Γιατι να μη σε παρουν , αμα πιανουν τα χερια σου , δεν ειναι δυσκολο , μεσα σεξη μηνες , την εχεις μαθει την δουλεια , ευκολη ειναι ..............
Printable View
Πολλες φοβιες το χειροτερο αυτο ηταν οτι ειχα γενικευμενη διαταραχη - στο κουκου- δλδ ολο κατι παθαινα ψυχο σωματικα.
Πλεον τις εχω βαλει σε σειρα και με τη βοηθεια δουλευω στο μυαλο μου, τι θελω να κανω, ποτε το θελω και στη τελικη να μην τα παιρνω στα σοβαρα ... και επιμενω επιμενω επιμενω μεχρι να πιασει αλλά μη ξεχνας μπου οτι ημουν σκετο με αγωγη εδω και χρονια χωρις καθοδηγηση, χειροτερευα δλδ. Τωρα εχω αρχισει να ψιλο καταλαβαινω γιατι με επιαναν πανικοι ...
ναι να της το πεις και ναι θα σε ενθαρρυνω. Μιλαμε οτι τα αυτονοητα για αλλους για τον καθεναν απο εμας μπορει να ναι πελωρια βουνα. Μπραβο !!!
πρεπει να ειχες πολυ αγχος απ οτι καταλαβαινω ε? δε σε βοηθησε σκετο η αγωγη και τωρα εχεις καθοδηγηση απο ψυχολογο αν καταλαβα σωστα?η αγωγη δε βοηθησε καθολου να χαλαρωσεις?αν και σε τετοιες καταστασεις νομιζω οτι τα χαπια κουκουλωνουν την κατασταση καταπραυνοντας καποια συμπτωματα..κανεις βηματα.αμα εχεις αρχισει να καταλαβαινεις τι προκαλουσε τους πανικους τοτε εισαι πολυ κοντα στο να τους τερματισεις, ειναι η αρχη του τελους.βρισκεις τις πραγματικες αιτιες, πολυ καλο αυτο.φανταζομαι οτι και το ηθικο σου προς αυτα ανεβαινει ετσι σιγα σιγα..μπραβο και σε σενα λοιπον!δυσκολη δουλεια αυτο που κανεις
μα απο τους απειρους πανικους, αυπνιες, μεχρι και οπτικη ψεευδαισθηση ειχα περασει, μετα μου σκασαν ολα μαζεμενα σε μειζον καταθλιψη. Δε μπορω αλλο μπου, δε μπορω. Βαρεθηκα και σιχαθηκα να μαι χαλια. Ναι μεν εχω γονιδιακο θεμα παντα θα ειμαι σε επιφυλακη, δεν υπαρχει κατι στανταρ στη ζωη μου, πως να στο πω; σημερα καλα ;; αυριο μπορει να μη μιλιεμαι ή να κολλησει ξαφνικα το μυαλο μου σε ενα θεμα και να νιωθω ιδψ - εχουν αραιωσει πολλα απο τα ασχημα συμπτωματα αλλά με εχωσα και εγω με οσα καταλαβαινα απο το μπιρι μπιρι, ποσο σφαλω, ποσο μεριδιο εχω, ποσο ζωον ημουν να το πω απλα μονο κ μονο για να βολευω αλλους, αυτο διδαχθηκα αυτο παρηγαγα. Δεν ειμαι ομως αυτο. Με ενδιαφερει να ανακαλυψω τι ειμαι τελικα. Διπολικη, Ψυχωση, συνηθως ειναι εντονα δραστηρια μυαλα που τραβανε χειροφρενο - εγω πλεον δεν το βλεπω τοσο επιστημονικα οπως παλαιοτερα... εχω αρχισει να το φιλοσοφω οτι - ισως απλα ειμαι ετσι, για να μην φουνταρω θα παλευω αυτο και αυτο και η ζωη συνεχιζεται -
Δεν περιμενω να μου πουν οι οικειοι μου κατι καλο, πρωτον δεν το νιωθουν, δευτερον δεν εγινα ποτέ κατανοητη. Προσπαθω να με ενθαρρυνω η ιδια - και ας εχω ενοχλησεις. Στη τελικη δε μ@μιεται... μια ζωη την εχουμε.
Προσπαθω επιτελους να αγκαλιασω αυτο που ειμαι, αυτο το ευεμεταβλητο που οι αλλοι κρινουν ως μπλα μπλα μπλα αρνητικα. Νομιζω ειναι ενα καλο βημα για να προχωραμε στη θεραπεια μας. Να δουμε και τα καλα μας οχι μονο τα μειον και τα μειον και επαναληψη κασετας. Καταλαβες. Μπορει να μιλανε και οι ουσιες που παιρνω ... αλλά παρατηρησα το εξης... και με τα αντικαταθλ θα κλαψω ασχημα και με τα αγχολυτικα θα βαρεσω αυπνια... αρα δεν ειναι ΜΟΝΟ οι ουσιες.
ουτε εγω ξερω τι εχω το μονο σιγουρο ειναι οτι ειμαι εθισμενη προσωπικοτητα ξαι οτι ειχα ψυχωτικα απο κει και περα εχω διαγνωσεις διπολικη σχιζοφρενεια και αντικοινωνικη διαταραχη για να ειμαι ειλικρινης δεν με ενδιαφερει τοσο να μαθω τι εχω οσο στο να περασω στη λυση
Θελω να ζησω.....αλλα μαλλον παιζει να φοβαμαι τοσο πολυ που σαπιζω στο σπιτι. Δεν με αντεχω αλλο.
Από τις πιο ωραίες μέρες στο γυμναστήριο.
Αυτό μόνο.
Εμενα μου εδιναν ελαφριες διαγνωσεις μα βελτιωσεις δεν εβλεπα, μετα το ψαχνα πολυ να το λυσω μονη, χειροτερα εγινα, μεχρι που αι σιχτιρ οι ταμπελες ... ας δοκιμασω αυτο, εκεινο , το αλλο και στη τελικη ναι ρε συ... οποιος δηποτε "εσυ" που θα μου πει κατι υποτιμητικο ... - ναι αυτο ειμαι..., την ιστορια μου δεν την ξερεις, την ψυχη μου δεν την κουβαλας, ενας ανθρωπος ειμαι και εγω που θελω παλι να ζησω και να μην ειμαι ενα μπουρδ@λο. Βριζω πολυ σημερα... σημα κατατεθεν οταν ειμαι νταουν.
*δε παει σε εσενα προσωπικα απλα με αγγιξε αυτο που διαβασα, οτι σε νοιαζει η λυση. Και εμενα αυτη με νοιαζει.
το κακο ξες ποιο ειναι; τουλαχιστον προσωπικα σε μενα οτι εχω δει τοσους γιατρους και με τις διαφορες διαγνωσεις τους επαψα να τους εμπιατευομαι και φυσικα με μπερδεψαν εννοειτε αλλα πλεον δεν με ενσιαφερει η διαγνωση παω σε μια γιατρο που εχω καλη εικονα για κεινη και απλα μιλαω για να ξεφορτωσω τωρα οσον αφορα τα φαρμακα εγω δεν περνω ηρεμιστηκα και υπνωτικα δεν μπορω να τα κοντρολαρω και ουτε θελω μια αγωγη με αντιψυχωτικα περνω που κανει την δουλεια του ουτε παρανοιες εχω ουτε βιαιη συμπεριφορα αλλα εχω κιαλλα θεματα προσωπικοτητας που δεν λυνονται με χαπια π.χ ειμαι πολυ εγωκεντρικος και αθεραπευρα απαισιοδοξος για να μην μιληαω για συναισθηματα που νιωθω ενα μονιμο κενο χαρα εχω να νιωσω κατι χρονια και δεν υπερβαλω η ευτυχια ειναι ουτοπια παντως για το αγχος με βοηθαει να το μιλαω με καποιον με παραδειγματα π.χ. εχω αγχος γιαυτο και γιαυτο το λογο ενταξει δεν εχουμε το ιδιο αγχος καιως δεν ειμαι νευρωτικος αλλα ισως να σε βοηθουσε και αυτο καπως
Εγω σκεφτομαι
Πως και δεν οηγε ο τσιπρας στην βρετανια να τους κανει το οχι ναι? αλλα μαλλον εκεινοι το κανουν μονοι ε?
Γιατι τοσο μπαχαλο με τους ειδικους ; δεν σε καλυπτε καμια αγωγη ; βαριοσουν ; ησουν μικρος ; δεν ξερω ρε συ πιστευω οτι μεγαλωνοντας κουλαρουμε και λιγο και ακολουθουμε πιο σωστα την αγωγη. Εαν εχεις αντικοινωνικη πραγματι δυστυχως δεν εχω γνωσεις για να πω οτιδηποτε. ή ψιλο μαζευεται με αγωγη ή σου εχουν προτεινει ποτέ να κανεις ψυχοθεραπεια ή ψυχαναλυση με στοχο να μαθεις με κοπο να στροφαρεις αλλιως;
βασικα θα μου πεις ειναι σαν να σου λεω γινε αλλος. μαλλον ανεφικτο. αλλα δεν ξερω κ εγω πια. μπορει απλα να χεις πολυ αδρεναλινη κ ελλλειψη αναστολων και αυτο με συστημικη θεραπεια πχ να μαζευτει κι αλλο.
εχω παρει διαφορες διαγνωσεις μεσα σε αυτην και αντικοινωνικη επειδη μαλλον δεν εχω ενσυναισθηση και εχω διαπραξει βιαιοτητες χωρις τυψεις αλλα γενικα δεν ξερω το σιγουρο ειναι οτι εχω παραληρημα και πολυ μαλιστα πριν ξαναξεκινησω τα φαρμακα ειχα 6-7 ειδων παραληρηματα οσο για τους ειδικους να σου πω οτι τους αντρες τους ακυρωνω κατευθειαν θελω γυναικα γενικα ημουν αναβλητικος και δεν φημιζομαι γενικα για το γεγονος οτι μεροληπτω για την υγεια μου τωρα εχω γυναικα γιατρο ειναι καλη και απ οτι φαινεται θα μεινω μαυτην...οσο για την ανδρεναλινη την θελω γιατι βαριεμαι υπερβολικα και εχω απαθεια επισης τωρα με την αγωγη εχω αναστολες με την εννοια οτι χωρις λογο δεν θα κανω κατι αλλα γενικα σαν προσωπικοτητα καποιες ακροτητες μου ειναι ευκολο να τις κανω απλα χωρις την αγωγη αυτες οι ακροτητες γινοντουσαν πραξη ανευ λογου και αιτιας δηλαδη οτι να ναι εκανα και που δεν με πιασανε και ειμαι εδω παλι με αγωγη ειναι πολυ μεγαλη τυχη
Αν δηλαδη πχ ειχες γεννηθει στην φυλη και την εποχη των Vikings που ηταν θερμοι - πολεμοχαρεις ανθρωποι απο οσο εχω διαβασει θα θεωρουσουν αστερι. Τι να πω ρε γμτ...
Σιγουρα ειναι δυσκολο να σε καταλαβει για αυτο που εισαι. Οταν δεν ξερεις πως ειναι να προκαλεις πονο, στεναχωρια και δεν το βιωνεις δεν εχεις ιδεα τι πραττεις. Ευχομαι τουλαχιστον με αυτη τη Κυρια να πανε ολα καλυτερα.
αυτο ακριβως που ειπες ειναι δεν μπορω να νιωσω τι πονο προκαλω...κοιτα οσο δεν επερνα τα φαρμακα δεν φανταζεσαι τι γινοταν εμπαινα καθε μερα στο μετρο και οποιος με κοιταζε λιγο πιο επιμονα του την εμπαινα κατευθειαν εναν αλλον τον χτυπησα επειδη με εσπρωξε με τον ωμο απειλουσα φιλους μου και τους προκαλουσα να παιξουμε ξυλο και τελικα το φεβρουαριο πλακωθηκα με κατι ατομα φαντασου για να καταλαβεις για τι μουρλα μιλαμε οι δικοι μου φυγανε και εκατσα μονος εκει χτυπησα εναν δυο και με πεταξανε κατω και μου παταγαν το κεφαλι μετα ομως ενιωθα ηρεμος και γαληνιος μπεσα μιλαω και τελος εριξα και μια μαχαιρια σε εναν τελειως αγνωστο απλα επειδη ειχα εμμονη μπανιζεις ρε συ; μιλαμε οτι μερικες φορες αναρωτιεμαι και εγω τι εχω κανει...και ολα αυτα που περιεγραψα μονο μεσα σε 5 μηνες....ακου εδω να γελασεις μια μερα περπαταγα και γυρναγα σπιτι τοτε και ενας σε σουβλατζιδικο με κοιταξε στα ματια πηγα σπιτι εγω το σκεφτομουν θυμωσα και πηγα πισω να τσακωθω μαζι του και ειχε φυγει οχι εμενα θα περιμενε χαχαχαχα....παντως για να πω την αληθεια τωρα με την αγωγη δεν κανω τιποτα ουτε καν κοιταζω περιεργα καποιον ενταξει εχω διαπληκτιστει κανα δυο φορες αλλα ενταξει σιγα μπορει ρε συ να μην ειμαι αντικοινωνικος μπορει να περασα βαρυα ψυχωση και τα κανα αυτα δεν ξερω αλλα ναι δεν νιωθω καμια στεναχωρια γιαυτα...φανταζεσαι πως ημουν; καμια αναστολη για τιποτα τσακωνομουν για πλακα χαλαρα και εριξα μαχαιρια σε ηρεμη κατασταση επισης εχω πει στην γιατρο μου οτι οταν το κανα αυτο ηξερα καλα τι εκανα δεν ημουν σε ντελιριο...αυτα....και να σου πω το αλλο μην εχεις γνωμη για μενα οτι ειμαι κανας νταης που κανει μπουλινγκ σε αλλους οχι τιποτα τετοιο εσωστρεφης ειμαι και απλα εχω βιαιες πραξεις λογο ασθενειας δηλαδη θελω να πω φαινεται σε μενα οτι η βια που εχω βγαλει οφειλεται σε διαταραχη και δεν ειναι του χαρακτηρα μου...και σωστα λενε οτι η επιθετικοτητα και η βια απο πισω εχουν φοβο...τωρα εχω ηρεμησει κιολα αυτα μου μοιαζουν μακρυνα
καβ, δεν ειμαι κ ειδικος αλλά λενε οτι η διαταραχη ειναι η παθολογικη δλδ η αρρωστη εκδοση μια εκ των πλευρων του εαυτου μας. Λες ισως να ταν ψυχωση - εφοσον δεν ειχες φοβο αλλά απλα ενστικτο επιβιωσης και εμπαινες σε επιθεση και μετα ενιωθες καλα - ισως καπως αλλιως να λεγεται. Και παλι ομως, ας αφησω τις ταμπελες ειμαστε πολλα σε ενα στη τελικη. με τα χαπια νιωθεις κατι ; υπαρχει κατι που να νιωθεις ωραια ; σου βγαινει ποτέ να πεις ενα ευχαριστω ή ενα εισαι καλο ατομο ; προσπαθω να καταλαβω.