-
Δεν υπάρχει ούτε μια γωνίτσα ελεύθερη για νέα στολίδια, ούτε μία! Κρατούσα το κόκκινο φωτιστικό και τριγύριζα όλες τις πρίζες του σπιτιού. Αντικατέστησα όλα τα φωτιστικά μου με το κόκκινο και τελικά διαπίστωσα ότι δεν κολλούσε πουθενά, γιατί όλα είναι τοποθετημένα μετά από σκέψη και όχι τυχαία. Κατέληξα να το βάλω μεταξύ δύο καναπέδων και δίπλα στο επιδαπέδιο, ώστε να δίνει την κοκκινωπή του λάμψη, χωρίς δυστυχώς να φαίνεται. Θα το τοποθετήσω σωστά, αφού φύγουν οι χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις. Τότε θα πάρει τη θέση που του αξίζει!
-
Kαλημερα σε ολες τις ομορφες τις Ναταλενιες!Εχθες δεν εδωσα παρουσια αφου απο το πρωι μεχρι τις 12,30 το βραδυ ετρεχα σαν τρελλη κ εκανα δουλειες για να ειναι ολα ενταξει αφου το επομενο ΠΣΚ θα ειμαι Αθηνα.Εκανα ενα μικρο διαλλειμα το μεσημερι για φαγητο κ ειδα με το γυιο μου Ραπουνζελ!Μη γελατε!Ηταν η μερα των παιδικων μου φαινεται χθες!Ετυχε εκεινη την ωρα να παρει η κορη μου τηλ κ εσκασε στα γελια οταν ακουσε τι κανουμε,γιατι ο Νικολακης δεν ειναι μωρο!Ειχα πολλα πολλα χρονια να δω κ ξετρελλαθηκα με τα γραφικα που εχουν εξελιχθει πολυ.Γραφικα δεν τα λενε τα σκιτσα στα κινουμενα σχεδια?Αβουλινι βρηκες καινουρια ταινιες για να απασχολεισαι!Οσο για το γεματο χριστουγεννιατικα αμα βαλω φωτογραφια του σαλονιου θα καταλαβεις.Δεν ειπαμε οτι ειναι η εποχη που μπορουμε να βγαλουμε το κιτς μας κ να μας λενε κ μπραβο αντι να μας παρεξηγησουν?Οσο για το επαρχιωτισα αστα Αβουλινι οπου σε συμφερει....Ελα εσυ κ απο το αεροδρομιο εχει λεωφορειο που παει στο κεντρο οπου μετα θα σε παραλαβω εγω κ αφου θα μεινουμε στης κορης μου θα σε εχω υπο την προστασια μου κ δε θα μου χαθεις....
Μοναχουλα πραγματι πολυ ωραιο το σπιτι σου!Τα χρωματα τα στολισματα,πολυ ζεστο!Καλο χειμωνα,καλα χριστουγεννα κ με τη νεα χρονια να βρεθει ο ανθρωπος που θα εκτιμησει ολα αυτα που εχει η Γιωτα κ να μην εισαι πια μοναχουλα!
Λιντα επρεπε να βαλεις το παιδι για υπνο κ επι το εργον!Αντρες παιδι μου!Μονο εκει το μυαλο τους!Για καλο μας!Εισαι απιθανη παντως!
Κατερινακι μου καλα τα αγορια αλλα τα κοριτσια ειναι απολαυση!Τα ντυνεις τα στολιζεις,ολο ναζι χαδακια κ φιλακια!Ειναι η πιο ωραια ηλικια αυτη της κορης σου,αλλα κ η πιο κουραστικη.Ολα θελουν να τα μαθουν!
Πιστευω κ εγω οτι η προταση για Νεο Ηρακλειο ειναι η πιο σωστη.Μονο μετρο τρενο κ αποφευγουμε την ταλαιπωρια να παρουμε κ λεωφορειο.Ειδικα αφου εχει κ παρκιγκ κ ειναι μονο 5 λεπτα περπατημα απο το σταθμο.
φιλια πολλα πολλα!Δεν νομιζω να ξεχασα να σχολιασω τιποτα.Το Ναταλακι βολταρει Αθηνα,εχει κλεισει πρωι, μεσημερι ,βραδυ ολες τις μερες συναντησεις με αποτελεσμα,λεει,οτι μαλλον θα την βρω νεκρη την Παρασκευη λογω κοπωσης!Δεν εχει υπολογιστη αλλα μας διαβαζει απο το κινητο γι'αυτο ας προσεχουμε!
-
Και ζεστο καφε να ανοιξει το ματι κ βουρ για δουλεια,οι εργαζομενες....Γιατι οι υπολοιπες μπορουν να χουχουλιασουν κι αλλο....
-
Καλημέρα πρωϊνές μου δεσποσύνες!
