Κι όμως... τα καλύτερα έρχονται... και είναι κοντά...Quote:
Originally posted by NADINE
Kαλημέρα,ομορφιές μου!
Δεν ξυπνά πλέον χαρούμενο το μωρό σου,Λινταλένια μου...
Printable View
Kαλημέρα,ομορφιές μου!
Όπου καλύτερα,η αγκαλιά σου;(όχι ασφαλώς πως την υποτιμάω!)Quote:
Originally posted by LIDA
Kαλημέρα,ομορφιές μου!
Γιατί από όσο ξέρω άλλη είναι η προσωπική μου αστρολόγα...
Εκτός αν έχεις κι εσύ τα κονέ σου με το σύμπαν και τ'αγνοώ...
Παρεμπιπτόντως τα φιλιά και την αγάπη μας στην Ονειρένια μας
για μια ανώδυνη και ευχάριστη μέρα σπιτάκι της!Σε περιμένουμε...
ρε κοριτσακια τι ωραια που τα λετε, εχετε ολες δικιο, δεν μπορω να το χωνεψω ακομα,
πηγα προχθες σε ενα μαγαζι να παρω ζυγαρια κουζινας γιατι το καμαρι μου την εσπασε την παλια που ειχα και μου λεει η πωλητρια: γλυκακι θα φτιαξεις? δεν πολυκαταλαβα τι ηθελε να μου πει και της λεω ναι,ναι,
βγαινω εξω και λεω γιατι μου το ειπε αυτο τωρα, οτι δηλαδη εγω αποκλειεται να ζυγιζω το φαγητο που τρωω και οτι πηρα την ζυγαρια για να μετραω την ζαχαρη στο γλυκο που φτιαχνω?........
η στραβος ειναι ο γυαλος η εγω στραβα αρμενιζω..........
μαλλον εγω στραβα αρμενιζω
μπαρμπουνι μου δεν θελω να κανω πλαστικη γιαυτο κοπανιεμαι, δεν με παιρνει αλλο, τωρα που τα δινω σιγα σιγα δεν πολυφαινεται, αλλα αν κανω και δευτερο παιδι δεν θα βγαινει με τιποτα, ουτε που θα τολμαω να το ζητησω, εχω ξοδεψει πολλα λεφτα, δεν μπορω να του πω δωσε αλλα 10.000 να κανω πλαστικη.......
αννα εισαι η χαρα της ζωης, καθε μερα δινεις δυναμη σε ολους μπραβο σου,
για το ναταλακι τι να πω, αφιερωσε παλι, χιλια ευχαριστω,
δεν ξερω τον τελευταιο καιρο κοιμαμαι με ενα σφιξιμο στο στερνο, θυμηθηκα τις παλιες εποχες που εκανα διαιτα, ετσι αισθανομουν και τοτε, απο το ζορι μου να μην φαω με επιανε μπουκωμα......
το γαμωτο ειναι οτι ενω ξερω οτι ειμαι καλα, ο αλλος μου εαυτος με μπουκωνει........., νιωθω ενοχη που δεν κανω πια 6 φορες γυμναστικη αλλα 3, οτι τρωω λιγο παραπανω, φυσιολογικα πραγματα δηλ για μια παντρεμενη εργαζομενη γυναικα αλλα ελα ντε που θελω να τα προλαβω ολα,
δεν γινεται το ξερω και αυτο με αγχωνει.........
πρεπει να βρισκω παντα κατι να αγχωνομαι, δεν μπορω να χαρω τιποτα πια?
ας το καλο συγχηστικα τωρα....
αλλα οπως ειπε και η ναταλια θα τον διωξω τον δαιμονα που θα παει................
βασια μου πρεπει να αποδεχτεις οτι εισαι πλεον μια φυσιολογικοτατη κοπελα, μητερα, συζυγος, εργαζομενη. καμια που τα εχει ολα αυτα μαζι δεν ειναι τελεια. ολες εχουν κυταριτιδα, ραγαδες, πιασιματα, κρεμασμενα δερματακια. δεν θελεις να γινεις τελεια, δεν πρεπει να γινεις τελεια. μια χαρα εισαι. παρτο αποφαση. εισαι οπως θα ηθελες να εισαι. αντι να πας σε ψυχολογο, παρε κανενα βιβλιο ψυχολογιας. πανε βιβλιοθηκη με την βασιλικουλα, παρτην και μερικα παραμυθια να την διαβαζεις τα βραδια, παρε και για σενα μερικα βιβλια που θα σου κανουνν κλικ. Ψαξε στο ιντερνετ για βιβλια και συγκρατησε μερικους τιτλους. θα σε βοηθησουν ολα αυτα να δεις τη ζωη και τη ζωη σου διαφορετικα.
ε, και που εισαι....εκει που κανεις τις διαστημοσυνεδριες, κοιτα μη σε τυλιξουν και σε φορτωσουν ενα καρο προγραμματα...
Καλησπερα σε ολες τις κουκλες!
Καλησπέρα κουκλίτσες,
δεν σας ξέχασα καθόλου μα καθόλου, έτρεχα με μία προγραμματισμένη επέμβαση τη μαμά μου η οποία πήγε καλά, και δεν μπορώ να συνέλθω. Ελειπα από το γραφείο πολλές μέρες. Δεν έχω διαβάσει τι έγινε όλο αυτό τον καιρό και έχω μεγάλη περιπέτεια γιατί αφησα στη μέση έρωτες, καημούς, ξιφομαχίες.... Θα διαβάσω και θα επανέλθω....
Σας σκέφτομαι και ας μην κάνω τσατ.....
Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!
έχω μεγάλη περιέργεια και όχι περιπέτεια.....
alalumaki η γουροουνιτσα ειμαι.πως πας αγαπη μου|??φορεσαμε το μπικινι τελικα π λεγαμε?εγω φορεσα το βρακι μ αναποδα γιατι ξαναπαχυνα.
Λοιπόν έχω διαβάσει μέχρι την 98 σελίδα, δεν ξέρω τι γίνεται μετά ούτε νουβέλα να διάβαζα δεν θα είχα τόση αγωνία, τέλος πάντως πρέπει να φύγω, αλλά θέλω πρώτα να πω στο Ναταλάκι ότι χαίρομαι πολύ για τα αποτελέσματα των εξετάσεων.... και να της δώσω κουράγιο γιατί έχω ένα συνάδελφο δίπλα μου που έχει χάσει 35 κιλά με σλιβ και είναι πολύ καλά και πολύ ευχαριστημένος, συνεχίζει γιατί έχει πολλά ακόμα. Ολα θα πάνε καλά.... και αν έρθεις Αθήνα θα το κάψουμε!!!! Θα διαβάσω και τα παρακάτω της νουβέλας και θα τα ξαναπούμε.
Να ' στε όλες καλά, καλό ΣΚ !!!
Γειά σου γουρουνίτσα που έγινες κεφτεδάκι..... τι κάνεις, γιατί τα ξαναπήρες ??? τι κάνει ο μικρός σου ?
τα πηρα διοτι σταματσηα τα ρεντουκτιλ.με πιασανε τα ψυχολογικα μου αν θυμασε.εσυ πως τα πας?ο μικρος μια χαρουλα :)
Kαλημέρα,χειμώνα!
Σήμερα σαν να ξυπνήσαμε σε άλλη εποχή...Πολύ τη χαίρομαι την καιρική εναλλαγή κάθε φορά!
Όποια θέλει αγκαλίτσες κάτω από τα παπλώματα,να μου έρθει γιατί δεν είναι το στρώμα μου μονό κι εγώ είμαι πάντα μόνη...
--->ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ : ΧΑΘΗΚΑ
"Χάθηκα μέσα στους δρόμους
που μ' έδεσαν για πάντα,
μαζί με τα σοκάκια, μαζί με τα λιμάνια.
Χάθηκα γιατί δεν είχα τα φτερά
και είχα εσένα Κατινιώ,
γιατί είχα όνειρα πολλά και το λιμάνι,
και το λιμάνι είναι μικρό γιατί
ήμουν πάντα μόνος
και θα 'μαι πάντα μόνος "
ʼδοξα έληξε η νουβέλα,Αλαλουμένια μου,σχεδόν πριν καν αρχίσει...Η πληθωρική μας προσωπικότητα
τους τρομάζει τους άντρες φαίνεται,ακόμα κι όταν δείχνουν πως βρήκαν αυτό που και καλά έψαχναν...
Τελικά καταλήγω σ'αυτό που πάντα γνώριζα...Δε θέλουν ισότιμες ελεύθερες σχέσεις,δε θέλουν κάποιον
που να τους εκτιμά και να τους φέρεται όμορφα,να τους σέβεται,να τους κατανοεί και να τους στηρίζει.
Θέλουν την ανελευθερία τους,την καταπίεση,την υποτίμηση,την γκρίνια,ώστε να συνεχίζουν να κηνυγούν
τον μηχανικό λαγό στις κυνοδρομίες κι ας ξέρουν πως δε θα τον αποκτήσουν ποτέ,ωστόσο νιώθουν ευγνωμοσύνη
για το παραμικρό ξεροκόματο,που θα τους πετάξουν στα πόδια,εκείνες που ξέρουν καλά να τους χειραγωγούν!
Ακόμα και οι άντρες-καλά παιδιά,ακόμα κι εκείνοι που από προηγούμενες ιστορίες τους ακόμα φυσούν το γιαούρτι,
ακόμα κι εκείνοι στην τελική αυτό φαίνεται πως αποζητούνε.Οπότε,με τις ευλογίες μου,στην ευχή του Θεού
και στο έλεος των κυριάρχων τους!Οπότε μόνη για πάντα(ησύχασε Λινταλένια μου)κι επειδή δε με δέχονται ούτε στα μοναστήρια
θα με ανέχεστε εσείς εδώ,θα με κανακεύετε όπως ούτως ή άλλως άλλωστε(να πέσει φωτιά να με κάψει αν έχω παράπονο από σας)
και πού και πού θα με αφήνετε να κρατώ τα παιδιά σας,να έχω κι εγώ την ψευδαίσθηση της μητρότητας,που τόσο λαχτάρησα...
Κι επειδή τώρα έπεσε βροχή στα μέρη μου,σας χαιρετώ προς το παρόν...Να είστε όλες καλά και να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!
Αλαλουμένια μου,καλή ανάρρωση στη μητερούλα σου!Να είναι το τελευταίο χειρουργείο,ματάκια μου,γιατί πολύ ταλαιπωρηθήκατε!
Βρε κορίτσια.. δεν γίνεται να σας αφήνω κάπου στις 98 σελίδες και να σας βρίσκω κάτι λίγες μέρες μετά στις 102! Ευτυχώς διαβάζω και γρήγορα δηλαδή...
Καλησπέρα σε όλα τα ρεντουκτιλόπαιδα και μη.. ελπίζω να περνάτε ένα ήρεμο και χαλαρό Σαββατοκύριακο! Θα μου επιτρέψετε να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο Μπαρμπούνι που όποτε το διαβάζω μου φτιάχνει τη διάθεση και τα χαμόγελα πάνε σύννεφο! Να θυμίσω πως από τούδε είμαι απολύτως διαθέσιμη για την συνάντηση που μελετάμε καιρό τώρα αλλά πότε ο Γιάννης δεν μπορεί, πότε ο .. χμ... άντε και είμαστε και σε λόγιο τόπικ!
Το αυτό να θυμίσω και στη Βάσια που την διάβασα λίγο πεσμένη και νομίζω πως χρειάζεται ενέσεις αυτοπεποίθησης ενισχυμένες με σταγόνες αφασίας και υπερβολική δόση γούτσου από το αστεράκι της για να συνέλθει! Κάνε βρε Βάσια μου ένα βηματάκι πίσω και δες τι έχεις καταφέρει ως τώρα! Έναν άθλο έχεις κάνει και δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμη.. καιρός να αρχίσεις να αποδίδεις τα εύσημα στον εαυτό σου, που τα αξίζει και με το παραπάνω μάλιστα!! Και χαλάλι τα σημάδια της μάχης.. δεν μειώνουν την αξία του αποτελέσματος! Είσαι πραγματικά αξιέπαινη..
Ονειρένια μου να σου ευχηθώ με τη σειρά μου περαστικά και σιδερένια, με το καλό να συνέλθεις και να αρχίσεις σιγά σιγά να πραγματοποιείς στόχους και όνειρα! Εύχομαι γρήγορα να μάθουμε νέα σου.
Και τέλος για τη Ντάλια μου.. έχω να κάνω μια δήλωση! Αγαπητέ μου τεντζερούλη.. δηλώνω ευθαρσώς και δημοσίως πως όποιος τολμήσει να ξαναπαίξει με την εμπιστοσύνη σου για τους ανθρώπους θα βρει το μπελά του! Θα του στείλουμε το ζεν αρνί με το ανατριχιαστικό βέλασμα και τις πανίσχυρες οπλές και θα τον τουλουμιάσει για τα καλά! Μην αλλάξεις ποτέ όλα αυτά που μαρτυρούν την εξωγήινη καταγωγή σου.. κι αν κάποιους "λίγους" τους τρομάζουν οι κεραίες μας και η παράξενη γλώσσα που μιλάμε με στόμα και νου.. είναι εκείνοι οι χαμένοι σε τελική ανάλυση! Εσύ πάντα δείχνεις το φεγγάρι.. αλλά εκείνοι συνεχίζουν να κοιτούν το δάχτυλο..
Καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακο και καλή ξεκούραση σε όλες σας! Φιλιά :)
http://funlist.theanswerto.gr/pic32270-1.jpgQuote:
Originally posted by pennyV
...αυτά που μαρτυρούν την εξωγήινη καταγωγή σου..
Kαλησπέρα,καλό μήνα και καλό μας χειμώνα!
Ο Νοέμβρης μπήκε για τα καλά,τα Τζάμπο ξεκίνησαν διαφημήσεις με αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα
(τι άγχος πάλι ο στολισμός!)και χωρίς να το πολυκαταλάβουμε κατεβάσαμε παπλώματα και χειμερινά επανοφόρια
(όσες τουλάχιστον δε χρειάζονται καινούρια λόγω αλλαγής διαστάσεων).Βασιοσύζυγε,κο� �ράγιο!
Ανάμεσα σε φταρνίσματα,βαρύ κεφάλι,μπουκωμένη μύτη και φόβο μήπως κόλλησα τίποτα στο νοσοκομείο,
έφυγε η χθεσινή στεναχώρια και πεσιμισμός και σα να βάζω τα πράγματα στην ρεαλιστική τους διάσταση...
Ανακαλώ τα χθεσινά λόγια(όχι πως δεν ισχύουν γενικότερα,αλλά είναι άδικο να τα καταλογίζω σ'έναν άνθρωπο,
που ξέρω καλύτερα και κατανοώ).Είναι και οι άντρες άνθρωποι,με τις φοβίες και τις αδυναμίες τους,τη δυσκολία τους
να χειριστούν κάποιες καταστάσεις και ασφαλώς το δικαίωμα τους στην επιλογή του τι προέχει στη ζωή τους να έχουν.
Είμαι καλά,δεν χάνω την πίστη μου πως όλα γίνονται για το καλύτερο μας και πως η ομορφιά στο τέλος κερδίζει πάντα!
Σήμερα είναι πολύ σπουδαία μέρα για μένα,αν και δεν την περνώ όπως την περίμενα...Η ουσία της δεν αλλάζει...
Να έχουμε όλοι έναν υπέροχο Νοέμβρη!Νομίζω το τραγούδι του Παντελή τον επισφραγίζει...Τα παγωμένα φιλιά μου...
--->ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ : ΝΟΕΜΒΡΗΣ ΜΗΝΑΣ
Kαλημέρα,σαλιγκαράκια της Δευτέρας μετά από βροχή Σαββατοκύριακου...
Ε,σήμερα,θα εμφανιστείτε κάποιες!Δεν μπορεί!Ελπίζω να είστε καλά στην υγεία σας κι ευδιάθετες!
Τι καλά να μας γράψει δυό λόγια σήμερα και η Ονειρένια μου και να έχουν περάσει εντελώς τα δύσκολα!
Πολλά φιλάκια στην καθεμιά σας χωριστά!Καλή μας εβδομάδα και καλή δύναμη σε ό,τι τυχόν καλούμαστε ν'αντιμετωπίσουμε.
Καλημέεεεεεεεραααααααα!!!
KAΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ Ή ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΤΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ
ΕΓΩ ΗΣΥΧΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΤΡΩΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΠΑΩ (ΣΑΛΑΤΑ ΤΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΨΩΜΑΚΙ) ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΠΙΝΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ ΟΥΙΣΚΑΚΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ
ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΕΜΙΣΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ ΠΑΣΑΛΙΨΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΤΡΙΣΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΥΓΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ
ΕΙΠΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΛΩΣΕΙ
ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΧΟΡΟ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ
Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ XL ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΚΑΙ Ω ΤΙ ΘΑΥΜΑ ΗΤΑΝ ΦΑΡΔΙΑ (ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΑΙΡΝΩ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ) ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΖΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΥΜΠΩΝΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΡΗΞΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ
ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΛΙΓΟ (ΑΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ) ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΖΥΓΙΣΜΑ
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ
Κοριτσακια καλημερα, το σαββατοκυριακο ηταν πολυ καλο και χουχουλιαρικο, ειδικα την Κυριακη γιατι το Σαββατο ειχα τραπεζι κατι φιλους,
ειμαι πολυ καλυτερα, ενα θα σας πω, για ολα φταινε οι ρωσοι, αντε απο εκει μου χαλασαν την διαθεση, παντως πως αλλαζουν οι ορμονες την ψυχολογια αλλο πραγμα,
ναταλακι μου για αλλη μια φορα εισαι πολυ σωστη σε αυτα που λες, εισαι πολυ δυνατη μπραβο σου, και οπως λεει και το πενακι μας ας εισαι εσυ ο "εξωγηινος" εμας μας αρεσεις,
αννεζινα τι να πω εισαι ολα τα λεφτα, μπραβο σου που κρατηθηκες αλλα και που δεν ειπες και σε κανενα τιποτα, ετσι για να μην σχολιαζουν κιολας.
κοριτσακια περιμενω ημερομηνια για συναντηση.........
καλημερουδια κοριτσακια. εγω εδω ειμαι καθημερινα, εσεις λειπετε. μα καλα, καμια να μη θελει να με παραβγει στα α3? εκτος απο την κυρια προεδρο με τις φοβερες φωτογραφιες της (καλα, η σημερινη καλημερα ειναι απαιχτη) και τη κυρια μακαροναδα που επιτελους εκανε την εμφανιση της, οσες μπαινετε, μονο για δυο λογακια.
φυσικα να εξαιρεσουμε το αλαλουμακι μας που ειχε σοβαροτατη δικαιολογια και να την ευχαριστησουμε πολυ που μπηκε στον κοπο κα διαβασει σχεδον ολο το τομο μας και να ευχηθουμε περαστικουλια στη μητερουλα της
η καμενη κεφτεδογουρουνιτσα μας λεει που και που ενα τζα αλλα λακωνικοτατα,
η ονειρενια μας εχει προφανως τα ζορια της, αλλιω τα υπολογιζε αλλιως της ηρθαν απο οτι καταλαβαινω
βρε μαιρη λουλου, μονο μια καλησπερα? τι ντρεπεσαι και δεν μας λες δυο κουβεντς παραπανω? δεν βλεπεις που εμεις ξεβρακωνομαστε σε καθημερινη βαση?
βασια συνηλθες καπως ή ακομη στις μαυρες σου αδικως εισαι?
λοιπον ο καφες σου λειπει και ας μη το παραδεχεσαι....κι εγω εχω ενδειξεις στερητικου συνδρομου......
ουτε η λιντα δεν μπηκε ακομη να παρει τη δικη της δοση...εκτος αν αρπαξε το τηλεφωνο να εξιστορησει το νεο της ονειρο και να ακουσει τη θεικη φωνη....
κυρια φιλεναδα που τελειωσε η ιστορια πριν ακομη καλα καλα δεν αρχισε, μη μου στεναχωριεσαι. δεν ειναι παρηγορο που μας περιμενεις ολες εμας να γινουμε στιλακια για να μη παει χαμενη η τουαλεττα που θα ραψουμε για τον γαμο?
δεν ειναι παρηγορο που εχεις ολες εμας να σου τρωμε ολο το χρονο και δεν προλαβαινεις να κανεις τιποτε αλλο? τι κανει η μαμα? μαλλον καλυτερα ειναι και γυρναει ο νους μας αλλου ε? παει και η χθεσινη ημερα....κατι ιδιαιτερο ειχε, κατι περιμεναμε αλλα τζιφος ε? αχ, πουλακι μου εμεις να ειμαστε καλα και οι αντρες.....αστους.
κοιταξε, εδω ταιριαζει αυτο το "αστο να φυγει....αν δεν γυρισει, δεν ηταν δικο σου ποτε...." οποτε τι ειχαμε, τι χασαμε? αντε βρε, τουλαχιστον δεν σου εφαγε πολυ χρονο απο τη πολυτιμη ζωη σου....βαζουμε πλωρη για νεες κατακτησεις και ποιος στη χαρη μας αιθερια υπαρξη μου....
φιλακια, παω για τα επειγοντα και ελπιζω να επανελθω εντος της ημερας
οχι, δεν τα ειδα τα επειγοντα
ειδα τα κατορθωματα της αννεζινας και τα νεα της βασιας και δεν κρατηθηκα
αννεζινα μου μπραβο σου εισαι power τι αλλο να σου πω? να μου δωσεις λιγο κι εμενα που το σαββατοβραδο γουρουνιασα?
βασια μου, οι ρωσοι ειναι πολυ κακοι αλλα γιατι? πες μας δυο λογακια να φυλαχτουμε κι εμεις...εσυ κρατηθηκες φανταζομαι το σαββατο. εισαι τερας εγκρατειας εσυ. καλα επαθα πλακα που ακομη ζυγιζεις οτι τρως....
αληθεια αν σαββατο σας βολευει να ερθετε κατα τα μερη μου, εγω θα το πιω το καφεδακι, ειδικα αν ειναι μεσημεριατικο....αλλιως δεν μπορω να ερθω, θα τρεχω με ετοιμασιες....
Quote:
Kαλημέρα,χειμώνα!
Σήμερα σαν να ξυπνήσαμε σε άλλη εποχή...Πολύ τη χαίρομαι την καιρική εναλλαγή κάθε φορά!
Όποια θέλει αγκαλίτσες κάτω από τα παπλώματα,να μου έρθει γιατί δεν είναι το στρώμα μου μονό κι εγώ είμαι πάντα μόνη...
Πως το έχασα αυτό κάτω από το πάπλωμα ρε γμτ? Πρέπει να μπαίνω και τα ΣΚ να διαβάζω....
Κατά τα άλλα μωρό μου μελαγχολικό πολύ με στεναχώρησες αλλά ξαναχαμογέλασα στο επόμενό σου μήνυμα.
Το Σάββατο το απόγευμα ήμουν σε κατάσταση τρέλας, σε πήρα μία στο σπίτι και το έκλεισα μετά τα 3 χτυπήματα, λέω "ας μην την ταράξω τελείως" και με αυτοσυγκέντρωση ηρέμησα. Εκμεταλλεύτηκα και την πεθερά μου (τελευταίο Σάββατο, χτες έφυγε) και βγήκα με τον άντρα μου, ήπια μια μεγάλη μαργαρίτα και μετά πήγα σινεμά και είδα το "This is it".
Έτσι συνήλθα.
Καλημέρα και καλό μήνα πρώτα στο μωρό μου το φθινοπωρινό και μετά σε όλα τα κορίτσια αλλά ειδικότερα σε Μπαρμπούνι, Sabe, basia!!!
Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο μήνας θα είναι καλύτερος από τον προηγούμενο...
μπαρμπουνι μου οσο μπορω θα κρατιεμαι,
ζυγιζω για να μετραω θερμιδες, δεν θελω να ξεφευγω, ασε εχω παθει ψυχωση, μη το συζητας, αλλα το εχω συνηθισει
οι ρωσοι ειναι αυτο που ερχεται καθε μηνα στις γυναικες και ειναι κοκκινο?
καταλαβες?
τι ετοιμασιες εχεις παλι?
αν ειναι να φερω και το παιδι ειμαι οκ για το σαββατο,
ΒΑRB3 TA ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ POWER ΒΡΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΙΑ
(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ)
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ Ο ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟΣ ΑΦΟΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ)
KEEP GOING
Καλησπερα, οχι σκετη! καλο μηνα και καλη εβδομαδα σ ολους.
Πηγα στο διαιτολογο μου και εχασα γι αυτο το μηνα μονο 3 κιλα! τα 2,5 ειναι λιπος!
Αυτος μου ειπε οτι ειναι ικανοποιημενος γιατι αφου επαιρνα 2 βδομαδες αντιβιωση επεσε ο μεταβολισμος μου, επειρεαζεται λεει!Παλι καλα δηλαδη μου ειπε που εχασα κι ολας! τωρα ραντεβου στις 18/11!
Τι λένε τέτοια ώρα;Καλημέρα ή καλό έβδομο όνειρο;Ό,τι κι αν λένε,καλό να είναι κι ό,τι είναι...
Λουλού συγχαρητήρια για την απώλεια,παρά την αντιβίωση βεβαίως βεβαίως!
Η αντιβίωση που εγώ παίρνω θα είναι πολύ βαρύτερη προφανώς της δικής σου για να παχαίνω...
Αννεζίνα μου,τι να σου κάνει η Τετάρτη εσένα,που έχεις πλέον ξεφύγει και δείχνεις ν'ανήκεις
στην αγαπημένη κατηγορία της Πέννυ,εκείνης των φυσιολογικών!Δε σ'αναγνωριζω!Ντροπή σου!
Βασουλίνι μου,να συναντηθούμε,δε λέω,αλλά πλέον αρρώστησα για τα καλά και δε νομίζω να θέλετε να κολλήσω τα μωρά σας.
ʼσε που το Σάββατο μου θέλει θέατρο η σύζυγος και πρέπει να τη βγάλω γιατί μετά ποιός την ακούει τη γκρίνια της!
Τώρα άμα είμαι καλά και την καλοπιάσω με χατήρια εντωμεταξύ και μου κάτσει να σου έρθουμε Σέρλοκ εκεί,το συζητάμε...
Τι καλό θα μας έχεις ετοιμάσει;Είναι νωρίς για βασιλόπιτα.Τάξε μου και θα το προωθήσω άμα είναι το θεματάκι σου!
Λινταλένια μου,μου φαίνεται πως μου ρίχνεις στάχτη στα μάτια ώστε ανενόχλητη να με κερατώσεις μετά με τον καλό σου.
Τι να μου κάνουν δάκρυα δυό και στεναγμοί σαρανταδυό,μανούλα μου;(Τσανακλίδου,μην το ψάχνεις...)
Για να μη ρίξω το επίπεδο και αναφέρω την αρίθμηση της Ελίνας Κωνσταντοπούλου "στο πρώτο χτύπημα..."κλπ.
Πρώτον δεν είχα καμία σου κλήση,εκτός αν το έχεις απόρρητο.Σταθερό ή κινητό με πήρες;
Πέρα όμως από αυτό...τρία χτυπήματα,ίσα ίσα να πεις πως βγήκες από την υποχρέωση;
Τρία χρειάζομαι να σηκώσω το ένα κωλομέρι,άλλα τρία για το άλλο,βάλε και βήμα και χτύπημα...
τουλάχιστον στα 27 το σηκώνω,που είναι και ο αγαπημένος μου αριθμός!Κανόνισε την επόμενη φορά να χτυπήσει μισή φορά!
Σας καληνυχτώ,απούσες και παρούσες αιθέριες υπάρξεις μου!Όνειρα παραμυθένια!Τα λέμε το πρωί με το καλό!Φιλάκια!
Καταρχήν καλημέρα παραπονιάρα μου.Quote:
Λινταλένια μου,μου φαίνεται πως μου ρίχνεις στάχτη στα μάτια ώστε ανενόχλητη να με κερατώσεις μετά με τον καλό σου.
Τι να μου κάνουν δάκρυα δυό και στεναγμοί σαρανταδυό,μανούλα μου;(Τσανακλίδου,μην το ψάχνεις...)
Για να μη ρίξω το επίπεδο και αναφέρω την αρίθμηση της Ελίνας Κωνσταντοπούλου "στο πρώτο χτύπημα..."κλπ.
Πρώτον δεν είχα καμία σου κλήση,εκτός αν το έχεις απόρρητο.Σταθερό ή κινητό με πήρες;
Πέρα όμως από αυτό...τρία χτυπήματα,ίσα ίσα να πεις πως βγήκες από την υποχρέωση;
Τρία χρειάζομαι να σηκώσω το ένα κωλομέρι,άλλα τρία για το άλλο,βάλε και βήμα και χτύπημα...
τουλάχιστον στα 27 το σηκώνω,που είναι και ο αγαπημένος μου αριθμός!Κανόνισε την επόμενη φορά να χτυπήσει μισή φορά!
Ούτε στάχτη σου ρίχνω ούτε τίποτα. Σε πήρα στο σταθερό αλλά το έκλεισα γιατί δεν ήμουν στα καλά μου..
Τώρα προσπαθώ να συντονιστώ με τον εαυτό μου, αγόρασα ένα βιβλίο και το διαβάζω "Γυναίκες που τρώνε πολύ" και έχω πάθει πλάκα.... Πολλά από αυτά που γράφεις κατά καιρούς είναι γραμμένα και μέσα στο βιβλίο... Μήπως πρέπει να κανονίσω μαζί σου κάποιες συνεδρίες? Αλλά πως? Τηλεφωνικά?
Είμαι τρελαμένη γιατί αυξήθηκαν και οι υποχρεώσεις μου: ξεκίνησε σήμερα και η μικρή μου σχολείο και έτσι το πρωί που ξυπνάω έχω να ετοιμάσω εμένα και δύο παιδιά, καταλαβαίνεις? Τρελάδικο το σπίτι...
