χεστηκα δεν εχω καν αποψη απο αυτο να καταλαβεις οτι δεν δινω καν βαση σαυτα που λες
Printable View
χεστηκα δεν εχω καν αποψη απο αυτο να καταλαβεις οτι δεν δινω καν βαση σαυτα που λες
C.C σ'ευχαριστώ που μου απαντάς..εγώ βέβαια όταν δεν απαντώ είναι γιατί δεν έχω τι να πω..
δεν ξέρω αν πράγματι είναι έτσι όπως τα γράφω αλλά νομίζω είναι στο χέρι μας να επαναπρογραμματίσουμε τον εγκέφαλό μας να αρχίσει να θέλει τη ζωή και όχι την καταστροφή ή αυτοκαταστροφή μας..
η ζωή είναι μια συνεχής μάχη..για να την κερδίσουμε πρέπει να αποδείξουμε στον εαυτό μας ότι μας αρέσει η ζωή..
αυτό ακούγεται τώρα πολύ αγχωτικό έτσι όπως το λέω και σαν "πρέπει"..αλλά είναι ο μόνος δρόμος που έχει φως και έχει κάτι να μας δώσει,ο μόνος δρόμος που μας βγάζει κάπου..τον άλλο δρόμο τον έχω ζήσει τόσα χρόνια και έχω καταλάβει ότι είμαι στο ίδιο σημείο..
απλά θέλει προσπάθεια να αλλάξεις τρόπο σκέψης και συνήθειες..
πρέπει να ζυγίζουμε κάθε φορά το τίμημα που πληρώνουμε μέσα από κάθε επιλογή..
ποιο είναι αυτό που ελαφραίνει πιο πολύ την ψυχή μας?αυτό πρέπει να επιλέξουμε..
και όχι αυτό που μας είναι πιο εύκολο..
Καλημερα, μα οσα ποστ σου εχω διαβασει βγαζουν νοημα, σαν βασικη αισθηση το ποσο παραλογη και αντιφατικη ειναι η ζωη και πως με ποιους τροπους με ποιο κινητρο με ποση αντοχη ο ανθρωπος να κρατηθει ορθιος. Δεν εχεις γραψει κατι μη κατανοητο.
Οι τελευταιες 4 προτασεις ειναι εκεινες οι οποιες σκεφτομαι σχεδον καθε μερα πριν κανω κατι ή οταν κανω τον απολογισμο. Σε αυτο το σταδιο. Θα μαθουμε να την ζουμε και ομορφα τη ζωη, μπορει να ναι σε στιγμες λεπτων αλλα θα μπορεσουμε.
οταν πας σε ψυχολογο για 1η φορα χωρις να σε ξερει και χωρις να ξερει τιποτα για σενα πως ξεκιναει η συζητηση?τι λες?σκεφτομαστε με τη μανα μου αν βγαινουμε απο χρηματα να παω ισως αλλα ντρεπομαι κιολας να ανοιχτω σε καποιον ξενο ανθρωπο..δε ξερω..μετα σκεφτομαι οτι και για να βγαζει χρηματα δε θα τελειωσει ποτε η ψυχοθεραπεια.σκεψεις κανω.
οταν ειχα παει παλιοτερα σε μια ψυχολογο με ηξερε και ηξερε και τι εχω οποτε ειχαμε μια βαση να ξεκινησουμε απο καπου
κι αν παω και δε μου αρεσει τι να της πω?παλι θα ντρεπομουν να της πω του στυλ δε μ αρεσετε σταματω.
υπαχει κατι που πρεπει να προσεξω?
Boo, νομιζω ειναι καλυτερα να ρωτησεις την γιατρο σου αν εχει καποια -ον να σου προτεινει, συνηθως εχουν. Δευτερον δεν υπαρχει κατι να προσεξεις πας για να κουβεντιασεις.
Καβκαζ αν μου επιτρέπεις έχεις την αυθάδεια αυτουνού που παίρνει φάρμακα για πρώτη φορά και τα καταφέρνει και απορεί πως οι άλλοι παιδεύονται θα σου πω πως γίνεται κι άμα θες ρώτα το γιατρό σου όλα είναι τι έκανες πριν το ατύχημα δηλαδή εγώ που πριν το ατύχημα ήμουν αθλητής σαφώς και άμα πάρω φάρμακα μπορώ να δουλέψω πολλοί όμως δεν ήταν αθλητές και χάρη στο ΠΑΣΟΚ άραζαν όλη μέρα στις καφετέριες ε τώρα άμα κάποιος από αυτούς πάρει φάρμακα προφανές είναι ότι θα παιδεύεται δηλαδή θα έχει πόλη χαμηλή λειτουργικότητά ένας που ήταν δραστήριος απλά πέφτουν οι ρυθμοί εσύ που έπαιρνες ουσίες έχει συνηθίσει ο οργανισμός σου στο να δέχεται τέτοιου τύπου ουσίες οπότε φίλε μου είναι σε τι κατάσταση είναι ο οργανισμός όταν ξεκινάς τα φάρμακα τώρα αφού τα πάρεις γίνεται να προχωρήσεις σωματικά και πνευματικά αλλά θέλει κόπο και αλλαγή στις κακές συνήθειες δηλαδή υγιεινό τρόπο ζωής και καλό ύπνο και γυμναστική άμα θες όλα αυτά είναι μια εξήγηση γιατί κάποιοι κάθονται στον καναπέ και κάποιοι δε μπορούνε
η γιατρος μου ειναι Αθηνα και παως καθε 1.5 μηνα επισκεψη εκει.εγω ψαχνω ψυχολογο στην πολη μου.οποτε δε θα μπορεσει να μου προτεινει καποιον/α..
πως ξεκιναει η κουβεντα οταν πρωτο πας ωστε να φτασετε σε καποιο ουσιαστικο προβλημα προς λυση?σου κανει ερωτησεις?πρεπει να της παω κανενα χαρτι απο τη γιατρο με καποια πιθανη διαγνωση?
Θα πεις ότι έχω αυτή τη διάγνωση κι αυτά τα προβλήματα τί μπορούμε να κάνουμε
Θα το γραψω εδω γιατι δεν θελω να ανοιγω χαζα θεματα, υπαρχουν σοβαροτερα, αλλα εχω αναγκη να το γραψω απλα κι ας πεσει κατω:
Ειναι πολυ, πολυ λυτρωτικο οταν καταλαβαινεις πως δεν φταις εσυ.
Ωστοσο παλι σου μαυριζει τη καρδια γιατι συνειδητοποιεις πως δεν υπαρχει τιποτα που μπορεις να κανεις για αυτο και τιποτα που μπορεις να ελεγξεις περα απο τον εαυτο σου.
Η μοναξια ειναι πραγματικα θησαυρος αν δε τη φοβασαι (μονο τοτε). Ειναι χαζος οποιος δεν το βλεπει.
Ναταλία άνοιξε θέμα άμα θες συζήτηση όντως δε φταίμε εμείς από εκεί και πέρα όμως είναι σκληρή η ζωή μας κι είναι χαζός όποιος δεν το καταλαβαίνει προσθέτω εγώ σε όσα είπες
Χαχαχα ρε cube με εκανες και γελασα, σε ευχαριστω για αυτο :)
Δεν εχω κατι παραπανω να γραψω για τα δικα μου παιδια γιατι πλεον τα νιωθω πιο πολυ, δεν μου βγαινει να τα λεω/γραφω αλλο, αισθανομαι πως οτι και να πω θα ειναι πολυ λιγο (ποιοτικα οχι ποσοτικα χαχα)...ισως με κολλησε ο elis που παει με το ρευμα :) Ελπιζω να ειναι επειδη εισαι καλα ομως οχι επειδη εισαι γονατισμενος απο τη ζωη. Ελπιζω αυτο που βλεπω σε σενα να ειναι συμφιλιωση με τα σκαμπανεβασματα κι οχι παραιτηση...εγω ακομα εχω δρομο προς τη συμφιλιωση, ακομα εχω νευρο και ισως παραειμαι ιδεαλιστρια για αυτο βασανιζομαι :) τεσπα.