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τη φωλίτσα μου, Γλαύκη και εγώ θα το ήθελα αυτό που μου εύχεσαι, να γεμίσει λίγο τεστοτερόνη αυτό το σπίτι! Πάντως, για την ιστορία, το nickname μου δεν προήλθε από το γεγονός ότι όντως εδώ και πολύυυυυυυυυυυυυυ καιρό είμαι μοναχούλα, σχετίζεται με τη εποχή που δεν ήμουν μοναχούλα, όταν εγώ και ο καλός μου ταξιδεύαμε στο Μόναχο και ζούσαμε τις ωραίες μας στιγμές, monaho το πρώτο συνθετικό λοιπόν! iot ήταν το υποκοριστικό μου, έτσι προέκυψε το monahoiot που το χρησιμοποιώ σαν username γενικά..
Αβακι, συμφωνούμε στις γήινες αποχρώσεις βλέπω! Καμία σχέση με τη Ναταλία που τις σιχαίνεται! Όσο για τους Αη-Βασίληδες-φίλους, είναι το καλύτερό μου!
Και αφήνω για το τέλος το γεγονός ότι σήμερα, Δευτέρα, αρχή εβδομάδας, της Παναγίας (όχι, δεν γιορτάζω σήμερα), δυο μέρες πριν κλείσω εξάμηνο μ.χ, η ζυγαριά έδειξε το πολυπόθητο 7! Την Τετάρτη θα δω γιατρό και διατροφολόγο για επανεξέταση και θα τους ρωτήσω ποιος θα πρέπει να είναι ο στόχος μου σύμφωνα με το σωματότυπο μου, εμένα το 75 πάντα μου έμοιαζε μια χαρά, είμαι και 37 χρονών , δεν είμαι κανένα κοριτσάκι να θέλω να ξαναγίνω λεπτή, μου αρκεί να είμαι κανονική, αλλά θα ακούσω και τους ειδικούς!
Φιλιά κοριτσάκια!:roll:
-
Καλημέρα Ναταλένιες!!
ΟΥΑΟΥ Γιώτα !!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ηρθε το 7 και θα μείνει !!!! Να ξαναφας ποπ κορν , φαίνεται αδυνατίζουν χεχε. Επίσης το σπίτι σου είναι πολύ χουχουλιαρικο και ζεστο. Ωραία θα είναι παρεάκι και ζεστες σοκολάτες και πολύ κουβεντούλα !!! Βέβαια ευχομαι να έρθει ο Αγιος Βασίλης φέτος και να σου φέρει ένα παίδαρο για να το ευχαριστηθείς καλύτερα.
-
Καλημερούδια Ναταλένιες μου!
Όσο ο γείτονας από τον οποίο κλέβουμε internet νιώθει γενναιόδωρος θα σας λέω κλεφτά ένα γειά!
Βγήκα χθες με Εφταρογκομενάκι και δεν το ήξερα να χουφτώσω κομματάκι παραπάνω;Α...Τα λένε αυτά εγκαίρως!
Μπράβο Γιωτουλίνι μου!Και σε κατώτερα!Αν χρειάζεσαι δεύτερη γνώμη πόσα κιλά να φτάσεις,προτίθεμαι ως καλή φίλη σου
να μου ξεντυθείς την Πέμπτη,που θα'ρθω να καμαρώσω από κοντά το γήινο Χριστουγεννιάτικο σπίτι σου
(ως και σχεδιάγραμμα με στρουμφάκι μου σχεδίασε!)να κάνω την εκτίμηση μου και με την πολυετή εμπειρία μου ν'αποφανθώ!
Μα γιατί κάνετε τόσο θέμα τα παιδικά,δεν καταλαβαίνω!Είναι συνήθως πολύ πιο ενδιαφέροντα από πολλές άλλες ταινίες!
Η Ραπουνζέλ μαγική(την είχα δει στον κινηματογράφο-ακόμα καλύτερο αυτό)από Μπάρμπυ με απογοήτευσε το Παρίσι
(η βασίλισσα της μόδας),η Ντόρα μου χτυπά το νευρικό σύστημα και Μπομπ δεν έχω δει ολόκληρο για να έχω άποψη.
Κάτι φήμες έχουν βγει πως την καίει τη βάτα,το μελώνει το μελομακάρονο,αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί....Όπως και να'χει
δε νομίζω πως πεθαίνει ποτέ το παιδί μέσα μας κι ούτε είναι ένδειξη υπεύθυνης ενηλικίωσης να το ευνουχίζουμε...
ʼβα όταν έρθεις με το καλό σπίτι μου,να φέρεις τα παιδικά σου.Έχω το κατάλληλο μη καφέ περιβάλλον για προβολές!
Χθες βράδυ με πήγε η Γιαννούκα στον εν λόγω παιδότοπο στη Μεσογείων.Δεν είναι δύσκολη η πρόσβαση,κορίτσια.
Μετρό Νομισματοκοπείο και μια ευθεία δρόμος.Όσες δεν έχουμε αυτοκίνητο θα φροντίσουμε να μας παραλάβουν οι κατέχουσες.
Πάρκινγκ έχει δικό του...Ξέρω πως και την Αλαλουμένια τη βολεύει που μένει κατά κει και λογικά κι η Λίντα θα είναι οκ.
Κι η Πωλίνα από Σύνταγμα κι η Γλαύκη από Ευαγγελισμό,νομίζω τους περισσότερους βολεύει καλύτερα αυτή η πλευρά.
Ή έστω στους Αμπελόκηπους που είπε η Γιάννα.Κοιτάξτε το λίγο αν σας φαίνεται εκείνο πιο βολικό.Τι λέει η πλειοψηφία;
Για μένα είναι το ίδιο(την αλωνίζω την Αθήνα μια χαρά με τα ΜΜΜ).Το Κατερινάκι κι η Τζίνα θα ξεβολευτούν λιγάκι,δε λέω,
αλλά κάντε την υποχώρηση,κορίτσια,να καταλήγουμε.ʼντε να σας χαρώ!Δεν είναι κανένας σούπερ ντούπερ παιδότοπος
αλλά την κάνει τη δουλειά του.Μια άλλη σκέψη(της Γιάννας)είναι Goody's,που έχουν κάποιο χώρο ν'απασχοληθούν τα παιδιά.
Καταλήξτε γιατί αλλιώς θα σας πάω στον Εθνικό Κήπο να τρέχουν τα παιδιά σας κι εσείς να ξεπαγιάζετε στα παγκάκια!
Κι αφού ήπια παρεούλα σας το καφέγαλο μου,να ντύνομαι σιγά σιγά να ξεκινήσω τη σημερινή μου εξόρμηση.Γλαύκη μου,
θα σε κερατώσω!Συγνώμη αλλά αποκλείεται να προλάβουμε το κολασμένο Σ/Κ να πάμε μαζί στον Ελύτη.Θα σου πω όμως
αν αξίζει να το στριμώξεις εσύ στο χρόνοο σου(πας και με τα πόδια από κει που θα μένεις).Είδες βρε τι φίλη έχεις;Το εκτιμάς;
Φιλάκια στο Αβουλίνι μου,που ήδη μου λείπει,στις ακατάδεκτες Λινταλαλαλουμενιαγάπες μου!Χθες η Αλαλουμένια μας είχε
και γενέθλια,κορίτσια!Κάθε ευλογία,υγεία και χαμόγελο για κάθε στιγμή που της επιφυλάσσεται κοντά στους αγαπημένους της!
Πωλινάκι,ελπίζω να μην προλαβαίνεις και να μη μπαίνεις κι όχι να έχεις ρίξει διαθέσεις.Η αντίστροφη μέτρηση πλησιάζει!Ανέβα!
Αλήθεια,η Μαρία της Ελπίδας δεν ακούγεται!Δε θα ερχόταν στη συνάντηση κι εκείνη;Ποιούς άλλους συνυπολογίζουμε;
Σας φιλώ!Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα,που κάθε μέρα της να είναι απολαυστικότερη της προηγούμενης!Αποκορύφωμα το Σ/Κ!
-
Λοιπόν κλέινουμε για Αγ.Παρασκευη και τελείωσε κορίτσια μην το πολυκουράζουμε. Παραλαμβανω Τζίνα ,Γλαύκη και Ναταλία απο τα τρενα και τα μετρο και τις φέρνω σουμπιτες.
-
-
Για πότε έπιασε η απειλή του Εθνικού κήπου!Εντυπωσιακό!
Φιλάκια πολλά,Κατερινάκι μου!Κοίτα να εξιλεωθείς αύριο
για το Σαββατιάτικο κέρατο,που μου έριξες!Κακομοίρα μου!
-
εγώ δεν είχα πρόβλημα εξ αρχής για Αγ.Παρασκευη , είναι και από τα μέρη που συχνάζω οπότε No problem. Αμπελόκηπους θα μου ήταν πιο ζόρι.
Αααα, εγκο ντεν κσερι τι λέει το κυρια , πιο κερατο?? εγκο καλό κοριτσι απο σπιτι
-
Εζι...ακ...εζι...Αβριο τα ζε κανονιζο!
-
-
-
Κορίτσια, ας την κλείσουμε την Αγ. Παρασκευή, και εγώ συμφωνώ, είναι και σε κεντρικό δρόμο, όλα οκ. Φιλάκιαααααα
-
Χαλόοοοοου, κορίτσια, ποιός θα κλείσει τραπέζια, μην καθόμαστε όρθιες... ή μάλλον όλο το μαγαζί ........
Ναταλία θα σε πάρω από το σπίτι στις 5.30, μην τολμήσεις να πας με άλλο τρόπο, σ' έφαγα !!!!!!!!!