κατερινακι ειναι αισιοδοξα τα πραγματα με την κατασταση της πωλινας???
Printable View
κατερινακι ειναι αισιοδοξα τα πραγματα με την κατασταση της πωλινας???
δεν ξέρουνε Λιλα μου , όλα παίζονται, υπάρχουν παιδιά που επιβιώνουν και άλλα που δεν τα καταφέρνουν, εξαρτάται από την ανάπτυξη σε αυτήν την φαση . Σιγουρα θα μπει θερμοκοιτιδα για μηνες και θα προσπαθησουν να το υποβοηθήσουν όσο μπορουν για να συνεχίσει την αναπτυξη του και να ζησει. Μονο ο Θεος ξέρει ,αυτοι απλα ελπίζουν. Ο Αντρεας της Πωλίνας είχε γεννηθει στις 30 εβδομαδες με παλι επεισοδιακο τοκετο και θερμοκοιτιδα και και. Ολα πηγαν καλα. Ευχομαι το ίδιο και για το κοριτσάκι της.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Λιλάκι και Ελενάκι χρόνια σας πολλά και πάλι, να περάσετε όμορφα σήμερα τη γιορτή σας. Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την Πωλίνα και να γεννηθεί το μωράκι με το καλό χωρίς προβλήματα.
Καλημέρα Τζινόκοσμε!
Στέλνω την πιο δυνατή μου προσευχή στην Πωλίνα και στην Αμαλία της. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να έχει έναν καλό τοκετό και η μικρούλα να είναι πολύ δυνατή ώστε να παλέψει τις επόμενες βδομάδες για μία σωστή ανάπτυξη! Κουράγιο Πωλίνα μου ο Θεός να είναι μαζί σας και να σας προστατεύσει!
Χθες ήταν χαρα Θεου και περασαμε υπεροχα! Το πρωι πηγαμε στον παιδοτοπο εγω και η κορη μου και παιξαμε. Ευτυχως δεν ειχε κοσμο και περασαμε τελεια. Μετα γυρισαμε για νανι και μετα στις 4μισι πηγαμε στο παρκο Τριτση οικογενειακος με αφη και φιλους, για βολτα και καφε και περασαμε υπεροχα. Η Μαριλου ξετρελαθηκε με την φυση , τα παπακια, τα πουλακια και ολα τα ζωα γενικοτερα. Καθησαμε μεχρι να μας πει η Μαριλου " μανουλα θέλω σπιτι μου" . Γυρισαμε εφαγε που δεν ειχε φαει ολη μερα εκανε μπανιο και κοιμηθηκε. Η μανουλα μετα εκανε μπανιο ,εφαγε 1/2 σουβλακι και εβαλε τον συζυγο για υπνο καθοτι ακομη αδιαθετος απο την αρρωστια και την αντιβιωση. Μετα καθησα στον καναπε ( ΟΛΕ!!!)και ειδα τα επεισοδια του Greys Anatomy και έμεινα μ*$*(&$*ς και τωρα το φυσαω και δεν κρυωνει . Αααααντε να περιμενω στον Οκτωβρη ξανα.
Ναι Κατερινάκι μου ήταν πολύ όμορφη μέρα η χθεσινή :D, χαρήκαμε τόσο πολύ που καταφέρατε να έρθετε και η Μαριλού έλαβε εγκωμιαστικά σχόλια ακόμη και μετά την αποχώρηση σας :).
Όσο για το greys.... join the club! Όλοι μαμάκες μείναμε και με την απορία τι θα γίνει... ουφ όλο στην τσίτα μας αφήνουν στο τέλος κάθε σεζόν αμάν!
Αχ πόσο βαριέμαι, που λέει κι ο Μαζωνάκης, αλλά πρέπει να πάω στην Αθήνα να αγοράσω υλικά για κοσμήματα. Θα σας δω αργότερα. Φιλάκια.
καλημέρα τσούπρες!
Λιλάκι χρόνια πολλά,πολύχρονη εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η συνάντηση με τον Γ να έχει αίσιο τέλος,να θέλετε αμφότεροι τα ίδια πράγματα και να ζήσετε τον μεγάλο έρωτα που τόσα χρόνια έχει μείνει ανεκπλήρωτος,και αν τυχόν δεν σας κάτσει καλά,,,,εκεί που θα περπατάς μία ωραία των ημερών να συναντήσεις έναν νέο έρωτα!
Σοκολατίτσα χρόνια πολλάαααααααααα εύχομαι να είσαι πάντα τόσο γλυκιά,να σου πάνε όλα καλά με την δουλειά που κυνηγάς και να βρείς έναν σούπερ γκόμενο που να σε λατρεύει !!!
Για την Πωλίνα μπορώ να ευχηθώ μόνο τα καλύτερα,εύχομαι η μικρή της να είναι αρκετά δυνατή και να παλέψει για την ζωή της!
Λίλα ξέχασα να σε ρωτήσω,στον ʼγιο Ανδρέα που έκλεισες ραντεβού ζήτησες κάποιο συγκεκριμένο γιατρό?ή από μόνοι τους σου έκλεισαν ραντεβού σε ένα μήνα?κλείνοντας χρονο λέω και εγώ να πάω μία βόλτα από εκεί να δω τι θα μου πουν,χτες το μεσημέρι όπως ήμουν ξάπλα πρόσεξα πως το δέρμα μου "άπλωνε" αφού είπα στον Μάρκο άντε φέρε ένα μαχαίρι να αρχίσουμε κοπτική ραπτική,ρε γμτ όταν είμαι όρθια βλέπω χαλάρωση στα μπούτια (και ήταν κάτι που περίμενα μιας και εκεί είχα πολύυυυυυυυυυυυυ όγκο,και ακόμα έχω απλά ξέρω πως είναι κ θέμα χαλάρωσης πια ) αλλά μόνο αυτό,κατά τα άλλα μου φαίνομαι υποφερτή!
Α επίσης έχω κάτι που με βασανίζει....πριν χρόνια που είχα αδυνατίσει ξανά και είχα πάει στα 58 από τα 90 αν θυμάμαι καλά,θεωρούσα πως στα 58 κιλά είμαι χοντρή,έτρεχα τότε όχι σε ένα αλλά σε 2 κέντρα αδυνατίσματος και προσπαθούσα να πέσω ακόμα πιο κάτω!Τότε δεν είχα χαλάρωση και παρόλα τα όσα έκανα η ζυγαριά κάτω από τα 58 δεν έπεσε ποτέ.Τώρα έλεγα να φτάσω στα 65 και βλέπουμε,φτάσαμε στα 65 και συνέχισα να χάνω κιλά χωρίς καθόλου κόπο,ακολουθούσα τους γενικούς κανόνες,έκανα που κ που μερικές παρασπονδίες και όλα οκ!όταν έφτασα στα 63-62 είπα οκ θα σταματήσουμε εδω,ο άνδρας μου είχε ήδη αρχίσει να φρικάρει με την ιδέα η ζυγαριά να πάει παρακάτω "είπαμε μου λέει να αδυνατίσεις,εσύ σε λίγο θα είσαι όλο κόκκαλα".Συνέχισα να χάνω αργά αλλά σταθερά,η ζυγαριά χτες έδειχνε 59.600 και έχω το εξής ζήτημα....να πάω πιο κάτω να μην πάω?δεν με ενοχλεί το νούμερο,δηλαδή και 57 να δείξει προφανώς δεν θα με ενοχλήσει αλλά το σώμα μου εξακολουθώ ώρες-ώρες να το βλέπω χοντρό!από την μέση και επάνω είμαι όλο κόκκαλα,από την μέση και κάτω ενώ βλέπω και πιάνω τα κόκκαλα της λεκάνης ακριβώς από κάτω με βλέπω χοντρή,τα μπούτια χοντρά και τα γόνατα επίσης κ ενώ κατά βάθος ξέρω πως ένα μέρος όλου αυτού είναι χαλάρωση το μυαλό μου κολάει και λέει μπας και αν χάσω άλλο μήπως αδυνατίσω!δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι λέω...αλίμονο ώρες-ώρες και εγώ μπερδεμένη είμαι!
Με το καλό Τζινάκι μου :D, άντε και σε περισσότερες πωλήσεις εύχομαι!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αχ πόσο βαριέμαι, που λέει κι ο Μαζωνάκης, αλλά πρέπει να πάω στην Αθήνα να αγοράσω υλικά για κοσμήματα. Θα σας δω αργότερα. Φιλάκια.
Ιωάννα μου δεν σε έχω δει από κοντά για να εκφέρω άποψη αλλά έχω την εντύπωση ότι όσο και να αδυνατίσεις το αποτέλεσμα που έχεις στο μυαλό σου δυστυχώς δεν θα το αποκτήσεις. Είναι και θέμα σωματότυπου αλλά και θέμα χαλάρωσης. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς τον γιατρό σου και αυτός θα σου πει αν χρειάζεται να χάσεις άλλο βάρος ή όχι. Δεν έχει να κάνει με το αισθητικό κομμάτι μόνο αλλά και με την υγεία σου οπότε μην παιδεύσεις βρε καλή μου το μυαλό σου άδικα.
Αγάπησε το σώμα σου με τις ατέλειες σου, απόλαυσε το γεγονός ότι επιτέλους είσαι στα κιλά που πάντα ποθούσες και ότι είσαι υγιής! Η χαλάρωση μας είναι τα σημάδια των μαχών που έχουμε δώσει με την παχυσαρκία, ας είμαστε περήφανες για τα όσα έχουμε καταφέρει και ας κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να βελτιώνουμε το σώμα μας και την υγεία μας με άσκηση και φυσικές δραστηριότητες. Και στην τελική για αυτά που δεν σώζονται υπάρχει και η λύση του πλαστικού, κάνε και εσύ ένα ραντεβού όπως το σκέφτεσαι στο κλείσιμο του χρόνου και ανάλογα με το τι θα πει και ο γιατρός πορεύεσαι...
Ιωαννα μου τι ύψος έχεις?
Και εγω πιανω τα κοκαλα μου αλλα η περισσια δερματος μου δινει ποντους. Πχ το στηθος που εκανα ανορθωση και το μονο που αφαιρεσαν ήταν δερμα, επεσα ενα νουμερο κατω στο σουτιεν. Ο διατροφολογος μου ειπε οτι οταν σταματησω να χανω κιλα μετά απο 6 μηνες που θα ειμαι σταθερη και με γυμναστικη (κυριως βαρη και καποιο αεροβιο) 3 φορες την εβδομαδα τουλαχιστον θα αρχίσει να "ξανακολαει" το δερμα στον ιστο και με το δυναμωμα των μυων ταυτοχρονα θα μαζευει συνεχως το σωμα σε ποντους χωρις να χανω βαρος( κιλα στην ζυγαρια) . Το θεμα χαλαρωσης μπορουμε να το βοηθησουμε με αυτον τον τροπο. Βεβαια θαυματα δεν γινονται αλλα σιγουρα θα βοηθησει να εχει καλυτερη οψη. Θεωρω οτι εχεις φτασει σε αυτο το σημειο και εσυ .
Κατα την δικη μου αποψη δεν θα ειναι ιδιαιτερα κολακευτικο να εισαι γεματο κοκκαλα στο πανω μερος του σωματος και ενα προσωπο που τα μαγουλα εχουν μπει μεσα ( καποιο κακοβουλοι, θα σε πουν και αρρωστη καμια μερα , και οτι εχασες κιλα απο αρρωστια ) .
Εχει δρομο μπροστα σου αλλα .......στο γυμναστηριο.
Αν παλι δεν μπορεις το γυμναστηριο, το καθημερινο κολυμπι τωρα το καλοκαιρι κανει θαυματα επισης. Μετα Ιωαννακι μου αφου κανεις οτι μπορεις απο γυμναστικη βλεπεις αν σε ικανοποιει το αποτελεσμα και μπορεις να συμβιβαστεις με αυτο, αν οχι η λυση ειναι η πλαστικη χειρουργικη. Αλλα ΠΟΝΑΕΙ! μην σου πουν οτι ειναι ανωδυνο, ευκολο μπουρου μπουρου. Ναι σε σχεση με το βαριατρικο απο αποψη κινδυνου ειναι τριχες αλλα ποναει!
