Ξάπλωσα για λίγο και τώρα έφτιαξα καφέ, ελπίζω να με τονώσει...για να κοιμηθώ δεν νιώθω αρκετά ασφαλής δυστυχώς...τώρα αν στο μεσοδιάστημα δράσουν τα φάρμακα που πήρα πριν καμιά ώρα βλέπουμε...
Printable View
Να ρωτήσω κάτι τους άντρες του φόρουμ (ειπώθηκε κάτι -όχι εδώ- γι' αυτό και μου ήρθε στο μυαλό αυτή η ερώτηση): δικαιολογείτε όσους παρενοχλούν τις γυναίκες απλά λόγω της αντρικής τους φύσης; Δεν μιλάω για εξαναγκασμό σε σεξουαλική επαφή τώρα εννοώ για αγγίγματα και τέτοια για να το πω κομψά...
na parenoxlei ενοεις να τις πιανει και τετοια ε?γτ και εγω κανω κομπλιμεντα σε γυναικες στο δρομο...το να πεις ενα κομπλιμεντο σε μια αγνωστη παντως δεν το θεωρω κακο//
Τα υπολοιπα και βεβαια δεν ειναι σωστα...
Το εχω για τον δρακο του αμαρουσιου...τελικα τι εγινε με αυτον?
Ναι, το να απλώνει τα κουλά του εννοώ το κοπλιμέντο και βέβαια δεν είναι κακό...παρά το ότι έχει τύχει δεν παρανόησα εντελώς ευτυχώς... :p
Για τον τύπο άκουσα νωρίτερα ότι ομολόγησε τις επιθέσεις σε 5 γυναίκες αλλά με τη δολοφονία της συνταξιούχου δεν πρέπει να σχετίζεται...
Υπαρχουν και χειροτερα
http://www.infokids.gr/2016/01/ayrio...os-poy-katigo/
Το συγκεκριμο περιστατικο εγινε πολυ πολυ κοντα μου ζαμε τπν συγκεκριμενο ανθρωπο του μιλησουμε καθημερινα και μαντεψτε ηταν σαν ολους τους αλλους
( σορρυ για το οφ τοπικ)