μπραβο κοριτσια πολλα συγχαρητηρια...
Printable View
συγχαρητηρια κουκλες μου!!!!! πολλα μπραβο!!!!! εγω σημερα ξεκιναω παλι απ την αρχη μετα το χειρουργειο...αντε να δουμε....92.5 λεει η ζυγαρια σημερα..........
Αδαμαντία μουυυυυυυυυυ:love: μπράβο κορίτσι μου!!! (ελπίζω αντίστοιχα κιλά να μην χάνει και ο Αντρίκος σου :D )Quote:
Originally posted by Αδαμαντια
Καλημερα και καλη εβδομαδα,ειμαι χαρουμενη γιατι απο τα 147,9 σημερα ειμαι 142,1:bouncing::bouncing::bouncing:
αυτο σημαινει οτι κατι γινεται. Χανεις λιπος απο οτι φαινεται. Μην πανικοβαλεσαι, και εγω τη περασα αυτη τη φαση.Quote:
Originally posted by anthi1992
οχι αλη8εια κρεμασα...εκανα πολλεσ ραγαδεσ στην κοιλια μου ....και η κυτταριτιδα στα ποδια μου εγινε χειροτερη....και το καλο ειναι οτι πηγα και γυμναστηριο τρομαρα μου....και να πω οτι η διατροφη μου ηταν δεν ηταν υγειινη??απεφευγα λαδι μπεικον ........:(:(
Γυμνασου και θα ξεκρεμασεις. Καν'το συγχρονος με τη διαιτα αλλιως θα εισαι στα κιλα που θες και θα πρεπει να χτυπιεσαι για κανα χρονο για να μαζεψεις. Η κυταριττιδα θα φυγει οταν φτασεις τον στοχο σου.
ζυγίστηκα σήμερα που επέστρεψα!!!!!Quote:
Originally posted by migg
76,8!!!!! επιτέλους ξεκόλλησα από εκείνο το βρωμο 78!
teleia loukouloukou mas.....sygxaritiria!
Quote:
Originally posted by dimitroula22
teleia loukouloukou mas.....sygxaritiria!
ευχαριστώ δημητρούλα!!!!!!είναι πολύ σημαντικό να σε στηρίζουν ΤΟΣΟΙ άνθρωποι!!!!!!ευχαριστώ πολύ όλους σας..
αντε μπραβο..ειδες???αντε κουραγιο 8 κιλακια και καθαρισεςQuote:
Originally posted by loukouloukou
και με 6 ευχαριστημένη θα είμαι..Quote:
και αν δεν είχα φάει στο παρτυ το προηγούμενο σκ τώρα θα ήμουν πιο κάτω!!!Quote:
και με 6 ευχαριστημένη θα είμαι..Quote:
koritsia m pws pate?????egw kollimenh sta 91 an k den imoun poly swsth ofeilw n omologisw...ta teleia nea einai oti ksanaksekinisa xoro k eimai toulaxiston eytyxismenh....oute 3 evdomades xeirourgimenh k XOREYWWWWWWWWWWWW!!!!! poso teleio mporei n einai ayto??????? g mena....kserw enthousiazomai me xazomares alla........
dimitroula den en8ousiazesai me xazomares
einai poli simantiko auto
mpravo sou einai oti kalutero o xoros
sunexise kai 8a deis megalh diafora:smilegrin:
:bouncy:
κοριτσαρες μου κ αγορια μας οσα εχουμε δλδ ειμαι πανευτυχης..... ξεκολλησα απ το 91...πηγε 90.6 αλλα κατι ειναι κ αυτο!!!! να σημειωθει οτι περιμενω ν αδιαθετησω και οτι ο μεταβολισμος μου βρισκεται σε αναβολικο σταδιο οποτε ακομα κ οτι δεν πηρα σημαινει τοοοοσα πολλα γ μενα.....ασ ελπισουμε μετα τισ ''κακες μου μερες'' να δω το 8 μπροστα????εχω να το δω τουλαχιστον 3-4 χρονια :D
καλημερα κ σημερα.....μαλλον ειμαι η μονη πια που γραφω εδω.... -400 και σημερα 1η μερα περιοδου και ειμαι πανευτυχης. 90.200 το σκορ μας και μια ανασα πριν το πολυποθητο 8αρακι...ελπιζω αυριο να το δω.... :roll::bouncy::roll::bouncy: