Originally Posted by
mindcrime
Why όπως το πας σε λίγο θα σου φταίει το ύψος σου γιατί δεν θα είσαι 1,90 ώστε να σε αποκαλούν παίδαρο και μετά θα λες θέλω λεφτά για να κάνω εγχείρηση επιμήκυνσης ποδιών. Πήγαινε γυμναστήριο όπως πας, αλλά αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι κάποιος ψυχοθεραπευτής ή ψυχολόγος να σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις. Τα χρόνια περνάνε γρήγορα και θα χάσεις πολύτιμο χρόνο επειδή δεν έχεις αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου. Στο τέλος θα φρικάρεις επειδή δεν θα βρίσκεις τη γκόμενα που θες και θα καταλήξεις σε ψυχίατρο με κατάθλιψη και σε βλέπω να παίρνεις χάπια... Και όλα αυτά για μια γκόμενα όπου οκ ρε παιδί μου και να την βρεις και να κάνεις σχέση, δεν σημαίνει πως θα έχεις σχέση μαζί της μια ζωή... Πρέπει να πας σε ψυχοθεραπευτή φίλε να σε βοηθήσει να βρεις τον εαυτό σου, να σου δείξει πως είσαι μια χαρά και να σε κάνει να μην πτοείσαι... Τις περισσότερες φορές στην ζωή να ξέρεις πως χάνουμε, πολύ πιθανόν και στις επόμενες 5 για τους ίδιους λόγους επειδή θα έχουν κάποιον άλλον στο μυαλό τους και θα έχουν σκαλώσει με εκείνον να σου πούνε όχι. Πρέπει να προσπαθείς με ωραίο τρόπο δηλαδή να δούνε ότι έχουν να πάρουν κάτι από σένα είτε αυτό λέγεται τρυφερότητα, είτε συντροφιά, είτε παρέα είτε χιούμορ... Έχω μία ξαδέρφη η οποία είναι μούναρος είναι 1,88 ύψος και όταν πήγαινε στα κλάμπ όλοι γυρνούσανε και την κοιτάζανε... Ο άντρας της γιατί είναι παντρεμένη τώρα είναι 1,67 και κάθε ημέρα θα σου λέει πως είναι ο άντρας της ζωής μου... Γιατί; Επειδή αυτό το παιδί έχει ένα χάρισμα με το χιούμορ και την έκανε ανέκαθεν να είναι ευτυχισμένη και να περνάει καλά... Αυτά είχα να σου πω...