Νιώθω ότι ζω ένα όνειρο. (Με την ερωτική έννοια).
Printable View
Νιώθω ότι ζω ένα όνειρο. (Με την ερωτική έννοια).
Εγώ πάλι τον ζωντανό θ@νατο.
Ξύπνησα μετά από μια ώρα και νιώθω φριχτά.
Πόσο καιρό ακόμη; Πότε θα φύγω;
Δεν θέλω το αύριο.
Εντάξει, έφαγα πάλι. Όλα καλά τώρα, μούδιασα.
Γιατί βιάζεσαι να φύγεις? Κάτσε λίγο ακόμα. Νιώθεις άσχημα και το μέσα σου αντιδρά, δεν το δέχεται αυτό το δυσάρεστο αίσθημα και θέλει να ξεφύγει από αυτό. Από το δυσάρεστο αισθημα θέλει να φύγει, όχι από εδώ. Γιατί δεν του λες, challenge accepted, φέρε ό,τι έχεις, βάλε τα δυνατά σου, κάνε με να νιώσω χάλια, εγώ θα σε αντέξω μέχρι να με βαρεθείς και να φύγεις άπραγο.
Ναι ρε γμτ, το φαΐ σε βοηθάει να νιώσεις λίγο καλύτερα προσωρινα αλλά πρέπει να δούμε την υγεία μας, πρέπει να βρούμε άλλο καταφύγιο, να το αντικαταστήσουμε με κάτι διαφορετικο. Κι εγώ σκατά τα έχω κάνει. Είμαι αγχωμένος αυτόν τον καιρό και όλο τρώω ενώ δεν πρέπει. Και χτες τα ίδια έκανα.
Σήμερα ήταν ακόμη πιο χάλια.
Για 3245η φορά, θέλω να φύγω. Γαμωτο, θέλω να φύγω. Είναι όλα κοροϊδία.
ωχ είχες μπλέξει με καληνυχτάκιηδες!
Δεν τα έμαθες?
Ερχεται το τέλος του ανθρώπου όπως το ξέραμε...Θα αποξενωθούμε όλοι σε μια εικονική φούσκα και θα ζούμε ψεύτικες ζωές βυθισμένοι μέσα στον μικρόκοσμό μας χωρίς ανθρώπινες σχέσεις.
Ερχεται ο άνθρωπος 2.0
Οταν λες άντρας και όχι αγόρι,μιας και εσύ είσαι 22 αν δεν κάνω λάθος,θα πρέπει να είναι μεγαλύτερός σου.
Καλούς απογόνους:D
Η κοπέλα μια δυο φορές να έγραψε κάτι με ΑΙ και ίσως να πρόσθεσε κάτι απο εκεί σε απάντηση της. Φαίνεται πότε ο άλλος τα αντιγράφει από αλλού και πότε τα γράφει ο ίδιος. Φαγώθηκες ότι όλες οι απαντήσεις της ήταν έτσι...έλεος
ωραία μπορεί να μην ήταν 2 αλλά 3..και ?? Ίσως εκει σε κάτι θέματα που άνοιγε να το είχε κάνει για να πάρει ιδέα και πρόσθετε στο thread της. Τι το επαναφέρεις συνέχεια δν έχει νόημα. Άσε τη κοπέλα να γράψει ότι θέλει.
Όποιος διαφωνεί μαζί σου αμέσως το έχεις καραμέλα ότι είναι ψεύτικο προφίλ. Μόνο εσύ το συνεχίζεις και της λες συνέχεια για το ΑΙ. Κανένας άλλος δεν έχει ενοχληθεί να γράψει κάτι. Η εκτός και αν το κάνεις επίτηδες τι να πω.
Παιδιά,είδα μια ωραία υποτιμημένη ταινία...Το Sylvia με την Γκουίνεθ Πάλτροου και τον Ντάνιελ Κρέγκ.
Δύο ποιητές και ένας έρωτας που κατέληξε σε αυτοκτονία της Σύλβια Πλάθ.
https://www.youtube.com/watch?v=o-DUgE6xHCE
Νιώθω απελπιστικά μόνη...
Πάω να ξαπλώσω για να μην σκέφτομαι τίποτα άπαξ κι αποκοιμηθώ...
Πως είσαι σήμερα Κύκνε?
Μένεις με τους γονείς σου αν θυμάμαι καλά.
Μενουν και αδέρφια μαζί σας?...Πόσα άτομα είστε στο σπίτι?
Εγω έχω άλλα 3 άτομα στο σπίτι οπότε έχω παρέα,αλλά η αγαπημένη ώρα της ημέρας είναι το βράδυ που έχουν κοιμηθεί οι υπόλοιποι και εγώ ξενυχτάω μόνος.
Έτσι κι έτσι... Δεν έχω πολλά κέφια σήμερα...
Ναι, με τους γονείς μου μένω αλλά ο αδελφός μου μένει μόνος του οπότε είμαστε τρεις στο σπίτι... Απ' αυτή την άποψη έχω παρέα αλλά οι γονείς μου όσο καλή πρόθεση κι αν έχουν, δεν μπορούν να καταλάβουν κάποια πράγματα γιατί δεν τα βιώνουν... Είναι κι αυτός ένας από τους λόγους που γράφτηκα στο φόρουμ προ αμνημονεύτων ετών αλλά χθες ας πούμε ότι δεν υπήρχαν πολλοί που να μπορούν να με βοηθήσουν, ίσως φταίει το ότι ένιωθα μια παραίτηση... Ότι δεν έχω δύναμη να το παλέψω κι έτσι κατέφυγα στον ύπνο...
Σίγουρα..Τα πράγματα είναι πάντα λιγότερο τραγικά από όσο πιστεύουμε...Το ότι νομίζουμε ότι φτάσαμε σε αδιέξοδο είναι μια πλάνη.
Πάντα υπάρχουν λύσεις...Εκτος και αν έχεις καρκίνο τελικού σταδίου και σου απομένουν λίγες μέρες ζωής.
Αλλά και πάλι, γιατι να θεωρούμε τον θάνατο κάτι τόσο δραματικό?...Κι αν μας περιμένει μια τεράστια έκπληξη?