Originally Posted by
boo
@Constantly curious
τι ενοεις οτι ειχες live επικοινωνια με την τηλεοραση?οτι αναφερονταν σε σενα αυτοι απο την τηλεοραση?σαν να σου μιλανε δηλαδη απο το χαζοκουτι?
εγω ξεκινησα με μειζον καταθλιπτικο στα 14 και στα 15-16 μου δημιουργηθηκαν αυτα τα πιστευω για τοον κοσμο..
κι εγω ανα περιοδους ειμαι πολυ θυμωμενη.δε θελω να μου μιλανε, να με αγγιζουν, εκνευριζομαι με το παραμικρο κλπ
θα προσπαθησω για αρχη να βγαινω καθε μερα για 1 τσιγαρο εξω για 15 λεπτα ας πουμε.να κανω μια αρχη.και θα ξαναρχισω να λεω πως αυτα ειναι απο μια παθηση μπας και ηρεμω οταν θα ειμαι εξω.αν και τις τελευταιες εβδομαδες δε με βοηθησε αυτο το σκεπτικο.θα το ξαναπροσπαθησω ομως
τι ενοεις "κωδικους γριφους"?δε το καταλαβα αυτο.τι βιωνεις δηλαδη?
ουτε εγω ξεχναω τα συναισθηματα απο τα επεισοδια.τα θυμαμαι πολυ εντονα κυριως γιατι ηταν δυσαρεστα οποτε δυσκολο να τα ξεχασω..
@nick190813
νταξει μεσα στο σπιτι εκτος απο τον υπολογιστη διαβαζω κιολας (με το ζορι) τα μαθηματα για να ξαναδωσω του χρονου, οταν το κανω αυτο ξεχνιεμαι εκεινη την ωρα.αλλα δεν εχω ορεξη για διαβασμα οποτε δε ξεχνιεμαι για πολυ ωρα..κατι ειναι κι αυτο βεβαια απο το τιποτα.
αυτο που λεω οτι με παρακολουθουν δεν εχει να κανει με μερικα ατομα αλλα με ολα.δηλαδη πιστευω οτι ολος ο πλανητης ειναι μια συνομωσια.και απλα οτι υπαρχουν καποιοι σαν εμενα που ειμαστε τα πειρματοζωα.ολος ο κοσμος δηλαδη ειναι ψευτικος.ολα ειναι προσχεδιασμενα.καποιος πολυ ισχυρος ανθρωπος στον πλανητη ή εξωγηινοι εφτιαξαν ολο αυτο για να μας μελετησουν, να βλεπουν τις αντιδρασεις μας στο καθε τι, να διαβαζουν τις σκεψεις μας και να ενημερωνουν τον αρχηγο τους.
γι αυτο ακομα και τεστ dna να ειχα τα λεφτα να εκανα (πραγμα που δε θα με αφηναν οι δικοι μου, θα το επαιρναν στραβα) δε νομιζω οτι θα μου λεγανε την αληθεια.δε ξερω.
τελος παντων ελπιζω σιγα σιγα με τα φαρμακα και με το να προσπαθω να διωχνω/καθησυχαζω τον εαυτο μου ισως καλυτερευσουν τα πραγματα..ειδομεν