when the power of love overcomes the love for power, only then the world will know peace.
jimmy hendrix (nomizw) gamato!
Printable View
when the power of love overcomes the love for power, only then the world will know peace.
jimmy hendrix (nomizw) gamato!
“The greatest mystery is not that we have been flung at random between this profusion of matter and the stars, but that within this prison we can draw from ourselves images powerful enough to deny our nothingness.” Les Noyers de l’Altenburg
\'... αν υποφέρεις απ\' την πραγματικότητα, τότε είσαι μια αποτυχημένη πραγματικότητα...\'
\'... ο εγωισμός, όπως και η ανιδιοτέλεια, είναι ένα δημοφιλές επινόημα. Το ίδιο και το άτομο, η ψυχή...\'
\'... ο ανθρωπισμός μου είναι μια συνεχόμενη υπέρβαση του εαυτού μου...\'
\'... η τρέλλα είναι κάτι σπάνιο στα άτομα. Αλλά είναι κανόνας στις ομάδες, στα κόμματα, στους λαούς, στις εποχές...\'
Φ. Νίτσε
;)
In the 1960s, people took acid to make the world weird. Now the world is weird, and people take Prozac to make it normal
\"Μην εκνευρίζεσαι αν ο γείτονάς σου έχει το στέρεο ανοιχτό στις δύο το πρωί.
Τηλεφώνησέ του στις τέσσερις και πες του πόσο σου άρεσε...\"
μου φανηκε απλα καταπληκτικο! :D
Ότι χρειάζεται για να ζήσουμε υπάρχει στη φύση, και ότι χρειάζεται για να ανασσαίνουμε υπάρχει μέσα μας.
Αν δεν μπορεις να βρεις λυση τοτε βρες αλλο προβλημα!
Η πουτανιά δεν έχει φύλο.
Αν μπορούσε ο θεματοθέτης να αλλάξει τον τίτλο σε insane quotes (quotations) θα υπήρχε μεγαλύτερη έμπνευση θαρρώ!
φυλλο (συκης) δεν εχει σιγουρα!Quote:
Originally posted by insect
Η πουτανιά δεν έχει φύλλο.
μηπως εννοεις φυλο?
Ooops σωστή η παρέμβαση. το διορθώνω αμέσως!
(*φύλλο είναι το φύλλο και φτερό που λένε όχι το γένος-φύλο)
Μου άρεσε και η υπογραφή του sabb. \"The mother of all idiots is always pregnant\".
One ring to rule them all... κάπως έτσι sabb?
Κάποτε έλεγα \"έχω κάψες\". Τώρα απλά λέω \"έχει ζέστη\"!
Χαζό παιδί χαρά γεμάτο.
\"Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and consciencious stupidity.\"
-Martin Luther King, Jr.
\"Men are born ignorant, not stupid. They are made stupid by education.\"
-Bertrand Russell
και το καλύτερο το άφησα για το τέλος
\"The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.\"
-Bertrand Russell
Αφού τα όνειρα είναι μπλε, και η θάλασσα και ο ουρανός στα μάτια μας μπλε, τότε λίγο η πολύ όλοι ζούμε ένα όνειρο.