Κακό είναι που θέλω μια ωραία εμφάνιση από την γυναίκα?(και εγώ φυσικά μέσω του γυμναστηρίου στοχεύω να γίνω θεογκόμενος για να τους αρέσω)
Τώρα σιγουρεύτηκα πως αν ήσουν ωραία,δεν θα τα έγραφες αυτά!
Printable View
ρε ψηλε την ωραια τι να την κανεισ θα την πεφτουν ολοι μπορει να στην κανει
γιατι δε βρισκεισ μια συμπαθητικη και γλυκια που ειναι πιο ομορφεσ αυτεσ
η ωραια μπορει να ειναι ξινη να την εχει δει βραβειο να θελει μπουζουκια
θελει λεφτα η ωραια ενω η συμπαθητικεσ και γλυκομιλητεσ ειναι καλυτερεσ ακου τον παλιο
παβλινα ελλειψη ομορφιασ κοιτατε αλλα πραγματα αφου ολοι ειμαστε χαλια
εγω τουλαχιστον δεν βλεπω κανενα ωραιο ολοι ειμαστε παρτον ενα και βαρα τον αλλο
Σε πάω γιατί δεν το βάζεις κάτω! Όμως αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις. Δεν ξέρεις ποια θα ερωτευτείς και φαντάζομαι ότι η εμφάνιση δεν είναι το μόνο κίνητρο για σένα, τουλάχιστον για σοβαρή σχέση, εννοώ ότι φαντάζομαι ότι θα θέλεις να πληροί και κάποιες άλλες προϋποθέσεις. Το ότι δεν είσαι ωραίος το κρίνεις εσύ, οι άλλοι / άλλες μπορεί να σε βλέπουν αλλιώς, δώσε λίγο χρόνο στους ανθρώπους να σε γνωρίσουν και μην κολλάς τόσο στους τύπους και το "φαίνεσθαι". Κανείς δε σε θεωρεί ανίκανο να κάνεις σχέση με μια όμορφη κοπέλα, εσύ το λες και το ξαναλές και αυθυποβάλλεσαι. Η ωραία κοπέλα δε θα σε προσέξει μόνο γιατί είσαι ωραίος και γυμνασμένος, εκτός κι αν είναι του ιδίου σκεπτικού. :p
Ρε μανάρι μου, κανείς δεν το είπε αυτό!!!Απλά δε θα έπρεπε να είναι ο αυτοσκοπός σου, ή αυτό ή τέλος, "δεν έχει κανένα νόημα η ζωή μου"! Είσαι μικρός ακόμα και για να τα λες αυτά μάλλον δεν έχεις ερωτευτεί καλά καλά.
Εντάξει, απλά χαλάρωσε, όσο το κυνηγάς τόσο θα απομακρύνεται!!!
Κάντο μου λιάνα. Τί εννοείς;