μετεξεταστεα θα μεινει.
Printable View
μετεξεταστεα θα μεινει.
Tζινοκόριτσα γεια χαρά!!!!!
Μα καλά ο καιρός τα έχει παίξει κανονικότατα:crazy: μπρρρρρ κρυώνω!!!
Πόσο νευριάζω με τους ανθρώπους που δεν έχουν ίχνος ευαισθησίας κ παρατάνε τα ζωάκια τους, αυτοί που δεν τα θέλουν δεν με ενοχλούν αλλά όσοι τα παρατάνε είναι για μένα ......:flaming:ασε μην εκφραστώ καλύτερα.
Τζινάκο ζηλιάρα η κοκερίνα αλλά κ πολύ χαδιάρα!
Σήμερα με πήρανε απο τη καλοκαιρινή δουλειά κ ναι την άλλη βδομάδα θα πρέπει να είμαι εκεί, μπερδεμένα τα συναισθήματα :no: επίσης πήγα κ στην άλλη έκανα μια αίτηση αλλά μου είπε πως απο Σεπτέμβρη θα πάρουνε.
Μμμμμμμμμ ριζότο βλέπω!!! Πόσο μου αρέσουν οι γαρίδες, Συνήθως τις έτρωγα βραστές ή σαγανάκι αλλά θα δοκιμάσω κ αυτή την εκδοχή!!!
παω να την πεσω.τζινακια!!!!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Κοριτσάκι αυτό κάνω, σκέφτομαι τι μου αρέσει περισσότερο, το παίρνω και προσπαθώ να το φάω αλλά δεν πιάνει, δεν μου κάνει αίσθηση τίποτα φαγώσιμο! Το έζησα κι αυτό η σλιβάτη! Είναι προσωρινό όμως, θα περάσει.
Κούκλα sleeve στο μυαλό έκανες, θέλω κ εγώωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!
με πηραν τηλεφωνο απο τη νομαρχια!!!! θα μου στειλουτν να συμπληρωσω τη αιτηση για τη δουλεια!!! κοριτσια μαλλον την πηρα!!!!!!!!!!
λογικα σε κανα μηνα θα ξεκινησω!!!! καθοτι το δημοσιο της αγγλιας ειναι σαν το δημοσιο της ελλαδας!!!! τα ζωα μου αργααααααααααααααααα
αχαχαχαχαχαχαχ θα μαζεψω λεφτα και θα φερω το ζωντανο μου!!!! το ριτακι θα γινει λοντρεζα!!!!!
επισης να σας πω και τι αλλο θα κανω αμα εχω λεφτα??
1) το γαμο μου!!
2) δωρο στον αδερφο μου ενα ταξιδι γιατι του χρωσταω πολλα!!!!!!!
κατερινα!! σ ευχαριστω πολυ για τη συνταγη!!!! ακουγεται νοστιμοτατη!!!!!
θα την κανω σε 2 βδομαδες!!!!
Μπράβο κορίτσια τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!
Σοκολατίτσα μου να μην σε τραβάει τίποτα πίσω. Κάθε αρχή και δύσκολη που λένε αλλά είμαι βέβαιη ότι η αλλαγή αυτή θα σε ανανεώσει πολύ! Εξάλλου εκεί που θα πας θα έχει ιντερνετ να τα λέμε ;). Εμάς δεν μας χάνεις! Μάζευε λοιπόν τα μπογαλάκια σου και πες μας αλόχα!
Κοριτσάκι μου εύχομαι με το καλό να ξεκινήσεις και εσύ δουλίτσα και να κάνεις όλα όσα ονειρεύεσαι και ακόμη περισσότερα!
κοριτσια μου θα μοιραστω μαζι σας τα συναισθηματα μου!!!
νιωθω φυσικα πολυ ομορφα που πηρα τη δουλεια γιατι την ηθελα παρα πολυ!!!
αλλα ειναι μια δουλεια που δεν εχω ξανακανει και ειναι πολυ πολυ πολυ υπευθυνη!! και φοβαμαι αν θα μπορεσω να ανταποκριθω1
θελω τοσο πολυ να τα καταφερω.......
:thumbup::thumbup::thumbup: koritsaki ευχάριστα νέα, άντε σιγά σιγά κάτι να γίνεται!Quote:
Originally posted by koritsaki
με πηραν τηλεφωνο απο τη νομαρχια!!!! θα μου στειλουτν να συμπληρωσω τη αιτηση για τη δουλεια!!! κοριτσια μαλλον την πηρα!!!!!!!!!!
Ελάκη σίγουρα δεν θα χαθούμε, έχει η αδελφη μου υπολογιστή οπότε θα έχω πρόσβαση επίσης θα μπαίνω κ απο το κινητό αλλά (απο το κινητό) δεν ειναι εύκολο να γράφω οπότε όταν με βλέπεται ον λαιν κ δεν θα γράφω δεν θα με παρεξηγήτε έτσι? ;)
Κοριτσάκι μην αγχόνεσαι όλα καλά θα πάνε!
Στην αρχή όλα βουνό μας φαίνονται :yes:
Σας αφήνω πάω να φάω φακές!
Σοκολατίτσα χαίρομαι γιατί θα προλάβουμε να σε ξαναδούμε στο τσακ πριν φύγεις για την καλοκαιρινή δουλειά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, είναι καλό που θα ζήσεις για λίγους μήνες και με την αδερφή σου που σου λείπει και μακάρι όταν γυρίσεις ν'αρχίσουν οι προσλήψεις και να σε πάρουν και στην άλλη δουλειά.
Koritsaki πολύ χαίρομαι και για σένα, με το καλό να πας στη νέα σου δουλειά και μην ανησυχείς, αν είσαι συγκεντρωμένη στη δουλειά σου και κρατάς σημειώσεις σε ότι σου λένε, θα την μάθεις γρήγορα τη δουλειά και δεν θα έχεις τόσο άγχος που είναι υπεύθυνη γιατί θα την κάνεις καλά.
Ακόμη μία Τζινοεβδομάδα και πολύ χαίρομαι! Ήδη έφερε κάποια αισιόδοξα νέα! Να σου ζήσει η κορούλα σου Πωλίνα και να τη χαρείς όπως επιθυμείς! Να γίνει γερή και δυνατή, σαν τη μαμά της!
Έλειψα δύο τρεις μέρες και τα νέα μου είναι τα εξής: Καταρχήν, σταμάτησα τις τριάδες. Τα έκανα θάλασσα το Σαββατοκύριακο και είπα να μην το συνεχίσω. Κράτησα, όμως, κάποια καλά. Για παράδειγμα πάντα παίρνω στη δουλειά το χυμό μου και ανάμεσα στους άπειρους καφέδες τον πίνω κι αυτόν. Φροντίζω να συνδυάζω τροφές, αλλά απαλλάχτηκα από το άγχος του χρόνου. Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που θεωρώ αυτή τη διατροφή ιδανική, ένιωθα λιγάκι σα να παίρνω αντιβίωση. Με το ρολόι στο χέρι και η τσάντα γεμάτη με ξηρούς καρπούς, μπάρες δημητριακών, χυμούς, κτλ. Η χαρά του τσαντάκια!
