Tι να αντιμετωπίσω μαρή καρακαημένη και συ?
Εχουμε έλλειψη φαγητού στην ελλάδα και φοβούνται οι μοναχοί μην τους φάνε την μερίδα?...Τι ανοησίες είναι αυτές?
Οι Ελληνες έχουν σκάσει απο το φαί...Ειμαστε πρωταθλητες στην παχυσαρκία και την ρίψη φαγητου στα σκουπίδια.
Απαξιώ να ξαναασχοληθω με το αναρχολοβοτομημένο 16χρονο γιατί πρώτον δεν απαντάει σε αυτά που τον ρωτάω(λέει άσχετα),και δεύτερον παρερμηνεύει όπως τον συμφέρει τα λεγόμενά μου(είπα εγώ στο μήνυμα οτι θα καείτε στην κόλαση μετά θάνατον?)Δικό του αυθαίρετο συμπέρασμα είναι.
Μιλάει για εγκλήμτα της εκκλησίας και του παραθέτω ότι τα μεγαλύτερα εγκληματα το 20ου αιώνα τα διέπραξαν τα αθειστικά καθεστωτα του Στάλιν,του Χίτλερ και του Μαό...Και ο τομ κοντεύει να μους τους βφάλει και θεοσεβούμενους...Να τους αγιοκατατάξουμε κιόλας χαχα! πλάκα έχετε!
Τον έχω ρωτησει 3 φορές ποιοα είναι η κοινωνικη προσφορά των αναρχικών,παραθέτοντάς του ποια είναι η κοινωνική προσφορά της εκκησιας,με τα ιδρύματα,τα συσσίτια και το φιλανθρωπικό της έργο,και αποφεύγει να απαντήσει.
Δεν απαντάει γιατι ξερει και ο ίδιος πως οι αναρχικοίδεν έχουν καμμία χρησιμότητα στην κοινωνία πέρα απο το να καταστρέφουν πανεπιστήμια,να σπάνε μάρμαρα,και να ρίχνουν βόμβες μοότοφ.