κάτω από την Ακρόπολη.
Φιλιά πολλά Τζινοκόριτσα μου, εύχομαι τα όνειρα που από ώρα βλέπετε να είναι γλυκά και όμορφα :starhit:
Καλλιππη μου τι κανεις!!;;; Καλα εισαι; Ειδα οτη ρωτας για τις φραουλες και εγω ειχα ρωτησει την διατροφολογο και αν δεις και στη διατροφη που σου ειχα στειλει μου ελεγε πως ΝΑΙ μπορω να φαω φραουλες!!! Τρωω σχεδον μερα παρανερα εαν οχι καθε μερα και ΔΕΝ με εχουν πειραξει καθολου!!!!!
Επισης μου ειπε γενικα να τρωω μουρα γιατι κανουν καλο και στα μαλλια και μπορει να μην πεσουν! Εγω σου λεω δοκιμασε και οπως σου κατσουν! Πραγματικα δεν με εχουν πειραξει καθολου και ειναι και νοστιμοτατες!! Εχω φαει μεχρι και 4 φραουλες και ειμαι οκ! Φιλακια πολλα!!!
Αν δεν το δεις εδω το μηνυμα στο εστειλα και σε u2u!! :p
A! Κοριτσια ηθελα να ρωτησω κατι! Επειδη δεν λαμβανω τις 995 θερμοδες και τα 62γρ πρωτεινων που πρεπει να παιρνω καθημερινα, σκεφτηκα να πινω ενα σεικ herbal life που εχει 200 θερμιδες σαν πρωινο! Το εχει κανει καμια σας; Να αποκλεισω λετε καλητερα την ιδεα η να το κανω;; Ειναι ενα σεικ για να χανεις κιλα αλλα το παιρνει και αν θες για να βαλεις οσοι εχουν προβλημα (αν θελεις μα χασεις το πινεις σκετο και αν θες να βαλεις τρως και πινεις και το σεικ!) .
Κυριακατικες καλημερες!Ελπιζω να μου ειστε ολες καλα και να μου Τζινιαστηκατε ευχαριστα χθες!
Εμεις περναμε υπεροχα υπο τη δυσαρεστη παντα σκεψη της αντιστροφης μετρησης...Εγω τουλαχιστον!
Οι καμπανες χτυπουν,τα πουλακια κελαηδουν στις παυσεις εκπνοης του Τηρη(ανηφορο εχει παλι τ´αγορι μου)
κι εγω περιμενω να ξυπνησουν οι υπολοιποι για τη μικρη μας εκδρομουλα!Μια υπεροχη μερα ανοιγει την ακαλια της
να μας τυλιξει ζεστα μεσα της!Ας της αφεθουμε με χαμογελο οπου κι αν μας βρισκει...Σας Τζινω!
(εν αναμονη αιτηματος παραλαβης Τζινοσκυταλης)Τζινακιαααα� �ααα
Τζινοκαλημέρες!!!!
Ναταλακι μου απολαυσε τις μερες σου και τις ωρες σου οσο περισσοτερο μπορεις και γεμισε απο ομορφα συναισθηματα! δυστυχως οταν περνας καλα τελειωνει γρηγορα αλλα οι αναμνησεις δεν τελειωνουν ποτε. Θα ειναι παντα μεσα σου και θα τις σκεφτεσαι και θα χαμογελας.
H διατροφολογος του γιατρου μου ειχε πει οτι τα HerbalLife εχουν πολυ ζαχαρη μεσα και δεν τα συνιστούσε.Quote:
Originally posted by -wow-
A! Κοριτσια ηθελα να ρωτησω κατι! Επειδη δεν λαμβανω τις 995 θερμοδες και τα 62γρ πρωτεινων που πρεπει να παιρνω καθημερινα, σκεφτηκα να πινω ενα σεικ herbal life που εχει 200 θερμιδες σαν πρωινο! Το εχει κανει καμια σας; Να αποκλεισω λετε καλητερα την ιδεα η να το κανω;; Ειναι ενα σεικ για να χανεις κιλα αλλα το παιρνει και αν θες για να βαλεις οσοι εχουν προβλημα (αν θελεις μα χασεις το πινεις σκετο και αν θες να βαλεις τρως και πινεις και το σεικ!) .
Οταν επρεπε να παρω αυξημενη πρωτεινη για την επεμβαση στηθους μου ειχε συστήσει "Whey to Go Protein" της Solgar και εγω βρηκα και ισαξιες μην πω καλυτερες απο την Lamberts παλι λεγετε " Whey Protein" με καλυτερη τιμη . Ψαξε λιγο την συσταση να δεις τις διαφορες. Κοιτα το σεικ να εχει μεγαλη περιεκτικοτητα σε γλουταμινη που ειναι ενα απο τα σημαντικοτερα αμινοξεα για την επανορθωση και δημιουργια νεων μυων. Τα παιρνουν οι αθλητες και αυτοι που γυμναζονται εντονα συνηθως καθως και ανθρωποι που δεν λαμβανουν την συνιστώμενη πρωτεινη. καλο ψαξιμο :starhit: