:D :D :D
απεφευγα για αρκετο καιρο την ζυγαρια και δεν το εχω κανει συστημα λολ
Printable View
:D :D :D
απεφευγα για αρκετο καιρο την ζυγαρια και δεν το εχω κανει συστημα λολ
ετσι ακριβως κ γω,Quote:
Originally posted by LaLuna
α,εγω με το θεμα της τουαλετας εχω μπερδεμα...ποτε ετσι ποτε αλλιως.
εγω πρωτα πινω καφε και μετα στη ζυγαρια με οτι φοραω...
αν δε παω τουαλετα δε ζυγιζομαι.
απλα για να παω τουαλετα θελω καφε ή και να φαω...να ξυπνησει το εντερο...
81.9 μετα τον καφε κ την τουαλετα (παλι πρωι)Quote:
Originally posted by badgirl11
82.1 meta απο βλακειες χθεσινοβραδυνες
οσα χρονια καπνιζα, δηλαδη μεχρι κ πριν 2 χρονια,Quote:
Originally posted by dew
βασικά και εμένα η ρουτίνα είναι : ξύπνημα, καφές κ 1 τσιγάρο, τουαλέτα, ζύγισμα..
Χωρίς καφέ δεν έχει τουαλέτα και χωρίς τουαλέτα δεν έχει ζύγισμα :D
ποτε δε ζυγιζομουν...
ποτε δε ξεφευγα εμφανισιακα,
ημουν πανω κατω η ιδια, υπερβαρη κ χαρουμενη.
ουτε ηξερα ποσα κιλα ημουν, ουτε μενοιαζε τι τρωω ουτε τιποτε...
εγω κοριτσια ζυγιζομαι ως εξης:
παω πρωτα τουαλετα για πιπι(το αλλο αν το περιμενω δε βλεπω να ζυγιζομαι ποτε πρωι) και χωρις ρουχα μονο βρακι!!αυτη τη στιγμη 53,600 με κολαν και φανελακι και παντοφλες(και αφου εχω φαει τα κερατα μου)
εγω ζυγιστηκα το πρωι κ με εβγαλε +300 κ τωρα που ζυγιζομαι ξανα με βγαζει -500!πως γινεται αυτο?κ ανεβηκα πολλες φορες κ το πρωι κ τωρα,δεν κανει λαθος δλδ.
μην σε νοιαζει πως απλως αποδεξου το.απο το πρωι εχασες 200 γρ
απλα μου φαινεται περιεργο.ισως ειναι επειδη κανω πρωτεινες σημερα.anyway, πολύ χαρηκα!!!!
χμ .. τίποτα και σήμερα ...
ΚΑΛΑ έλιωσα..σε φανταζόμουν να κατεβαίνεις γρήγορα να βάζεις γυαλιά και να σκύβεις....χαχαχαχαQuote:
Originally posted by semie
εισαι θεα!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαQuote:
Originally posted by dew
εγώ πάντως τα γυαλιά τα βγάζω :D ευτυχώς η ζυγαριά κρατάει τον αριθμό για λίγα δευτερόλεπτα αφότου κατέβω οπότε προλαβαίνω να σκύψω να τον δω :D ελεεινή;
ε, εντάξει, αφού ¨ξεβρακωνόμαστε¨θα σας πω τί κάνω εγώ!
Πατάω με το...ένα πόδι και αν δε μου αρέσει αυτό που βλέπω (δηλαδή είναι απειλητικά κοντά σε αυτό που είμαι με τα δυο πόδια) κατεβαίνω...ειδάλλως ακουμπώ και το άλλο πόδι....Και μόνο που το έγραψα κατάλαβα πόσο γελοίο είναι..κι εγώ μαζί!
xaxaxxaaa tidekpe, εσύ μας έλιωσες!!
xaxaxaaaaaa!!πλακα εχουμε!!!λες και θα σωθουμε με 100 και 50 γραμμαρια!!εγω εκνευριζομαι με τον εαυτο μου οταν τον πιανω να ζυγιζεται μετα απο καθε γευμα,πρωι,μεσημερι και 10 φορες το απογευμα αλλα τι να κανουμε???τωρα 53,3 παντως με φορμα,φανελακι και χωρις παντοφλες...αντε να σπασει αυτο το 53 να αλλαξω και το τικερακι!!!(ποιος θα μου πει ρε παιδια πως να βαλω τα δεκαδικα...εχω προσπαθησει απειρες φορες)
πατα στο δικο μ και φτιαξε εκει τικερακι για αυτου του σαιτ δεν επιτρεπουν δεκαδικα.
absolute με παρακολουθείς στο σπίτι μου? χεχε κι εγώ έτσι κάνω, προ ύπνου, μετά ύπνου, πρό φαγητού μετά φαγητού,το ξέρω οτι είναι λάθος, αλλά γμτ έχω αρχίσει να κολάω πάλι, και δε κουνιέται η άθλια....
το δεκαδικό δεν σου το παίρνει ούτε κόμα ούτε τελεία? περίεργο μου φαίνεται...
ασε Betty σε νιωθω...οχι ουτε με τελεια γμτ!
penelope πανω στο δικο σου που παταω δεν βγαζει χερακι για να ανοιξει και να το διαμορφωσω...ποιο σαιτ ειναι??