Έκανα την μετάφραση για κάθε ενδιαφερόμενο :)
Printable View
Έκανα την μετάφραση για κάθε ενδιαφερόμενο :)
Πιστεύω ότι είναι αρκετά ακριβής η μετάφραση που έκανα. Πες μου και τη γνώμη σου αν θες :p
Aχ βιαστηκες να το κανεις quote κ ηθελα να το αλλαξω.. τεσπα, it doesn 't matter..
Μια χαρα ειναι η μεταφραση που εκανες ρε συ !! πολυ ενδιαφερον κ κατατοπιστικο!! Αρα καταληγουμε οτι ακομα κ σημερα παιζει το ενδεχομενο με φυλλα κοκας ??
σκεφτομαι πως δεν εχω να κανω κατι το σαββατοκυριακο. βαριεμαι. ξενερωνω. αυτη τη στιγμη βρωμοκοπαει πρασινο ολο το σπιτι. χτυπαει και ενας συναγερμος εδω και τοση ωρα κι ο μαλακας δεν ερχεται να τον κλεισει. δεν ειναι κανεις online στο msn. ακουσα παλι καποια παλια κομματια γεματα ενεργεια και μ'επιασε νοσταλγια για την εποχη προ-99. σε λιγο θα φυγω για βραδυνο. damn δε παλευω αλλο Αθηνα παιδια...
σκεφτομαι οτι δεν μου τη δινουν οι 300 πολιτικοι της βουλης. μου τη δινουν τα 9,999,700 πολιτες αυτης της χωρας, οι οποιοι, εκτος απο την παρτη τους, ποτε δεν σκεφτηκαν το κοινο καλο αυτου του τοπου.
Σκέφτομαι ότι είναι πιο εύκολο για μια γυναίκα να βρεί έναν μαλάκα να κάνει μια δουλειά παρά να μάθει μια δουλειά μόνος του ένας μαλάκας.
Σκέφτομαι πως θα πρέπει να σταματήσω να σκέφτομαι!!!!!!!!
Αν δεν δώσεις κάτι παραπάνω από μερικά ευρώ κανένας δεν ασχολείται μαζί σου
Είναι κωμικοτραγικό να έχεις δίπλα απ'το σπίτι σου κέντρο διασκέδασης και εσύ να μην διασκεδάζεις ποτέ.
Zητω δουλεια σε παραδοσιακο καφενε κεντρικης πλατειας χωρας ακριτικης βραχονησιδας χωρις τακτικη ακτοπλοικη συνδεση. Επιθυμητος μισθος: 200 ευρω μηνιαιως συν διατροφη και διαμονη. Προσοντα: Εξαιρετικες σχεσεις με τριτη ηλικια, γνωση ταβλιου, Θαναση και χρησης πιεσομετρου, κατανοηση διαλεκτων και μεγαλη εξοικειωση με γαιδουρια και αλλα τετραποδα οικοσιτα ζωα, (απο διποδα, μονο κοτες).
Τι έγινε; γιατί έφαγες προειδοποίηση λιλιμου; εξηγήστε μου ρε παιδιά επιτέλους τι γίνεται εδώ μέσα...
ξεχασα να συμπληρωσω, να μην υπαρχει WiFi και να ανηκει στo 0,1% της Ελλαδας που δεν εχει καλυψει απο την Cosmote.
σκεφτομαι οτι τελικα ειμαι σε ασχημη κατασταση και θα πρεπει να αγωνιστω και να φτυσω αιμα για να αποκτησω αυτα που αλλοι τα βρησκουν ετοιμα μεσω του μπαμπακα και της μαμακας τους. παλιοχωρα με κατεστρεψε παρα πολυ ασχημα με τη κωλοζωη εδω περα, να τελειωσει γαμω τη παναγια πια δε την αντεχω! εαν δε συνελθω αυριο με βλεπω να κοβομαι παλι.
http://www.otherside.gr/wp-content/u...hotos-3369.jpg
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααα αααααααααα
Σκέφτομαι ότι ώρες ώρες είναι πολύ περίεργα τα πράγματα και οι αλλαγές πολύ απότομες.
Αναρωτιέμαι τα εξής:
1-Πόσο πειραματόζωο υπήρξα/ υπάρχω
2-Πόση ελευθερία έχω σε αυτά που κάνω
3-Πως έχω καταφέρει να μείνω ζωντανός μέχρι τώρα με όλες αυτές τις περιπέτειες
Καλή σας νύχτα και ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν έστω και λίγο μαζι μου
Είναι κάτι μαλακισμένα 20άχρονα έξω από το σπίτι μου που κάνουν φασαρία. Αν κατέβω να τα πλακώσω στις σφαλιάρες θα γίνω κακός η θα παραμείνω τρελός για δούλεμα?
Διαβάζεις μωρί τσουλίτσα? Δεν φαίνεσαι συνδεδεμένη αλλά είμαι σίγουρος πως διαβάζεις.
σκεφτομαι οτι υπαρχει κατι τεραστιο στο μυαλο μου, μια δυναμη υπερβολικα σκοτεινη, ικανη να γεμισει και να ξεπερασει κινηματογραφικη αιθουσα. ολη η κακια, το μισος, ο αρνητισμος, οι αυτοκαταστροφικες και οι επιθετικες τασεις απο εκει πηγαζουν. αυτο το πραμα δε ξερω αν ειμαι εγω ή αυτο που ονομαζουν στην εκκλησια Σατανας. μαλλον κατι μεγαλυτερο στο οποιο εχω ενσωματωθει και πλεον ειμαστε ενα. ή απλα τα αγρια ενστικτα του ανθρωπου, που στους περισσοτερους παραμενουν κοιμησμενα...
