εγω ξερω αμα φας ξυλο ηρεμεις :Ρ
Printable View
να ειχα την ησυχια μου,να μη σκεφτομουν τουσ αλλους,να ημουν μακρια σε ενα νησι και να εκανα μια ζωη μεσ στην ηρεμια μακρια απο κακιεσ
α καταλαβα το ιδιο στικ εχουμε, ναι δεν κανει τπτ!!
Λοιπον η καλυτερη θεραπεια ειναι η προληψη! Δεν ξερω τι σπρευ εχεις, αν εχεις αυτα τα χημικα που σκοτωνουν τα τσιμπουρια και τους ψυλλους αντβαντιξ σποτον και πως τα λενε οχι προς θεου μην τα βαλεις πανω σου!! Εγω εχω παρει ενα απωθητικο σπρευ που ειναι βιολογικο μονο με αιθερια ελαια, δεν σκοτωνει τιποτα, απλα απωθει κουνουπια και σκνιπες για να μην κολλησει καλαζαρ, οχι τσιμπουρια και ψυλλους. Αυτο βαλτο αφοβα, μου το ειπε και η κτηνιατρος! Σαν να λεμε αουταν!
Θα ηθελα να αλλαξω εαυτο.....οπως τα φιδια αλλαζουν δερμα.....με βαρεθηκα...με το ζορι με υποφερω....τοσα χρονια συγκατοικηση....να με τρωω στην μαπα...καταντησε ανυποφορο......
καλαζαρ λενε την αρρωστεια που παθαινουν τα σκυλακια αν τα τσιμπησει μολυσμενη σκνιπα, για αυτο ψεκαζουμε σιτρονελα!
ξερεις ηλιαννα που την πατανε πολλοι ανθρωποι, ειναι υπεροχοι για ολους τους αλλους, αλλα οχι για τον εαυτο τους! Φλου σορρυ που παρεμβαινω αλλα ειναι επειδη μαλλον μοιαζουμε λιγακι..