ʼλλο νέο είναι ότι καταξοδεύτηκα πάλι! Πήρα ένα ωραιότατο τιραντέ, μάξι, αλλά καθημερινό φόρεμα, στη συγκλονιστική τιμή των 12 ευρώ! Το πρόβλημά μου είναι πότε θα τα φορέσω αυτά... Έχω ήδη από τον Ιανουάριο ένα άλλο τιραντέ φόρεμα και περιμένω πώς και πώς, αλλά δεν το βλέπω... Περιμένουν στη ντουλάπα με τα καρτελάκια τους πάνω, αφόρετα. Συννεφιά, κρύο και αύριο προβλέπεται επιδείνωση του καιρού. Δεν πειράζει, έτσι όπως πάμε, ίσως φορώντας κάποιο από τα καινούρια μου φορέματα, στολίσω το χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Όσο για τώρα είμαι πάρα πολύ κουρασμένη.. Ξάπλωσα χθες νωρίς για ύπνο, ο οποίος δεν ερχόταν.. Κάποια στιγμή, κατά τις δύο τα ξημερώματα, ένιωσα το στομάχι μου να γουργουρίζει και αισθάνθηκα ότι είναι η σωστή στιγμή να ζυγιστώ. Τι το ήθελα; Πήρα τέτοια σύγχυση, ώστε κοιμήθηκα τα ξημερώματα και αφού έδωσα σοβαρή υπόσχεση στον εαυτό μου ότι θα σταματήσω να τρώω τα ρημαδογλυκά. Με τρεις μόνον ώρες ύπνου, σηκώθηκα σαν το ζόμπι να πάω στη δουλειά. Επειδή φημίζομαι για την τύχη μου, μου τηλεφώνησαν οι γονείς μου και μου είπαν ότι έρχονται να με δουν! Μόλις έφυγαν. Περάσαμε όμορφα, αλλά καταρρέω...
Καλώς το Αβουλίνι. Αν σε αγχώνει το τρίωρο μην το κάνεις, προσπάθησε όμως να φτιάξεις τη διατροφή σου όσο γίνεται. Η έννοια του τρίωρου είναι να μην αφήνεις το ζάχαρο να πέφτει χαμηλά ώστε να σου δημιουργείται πείνα και λιγούρα για γλυκό, συν του ότι τρώγοντας συχνά μικρά γεύματα ο μεταβολισμός δουλεύει σωστά και χάνεις κιλά. Αν σου έχει κοπεί η μεγάλη όρεξη για γλυκά συνέχισε τη διατροφή που κάνεις προσπαθώντας τουλάχιστον να κάνεις τις τριάδες.
Πάω να κοιμηθώ κανά δυό ωρίτσες και θα σας δω αργότερα. Τζινάκια.
Τζίιιιινααα.... Καλή σου ξεκούραση!
Όταν με το καλό ξυπνήσεις και δεις το μήνυμά μου, μάθε και το εξής: Ο κακός μου δαίμονας έγιναν τα γλυκά. Λέω έγιναν, γιατί πριν δεν ήμουν έτσι.. Τώρα, που είδα τους δικούς μου και χάρηκα είμαι με τον πρωινό μου χυμό, ένα τόσο δα κομματάκι κοτόπουλο και τέσσερις πέντε πατατούλες και είμαι χορτάτη. Γιατί; Γιατί πρωταρχικά δεν πεινάει το σώμα. Το μυαλό πεινάει, η ψυχή πεινάει, όλα, εκτός από το σώμα. Το σώμα πεινάει τελευταίο. Αυτό εμείς το γνωρίζουμε καλά, αλλά πρώτα την παθαίνουμε και μετά το θυμόμαστε. Παρατήρησαν οι κάτοικοι της Πείναλόγκα ότι πήρα βάρος, αλλά έπιασαν στο φιλότιμο και φυσικά αναγνωρίζω την καλή τους πρόθεση και δεν το σχολιάζω. Ίσα ίσα που θα προσπαθήσω να συμμορφωθώ. Το θέμα μου είναι όταν με μαλώνουν. Είναι κάτι που, καλώς ή κακώς δεν το ανέχομαι εύκολα από κανέναν και για τίποτα. Σήμερα, για παράδειγμα, πήγε μία στη δουλειά να μου πει κάτι με ύφος και της απάντησα με τη χαμογελαστή φωνή του δράκουλα "καλά, μη με μαλώσετε κιόλας"! Για πότε συμμαζεύτηκε..
Γεια σας κοριτσια!Σοκολατιτσα μου συγχαρητηρια για τη δουλεια!Αντε με το καλο το Φθινοπωρο που θα γυρισεις να παρεις κ την αλλη κ να ειναι κ μονιμη!Θα σε δω το Σαββατο,δεν φευγεις ακομη?
Κοριτσακι συγχαρητηρια κ σε σενα!Θα τα καταφερεις οσο δυσκολια κ αν υπαρχει,μπορει στην αρχη να ζοριστεις λιγο αλλα θα βγαλεις για αλλη μια φορα τους Ελληνες ασπροπροσωπους!
Τζινακο μου μακαρι το γατουλινι σου να γινει καλα κ να μην χρειαστει να δωσεις κ αλλα λεφτα.
Ναταλιτσα πολυ γυριστρουλα εχεις γινει κ μας παραμελεις αλλα αφου περνας καλα,χαλαλι σου!Να περασεις σουπερ κ παλι!
Δεν θυμαμαι τι αλλο ειχατε γραψει.....
σκατα το μαλλι ξερασε χαλκινο
Λιλα εγω ποτε δεν κανω πειραματα μονη μου με τις βαφες ειδικα οταν θελω να αλλαξω χρωμα.Κ τα εχω αλλαξει καμποσες φορες.κ χαλκινα τα ειχα καποτε που ηταν μοδα.Για βαφη μονο στο κομμωτηριο!Ρωτα μηπως θελουν ντεκαπαζ πρωτα η κατι αλλο κ αν οχι υπομονη κ σταδιακα θα κανεις το χρωμα που θελεις.Μη στενοχωριεσαι για πραγματα που γινονται!
hello βρε άβα μου απορώ πως αντέχεις όποτε είσαι στην πειναλόγκα ή όποτε έρχονται να σε δουν να σχολιάζουν μονίμως το βάρος σου ή το πόσο τρως...ειλικρινά δεν θα άντεχα!Ακόμα και εν μέσω αστείων όποτε έλεγε κατι ο πατέρας μου με πλήγωνε αφάνταστα και ψυχολογικά πιεζόμουν πολύ!Τώρα βέβαια έχει πάει στο άλλο άκρο "μην χάσεις άλλο" αλλά ψάχνει να βρει κάποιον άλλον μέσα στην οικογένεια να έχει στον στόχο του εκτός φυσικά από τον εαυτό του που έχει κάνει μια κοιλιά στρογγυλή-στρογγυλή :D
Λιλάκι το κόκκινο θαρρώ είναι το πιο δύσκολο χρώμα για να καλυφθεί!!!
Σοκολατίτσα μην αγχώνεσαι,πήγαινε στο νησί να βγάλεις τίποτα λεφτούλια τώρα το καλοκαίρι και εύχομαι επιστρέφοντας να σου κάτσει και η άλλη η δουλειά
Αγγελική ο άνδρας μου μπας και έχει κανένα μπλογκ με συνταγές??το καλύτερό μου είναι να διαβάζω συνταγές στο νετ και ας μην τις φτιάχνω ποτέ μιας και είμαι περίεργη με το φαγητό μου :lol::lol:
Καλιόπη ελπίζω να σου πει τα καλύτερα ο γιατρός σήμερα και να σου λύσει κάθε απορία σου
εγώ βαριέμαι ασύστολα,έχει μία κ@λοσυννεφιά,κάνει κρύο και δεν μου κάνει καθόλου κέφι να πάω για περπάτημα,προχτές δε που πήγα με πέτυχαν και κάτι ψιχάλες στον δρόμο.Έχω κόψει και ένα λευκό μακό μπολεράκι να ράψω για να κρύβω τα μπρατσάκια μου και ακόμα και αυτό βαριέμαι να φτιάξω που 2 σημεία πρέπει να ράψω!κάνει βαρεμάρα λέμεεεεεεεεεεεεεεε
no money no honey για το κομμωτηριο.δεν το εχω ξαναπαθει να μην μου πετυχει χρωμα.ισως μου εδωσε λαθος νουμερο.
Λίλα μου η αλλαγή από χάλκινο σε καστανό είναι δύσκολη, συνήθως ξερνάει το χρώμα και θέλει να το κάνεις σταδιακά. Εγώ για να το γυρίσω από χάλκινο σε καστανό κάποτε έβαλα το πιο σκούρο μελαχρινό που υπήρχε, έναν τόνο πριν το blue black και πάλι μετά από ένα μήνα ξερνούσε το κόκκινο. Το λένε και οι κομμωτές ότι από το κόκκινο για να πας σε άλλο χρώμα θέλει χρόνο, δεν γίνεται με την πρώτη. Μπορεί να μην σου έδωσαν και αρκετά σκούρο τόνο ώστε να καλύψει τα ανοιχτό. Κάνει διχρωμία;
Ιωάννα μου και εγώ στην πλήρη βαρεμάρα είμαι. Ακόμη και γυμναστήριο βαρέθηκα να πάω και ας έχει ζούμπα απόψε. Αυτός ο καιρός μου τσιτώνει το νευρικό μου σύστημα! Αύριο θα βγω από το σπίτι βρέξει χιονίσει! ʼσε που έχω το μυαλό μου συνεχώς στο φαί! :flaming:
Ναταλία νο2 σου έστειλα u2u με την διατροφή που ήθελες,ότι άλλη απορία έχεις πές μου.Πολλά πράγματα που δεν τα έχει μέσα όποτε είχα απορία απλά ρώταγα πχ,δεν αναφέρει τους ξηρούς καρπούς αλλά έλαβα σαν απάντηση ένα ωραιότατο ΟΧΙ στην επανεξέταση του τριμήνου :D
κοριτσαρες μολις ειδα το νουμερο στο χρωματολογιο και τελικα εχει κανει αυτη η χαζη στα hondos μου εδωσε παλι χρωμα που ειχε μεσα χαλκινο.
εγω της ζητησα αυτο το 8.34
και μου εδωσε αυτο το 8.43
Λιλάκι δεν πειράζει, είμαι σίγουρη ότι και αυτό το χρώμα θα είναι ωραίο. Μην μπεις στην διαδικασία να το ξαναβάψεις, καλύτερα προς το παρόν να αλλάξεις κραγιόν ;)
ʼσε το μαλλάκι σου να ξεκουραστεί τώρα για κάνα μήνα...
Πως είναι; Θέλεις να μας το δείξεις;
Κάποτε είχα κάνει την υπέρτατη μαλ@κία. Λίγο πριν την ορκωμοσία μου στην σχολή, είχα κοντά μαλλιά τότε αγορέ, με είχε πιάσει η χαρά να τα κάνω έντονα κόκκινα και αποφάσισα να κάνω και ντεκαπάζ προ βαφής :crazy:. Βγήκε λοιπόν ένα τόσο έντονο κόκκινο που είχα φρικάρει! TRAGIK!!! Το έβαψα στα καπάκια με πιο σκούρα βαφή αλλά και πάλι το χρώμα δεν έλεγε να φύγει και έτσι στην ορκωμοσία μου ήμουν με καροτί μαλλί :lol: Περνούσα και φάση που είχα παχύνει και δεν ήξερα που να κρυφτώ. Τελικά η καλύτερες φωτογραφίες ήταν αυτές που είχα τις ανθοδέσμες από μπροστά μου και δεν φαινόμουν :lol:
Γεια σου Γλαυκουλίνα μας :), ωραίο το glitter Hello :D
Γεια σου Ελακιο!Διαβαζω αλλα εχω το λαπτοπ μπροστα μου κ καθε τοσο παταω φ5,να ειναι καλα το Τζινακιο γιατι πηγαινα μεσω Δομοκου,να μην χασω τιποτα!Αν κ σε λιγο θα σας αφησω να παω επισκεψη σε κουμπαρο που γιορταζε προχτες.Εστελνα παντα το συζυγο κ το απεφευγα αλλα αφου δεν πηγε πρεπει να παω εγω σημερα.
Ελπίζω να περάσεις καλά Γλαύκη μου στους κουμπάρους και ας βαριέσαι τώρα που πρέπει να ετοιμαστείς και να ξεσηκωθείς από την ηρεμία σου.
Λίλα μου είσαι καλά; Δεν αντιδράς και ανησυχώ... μήπως πήγες να ξεμαλλιάσεις την πωλήτρια του Hondos; :lol:
θα το βγαλο φωτο και θα σας το δειξω.οταν ημουν 16 ειχα τρελανει τη μανα μου να με αφησει να βαψω τα μαλλια μου.οχι οχι οχι η μανα μου.τελικα την εψησα να τα βαψω ομως μονο αν τα εβαφα με χενα.πηρα κοκκινη χενα που μου βγηκε πορτοκαλι και 3 μηνες κρυβομουν μεχρι να μπορεσω να τα βαψω με κανονικη βαφη για να φυγει το καροτι απο τα μαλλια μου.δεν τα πειραζω τωρα.σε κανενα μηνα παλι.ειπαμε μην μου μεινουν και στα χερια.
eli ειναι τεταρτη και ειναι κλειστα αλλιως θα με ετρεχαν στη φυλακη
Eli μου, αντέχω στην Πειναλόγκα, γιατί το επιβάλλουν οι καταστάσεις. Όταν οι δικοί σου είναι μεγάλοι άνθρωποι και δεν είναι και πολύ καλά, ε, θα κάνεις υπομονή. Η μητέρα μου είναι στα πολύ down της, έχει πολλά θέματα που τη βασανίζουν. Σήμερα έκλαιγε πάλι η κακομοιρούλα και δεν άντεξα. Της είπα λίγες βλακείες για να πάρει τα πάνω της, της έδωσα και το νυχτικό που της πήρα, της έκοψα και το μοναδικό τριαντάφυλλο της γλάστρας μου, να το βάλει στο κομοδίνο της και να χαίρεται. Το νυχτικό της άρεσε πολύ, δε γινόταν και διαφορετικά, ήταν υπέροχο! Ξαναπήγα στη λαική και δε βρήκα αυτούς με τα φοβερά νυχτικά. Καλά το κατάλαβα ότι τέτοια κομμάτια τα βρίσκεις μία φορά. Καμία σχέση με πανηγυρτζίδικα και φτηνιάρικα. Κανονικά όχι με δέκα, αλλά ούτε με ογδόντα ευρώ δεν έπαιρνες αυτό το κομμάτι! Έπρεπε να πάρω κι άλλα. Όσο για το τριαντάφυλλο, είναι από αυτά της παλιάς εποχής, τα ροζ, με το υπέροχο άρωμα. Καμία σχέση με τις πλαστικούρες των ανθοπωλείων. Της το έδωσα μπουμπούκι και μέχρι να ανοίξει ελπίζω να αισθανθεί καλύτερα.
Με νοιάζονται οι άνθρωποι, κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να με δουν, μου κουβαλάνε κάθε φορά ένα σωρό πράγματα, με χρηματοδοτούν κρυφά, απλά έχουν τη γκρίνια. Σε μέρες σαν τη σημερινή αντέχω. Το πρόβλημα είναι όταν ξεφεύγουμε από τη μουρμούρα και περνάμε στην επίθεση. Πώς έγινες έτσι, η υγεία σου, πώς θα βρεις άντρα, μπλα, μπλα, εσύ φταις για όλα τα κακά της μοίρας σου, εσύ, που θα πάθεις και άλλα και τότε δεν θα ζούμε να σε τρέχουμε στα νοσοκομεία, σκηνές απείρου κάλλους! Τότε ομολογώ πως φρικάρω κι εγώ.
Πλύθηκα, αρωματίστηκα και είμαι έτοιμη για τα πανηγύρια! Θα πάω σε πανηγύρι και, αν είμαι καλό παιδί, θα φάω και ένα σουβλάκι και θα πιω μια ρετσινούλα! Όχι χαλβά, που είναι η αδυναμία μου, θα αρκεστώ στα προηγούμενα. Κάνει πάρα πολύ κρύο και ντύθηκα ανάλογα, δηλαδή σα χιονάνθρωπος. Είμαι καθαρή και χαρούμενη. Α, σας είπα τη νέα μου εμμονή; Πλένομαι με σαπούνι, όχι με αφρόλουτρο, γιατί νιώθω μεγαλύτερη καθαριότητα έτσι. Θέλω να τρίζω. Αν δεν κάνω "γρουτς" δε βγαίνω από τη μπανιέρα!
Λίλα μου, υπομονή, όλες τα παθαίνουμε αυτά τα χουνέρια με το μαλλί.
Τι μου θύμισες! Όταν ήμουν μικρή, ήθελα να τα βάψω και φυσικά οι γονείς μου δεν με άφηναν. Πήρα κρυφά ένα χαζοσπρέυ, που έλεγε ότι φεύγει και καλά με το λούσιμο και κλείστηκα στο μπάνιο. Μπήκα κοπελίτσα κανονική και βγήκα τραγουδιάρα, με ένα άθλιο ξανθό μαλλί, που ούτε για την πίστα δεν κάνει! Όσο και να λουζόμουν δεν έφευγε με τίποτα και τότε αναγκάστηκα και τα έκοψα κοντά αγορέ και συνέχισα να τα κόβω κάθε δέκα μέρες μέχρι να βγει φυσιολογικό μαλλί. Ντρεπόμουν και να βγω έξω, αλλά ήμουν μαθήτρια και δε γινόταν να λείψω από το σχολείο.
Ώρα να φύγω.. Επειδή μπορώ να φάω μόνον ένα σουβλάκι, θα φάω από ένα κομματάκι για την καθεμιά σας! Σαν την καρδούλα με τα ονόματά μας ένα πράγμα, απλά θα έχει τη μορφή του σουβλακίου.. Αυτό το κομματάκι για τη Τζίνα, αυτό για τη Γλαύκη, αυτό για τη Μακ, κοκ, μέχρι να τελειώσει! Τι καλά που είμαστε πολλές! Τζινάκια!
Αβάκι μου την απορία για το πως αντέχεις την πίεση των γονιών σου την είχε η Ιωάννα όχι εγώ :). Ωστόσο και εγώ παλιότερα είχα απορήσει αλλά μου είχες εξηγήσει πως νιώθεις. Χαίρομαι που έφτιαξες το κέφι της μαμάς σου και της άρεσε και το νυχτικό που της πήρες. Να περάσεις όμορφα στο πανηγύρι και να προσέξεις να μην κρυώσεις μιας και είσαι ακόμη ευαίσθητη από το πρόσφατο κρύωμα σου.
Την φάση με το σαπούνι την έχω περάσει και εγώ! Ειδικά το καλοκαίρι που κάνει ζέστη και η επιδερμίδα μου είναι πιο λιπαρή προτιμώ το σαπούνι από το αφρόλουτρο. Καθαρίζει αλλιώς πως να το κάνουμε! Αααα και έχει και πιο έντονο άρωμα :D
:lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Ώρα να φύγω.. Επειδή μπορώ να φάω μόνον ένα σουβλάκι, θα φάω από ένα κομματάκι για την καθεμιά σας! Σαν την καρδούλα με τα ονόματά μας ένα πράγμα, απλά θα έχει τη μορφή του σουβλακίου.. Αυτό το κομματάκι για τη Τζίνα, αυτό για τη Γλαύκη, αυτό για τη Μακ, κοκ, μέχρι να τελειώσει! Τι καλά που είμαστε πολλές! Τζινάκια!