*Σκέφτομαι να γράψω ή οχι μια επιστολή???
*Κενό όλο αυτό με το σκοτάδι μου φαντάζει δημιουργικό. Ακόμη θα σου πρότεινα μια ταινία ευχαρίστως!!!
να μου προτεινεις ταινια να δω ή να γυρισω δικια μου ταινια ? αν ειναι το δευτερο παντως το εχω στο μυαλο μου, γιατι οντως ειμαι πολυ δημιουργικος, ξεχειλιζω φαντασια. απλα εδω Ελλαδα δε προκειται να γινει ποτε, γιαυτο παλευω να φυγω...
σημερα σκεφτομαι εναν πανευρωπαϊκο πολεμο, ολες τις χωρες της Ευρωπης να τσακωνονται μεταξυ τους, με την Αμερικη, Ρωσια και την Ασια να μας παρακολουθουν απλα. ποιος προβλεπεται να νικησει ? φυσικα η Γερμανια!
Είμαι καλά. Το μυαλό μου αντιστέκεται στις παπάρες του καθένα και στις βυζουμποσκέψεις της σιλικόνης της ιστορίας, της διδαχής και των προλήψεων. Δεν το περίμενα να αντιστέκομαι στη γοητεία του κρυφού, σαγηνευτικά κολακευτικού που μου γίνεται,χαίρομαι που το κάνω. Μου διδάσκω πως όσες/οι επιχειρούν το χειρισμό δε με ξέρουν καλύτερα από μένα. Είμαι η ιέρειά σου, αμέ, αλλά δε θα σε σώσω, ούτε θα σωθώ με τις ψευτοπαρακαταθήκες της γητειάς του παρελθόντος, γιατί το μέλλον μου θέλω να τις έχει στη σωστή τους θέση. ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
If only I could end it all...
But I 've tried to kill the pain, but only brought more..
Σκεφτομαι κατι που μου ειχανε πει παλιοτερα κ το κρατησα, "δεν ειναι ευκολο να πεθανεις.. η ζωη σε θελει εδω.. γιατι να προσθεσεις ακομα εναν πονο στον ηδη υπαρχων πονο σου??"
σκεφτομαι ποσο high κατασταση ειναι η ταπεινωση. ποσο αδειασμα εαυτου θελει. ποσο υψηλη αυτοεκτιμηση. ποσο βαθεια συμφιλιωση με τον εαυτο, τους αλλους κ το συμπαν. ποση συναισθηματικη ελευθερια. μονο ο αληθινα ταπεινος μπορει να εκτεθει κ να σταθει γυμνος απεναντι στον κοσμο. χωρις πανοπλια. χωρις καρυδοτσουφλο.
κ στον αντιποδα: ποση ανασφαλεια κρυβεται πισω απο την αναγκη για ελεγχο. ποσο χαμηλη αυτοεκτιμηση κρυβεται πισω απο την αναγκη για ερμητικη οχυρωση μεσα στην ασφαλεια που παρεχει ο εαυτος.
μαθηματα σκληρης αυτογνωσιας απο τα πιο σοφιστικε λημερια της ορθοδοξης χριαστιανικης παραδοσης.
Με εκανες να σκεφτω ποσο πονο και τι εμπειριες πρεπει να εχει καποιος στην παδικη του ηλικια για να κρυφτει μεσα στον εαυτο του ωστε να ειναι ασφαλης, να αποσυρθει για να μην τον παρει η λαιλαπα, να κρυφτει για να μην του καταπατανε τον προσωπικο του χωρο, ωστε τελικα να χανει τον εαυτο του και μια μερα να ξυπναει και να μην ξερει ποιος ειναι και τι θελει, και φυσικα, αφου δεν ξερει τον ευατο του, δεν εχει και καμια αυτοεκτιμηση. Τα σκληρα μαθηματα και οι σκληρες λεξεις αφηνουν ανεγγιχτες τις αιτιες, και συνηθως δεν πολυβοηθανε.
Σκέφτομαι και εύχομαι να είναι κάτι παροδικό.. Δεν αντέχω πάλι τρεχάματα και ιστορίες, ειλικρινά.. Ας βάλω επιτέλους τα πράγματα σε τάξη.. Μακάρι και η τύχη να είναι μαζί μου αυτή τη φορά..
Σκέφτομαι ότι αυτοί που προσπαθούν να μου την φέρουν δεν θα τα καταφέρουν τελικά όσο και να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω! χεχε!!!
θελω να κοιμηθω και να ξυπνησω σε μια καινουργια πραγματικοτητα
Heraldry?
Γαμώ την περιέργειά μου μέσα, λολ
σκεφτομαι οτι καποιες επιλογες με κρατανε αθηνα και μου στερουν τις διακοπες και φετος. γιατι να μπλεκω με αχρηστους ανθρωπους παναγια μου ? γιατι να με τρωει η μοναξια και να μη νοιαζεται κανεις πραγματικα για τον ανθρωπο ΚΕΝΟ πισω απ'τον υπολογιστη ?
επισης σκεφτομαι οτι η ζεστη στην αθηνα ειναι υπερβολικη και μας καιει τα εγκεφαλικα μας κυτταρα (οσα απομειναν). κι οτι απο σημερα ειμαι μπλεγμενος παλι ασχημα, και δε ξερω μεχρι ποτε, για να ξαναβρω ησυχια...
Σκέφτομαι πως πρέπει να φτάσω νωρις στο εξοχικό, μη χάσω το μπάνιο μου...:))
Σκέφτομαι πως και σημερα δεν μπορω να την παλλεψω αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο, ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ Δουλεία...................