Originally Posted by
carrie
πρεπει να εχεις αυτοπεποιθηση... Nα νιωθεις ανετα με τον εαυτο σου (ακομα και με ενδεχομενη απορριψη), να πας για τον χαβαλε κ για τη γνωριμια κ μετα βλεπεις που θα καταληξει, ασε τη γυναικα να το θελησει πρωτη να σε γνωρισει παραπανω! Ο ενας απο τους δυο κολλητους μου παντως αυτο κανει, είναι πολυ μπλαμπλακιας κ δε μασαει τπτ, και τωρα πρωι πρωι με πηρε τηλ να μου πει παλι οτι γνωρισε μια κοπελα προχθες το βραδυ και μεχρι χθες το απογευμα ηταν μαζι κοιμηθηκε σπιτι της κτλ. Το μουρλοκομειο μου. Ο αλλος αγαπημενος μου κολλητος βγαινει κ του την πεφτουνε (αυτο το παιδι εχει μελι μαλλον), κ το εκμεταλλευεται, οποτε εχει κεφι. Αυτος δεν κανει πρωτες κινησεις, ειναι λιγο εκ του ασφαλους και στην κοσμαρα του χαμενος, αλλα δεν εχει προβλημα αφου του ερχονται η μια με τα την αλλη. Εσυ που λες οτι εισαι ωραιο παιδι κτλ δε γινεται να μη σε πλησιαζουν κοπελες.. Εκτος αμα δειχνεις πολυ μονος κ με αναγκη για παρεα, αυτο ειναι γνωστο οτι διωχνει κοσμο.. Εχει αποδειχθει οτι αμα καποιος ειναι σε σχεση ή και συνοδευεται εχει περισσοτερες κατακτησεισ κ πεσιματα!