κοριτσακια μου καλημερα!!!
ελακι τηλεπαθεια!!!! μπορει να μην σου ειχζητησει τον οδηγο για τα τριωρα τριαδες αλλα ειναι μερες που τον εχβ στο μυαλο μου. διαβαζω αρκετες να τον αναφερεται και οτι ειστε ικανοποιημενες και εχω ψιλθψαξει στο φορουμ αλλα δεν βρηκα ολες τις πληροφοριες που ηθελα. οποτε αν μπορεσεις να μου τα στειλεις και μενα θα σου ειμαι ευγνομων!
χρονια πολλα και καλα σε λιλα και ελενα!!! ο,τι ποθειτε κοριτσια μου!!!
σημερα ειναι μεγαλη μερα, Κωνσταντινου και Ελενης. ειναι σημαδιακο που σημερα αποφασισαν οι γιατροι να κανουν τον τοκετο της πωλινας. οι μεγηαλοι αυτοι αγιοι θα ειναι διπλα της και διπλα στο κοριτσακι της και θα πανε ολα καλα! ας της στειλουμε τις προσευχες μας!
Καλημέρα κοριτσάκι μου! Αν θέλεις βοήθεια σίγουρα θα την λάβεις από αυτή τη διατροφή. Σου έχω στείλει u2u :)
και παμε τωρα να ασχοληθουμε με το θεμα της ιωαννας!
ιωαννα
1) σε ζηλευω τοσο πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!! ποτε στην ενηλικη ζωη μου η ζυγαρια μου δεν εχει δειξει κατω απο 60....το 5 εγω δεν το εχω δει ποτε!!!!και μου φαινεται τοσο ωραιος αριθμος! Πολλα πολλα πολλα συγχαρητηρια!!!!!!!
2)βαλε μας αν θελεις καμια φωτο να σε δουμε σε αυτα τα κιλα!!!! σε εχω ηδη θαυμασει στις προηγουμενες αλλα νομιζω τωρα θα φαινεται ακομη περισσοτερο η διαφορα πριν και μετα.
3) αυτη η ελη ειναι σοφη...''Η χαλάρωση μας είναι τα σημάδια των μαχών που έχουμε δώσει με την παχυσαρκία, ας είμαστε περήφανες για τα όσα έχουμε καταφέρει''
εγω δυστυχως δεν μπορω να το δω ετσι, αν και αν μπορουσα τοτε θα ημουν πραγματικα περηφανη για τον εαυτο μου.
οποτε ειμαι υπερ της αποψης, καιτ δεν μας αρεσει? τα αλλαζουμε!!!
ξερεις τις 2 επιλογες σου, γυμναστικη η νυστερακι. αναλογα την περιπτωση βεβαια. ισως χρειαζονται και τα 2.
4) αν το κυριο θεμα σου ειναι η περιφερεια σου εχω να σου πω οτι αυτην πρεπει επιτελους να την αγαπησεις!!!!!!!!
καταριπτω το μυθο οτι μεγαλη περιφερεια δεν ειναι ωραια και αλλα διαφορα σχολια και λεω οτι μεγαλη περιφερεια ειναι σεξυ! ΣΕΞΥ!!!!!!
γιατι δηλαδη η JLo την εχει και την περιφανευεται, και μεις θα πρεπει να ντρεπομαστε γι αυτην???
προσωπικα θεωρω ενα σωμα με σχημα αχλαδι σε κανονικο βαρος ειναι πολυ ομορφο και σεξι. Η αληθεια ειναι οι περισσοτερες που χτυπιουνται στα γυμναστηρια αυτο το κομματι προσπαθουν να φτιαξουν ετσι ωστε να το κανουν σαν της Jlo. Ζουμερο και σφιχτο!:starhit:
ιωαννακι εκλεισα σε ενα μηνα ραντεβου στον αγιο ανδρεα γιατι τοτε θα ανεβω στην πατρα.εχουν διαθεσιμα ραντεβου αμεσα μην σου πω ακομα και μεσα στη βδομαδα.επειδη δεν μου στελνει το u2u σου λεω οτι απο τους 3 γιατρους που θα σου πουν να κλεισει με τη γυναικα εμενα με εστειλε ο ξαδερφος μου εκει που εκανε επεμβαση γυναικομαστιας σε αυτη.
καλησπερα!
εγραφα μια ωρα και μου εκλεισε το pc αντε παλι απο την αρχη!
χρονια πολλα στο λιλακι και στην ελενα!!!!!!!!!!!!!!!
οι ευχες μου και ολη η θετικη μου ενεργεια στο πωλινακι σιγουρα θα τα καταφερει η μπεμπουλα !
οσο για μενα ζυγιστικα σημερα αλλα δεν αλαξα τικερακι γιατι μονο 300g εχασα και εγω περιμενα να δω το 13 και ελπιζα μεχρι το τελος του αλλου μηνα να δω και το 12
το εχω αποθυμενο αυτο το 12 ! 12 χρονια εχω να το δω!
αλλα οκ σιγα σιγα ελπιζω θα γινει και αυτο!!!!
τζινακιαααααααα!
υ.γ.
λιλακι πως ειναι ο παπαρακος?
καλλιοπακι μου σε ευχαριστω γαι τις ευχες σου!!!
βρε μην σκας θα το δεις και το 120 και το διψηφιο και ολα.σιγα σιγα.ο παπαρακος ποναει λιγακι γιατι λυσσαξε το πρωι με τις γατες αλλα πινει τα φαρμακακια του και παμε καλα.
Χρονια πολλά Λιλάκι - Χρόνια πολλά σοκολατίτσα!!! να είσαστε καλά και ευτυχισμένες!!! ολα τα καλά να έχετε!!!
Για το Πωλινάκι μονο καλά νέα να ακουσουμε. όλη μου η θετική ενεργια μαζί της. Να πανέ όλα καλά και να πάρει το κοριτσάκι της σπίτι!
σε ευχαριστω αγγελικουλα μου!!!να χαιρεσαι το γιοκα σου και τον αντρουλη σου!!!
μαθαμε τιποτα για την πωλινα???
Καλησπέρα. Έχω επιστρέψει σπίτι και φτιάχνω διάφορα. Λιλάκι σου ήρθαν τα "χάπατα" σήμερα για επίσκεψη;!
Γιούχου κοριτσάρες μου τι κάνετε;
Τζίνα έπιασες δουλίτσα χρυσό μου;
Εγώ λέω να κάνω ένα παγωμένο γιαούρτι με φράουλες για να ξεχάσω τον καημό μου με τα παγωτά και τις βλακείες! Θα κάνω και μπριοσάκια σπιτικά από μία συνταγή που πήρα από τα τρίωρα :). Φιλάκια Τζινοκόριτσα μου!
Eli όντως έπιασα δουλειά, παλιά μου τέχνη κόσκινο που λένε. ʼσε και κανένα μπριοσάκι στην άκρη να βρίσκεται! Μήπως έχεις να μου συστήσεις κανένα ματζούνι για την όρεξη; Δεν θέλω να πάρω κάτι από το φαρμακείο γιατί αν μου ανοίξει η όρεξη και μετά δεν κλείνει;
μπράβο, χαρά και εργασία! Φτιάχνε, φτιάχνε, το κοινό σου απαιτεί , δημιουργίες σου να δει! Σημείωση: μάλλον πάλι σύντομα πρέπει να σε ξαναδώ.. έχουμε εισροή ζεστού ρευστού!:wink2:Quote:
Eli όντως έπιασα δουλειά, παλιά μου τέχνη κόσκινο που λένε.
σας μιλα η σκλαβωμενη λιλα :( σας γραφω απο το κινητο μου στη ζουλα.χαπατα εληφθησαν οβερ.
:lol: :lol: :lol: Λευτεριά στις εορτάζουσες, γιούριαααα! :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
σας μιλα η σκλαβωμενη λιλα :( σας γραφω απο το κινητο μου στη ζουλα.χαπατα εληφθησαν οβερ.
:lol: :lol: :lol: Πήρα καρδιές και φτιάχνω για το τζινοκοινό! :lol:Quote:
Originally posted by Mak
μπράβο, χαρά και εργασία! Φτιάχνε, φτιάχνε, το κοινό σου απαιτεί , δημιουργίες σου να δει! Σημείωση: μάλλον πάλι σύντομα πρέπει να σε ξαναδώ.. έχουμε εισροή ζεστού ρευστού!:wink2:Quote:
Eli όντως έπιασα δουλειά, παλιά μου τέχνη κόσκινο που λένε.
