Πάω στο fb να σε δω κ εκεί!
Printable View
Πάω στο fb να σε δω κ εκεί!
Ελενακι ουουου
Τσα εδώ είμαι :P
Η καλλιοπη χαθηκε σημερα.το γιωτακι μας μπαινει αργοτερα.
καλό βράδυ και από εμένα κοριτσάκια,πάω να την ξαπλάρω νωρίς απόψε γιατί με το ένα κ το άλλο κάθε βράδυ καταλήγω να μπλέκω στο φβ και να κοιμάμαι κατά τις 2 γκκρρρρ,τζινακια πολλά σε όλες
Καλησπέρα κορίτσι και καληνύχτα ταυτοχρόνως είπα να πω και εγώ ένα γεια ... μου λείψατε ... όπως και να έχει ελπίζω τις επόμενες ημέρες να βρω περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να τα πούμε λιγάκι.
Φιλάκια.
Εγέρθητοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοο
που εισαι εσυ γυριστρω??
Καλημερούδια υπναρούδες!Απ'τις πεντέμισυ είμαι στο πόδι,έτοιμη για νέες εξορμήσεις!Μου λείπετε,αλλά την είδα περιοδεύων θίασος...
Θα λείπω κι αυτήν την εβδομάδα κι απ'ό,τι είδα θέλετε να συνεχίσετε να Τζινιάζεστε,οπότε σας αφήνω σε καλά χέρια και πάλι...
Δεν ξέρω η οικοδέσποινα μας αν κουράστηκε να σας περιποιείται...Ελπίζω να μη μου την ξεπαρταλιάζετε και πολύ...
Λοιπόν,σας αφήνω και πάω να ετοιμάσω βαλιτσούλα και πάλι,αν κι ακόμα τα ρούχα μου δε στέγνωσαν εντελώς...Λεπτομέρειες...
Να μου είστε καλά καλά,κεφάτες και γεμάτες ενέργεια για ό,τι τυχόν οι μέρες,που ξημερώνουν μας επιφυλάσσουν!Φιλάκιαααααα
Ναταλια να περασεις σουπερ!!!
Μερσί!Έφυγαααααααααααα
Καλημέρα. Πριν λίγο γύρισα από τον κτηνίατρο. Του έκανε αντιβίωση διαρκείας, μία ένεση για τα παράσιτα και μία για το στομάχι του. Ίσως έχει γαστρεντερίτιδα αλλά αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες αφού του δώσω την ειδική τροφή που μου είπε, την οποία, ενώ πήγαμε σε 3 pet shop με την αδερφή μου δεν την βρήκαμε. Το δικό μου pet shop θα μου την φέρει την Παρασκευή και τώρα ετοιμάζομαι να πάω πάλι να ψάξω μήπως τη βρω. Εν τω μεταξύ του έδωσα μία ελαφριά τροφή για υπερήλικα γατιά γιατί πεινούσε ο κακομοίρης. Αν δεν συνέλθει θα τον ξαναπάω για να του κάνει εξετάσεις αίματος (ενώ έχω πάει στη συγγρού πριν για να βρω λεφτά)! Με χρέωσε 30 ? και του έδωσα 80 ? οπότε ευτυχώς τώρα έπεσε το χρέος στα 100 ?. Ο άτιμος ο γατούλης μου το πρωί που δεν του έδωσα φαγητό επειδή θα φεύγαμε το κατάλαβε και κρύφτηκε στο πυργάκι του! Η δε κοκερίνα έφτιαξε ανάθεμα όταν έφυγα με τον γάτο και προσπαθούσε η θεία μου να την ηρεμήσει. Ακόμα είναι λαχανιασμένη και πάει όλη την ώρα και κοιτάει το λουρί της! Περιμένω λίγο να ηρεμήσει και μετά θα φύγω για να πάω για την τροφή.
Ναταλία χαίρομαι που είσαι καλά, να περάσεις σούπερ όπου κι αν πας. Αν αρχίσω να χοροπηδάω σαν τον ανθρωπάκι της φωτογραφίας σου, ο καναπές της neoset που έχω και πνέει τα λοίσθια, θα διαλύσει τελείως και θα κοιμηθώ στο πάτωμα να στρώσει κι η μέση μου! :lol:
Αχ Τζινα μου τι τραβας και εσυ με τα παιδια σου. Ευχομαι να την βρεις την τροφη του ψιτ και να γινει γρηγορα καλα.
καλημερα κ απο μενα.Πολυ χαρηκα για την Πωλινα μας κ την κορουλα της.Ευχομαι να πανε ακομη καλυτερα τα πραγματα κ σε λιγο καιρο να την χαιρεται στο σπιτι τους μαζι με τα υπολοιπα μελη της οικογενειας.Κατερινακι μου μπραβο που ολα καλα με το γυμναστηριο.Λιλα απιστευτη η διαφορα μπραβο κοπελα μου.Καλλιοπη μου τι κανεις? Ναταλια κ εγω θαθελα να σε δω οταν ξαναρθεις Ελλαδα.Εμενα οι εξετασεις μου βγηκαν κ τις εστειλα στο γιατρο με φαξ.Περιμενω να με παρει η γραμματεας του να μου πει πως τις ειδαν. Τζινακι μου περαστικα στον ψιτ σου κ οπως σου ειπα κ στο τηλ. Τζινακια σε ολες
Καλημέρα και από εμένα :D
Τζινάκι μου μην ανησυχείς ο γατούλης σου θα γίνει καλά γιατί διανύουμε τον μήνα της Tζινοθετικής ενέργειας :D
Περαστικά του και εύχομαι να αναρρώσει σύντομα.
Ναταλία καλή συνέχεια στο Ναταλοτουρ! Να περάσεις φανταστικά όπου και να είσαι!
Τζινα πως πας με το φαι? σου ηρθε η ορεξη ?
καλημερες σε όλες!!!!
Τζινάκι όλα καλά να πανε με τον γατο σου!!!
εχουμε κανένα νεο από το Πωλινο-μετοπο?????
Ναταλάκι να περνάς υπέροχα!!! αλλά πολύ ωραία σου λεω!!!!!
καλημερα κουκλες!!!
ναταλακι!!! τι πιο ωραιο απο ανοιξιατικες βολτες??? καλα να περασεις!!!!
κατερινακι...αν ευκαιρησεις καποια στιγμη θα μου βαλεις τη συνταγουλα για το ριζοτο με γαριδες??
τζινακι!! αχ αυτα τα ζωακια μας που γινινται παιδακια μας! θα γινει καλα ο γατουλης σου με τοση αγαπη που του δινεις!
απο σκυλακια βλεπω να αναφερεις συνεχεια μονο την κοκερινα. εχουν πολυ εντονη προσωπικοτητα αυτα τα κοκερακια!!!
εμας τη δικια μας την κραταει προς το παρον η πεθερα μεχρι να μπορεσουμε να τη φερουμε.
της εχει αδυναμια η πεθερα και το ριτακι φερεται πια σαν μωρο!!!!
μεχρι και την εντολη δωσε μου ενα φιλακι εχει μαθει!!!
μου λειπει τοσο πολυ!!!!
αντε αμα ξεκινησω εγω δουλεια να μαζεψουμε κανα φραγκο και να τη φερουμε!!!
καλημερα και απο μενα λιγο αργα αλλα απο τιποτα καλο ειναι και αυτο!
τι μου κανετε???
εγω σημερα παω στο γιατρο να δει τις εξετασεις του μηνα και να ρωτισω οτι αποριες εχω!
ελπιζω να ειναι ολα καλα!
λιλακι τελειες οι φωτο!
τζινα περαστικα στον ψιτ
ναταλια να περασεις ομορφα και μακαρι να ειχα την τυχη σου να κανω συνεχεια ταξιδακια!
νεα αλλα απο το πωλινακι δεν ειχαμε????
κοριτσια!!!
η ανοιξη αποφασισε να ερθει και εδω!!!! επιτελους!!!!
απο χθες εχουμε ζεστη!!!! κοντομανικο και καλοκαιρινο νυχτικο!!!! επιτελους!!!!
ολη μερα ειχα ανοιχτα παραθυρα!!!
η αυλη μας ειναι γεματι λουλουδια που μοσχοβολανε και σκυουρακια που εχουν τρελαθει απο τον καιρο και ολο βολταρουν απο δεντρο σε δεντρο!!!
Ακόμα τίποτις! Χθες έτρωγα μισό κουλούρι θεσ/νικης και 1 καλαμάκι κοτόπουλο μπουκιά μπουκιά όλη μέρα. Σήμερις το μενού είχε κρέμα καραμελέ το πρωί, μπιφτέκι το μεσημέρι που χλωμό το βλέπω και 1 λουκουμά με ζάχαρη που τσιμπάω κάθε τόσο.Quote:
Originally posted by *Katie
Τζινα πως πας με το φαι? σου ηρθε η ορεξη ?
Κοριτσάκι αναφέρομαι συνέχεια στην κοκερίνα μου γιατί αυτή είναι η πιο φασαριόζα και σκανδαλιάρα. Η άλλη η σκυλίτσα που έχω είναι αγγελούδι και δεν μου δημιουργεί προβλήματα. Της έχω αδυναμία της κοκερίνας βέβαια αλλά κάποιες φορές δοκιμάζει τη φιλοζωία μου!
γιουχου!!!γεια χαρρρρρα!!!!!!!περαστικα στον ψιτ τζινακι!!!!κορασιδες μου τι μου κανετε???ναταλιτσα μου καλα να περασεις στο ταξιδακι σου!!!
Σ'ευχαριστώ Λίλα, για πες τα μαλλιά σου τα έβαψες;
αχ βρε τζινακι!!! αυτο το σληβ στον εγκεφαλο θα ηθελα τοσο να το παθω μεχρι να χασω εικοσι κιλα!!!! αλλα που...
εσυ ομως προσπαθησε να τρως γιατι εισαι ηδη σε χαμηλα κιλα.
σκεψου το αγαπημενου σου φαγακι και φτιαξτο η ζητα να στο φτιαξει η μαμα μηπως και το φας με περισσοτερη λαχταρα!!
ειχα κατεβει για κατι δουλειες και δεν τα εβαψα ακομα.να φαω πρωτα και μετα.χτες και εγω ειχα ακεφιες το απογευμα και ξεχασα να φαω το πρωτο μου απογευματινο και εφαγα γλυκο μπας και κρατησουμε και καμια θερμιδα για να σταθουμε στα ποδια μας μιας και χτες παλι ετρεχα ολο το πρωι ομως δεν πηγαινε κατω το ατιμο και εφαγα 2 κουταλιες και το αφησα περασε μια ωριτσα και εφαγα μια φετα γαλοπουλα με το ζορι.
Κοριτσάκι αυτό κάνω, σκέφτομαι τι μου αρέσει περισσότερο, το παίρνω και προσπαθώ να το φάω αλλά δεν πιάνει, δεν μου κάνει αίσθηση τίποτα φαγώσιμο! Το έζησα κι αυτό η σλιβάτη! Είναι προσωρινό όμως, θα περάσει.
ψυχολογικο ειναι τζινακο
εμεις οταν πηραμε το κοκερακι ηταν μικρο, 3 μηνων. ο καλος μου ειχε ηδη εμπιρεια απο κοκερ και ηξερε ποσο συναισθηματικα αλλα και ποσο ζωηρα(τρελα) ειναι.
ετσι απο μικρο οταν ηταν του φεροτανε καποιες φορες πολυ αυστηρα για να το εκπαιδευσει. εγω του θυμωνα παρα πολυ γιατι του ελεγα μωρο ειναι δεν το λυπασαι?? αλλα εκεινος μου ελεγε αν δεν το κανω τωρα θα λυπασαι εσυ τον εαυτο σου μετα. και επισης οσο πιο πειθαρχημενο ειανι τοσο πιο πολυ θα το αγαπας μετα. αρα καλο ακι για τους 2 σας.
οχι βεβαια οτι εκανε τραβηγμενα πραγματα. αλλα ηξερε οτι τα κοκερ φοβουνται πολυ τους θορυβους κι ετσι οταν ηθελε να τη μαλωσει χτυπουσε με δυναμη το χερι του στο τραπεζι.
ετσι η μικρη μας εμαθε να μη γαυγιζει. πραγμα πολυ βασικο γιατι εκει που μενει τωρα δεν δεχονται με τπτ σκυλια που γαυγιζουν. η μονη περιπτωση να γαυγισει ειναι οταν ελλοχευει κινδυνος.
επισης εμαθε να παει βολτα χωρις λουρι! καλα αυτο για μενα ηταν το πιο δυσκολο γιατι στην αρχη εκανε σα δαιμονισμενη! ειχε κοψει ποσα λουρια πιο παλια!!!
αχ σας ζαλισα με το ριτακι μου...αλλα ειναι που το αγαπω τοσο πολυ και που μου λειπει....
ριζοτο με γαριδες
500γρ γαριδες
1 κουπα ρυζι
6 κ.σ ελαιολαδο
2 μετρια κρεμμυδια ξερα ή μερικα φρεσκα
1 φακελακι κουκουναρι
αλατι,πιπερι,καρυ
μαιντανο οσο θες
2 μετριες ντοματες τριμμενες ή κονκασε
2/3 ποτηρι λευκο κρασι
βαζεις κρεμμυδι,το μισο λαδι και τις γαριδες να μαραθουν ολα,μετα σβηνεις με το κρασι και προσθετεις τα μπαχαρικα,την ντοματα και το κουκουναρι , και 2,5 κουπες νερο μολις βρασει το νερο τοτε βαζεις και το ρυζι και αφηνεις να βρασουν ολα σε χαμηλη φωτια, προς το τελος προσθετεις και το υπολοιπο λαδι και πριν σωθει ολο το ζουμι σβηνεις την φωτια για να μην στεγνωσει. Σερβιρεις με φρεσκοκομμενο μαιντανο απο πανω.
Καλη όρεξη!!!!
Κατερινάκι να σου πω ένα κόλπο για να γίνει ακόμα πιο νόστιμο???
Τις γαριδούλες (επειδή θελουν λίγο ψησιμο) αμα τις βγάλεις με τρυπιτη για να μην πάρεις το ζουμάκι τους πριν βάλεις το ρύζι και τις ξαναβάλεις 2-3 λεπτά πριν τελειώσει το βράσιμο θα είναι μουρλια. Επίσης αν τις γαρίδες τις πάρεις ολόκληρες και βγάλεις τα κεφάλια, τα κεφάλια θα τα αφήσεις στην κατσαρόλα για όλη την ώρα του βρασμού για να βγάλουν όλη την ουσία!
Αυτά τα ολόγα!!!
Κοριτσάκι εγώ την κοκερίνα μου τη βρήκα στο δρόμο όταν ήταν 11 μηνών και ήταν μεγάλος καταστροφέας. Με τον καιρό της έκοψα τα περισσότερα άσχημα χούγια που είχε αλλά έχει μεγάλη εξάρτηση από μένα, προφανώς επειδή την παράτησαν. Μόνο στο σπίτι στην Αθήνα κάθεται ήσυχη όταν φεύγω, μόνη μου όμως γιατί όταν πάρω άλλο ζώο μαζί μου ξεσηκώνει τον κόσμο όλο. Στο εξοχικό δεν κάθεται με τίποτα μόνη της γιατί είναι ζηλιάρα, σου λέει εσύ πας για μπάνιο κι εγώ θα μείνω σπίτι, σε γελάσανε! Κι έτσι πρέπει να την έχω μαζί μου όπου πηγαίνω και είναι κουραστικό. Ευτυχώς βέβαια που ούτε γαβγίζει ούτε δαγκώνει. Και όταν κάνει σκανδαλιά τη βάζω τιμωρία γιατί από ξύλο δεν καταλαβαίνει, ούτε φοβάται. Αν την αφήσω νηστική όμως και παίζω με την άλλη σκυλίτσα όλη μέρα, μια χαρά καταλαβαίνει!
Έχω αρχίσει να απορώ με τον καιρό :puzzled:
Αυτή τη στιγμή φυσάει μανιασμένα και εγώ φοράω φούτερ και μάλλινες κάλτσες :grind:
κορες την εβγαλα τη φωτο και θα βαλω νεα το απογευμα γιατι με πηρε τηλ η θεια μου και μου ειπε οτι δεν ανταποκρινεται η φωτο στην πραγματικοτητα και να την αλλαξω επιτοπου.
Eli κι εγώ φοράω πέδιλα και κρυώνω και θα βάλω καλσόν και κλειστά παπούτσια για να πάω σε λίγο στη μητέρα μου.
εγω φορεσα εξωπλατο σημερα διοτι στην δουλεια συνηθως κανει ζεστη και εχω καταληξει να φοραω την καμπαρντινα μου μεσα στο γραφειο:crazy:
Λίλα φαντάζομαι τι τράβηξε πάλι η μπίρι μπίρι για να σε φωτογραφίσει!
Παιδαγωγικότατοι οι τρόποι σου τζινακι!!!!!:spin:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αν την αφήσω νηστική όμως και παίζω με την άλλη σκυλίτσα όλη μέρα, μια χαρά καταλαβαίνει!
δεν εχουμε βγαλει ακομα τη φωτο γιατι περιμενω να βαψω πρωτα το μαλλι.
Λίλα όση ώρα βάφεις το μαλλί βάλε τη μπίρι μπίρι να γράψει ένα σύντομο τεστ για να δεις αν έμαθε πως βγάζουν φωτογραφίες! :lol: