Originally posted by Tassos67i
Quote:
Originally posted by stellou1989
Γεια σας!!! Επέστρεψα δριμύτερη ... δεν είδα το τικεράκι μου , δεν θυμάμαι τι κιλά γράφει , νομίζω 107 ? Πάντως κάπου τόσο ήμουν πριν τα χριστούγεννα. Πριν κάποιες μέρες (καμια βδομάδα θα ναι) ζυγίστηκα και είδα 113,5. Εγκεφαλικό όπως καταλαβαίνετε. Δεν πρόκειται να το γράψω όμως στο τικεράκι , όχι γιατί ντρέπομαι εσάς αλλά γιατί ντρέπομαι εμένα ... και ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ . Διατροφικά τα χριστούγεννα ξέφυγα . Πολύ. Μετά μαζεύτηκα κάμποσο αλλά και πάλι απ' ότι φαίνεται όχι αρκετά. Γυμναστήριο συνεχίζω δεν έχω σταματήσει ποτέ, απλά τελευταία έκανα πιο χαλαρά , τύπου 3-4 φορές τη βδομάδα από 1 ώρα kick boxing. συν το ότι αποστάσεις μέχρι 6 χλμ όταν έχω χρόνο και διάθεση τις κάνω με τα πόδια. Που να μην έκανα και αυτά δηλαδή...
Σκεύτηκα σοβαρά μερικά πράματα αυτές τις μέρες και αποφάσισα να ξαναμπω στο φόρουμ γιατί καταλαβαίνω οτι οι μόνες φορές που έκανα δίαιτα και είχα πραγματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα ήταν όταν έμπαινα παράλληλα εδώ, κατέγραφα, πήγαινα πολύ γυμναστήριο (το ποδήλατο λόγω παγετού και κρύου κατα κύριο λόγο δεν το χρησιμοποιώ τελευταία , αλλά θα το βγάλω με την πρώτη ευκαιρία) και γενικώς ήμουν "πορωμένη" με την φάση και ασχολιόμουν συνέχεια (σχεδόν) με αυτό. Απ την άλλη αυτή η διαδικασία όλη του να σκευτομαι συνέχεια τι θα φάω και πόσο και που και πως και πότε με χει κουράσει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. Αλλά δεν μπορώ ούτε να διανοηθώ να πάρω άλλα κιλά , ή να μην χάσω αυτά που χω πάρει τελευταία, εστω ! Έχω γεμίσει αρνητικές σκέψεις για τον εαυτό μου που αν κάτσω να μιλήσω γι' αυτές θα μιλάω για ώρες.
Στοχεύω αρχικά να μπορέσω να κρατήσω ένα κάπως αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής μέχρι να μου τελειώσει η επόμενη περίοδος (που είναι σε μια βδομάδα) και μετά να ζυγιστώ. Θέλω να έχω πέσει κάτω απο τα 110 (και τότε θα αλλάξω και το τικεράκι) . Θέλω επίσης να αυξήσω αρκετά το γυμναστήριο. Ιδανικά θα ήθελα να πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα και τις 3 απο αυτές να κάνω 2ωρο. τις άλλες ας κάνω μια ωρα.
Μεγαλεπίβολα σχέδια γενικώς και ελπίζω να τα κρατήσω ... Θα επιστρέψω πιο αργά με το τι έφαγα σήμερα κλπ.
Σήμερα υπογράφεις με το παρακάτω..."Πρέπει να το πάρω απόφαση... όλη μου η ζωή θα ναι γεμάτη δίαιτες και η κάθε μέρα ένας αγώνας ενάντια στο φαγητό και την ορεξή μου."
Αντί για δίαιτες διαμόρφωσε ένα διαιτολόγιο που σε ικανοποιεί και με το οποίο θα ζήσεις από δω και πέρα.
Δεν χρειάζεται να στερηθείς. Κανόνες χωρίς ακρότητες να βάλεις και να τους τηρείς εφ'όρου ζωής. Δεν χρειάζεται άγχος. Δεν χρειάζεται βιασύνη. Δεν χρειάζεται να πιεστείς. Σιγά-σιγά θα βρεις τι σου ταιριάζει.
Όσον αφορά τον αγώνα που αναφέρεις...δυστυχώς έτσι είναι. Σε μας που έχουμε βεβαρυμένο παρελθόν οι διολισθήσεις απαγορεύονται.
Πρέπει να το πάρεις απόφαση.
Κάντο όπως η Μάντζι.
Εναλλακτική...το χειρουργείο. Κι αυτό βάζει κανόνες, αλλά... Το έχεις σκεφτεί;