Anna20!!!! Τα δικα μοοοου να δεις!!! Τραγικοοοο!!!!!
btw σε εχω στο facebook?? αν οχι στειλε μου το σε u2u αν θες και εσυ να μιλαμε και απο εκει!
Αν παλι σε εχω ηδη, δεν φταιω εγω αλλα το Αλτζχαιμερ, τα εχουμε πει αυτα!!! :love:
Printable View
btw σε εχω στο facebook?? αν οχι στειλε μου το σε u2u αν θες και εσυ να μιλαμε και απο εκει!
Αν παλι σε εχω ηδη, δεν φταιω εγω αλλα το Αλτζχαιμερ, τα εχουμε πει αυτα!!! :love:
κοριτσακιααααα πειτε μου και μενα τι παιζει με τα μαλλια? να ξερω τι να περιμενω..:shocked2:Quote:
Originally posted by -wow-
Καλησπέρα κορίτσια !!! Και εγώ μέσα για τα Χριστούγεννα .... αλλά και για πιο νωρίς εάν θέλετε ...
Τα μαλλιά που πέφτουν είναι ένα σύνηθες φαινόμενο μετά την επέμβαση και περίπου στο 3μηνο με 4μηνο οι πρώτες απώλειες λόγω έλλειψης σιδήρου... και εγώ το πέρασα τον Ιούνιο και τον Ιούλιο μου χορήγησαν σίδηρο με ορό . Δεν ήταν τίποτε , πήγαν όλα καλά ... πήγαμε μαζί με την Καλλιόπη . Όπως και να έχει το κρίνει και ο γιατρός για το σίδηρο.
Αρχισε η πτωση (χαχαχαχαχαχ) Ιουλιο (τελη Ιουνιου βασικα!) και σε καποια φαση μεσα σε μια μερα εχασα τα μισα μαλλια μου! κυριολεκτικα τα ειχα στο χερι! Φρικαρε ο μπαμπας μου πηρε τηλεφωνο τον Αλμπανοπουλο χαχαχαχαχ!! Πηρα πριοριν σαμπουαν και αμπουλες και την παλευω λιγο... Τωρα πεφτουν ακομα, στους 3 μηνες ειμαι σχεδον αλλα ειναι καλυτερα απο την αρχη που εεεεεπεεεφταν οι τουφες!!!
Επαθα και μια σιδηροπενια και θα παω στο Ιππο να μου βαλουν σιδηρο...
πωπω τι λες βρε κοριτσακι.. τράβηξες λουκι γερο... θα ξαναβγουν μαλλια ειναι.. αυτο λεω και γω στο εαυτο μου για να το εμπεδωσω πριν συμβει... γτ εμαθα πως δεν το γλιτωνουμε.. φφφφφφ ελα ελα ενα-δυο, θετικη σκεψηηηη :smirk:Quote:
Originally posted by -wow-
Αρχισε η πτωση (χαχαχαχαχαχ) Ιουλιο (τελη Ιουνιου βασικα!) και σε καποια φαση μεσα σε μια μερα εχασα τα μισα μαλλια μου! κυριολεκτικα τα ειχα στο χερι! Φρικαρε ο μπαμπας μου πηρε τηλεφωνο τον Αλμπανοπουλο χαχαχαχαχ!! Πηρα πριοριν σαμπουαν και αμπουλες και την παλευω λιγο... Τωρα πεφτουν ακομα, στους 3 μηνες ειμαι σχεδον αλλα ειναι καλυτερα απο την αρχη που εεεεεπεεεφταν οι τουφες!!!
Επαθα και μια σιδηροπενια και θα παω στο Ιππο να μου βαλουν σιδηρο...