http://www.youtube.com/watch?v=QTIPE...eature=related
Printable View
Κλείνεις με το "άστε με ήσυχο"ε;Καλάαααααααααααααα α!Μας έβαλες πέντε Τάνιες και ξεχρέωσες νομίζεις!Αμ δε!Για να μην πω μπριτς!
Δε θα σε αφήσουμε!Εκείνο το βράδυ θα σε έχουμε ανοιχτή ακρόαση,να τις τελειώσεις τις συλλεκτικές χαρτοπετσέτες!
Α,ρε Αβουλίνι!Πώς μπορείς και με εκθέτεις έτσι που σε είχα και εικόνα;Δεν την έκανες την υπέρβαση τελικά...Δε θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα...
Εντωμεταξύ απίστευτες οι εκθέσεις για τόσο μικρό παιδί!Από μικρή μικρή φαινόσουν τι διάνοια είσαι!Φύλαξε τα,πολύτιμο θησαυρό!
Εγώ κλείνω σήμερα τέσσερα χρόνια χωρίς τη λατρεία μου,ούτε καν κατά λάθος κάπου να τη δω...Απίστευτο μου φαίνεται!Σα ψέμμα!
ʼπειρα τραγούδια,ολόκληρο αφιέρωμα θα μπορούσε να ντύσει όσα νιώσαμε και νιώθουμε,ωστόσο τις τελευταίες μέρες
όλο αυτό μουρμουρίζω...Θέλω να το ελευθερώσω στο Σύμπαν να τον αγγίξει,αλλά δε θέλω να χρησιμοποιήσω εκείνο το πονεμένο
τόπικ,οπότε θα μου επιτρέψετε...Ελαφρύνω την ψυχή κατά λίγα δάκρυα και σιγά σιγά ξεκινώ να ετοιμάζω βαλίτσες...
Την καλημέρα μου και τη λαχτάρα μου να σας συναντήσω από κοντά!Ναταλένιες μου!Να μου σας προσέχετε!Φιλάκιααααα
--->ΒΙΚΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ : ΠΩΣ ΕΦΥΓΕΣ
Στίχοι & μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης
Πως έφυγες, απ' τη ζωή μου έτσι
Και ούτε κλαίω ούτε καν σε συζητώ
Σ' έχω απορρίψει και απ' την μνήμη μου σε έχω σβήσει για πάντα
Και ότι αγάπησα από σένα τώρα το πετώ
Μόνο που τα βράδια, σαν τον τρελό
Μες στα μπαρ κυκλοφορώ και απορώ
Το πρόσωπο σου δεν μπορώ να θυμηθώ και θέλω
Όλα αυτά τα βράδια, να σ' αγαπήσω πάλι απ' την αρχή μωρό μου
Μα, δεν έχω άλλη αντοχή
Πως έγινε και δεν μ' ενδιαφέρει
Σε ποιες αγάπες την αγάπη σου ξοφλάς
Σ' έχω διαγράψει κι άλλη πορεία έχω χαράξει καρδιά μου
Και ότι τράβηξα από σένα τώρα το τραβάς.
Ava, εδώ με συγκίνησαν εμένα οι εκθεσούλες σου, φαντάσου εσένα... Εγώ είμαι λίγο παρελθοντολάγνος, κάθε τόσο κάνω δήθεν εκκαθαρίσεις σε παλιά χαρτιά και όλο πέφτω πάνω σε τετράδια του σχολείου, σε λευκώματα, σε χαρτάκια υποσχέσεων αιώνιας φιλίας, σε ποιήματα κτλ...
Κρίμα που δεν θα σε γνωρίσω από κοντά, ίσως κάποια άλλη στιγμή..
Σήμερα, θα ολοκληρώσω το mega project που λέγεται στολισμός σπιτιού, ήδη τοποθετήθηκε το δέντρο και με περιμένουν οι λεπτομέρειες. Μόλις νιώσω ότι έχω τελειώσει τη δουλειά, θα φωτογραφίσω τις αγαπημένες μου χειμωνιάτικες γωνίες και θα τις ποστάρω. Τι, μόνο εσείς θα μας δελεάζετε με κουζίνες και υπνοδωμάτια?
kαλημερααααα!!!Γιωτουλινι μου γιατι ξυπνας τοσο πρωι?Νομιζω οτι σημερα δε δουλευεις.Στολισε το σπιτακι σου να το δουμε κ οταν μιλαμε αφου σε λιγες μερες θα γνωριστουμε να σε φανταζομαστε απο που μας γραφεις!
Αβουλινι μου!τρυφερη μου ψυχουλα!Μ'αρεσει που οι γονεις σου ειχαν κρατησει τους θησαυρους στο παταρι.ειναι μαγικα εκεινα τα χρονια.Δεν σου το συγχωρω που δεν ερχεσαι!Να ειμαστε 3 μερες μαζι,θα κοιμωμαστε κ στο ιδιο κρεββατι.....κ ο γεναρης που θα σε δω ειναι σε πολυ καιρο...
Kαλημέρα Γλαύκη! Όντως δεν δουλεύω, αλλά κοιμάμαι σχετικά νωρίς το βράδυ και ξυπνάω αυθόρμητα τα πρωινά.. ʼσε που απόψε η παρέα μας είχε την τιμητική της στα όνειρά μου, σας είδα στον ύπνο μου στην επικείμενη-λέει- συνάντησή μας! Νομίζω έχω πάρει overdose των σχεδίων και των προετοιμασιών, άντε να συναντηθούμε επιτέλους!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
kαλημερααααα!!!Γιωτουλινι μου γιατι ξυπνας τοσο πρωι? !Νομιζω οτι σημερα δε δουλευεις.
Όσο για τη βραδυνή έξοδο στην Τάνια, την περιμένω πως και πως, θα είναι η πρώτη μετά από πολλά χρόνια που έχω σταματήσει να βγαίνω τόσο βράδυ, παλιότερα βέβαια τα προγράμματα άρχιζαν μετά τις 12, τα τελευταία χρόνια λόγω υπνικής άπνοιας που με έκανε να είμαι υπναλέα όλη την ώρα, δεν έβγαινα νύχτα...
Την Τάνια την έχω ξαναδεί στον ίδιο χώρο, δέκα χρόνια πριν νομίζω, μαζί με τη Γαλάνη..κατάνυξη!
Ουφ!Αυτό ήταν!Έκανα μια βαλίτσα τεράστια λες και μετοικώ στην Αθήνα!
Και η μηχανή να κρέμεται από τη μιά κι η τσάντα τίγκα από την άλλη...πάει η μέση μου!
Γιωτουλίνι μου,βρυκολακένια μου,ευχαριστώ πολύ γις τις γλυκές ευχές για καλό μου ταξίδι.
Δεν πρόλαβα να γράψω μήνυμα.Ούτε μπάνιο πρόλαβα κι ας είμαι ήδη 4 ώρες στις ετοιμασίες...
Πήρα δύο επανοφόρια τελικά για παν ενδεχόμενο.Ντύνομαι και βουρ στο σταθμό!Έρχομαι....
Προτιμώ το γαλάτσι από τα 2 που προτάθηκαν ή την Αγια Παρασκευή γιατι το ένα είναι κοντα σε μετρό και έχει 10 λεωφορεία που πάνε εκεί ,το αλλο έχω αυτοκινητο και δεν μου είναι πολύ μακριά ή αγνωστα. Για Νεο ηράκλειο δεν βολεύει....από οτι θυμάμαι αν εξαιρέσεις το τρένο από συγκοινωνία δεν παει και πολύ καλα...Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Είδα στο internet ότι έχει παιδότοπο balloons στο Γαλάτσι (Σύρου 12) όπου πάει το 608 λεωφορείο και στο Ν.Ηράκλειο (Μαρίνου Αντύπα 62-66) όπου πάει το τρένο και περπατάς λίγο. Αν θέλει κάποιος μπορεί να το ψάξει. Στο youdrive.gr μπορείτε να δείτε και το πως να πάτε με ΜΜΜ από εκεί που μένει ο καθένας στον παιδότοπο στη Λ.Μεσογείων 396 που προτάθηκε.
