Οι γυναίκες που ψάχνονται για σχέση στα social media.
Printable View
Οι γυναίκες που ψάχνονται για σχέση στα social media.
Εσείς οι 2 δε λέτε για τις άπειρες ευκαιρίες των γυναικών? Γιατί μια γυναίκα να κάτσει να ψαχτεί σε ίντερνετ για σχέση, δεν το καταλαβαίνω...
Ούτε και εγω , έχετε τόσα χαρίσματα ... τι την θέλετε την τεχνολογία !!!!!
Μιλούμε σε διαφορετικό μήκος κύματος. Διαφορετικά δεν εξηγείται γιατι είμαι τόσο δυσνόητος. Το ίδιο πράγμα προσπαθώ να αποδείξω τόση ώρα! Ότι για να καταφεύγουν στις κοινότητες του Διαδικτύου, κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχουν που τις εμποδίζει εκεί έξω.
το προβλημα το εχει ολη η ελλαδα πλεον, μη ψαχνεις κατι συγκεκριμενο να το κατηγορησεις. με την κριση ειναι φυσικο να εχουν κλειστει ολοι, αφου δεν υπαρχουν λεφτα κι ορεξη να κυκλοφορισουν. οποτε κι αφου εχουν κλειστει και για λογους οικονομιας, αναζητουν την αγαπη (και ισως και οποιαδηποτε αλλη ευκαιρια μεχρι και για καριερα) στο διαδικτυο. αυτο ακριβως εκμεταλευονται και τα sites που ειπα με τις ξενες κλπ.
Είναι και θεμα τύχης οι γνωριμίες.
Έχουμε πάλι γενίκευση εδώ! Δεν ξέρω αν όλοι, όσοι συμμετέχουν στις διαδικτυακές κοινότητες ψάχνονται κιόλας..,
για όσες όμως συμμετέχουν και βάζω πλέον και τον εαυτό μου, σ' αυτές ο λόγος δεν είναι το ψάξιμο..
Υπάρχουν σαφώς κι άλλοι λόγοι.., που δεν πρόκειται κι ίσως δεν χρειάζεται κιόλας να διευκρινιστούν και ποτέ!
Δεν αντέχω άλλο, παραιτούμαι. Μίλησα ρητά για τις γυναίκες που καταφεύγουν στις διαδικτυακές κοινότητες ΓΙΑ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ. Εσύ, Μαρκέλλα, συνέχεια με την καραμέλα της γενίκευσης στο στόμα.
ε και οι γυναικες ανθρωποι ειναι, ελλαδα ζουν, υποφερουν κι αυτες απ'τη κριση. κι οταν οι περισσοτεροι αντρες που κυκλοφορουν εκει εξω ειναι πιασμενοι, τοτε για να βρουν καποιον ελευθερο, αναγκαζονται να ψαξουν κι αυτες διαδικτυακα. τοσο μυαλο θελει ?
Πώς γίνεται οι περισσότεροι που κυκλοφορούν να είναι πιασμένοι, τη στιγμή που έχουμε πνιγεί στα μπακούρια;
αφου κυκλοφορει καποιος θα εχει και περισσοτερες επιλογες. επισης για να κυκλοφορει σημαινει ειναι καλα ψυχολογικα, και για να ειναι καλα ψυχολογικα σιγουρα δεν ειναι μονος κι αγαμητος.
Το πρόβλημα που σου έχει προκύψει Sheldon δεν το καταλαβαίνω... Είναι πολύ ανθρώπινα και φυσιολογικά όλα αυτά που περιγράφετε, πού είναι το θέμα?
Ολα αυτά που λέει ο ΚΕΝΟ, υπάρχει ένα γενικότερο πρόβλημα στην κοινωνία, άρα κάποιοι καταλήγουν να ψάχνουν γκόμενο - α μέσω ίντερνετ, και κάποιος (εσύ ) προβληματίζεσαι, δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί...