Τι πάθανε; Είναι η εποχή του ζευγαρώματος;
Printable View
Τι πάθανε; Είναι η εποχή του ζευγαρώματος;
Όχι, απλά είναι ζωηρές κι η μία είναι και μικρή οπότε ακόμα πιο ζωηρή και συνέχεια παίζουν ή θέλουν κάτι... Έχουν μάθει να ανεβαίνουν στο πατάρι και νιαούριζαν για να τις ανεβάσω και με έχουν πρήξει να τις ανεβοκατεβάζω αλλιώς γκρινιάζουν... Κι ακόμα να κοιμηθούν, και με γρατζούνισαν αρκετά κιόλας και πονάω...
Αν σε ενοχλεί η συμπεριφορά τους πήγαινε εσύ σε άλλο δωμάτιο και ασε τες εκεί. Οι γάτες είναι υπερκινητικα ζώα και θέλουν παιχνίδι. Εγώ στην θέση σου θα έπαιζα μαζί τους μέχρι να τις κουράσω..
Niωθω οτι δε θελω να κανω τιποτα αλλα βουιζουν τοσο πολυ τα αυτια μου πρεπει να βγω μια βολτα.
Θα έπρεπε να είμαι χαρούμενος αλλά δεν είμαι και μου φταίνε ολα
Τους έχεις παιχνίδια;
Οι μπάλες είναι καλές για τις γατες...
Χρόνια Πολλά! Καλά Χριστούγεννα!!
Σήμερα γιορτάζουμε τη γέννηση του Θεανθρώπου Ιησού του λεγομένου Χριστού!
Ο Ιησούς γεννήθηκε Θεός, δεν έγινε Θεός από μυστικές σπουδές
https://antexeistinalitheia.gr/evang...kia-tou-iisou/
Γέμισε η μανα μου το σπίτι φώτα που αναβοσβήνουν και έχω πεθάνει στον πονοκέφαλο.
πνεύμα Χριστουγέννων και κουραφέξαλα. Πήγα στο διαμέρισμά μου και κόψανε το ρεύμα 3 μέρες πριν τα Χριστούγεννα, (οκ δεν το είχα εξοφλήσει, μιλάμε όμως για 3 κατοστάρικα) δεν μπορούσαν να περιμένουν μέχρι μετά τις γιορτές? Οπότε επέστρεψα στους δικούς μου και σήμερα έχω ένα κεφάλι βαρύ, εκνευρισμό, δεν αντέχω τη φασαρία, προτιμώ τη μοναξιά. 4 μέρες στο διαμέρισμά μου, έστω και χωρίς ρεύμα ήμουν μια χαρά, ξεράθηκα στον ύπνο, δεν ένιωθα τίποτα δυσάρεστο. Θα πάω Παρασκευή για διακανονισμό, έχουν νέο συμφέρον πρόγραμμα. Shit happens!
Πω φίλε το έχω πάθει αυτό και εγώ γιορτές και έτρεχα την πρώτη επόμενη εργάσιμη για να το ξανασυνδεσω. Το καλό είναι πως μετά το ξεχνάς
Πολυ κούραση.. κοιμάμαι άπειρες ωρες και δε μου φτανουν
Νιώθω μια διάθεση παραίτησης και δεν ξέρω πως να την παλέψω, ελπίζω να τα καταφέρω...
Μάλλον θα πάρω τηλέφωνο το γιατρό μου μετά...