Quote:
Originally posted by Ava
Για να πάρετε έστω μία ιδέα του τι αισθάνομαι τώρα, αντιγράφω κάτι, που είχα γράψει όταν ήμουν 5 χρονών:
Σε εμένα ο ʼγιος Βασίλης μου έφερε ένα πσιγίο και ένα καθρεφτάκι. Σήμερα πέρασα πολύ ορέα σε εμένα έπεσε το φλουρί έπεσε σε εμένα.. Αφτά τα δώρα μου άρεσαν. πολύ αλά το φλουρί έπεσε και στον αδελφό μου μα και σε μένα. Ι βιτρίνες μετά χτιστουγεννιάτικα στολιδιαστές. Βιτρίνεσ όλες ξυλέβαμε. εγό ντίθηκα κιρία μεγάλι. μόλις στολίσαμε το δέντρο. Στολίσαμε το σπίτι μας. Στις βιτρίνες ίταν πολλαά. Ορέα όλα μασάρεσε πολλύ.
Συγκινούμαι ιδιαίτερα με αυτά. Όλο το απόγευμα με αυτά ασχολούμαι...
Ava.... Υπέροχοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!
Ναταλάκι ταξιδεύεις τώρα ή έφτασες?? μάλλον πρέπει να φτάνεις. Τι χαρά. Σαν ψέματα μου φαίνεται που θα σας δω όλες , κάνω σαν μικρό παιδάκι !
Αβουλίνι φαντάζομαι για να μην μπορέσεις να έρθεις μετά από τις προσπάθειες της Ναταλίας μάλλον έχει σοβαρό λόγο. Μια άλλη φορά , αλλά σύντομα ε?
Παιδιά εμένα με βολεύουν όλα αυτά που είπατε όποτε είμαι μέσα. Το balloon στο Ηράκλειο είμαι με τα πόδια από το σπίτι μου διότι εκεί μένω, έχω να σας πω ότι έχει μεγάλο χώρο για τους μεγάλους όμως. Συμφωνώ ότι δεν έχει καλή συγκινωνία με λεωφορία, έχει το μετρο-τρενο το οποίο είναι 5' με τα πόδια. Το Γαλάτσι και Αγ.Παρασκευή δεν έχω πάει αλλά ξέρω περίπου που είναι οπότε οκ. Με Γλαύκη , Ναταλία και Τζίνα μιλαμε να κανονίσουμε το meeting point.
Αβα οι εκθέσεις σου είναι πολύ συγκινήτικες! Καλέ τι καλό παιδάκι ήσουν, και τώρα πως έγινες έτσι??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Είσαι τυχερη που τα κράτησαν οι γονείς σου. Εγώ δεν έχω τπτ από τότε. Να τα φυλάξεις, είσαι εσύ.
Γλάυκη το ζουζουνι μου είναι μικρό 22 μηνων. Μάλλον δεν θα το φέρω διότι θα κυνηγάω αυτό αντι να δω εσας. Ευτυχως ο καλός μου θα το κρατήσει ολο εκεινο το ΣΚ για να κάνουμε τις βόλτες μας, με ανταλλάγματα βέβαια.....:bigsmile:
Αν πηγαίναμε Ηράκλειο θα το έφερνα να το δείτε και όταν θα κουραζόταν θα το έστελνα σπίτι.
μολις έμαθα ότι το σαββατο θα δουλεύω βράδυ...:barfy:
και αυτό τι σημαίνει? πόσο βράδυ?Quote:
Originally posted by yannaki
μολις έμαθα ότι το σαββατο θα δουλεύω βράδυ...:barfy:
14-22 ....κλαψψψψ
Γιαννακι η Τανια ξεκινα 10,30.Αν εχεις το κουραγιο κανεις μπανιο κ ερχεσαι!Εμεις θα σου εχουμε κρατησει θεση.
Νομιζω οτι η πιο καλη προταση ειναι αυτη για νεο Ηρακλειο.Τι καλυτερη συγκοινωνια απο μετρο-ηλεκτρικο.Αν μαλιστα εχει κ μεγαλο χωρο για μεγαλους?Να δουμε κ το ζουζουνι της Κατερινουλας!
Μανταμ Ναταλι,δεν πατε σε επιδειξει μοδας!γιατι κουβαλησατε ολη σας την προικα?Αλλα τη λεω?Γυναικα δεν εισαι?Η κορη μου ερχεται ΣΚ κ φερνει την προικα της!Εσυ που θα μεινεις κ 12 μερες?
Γιωτα το τι αγωνια κ ανυπομονησια εχω δεν περιγραφεται!Ουτε με εραστη να ειχα κανονισει συναντηση......Οσο για την Τανια προβλεπω πολυ κλαμα οι κυριες.....Προσκυνημα.....