:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile: :bigsmile::bigsmile::thumbup::thumbup::thumbup::th umbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup : ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑ:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
Printable View
:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile: :bigsmile::bigsmile::thumbup::thumbup::thumbup::th umbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup : ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑ:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
Καιρός δεν ήταν Αννα μου? Βρίσκομαι σε κιλά που ήμουνα ξανά όταν ήμουνα μωρό!!! Επομένως πρέπει να απολαύσω κάθε γραμμάριο που χάνω και κάθε μου στιγμή χωρίς να σκεφτομαι για το αν φτάσω και πότε θα φτάσω τον στόχο μου. Αλλωστε το να μην χάνω κιλά, αλλά πόντους, σημαίνει λίπος, άρα Ακόμη πιο καλύτερα για μένα.Quote:
Originally posted by anna65
:spin::spin::spin:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Ναι, γιαυτό πλέων και δεν ασχολούμε τόσο με την ζυγαριά. Αμμα βλέπω πως το σώμα μου μαζεύει, ότι θέλει ας λέει εκείνη, εγώ πλέων νιώθω υπέροχα, και το δείχνει και το ντύσιμό μου, και ο τρόπος που κινούμαι και όλα!!!
Επιτέλους!
Καλημέρα σας!!! Τί μου κάνετε?
Να σας παρουσιάσω μία τούρτα που είχα παραγγελία για το Σάββατο που μας πέρασε. Το κοριτσάκι αλλά και οι φίλες της ξετρελλάθηκαν, και την Κυριακή που είχα επείδηξη στο σπίτι (θα ακολουθήσουν φωτογραφίες και από εκείνες μου τις δημιουργίες) όλο για την τούρτα της έλεγε!!!!
Την Κυριακή που μας πέρασε είχα επίδειξη σπίτι μου για να παρουσιάσω τις τούρτε μου, τα μπισκότα μου και γενικός τα διάφορα κεραστικά μου, ούτως ώστε να με γνωρίσει και ο κόσμος.
Επίσης είχα και αρκετές κατασκευές με κεριά, κρασιά, πάνες, πετσέτες κτλ.
Πιο κάτω θα ακολουθήσουν μερικές φωτογραφίες για να πάρετε και εσείς μια μικρή ιδέα για το τί παρουσίασα!!!
Εχουμε και λέμε:
Τα 3 από τα 5 diaper cakes που παρουσίασα
Οι 2 τούρτες που ενθουσίαν μικρούς και μεγάλους. "Η πριγκίπισσα στον ανθησμένο βράχο" και "ο μπομπ ο σφουγγαράκης" καθυστός παρακαλώ!!! (όχι που θα τον έκανα όπως τον κάνουν όλοι ξαπλωτό!!!)
Μερικά από τα δείγματα μπισκότων που έφτιαξα για να παρουσιάσω.
Αγαπημένο μου, το παιδικό καροτσάκι και το τρένο!!!
Μερικά από τα cup cakes που παρουσίασα!!!
Τα μπισκότα και τα cup cakes που έφτιαξα αποκλειστικά για τους καλεσμένους μου, για να μην τσακώνονται ποιος θα πάρει τί από τα δείγματα!!!
Cake pops για τους μικρούς (και όχι μόνο) φίλους!!!!!!!
Για τους μικρούς τα έφτιαξα, οι μεγάλοι ξετρελλάθηκαν!!!
Και τέλος, μερικές από τις 40+ δημιουργίες που είχα για παρουσίαση και προς πώληση. Εμειναν μόνο 4-5 κομμάτια!!!!!!!
πωλινακι μπραβο! πολλα συγχαρητηρια! ειναι υπεροχα!!!
ξετρελαθηκα με το cup cake που γραφει it's a boy και εχει τα δυο πατουσακια! απιστευτη λεπτομερεια!!!
επισης και τα cake pops φαινονται τοοοοσοοοο λαχταριστα!
αλλα τι να πω τωρα για ενα ενα?? ειναι ολα υπεροχα!!!!
να σου πω??? εχεις σκεφτει ποτε να ανοιξεις επιχειρηση?? νομιζω εχεις λαμπρο μελλον μπροσταα σου!
Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου. Είναι το όνειρό μου μια επιχείριση τέτιου είδους. Προς το παρόν όμως, μιας και δεν ύπάρχει το απαιτούμενο κεφάλαιο, δέχομαι παραγγελίες και το κάνω από σπίτι. Γιαυτό έκανα και την επίδειξη την Κυριακή. για να γνωρίσουν την δουλιά μου οι καλεσμένοι μου.
Αυτό με τα πατουσάκια μου αρέσει και εμένα πολύ!!! Μπορεί να γίνει και its a girl ! Πάντος όταν τα έφτιαχνα, έλεγα πως όταν είναι να κάνω το δεύτερο μου μωρό, θα τα φτιάξω εγώ τα κεράσματα της γέννας και της βάφτισης!
Αριστούργημα οι δημιουργίες και έχω και μια πείνα τώρα....!!!!!
Κατερινάκι μου, μπροστά στην πείνα οι δημιουργίες μου είναι οι καλύτερες, λυπάσαι να τις φας και έτσι γλιτώνεις θερμίδες!!!! χεχεχεχεQuote:
Originally posted by *Katie
Αριστούργημα οι δημιουργίες και έχω και μια πείνα τώρα....!!!!!
Θενκς κούκλα μου!
συγχαρητηρια κοπελα μου ολα ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!υπεροχα!!!!! !!!!!!!1καταπληκτικα!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!μπραβοοοοοοοο:smilegrin::smilegri n::smilegrin:
Πωλινακι μου τη προοδο ειναι αυτη!!!! δε ξερω τι να πρωτο θαυμασω!!!! ολα ειναι υπεροχαααααααα...... μπραβοοοοοοοοοο!!!!!!
Αλινάκη μου σε ευχαριστώ, αλλά εσύ να πας να τα θαυμάσεις από το φατσοβιβλίο και να αφήσεις και κανένα σχόλιο!!!! Εφτιαξα και την ανάποδη τούρτα που μου έλεγες να μην το ρισκάρω, την είδες?
Βλέποντας τις δημιουργίες σου, ζηλεύω λίγο, όχι να τις φάω τόσο(που σίγουρα θα τρελαινόμουν) όσο να τις φτιάξω! Είναι πολύ ωραία αίσθηση να δημιουργείς κάτι όμορφο που πρώτα να ευχαριστεί εσένα και μετά να το θαυμάζουν και όσοι θέλεις! Μπράβο Πωλίνα, είσαι ταλαντούχα!:thumbup:
Ευχαριστώ Γιώτα μου, εγώ βλέποντας κάθε δημιουργία μου πρώτα την θαυμάζω, αλλά σιγά σιγά παρατηρώντας της λέω "Μπορούσα και καλύτερα" και πάντα στην επόμενη προσπαθώ το καλύτερο!!!!
Οσο για το να φας κάτι από τις δημιουργίες μου "τα μακρά κοντά εγίναν" όπως έλεγε η γιαγιά μου!!!!
την ειδα στο νοσοκομειο απο το κινητο κ ξετρελαθηκααααααα μπραβοο βρε φιλεαδα εγραψες! θα μπω το απογευματακι απο το φαις να σχολιασω με ηρεμια γι;ατι τωρα με το μικρο ειναι δυσκολο,το εχω ανοιχτο αλλα δε μπορω να συγκεντροθω πουθενα! ασε ειναι κ αρρωστουλη παλι το μικρουλη μου :(
Καλά το παράξενο θα ήταν να μην ήταν άρρωστο αυτο το μικρό. Εχει καταντήσει χειρότερα από τον δικό μου. Ελπίζω να του περάσει σύντομα, και εσύ να προσέχεις πολύ, είσαι πολύ ευάλωτη τώρα σε ασθένειες.
καλημερα φιλεναδα ευτυχως ειναι καλτερα ο μικρος ,ευχομαι να μην κολλησω κ εγω μονο.7 μερες ειχε πυρετο ,βηχα εμετους... το καλο ειναι οτι με το που ηρθα συνηρθε!!! να ναι καλα το γλυκουλι μου,ολο αγκαλιες κ φιλακια ηταν! φιλισε ολες τις μελανιες απο τους ορους που ειχα στα χερια μου κ μου
ελεγε περασε τωρα μαμα παει...
Αχου το...... Τελικά ειναι γλύκιες ρε σύ...... Και εγώ έκαψα προχτές το χέρι μου στο πυρέξ, και καθημερινά θέλει να το βλέπει και να το φιλάει μέχρι να περάσει λέει!!!!
Τι λες, θα κατεύεις αθήνα 26-27 του μήνα ή οχι?
οχι δυστυχως φιλεναδιτσα μου,ο γιατρος μου ειπε οτι παω καλα κ δε χρειαζεται να ανεβω.ουτε καν στο τριμηνο αν συνεχισω ετσι κ να ανεβω κατευθειαν στο 6 μηνο.απο τη μια ανακουφιστικα για το οικονομικο θεμα αλλα απο την αλλη σκεφτηκα κ οτι δε θα σε δω! :(
Καλά θα σε αφήσει 6 μήνες έτσι?????????????????? :puzzled::puzzled::puzzled::puzzled::puzzled::puzz led:
Ε τότε κατεύα για να με δεις αγάπη!!!!
ναι με κρατησε 16 μερες πανω! κ πιστευει απο τις εξετασεις μου οτι θα ειμαι μια χαρα.αν κατι δε παει καλα θα του το πω βεβαια αλλα ελπιζω να μην εχω θεμα! καλα ηταν μαρτυριο να βλεπω ολους να κανουν το χειρουργειο μετα απο εμενα κ να φευγουν σε λιγες μερες κ εγω να ειμαι ακομα μεσα! κ να νιωθω κ καλα! δεν ειχε κ καν κανενα μπαλκονι να βγω να παρω λιγο αερα ειχα κουραστει υπερβολικα στο τελος.ιφιλεναδα μου αν μπορουσα οικονομικα θα ερχομουν στη στιγμη να σε δω,αλλα τωρα ειναι δυσκολη η κατασταση.αν κατι αλλαξει θα παρω ο μικρο κ θα ερθω εστω για μια μερα μονο.
Αχ καλή μου, ελπίζω κάτι να αλλάξει και να έρθεις, να δω εγώ το Κατερινάκι μου και ο Αντρίκος μου να δει τον Γιάννη του!!!! Προχτές του αγόρασα ένα καινούριο αυτοκινητάκι, και θυμήθηκε τον Γιάννη και ήθελε να βάλουμε το κοπιουτε (κομπιούτερ) να του το δείξει!!!!
ωωωωωω τι γλυκουλης!!!!! μου εχει λειψει πολυ κ ο μικρος κ εσυ! αντε να ξαναρχισουμε να βλεπομαστε εστω ετσι
Θα περιμένω να μου πεις πως έχασε δυψίφιο αριθμό κιλών και μετά να σε δώ!Quote:
Originally posted by Alina
ωωωωωω τι γλυκουλης!!!!! μου εχει λειψει πολυ κ ο μικρος κ εσυ! αντε να ξαναρχισουμε να βλεπομαστε εστω ετσι
χιχιχ ενοεις οταν χασω 10! η οτανν παω στα 99? γιατι 10 κιλακια τα εχασα!!! σχεδον 200 γραμμαρια εμειναν κ εφυγαν τα πρωτα 10!
Οταν χάσεια 10 κιλά και 100 γραμμάρια!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Alina
χιχιχ ενοεις οταν χασω 10! η οτανν παω στα 99? γιατι 10 κιλακια τα εχασα!!! σχεδον 200 γραμμαρια εμειναν κ εφυγαν τα πρωτα 10!
χιχιχι οκ!!! μολις χασω 300 γρμμαρια τοτε θα τα πουμε! πο πο νυσταζω πολυυυυυυ,θυμαμαι που μου ελεγες οτι νυσταζες αλα επρεπε να ξυπνησεις γι;α να τα προλαβεις...
Και δεν με πίστευες και τώρα τα ζεις και εσύ!! χεχεχεχε
Ναι, που λογικά αύριο, το πολύ μεθαύριο αν είμαστε καλά θα τα πούμε!! χαχαχαχα
ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΦΩ ΓΛΥΚΟ 2,5 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΦΑΩ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ......
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αλαλουμάκι μου γλυκό, αν έρθεις στην συνάντηση θα μπορέσεις να φας ένα μικρό δειγματάκι από τα γλυκά μου (και δεν θα δεκτώ όχι για απάντηση, δεν με νοιάζει δεν παθαίνει τίποτα η δίαιτα) και δεν θα χρειαστεί να φας καμιά οθόνη!!!
Εγώ αν δε φάω θα παρεξηγηθείς? :D
Πάρη μου!!μόνο 8 κιλάκια σε χωρίζουν από τον στόχο σου???πολλά-πολλά μπράβο!!!!
Μου αρέσει που ρωτάς!!! Θες απάντηση????Quote:
Originally posted by PM79
Εγώ αν δε φάω θα παρεξηγηθείς? :D
Αααααααααα, θα έχει και γλυκά ? να ένας καλό λόγος, αλλά ελπίζω να μην ενδώσω.... αν και μας αρκεί να δούμε εσένα LIVE!! ΦΙΛΙΑ
Θα ενδώσεις και θα πεις και εναν τραγούδι!!!! αλλωστε μην φανταστείς πως θα σας κατεύω με τούρτες και τέτια, δυστυχώς δεν γίνετε. Κάτι μικρό απλά για το καλό!!!