Τζινα μου εγω θεωρω οτι ειναι ψυχολογικο. Γιατι δεν κάνεις μικρα και πολυ συχνα γευματα, ας πουμε καθε ωρα ετσι θα συγκεντρωσεις ποσοτητα φαγητου και πιο σωστη θρεψη. Φαε και κανενα γλυκακι μπας και σου ερθει και καμια λιγουριτσα για αλμυρο και φας παραπανω φαγακι.Quote:
Eli όντως έπιασα δουλειά, παλιά μου τέχνη κόσκινο που λένε. ʼσε και κανένα μπριοσάκι στην άκρη να βρίσκεται! Μήπως έχεις να μου συστήσεις κανένα ματζούνι για την όρεξη; Δεν θέλω να πάρω κάτι από το φαρμακείο γιατί αν μου ανοίξει η όρεξη και μετά δεν κλείνει;
save me
Κατερίνα προσπαθώ να κάνω μικρά γεύματα αλλά δεν τα καταφέρνω. Τρώω γλυκά για να παίρνω θερμίδες αλλά και πάλι με το ζόρι, 1 κομμάτι κέικ μπουκιά μπουκιά ή λίγο παγωτό. Δεν μου αρέσει το γάλα και γενικά δεν πίνω αλλά αυτόν τον καιρό πίνω γάλα για να παίρνω τουλάχιστον λίγη πρωτείνη.
Τζίνα μου δεν ξέρω κανένα μαντζούνι που να ανοίγει την όρεξη :puzzled:
Βασικά δεν το χρειάστηκα και ποτέ για να το ψάξω :lol:
Κάνε αυτό που λέει η Κατερίνα και προσπάθησε να τρως συχνά και από λίγο, έστω και μία μπουκιά. Οι αδυναμίες που νιώθεις και που δεν έχεις διάθεση οφείλονται κατά πολύ στο γεγονός ότι δεν τρως. Αν στρώσεις λίγο την διατροφή σου θα νιώσεις καλύτερα και θα ανέβει και η ενέργεια σου και η διάθεσή σου. Μην το αφήνεις καρδούλα μου ε;
Λοιπόν αφού μίλησα με την αξιότιμη κυρία Φτουτάτη ο σαββατιανός καφές αποφασίστηκε να λάβει χώρα στο σπίτι μου! Καλλιοπίτσα μου θα μπορέσεις να μας έρθεις να σε γνωρίσουμε;
Λιλάκο υπομονή! Κρίμα να μην έχεις ευχάριστη παρέα στην γιορτή σου αλλά που θα πάει θα περάσει η ώρα και θα βρεις και εσύ την ησυχία σου :)
SAVE LILA! :lol:
Μανάρια μου να ΄ μαι, σας ευχαριστω για τις ευχές σας να είστε όλες καλά με υγεία!
Λιλάκο κορίτσι μου πολύχρονη με μια καλή δουλειά κ ότι άλλο επιθυμείς!
Quote:
save me
καλέ από τι?
Quote:
Κατερίνα προσπαθώ να κάνω μικρά γεύματα αλλά δεν τα καταφέρνω. Τρώω γλυκά για να παίρνω θερμίδες αλλά και πάλι με το ζόρι, 1 κομμάτι κέικ μπουκιά μπουκιά ή λίγο παγωτό. Δεν μου αρέσει το γάλα και γενικά δεν πίνω αλλά αυτόν τον καιρό πίνω γάλα για να παίρνω τουλάχιστον λίγη πρωτείνη.
κούκλά έκανες sleeve κ στο μυαλό? θέλω κ εγώωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!
κορίτσια έρχομαι πάω να κεράσω παγωτάκι!
Σοκολατίτσα η Λίλα έχει επισκέπτες που δεν τους κάνει κέφι και θέλει να γλυτώσει από αυτούς.Quote:
Originally posted by break
Quote:
save me
καλέ από τι?