Θα τα καταφέρω. Όλο έτσι λέω και μαζεύονται, μαζεύονται, μαζεύονται...
Αλλά την άλλη φορά που θα σε πάρω θα το αφήσω να χτυπήσει 27 φορές, να είσαι σίγουρη...
Πότε θα μπεις να κάνουμε λίγο τσατ?
Καλημέρα κορίτσια και σε σας!
Καλημερα ομορφιες μου,που δεν σασ προλαβαινω με τιποτα!!Σημερα εχω αργοτερα μαθηματα,οποτε ειπα τωρα επιτελους θα γραψω στα κοριτσια!!Το βραδυ που γυρναω ειμαι πτωμα,και ομολογω οτι μιλαω μονο με την αγαπημενη μου Ηω,που περασε σε μια Ακαδημια Χορου στην Ιταλια,για λιγο,και μετα παω για νανι..Οκ και λιγο μετον Κ..ομως το ξερετε οτι δεν σασ ξεχναω!!Σε γενικες γραμμες το επιασα το νοημα,ενω εγω απουσιαζα!!Τα ειπατε ολα επι του θεματος,συμφωνω και επαυξανω!!Κατι παρομοιο ζω κι εγω αυτεσ τισ μερες...μου εφυγε και ο πολυς ο ενθουσιασμος,κατι μερικες κουβεντες...Μεγαλη ιστορια..Τουλαχιστον εμαθα πωε ειναι αυτο που λεμε φλερτ,μιας και δεν το ηξερα!!(μη γελατε,μια σχεση στο σχολειο-σαχλεσ δηλ,και μετα με τον Δημητρη 10 χρονια)Τι να ξερω δηλ?Παλι καλα που ειχα και την αδερφουλα μου και την καλυτερη μου φιλη και με συμβουλευαν!!Ωστοσο συνεβησαν κι αλλα..ηρθε ο Δημητρης απο το το σπιτι μου τις προαλλες,να παρει μερικα απο τα πραγματα του που ειναι εδω(το καινουριο του σπιτι ειναι πολυ μικρο και τοτε που μετακομισε τα ειχαμε ξαναβρει,αλλα ετσι κι αλλιως δεν ενοχλουν κανενα,στην αποθηκη ειναι ολα φυλαγμενα)..και νομιζα λοιπον οτι θα τον δω και θα με παρει απο κατω και δεν θα αντεχω κλπ,ξερετε.Ομως δεν συνεβη τιποτα τετοιο.Ηρθε,μιλησαμεε ολοι μαζι,μας ειπε τα νεα του,γελασαμε,με ρωτησε πως τα παω με το χορο,με τον γιατρο και με ολα,και χαρηκε.Στο τελος φαγαμε μαζι το νεροβραστο βραδινο μου, και μετα εφυγε.Οχι δεν καρδιοχτυπουσα,και οταν εκλεισε η πορτα πηρα μια βαθια ανασα και αυτο ηταν.Χαρηκα φυσικα που τον ειδα,που ειναι καλα,και που επιτελους ειναι ο Δημητρης που γνωρισα πριν χρονια.Εφτασα στο σημειο να κρατησω μονο τα καλα,να θυμαμαι τα λαθη μου,αλλα...ενα καινουργιο κεφαλαιο αρχισε για μενα και ειμα ετοιμη να το ζησω!Εχω να νιωσω ετσι απο 15 χρ...Επιτελους το μυαλο μου εχει ησυχασει,και το σωμα μου δεν παραπονιεται πια τα βραδυα,μετα απο τα μαθηματα.Τα φαρμακα μου εχουν μειωθει και νιωθω καλα,εχω τη σωστη ενεργεια.Δεν λεω...καμια φορα στεναχωριεμαι,θυμαμαι κατι,κλαιω λιγακι,αλλα ειναι μια θεραπευτικη διαδικασια τωρα και οχι εκεινος ο σπαραγμος..Στο μπαλλετο τα παω παρα πολυ καλα και αυτο ειναι η μεγαλυτερη χαρα μου!!Χαιρομαι πολυ που κανει κρυο,η καρδια μου χτυπαει σαν τρελη να παω στη Νορβηγια(ναι το οικογενεικο μας δεντρο φτανει μεχρι εκει,ανακαλυψα και το Νορβηγικο μου επιθετο,και κατι αλλες ιστοριες και λατενθουσιαστικα!!Εχω παει αρκετες φορες,αλλα τωρα θελω να δω τα μερη της καταγωγης μου!!Σας ζαλισα ε?Α,και ενα τελευταιο...Κοντευω να σπασω το φραγματων 70!!!71.800!!!Απιστευτο μου φαινεται!!
Την καλημερα μου σε ολες ξεχωριστα,με πολλα φιλακια,και να εχουμε μια υπεροχη μερα!!Οτι κι αν γινει..HEADS UP!!!WE ARE THE TEAM-R!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΝΑΝΤΙΝΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ UP ΜΠΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ ΘΕΣ ΛΟΓΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΩ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΜΕΡΕΝΤΑ - ΣΟΚΟΛΑΤΑ ( ΟΙ ΕΘΙΣΜΟΙ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΩ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΥΣΤΕΡΙΑ
ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑΚΙΑ ΠΗΓΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΕ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕΡΝΟΜΕΝΗ, ΣΩΡΙΑΣΤΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ.
(επισης γραφω πολυ καιρο σε αυτο το φορουμ χωρις να έχω πάρει ποτε τα reductil, αλλα δεν νομίζω να πειράζει. Να σας πω την αληθεια δεν ήξερα καν ότι κυκλοφορουν τέτοια χάπια)
ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΘΕΣ - ΛΟΓΩ ΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΘΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ - ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΧΥΝΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΩ ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ, ΤΡΩΩ ΦΡΟΥΤΑ, ΠΑΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ (ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ)
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ Η ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΕΡΝΑΩ ΚΡΙΣΗ
ANY WAY ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ
Μπράβο Hanelle...
Τα καταφέρνεις πολύ καλά!!!!!!!!!!
ζΗΑΝΕLE ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΤΣΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ,
ΕΙΣΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΧΟΡΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΜΠΑΛΕΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΧΟΡΟ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΖΩ...
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΑΝΝΑ
Mια βροχερή καλημέρα από μια βαριά φωνή νταλικέρη-εγώ!
Χανελέλι μου,δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι να σε διαβάζω,πόσο περήφανη είμαι για όσα καταφέρνεις!
Γιατί όσο κι αν μια νέα ιστορία βοηθά να κρατήσουμε αποστάσεις από το παρελθόν,όταν εκείνο το συναντάμε,
αν δεν έχουμε δουλέψει μέσα μας εντωμεταξύ,βγαίνουν όλα στην επιφάνεια κι είναι σα να μην πέρασε μια μέρα!
Το ότι κάνεις αυτό που πραγματικά αγαπάς,το ότι ανακαλύπτεις πράγματα για σένα,το ότι κάνεις τις υπερβάσεις σου
και είσαι δεκτική σε νέους ανθρώπους και καταστάσεις,έχοντας μάλιστα παράλληλα μειώσει τη φαρμακευτική βοήθεια,
κάθε σου λέξη,κάθε σου σκέψη,κάθε σου στάση βροντοφωνάζει στη ζωή "είμαι η Χάνελε κι είμαι καλά!"Μπράβο,καρδιά μου!
Θα σε πνίξω στην αγκαλιά μου όταν μου έρθετε κι αντιλαμβάνεσαι πως μετά ούτε το ΚΑΤ δε σε σώζει!Έρχεται και το 6άρι!
Πετάει η ομάδα!Έτσι,να σε χαρώ!Βλέπω το χαμόγελο σου τώρα,που φωτίζει το προσωπάκι σου(στη μνήμη μου είσαι ξανθιά βέβαια...)
Με αγάπη ʼννα,τι να πω για σένα;Πέρα του ότι διαφωνώ κάθετα με την επιλογή της Μερέντας(είμαι φανατική νουτελική εγώ!)
Αυτά όλα τώρα τα είπες προς υπεράσπιση σου πως δεν ανήκεις στην κατηγορία των φυσιολογικών;Ότι δηλαδή αντί να σοκολαστείς
πας και κοπανιέσαι στο γυμναστήριο και πίνεις υγρά;Μάλλον με έπεισες τώρα που το ξανασκέφτομαι.Δεν είσαι φυσιολογική.
Έχεις κάνει ακόμα πιο πέρα βήματα!Τι να πω;Δεν είναι που δεν παίρνεις τα χάπια το θέμα για το αν θα σε συναναστραφούμε...
Είναι όλα αυτά που λες και κάνεις...Δεν ξέρω Αννεζίνα...Υπάρχει τεράστιο χάσμα ανάμεσα μας και δε το βλέπω να το γεφυρώνεις...
Επίσης νομίζω πως η σχέση μας έχει πλέον φτάσει στο σημείο,που μου επιτρέπει να σου ζητήσω να μας γράφεις με μικρά γράμματα.
Διαδικτυακά τα κεφαλαία θεωρούνται τρόπος να φωνάξεις κι η αλήθεια είναι πως είναι κουραστική κάπως η αναγνωση τους.
Λινταλένια μου,που τελευταία ή σου περνά ο έρωτας σου για μένα ή ακολουθείς την τακτική,που είπες,τύπου "της αφήνω χώρο".
Να με παίρνεις όποτε θέλεις,όσο καλά κι αν δεν είσαι(άσε που αν με νιώθεις δικό σου άνθρωπο,τότε είναι που με χρειάζεσαι περισσότερο).
Αναφορικά με το βιβλίο,που διαβάζεις,μου φαίνεται πως ήρθε η ώρα να κατοχυρώσω πνευματικά και τις σκέψεις μου!
Από τη μία η Αλκυόνη από την άλλη τώρα αυτό...χάνω χρήμα πολύ εδώ πέρα και να πεις πως δεν το χρειάζομαι;Αναίσχυντοι αισχροκερδείς!
--->ANΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ-ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ : ΠΑΛΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ...
Και τώρα στο δια ταύτα...Πάλι απ'την αρχή για 27272727272727η φορά,ξεκινάμε,καθότι η ζυγαριά πάλι χτύπησε κόκκινο
και δεν είναι,Βάσια μου,οι ρώσοι σου!Πάω να πιω το χάπι μου(τέταρτο από το πρωί,άμα βάλεις θηροειδή,αντιβίωση και γαστροτσαχπινιές)...
Έπρεπε να κολλήσω ιό;Τόση παρέα κάνω μαζί σας...Πείραζε να κολλήσω λίγη εγκράτεια;Ουφ!Όλα λάθος τα κάνω!
ʼντε,σας αφήνω τώρα γιατί κρυώνει κι ο καφές του Ξενιαλουμπίου και θέλει να τον συνοδέψει αντί για κέικ με τη γαιδουροφωνάρα μου!
Τα φιλιά και την καλημέρα μου σε όλα τα κοριτσάκια!Να σας προσέχετε!
Δε νομίζω να χρειάζεται να βάλω λεζάντα στο ποιός απεικονίζεται παρακάτω...
Λινταλένια μου,με λέει τραβεστί και μάλιστα ερμαφρόδιτο...Για να δώσει έμφαση λέει στο χάλι μου...
Ο νταλικέρης δε φτουράει τίποτα,λέει,μπροστά μου!:( Λινταλένια,υπερασπίσου την τρυφερή μου φωνούλα!
Λινταλέεεεεεεεενια,τώρα με λέει και ΒΑΓΓΕΛΑ! :(
Ποιός προσβάλει το μωρό μου?Quote:
Λινταλέεεεεεεεενια,τώρα με λέει και ΒΑΓΓΕΛΑ! :(
Ποιός το πείραξε?
Ποιός μου το λέει νταλικέρη?
Θα γίνει της π...........ας εδώ μέσα!!!!!!!!!
Ο έρωτας εμένα δεν μου περνάει ποτέ. Είμαι πιστή.-Quote:
Λινταλένια μου,που τελευταία ή σου περνά ο έρωτας σου για μένα ή ακολουθείς την τακτική,που είπες,τύπου "της αφήνω χώρο".
Να με παίρνεις όποτε θέλεις,όσο καλά κι αν δεν είσαι(άσε που αν με νιώθεις δικό σου άνθρωπο,τότε είναι που με χρειάζεσαι περισσότερο).
Έλα για τσατ λίγο, σήμερα σε θέλω πολύ, μ΄άρεσε πολύ το τραγούδι της Τσανακλίδου "Μόνη μου".
κοριτσακια βλεπω κλαιτε χωρις εμενα (που το ειδα δεν ξερω αλλά σιγουρα κλαιτε....) λοιπον ενοψη της γιορτης του συζυγου με το διπλο κυριακατικο τραπεζωμα , μεσημερι το κοντινο σοι, βραδυ φιλους, γνωστους και οσους προσελθουν δεν προλαβαινω να κλεισω τα διαφημιστικα για να διαλεξω τα καλυτερα υλικα για το τραπεζωμα (σε τιμη προσφορας παντα) και δεν τελειωνουν οι λιστες που ετοιμαζω.
παντως, οποιος γουσταρει να ερθει σαββατο για τετ α τετ καφεδακι, μεχρι και σουφλε μακαρονι, κρεπες ζαμπονοκασεριου και βασιλοπιττα κερναω (για τι βασιλοπιτα δεν αστειευομαι εχω συνταγη για ευκολο κεικ με γευση και υφη τσουρεκιου)....
οποτε κοιταχτε να ξεσυναχωθητε, παρτε κουτσουβελα, καπακια, μακαρονια και οτι αλλο εχετε προχειρο κι ελατε για μεσημεριανο/απογευματινο καφεδακι και μετα πηγαινετε και στα θεατρα σας εσεις κι εγω να συνεχισω την ετοιμασια για την κυριακη. α, κι αν χρειαστει θα σας βαλω να τυλιξετε τα ντολμαδακια, δεν κολλαω εγω σε τετοια (οχι, δεν ξερω να κανω, μη ζητησετε συνταγη)
και μην ξεχνιομαστε, η κυρια καπακη μου χει ταξει οτι το επομενο καφεδακι να ειναι στα μερη μου....
τελος παντων. εχω και μπολικη δουλεια στο γραφειο- ουτε τα διαφημιστικα δεν προλαβαινει κανεις να κοιταξει με την υσηχια του- οποτε φιλεναδες φιλακια
φιλακια στον αρρωστο γκαρφιλντ, φιλακια στη λινταλενια που θελει τσατ-φιλεναδα κι εγω καθε πρωι 2 παιδια ετοιμαζω και τον ευατο μου, αντεχω ακομη αρα μπορεις κι εσυ να τρο κανεις-, φιλακια στο χανελακι με την μεγαλη αυτοπεποιθηση, φιλακια στην γυμναστηριοχτυπημενη power-αννεζινα, φιλακια στη κυρια με τα μπουτια σαν τσουρεκι (σεξουαλα μου εσυ σε χασαμε βρε-μονο με τον βαγγελα μιλας?), φιλακια στη κυρια υπο τη ρωσικη κατοχη-κι εγω ενα απο τα ιδια αυτες τις μερες και η ζυγαρια ανεβηκε 2 κιλα- φιλακια στη αρρωστουλα μαιρη λου μας που εχασε και 2,5 κιλα λιπος=10 βιταμ (!!!!!!!!), φιλακια σε οσες δεν μας επισκεφτηκαν το τελευταιο 24ωρο
φιλακια παω σε μιτινγκ-ισα-ισα προλαβαινω....
Γεια σου μπαρμπούνα μου χαρούμενη, σου στέλνω και γω τα φιλιά μου!!
Μμμμ...Σαν να ψήνομαι...;)Quote:
Originally posted by BARB3
παντως, οποιος γουσταρει να ερθει σαββατο για τετ α τετ καφεδακι, μεχρι και σουφλε μακαρονι, κρεπες ζαμπονοκασεριου και βασιλοπιττα κερναω (για τι βασιλοπιτα δεν αστειευομαι εχω συνταγη για ευκολο κεικ με γευση και υφη τσουρεκιου)....
Quote:
Μμμμ...Σαν να ψήνομαι...;)Quote:
Originally posted by BARB3
ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΓΩ!!!!!! Παρούσα λέμεεεεε!!!!!!!!!
Μπαρμπούνι,είναι επίσημο λοιπόν!Αφού κι η Βάσια είναι οκ,προτείνετε οι δυό σας ώρα,διάλεξε εσύ παιδότοπο και σου'ρθαμε!Quote:
Originally posted by basia
αν ειναι να φερω και το παιδι ειμαι οκ για το σαββατο,
Πες τον Δήμαρχο να στρώσει τα κόκκινα χαλιά στην εθνική από Θεσσαλονίκη,εποχιακά άνθη στα παρτέρια,να ετοιμάσει τη μπάντα
κι όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις,που αρμόζουν στις υψηλές παρουσίες μας!Υπόψιν έχω να έρθω στην πόλη σου 25 χρόνια!
Θέλω ν'αποδοθεί στο γεγονός η δέουσα σημασία!Όχι ξεπέτες!Κι επειδή η σύζυγος θέλει και γκομενότσαρκα πριν τ'ομαδικό μας,
βγάλε μας πρόγραμμα τι αξίζει να δούμε στα μέρη σου,πριν συναντήσουμε το καμάρι της πόλης,την μπαρμπουνοαφεντιά σου!
Βέβαια,η κόρη σου τι θα κάνει στον παιδότοπο,δεν ξέρω...Θέλω πάντως να την ξαναδώ τη φιλενάδα μου...Αλλά φυσικά ό,τι θέλει!
ʼντε,καληνυχτώ και τα λέμε αύριο πάλι...Πάω να ονειρευτώ τώρα!Για να σκεφτώ τι θέλω να παραγγείλω...μμμμ....ναι!Αυτό !Ωραία!Πάω!
Μάκια!